Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Životný štýl,

Tri znamenia zverokruhu sa môžu v septembri pripraviť na problémy. Stres ich neopustí

15.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Ešte chvíľu a vstúpime do septembra. Nasledujú nové situácie, nové výzvy. Žiaľ, tento mesiac nebude priaznivý pre všetkých. Ba čo viac, niektoré...

15.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Ešte chvíľu a vstúpime do septembra. Nasledujú nové situácie, nové výzvy. Žiaľ, tento mesiac nebude priaznivý pre všetkých. Ba čo viac, niektoré znamenia zverokruhu si budú musieť dávať na seba pozor. Koho a čo by mali očakávať? Lepšie je byť na to pripravený.

horoskop
Foto: shutterstock/Billion Photos

Ryby – svoj stres prenesiete na svojich blízkych

Napriek ich úsiliu sa september Rybám nepodarí. Čaká ich veľa stresu, najmä v súvislosti s prácou. Hoci sa snažili držať konkrétneho akčného plánu, niečo sa pokazilo. To výrazne ovplyvní náladu zverokruhu Rýb. Budú deprimovaní a frustrovaní.

Bohužiaľ, septembrové problémy v práci pre Ryby zhoršia aj ich vzťahy. Ryby nebudú schopné zvládnuť búrku emócií. To ovplyvní ich najbližších. V niektorých prípadoch by to mohlo viesť až k ukončeniu dôležitých vzťahov.

Je lepšie sa už teraz psychicky pripraviť na nadchádzajúci stres. Rybám sa odporúča, aby našli najlepší spôsob, ako zmierniť svoje emócie, aby ich blízki netrpeli. Je možné, že tým zabránia blížiacej sa katastrofe.

Blíženci – budú zahltení povinnosťami

Obrovský stres v septembri ovplyvní aj Blížencov. Situácie a emócie z uplynulých mesiacov sa budú hromadiť, až nakoniec vybuchnú. Na ľudí v tomto znamení tiež padne veľa povinností, a to v práci aj v súkromnom živote. Druhí od nich budú vyžadovať takmer nemožné veci, čo Blížencov určite prevalcuje.

Blíženci sa prestanú cítiť dôležito a relevantne pre svoje okolie. Ich tvrdá práca a úsilie nemusia byť ocenené. V dôsledku toho sa môžu menej snažiť a za chvíľu budú znášať následky. Tie sú, žiaľ, nevyhnutné.

V septembri si Blíženci musia uvedomiť, že najdôležitejšia je spokojnosť so sebou samým. Ak nikto iný neocení vaše úsilie, urobte to vy. Buďte k sebe jemní a nenechajte sa poblázniť. Pri organizovaní a plnení povinností si zachovajte chladnú hlavu, len to vás zachráni.

Panna – stratí dôveru milovanej osoby

Panny sa v septembri budú zodpovedať za svoje správanie. V poslednom čase sa ľudia v tomto znamení nesprávali dobre k svojim blízkym. Možno niekoho veľmi sklamali, čím stratili dôveru, ktorú si dlhodobo budovali.

Panny to čoskoro pocítia veľmi silno. Zranená blízka osoba sa môže začať odťahovať a obmedzovať kontakty. Musíte sa pripraviť na to, že obnova tohto vzťahu bude dlhá a ťažká.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Horoskop pre páry. Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia? Tieto vzťahy môžu byť podrobené skúške

Zlatý čas pre jedno znamenie zverokruhu. Takáto šanca tu už dlho nebola!


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Namiesto smotany si do kávy nalejte lyžicu olivového oleja. Nie je to vtip. Vyskúšajte to a budete ju piť pravidelne

10.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Djordje Novakov). Mlieko, smotana, cukor, škorica, karamelový sirup - to sú len niektoré z produktov, ktoré možno pridať do…

Chce mať najväčší zadok na svete. Pribrala 20 kg a minula stotisíc eur. „Nič ma nezastaví“

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/natasha_crown_official1). Natasha Crown, švédska influencerka, si stanovila jeden cieľ. Táto 30-ročná žena chce mať najväčší zadok na svete. Na…

Ona váži 114, on 63 kg. Ľudia hovoria, že pre ňu nie je dosť mužný. „Aj ja milujem jedlo“

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/themontgomeryss). Brittany a Matt Montgomeryovci sú spolu už štyri roky. Vychovávajú spolu dve deti a zdieľajú fotografie na sociálnych…

Už 35 rokov neje cukor a nechce sa k nemu vrátiť. Málokto verí, že má 77 rokov

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/sweetlifeaus). Čo sa stane, keď sa vzdám cukru? Austrálčanka Carolyn Hartzová sa to rozhodla zistiť pred 35 rokmi. Dnes…

Namiesto stimulácie vás uspáva? Robíte tieto jednoduché chyby. Vyhnite sa im

30.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). Aromatická a chutná je pre mnohých povinnou súčasťou ranného jedálnička (a keď navyše ráno naplní byt svojou…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov