Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Predposledný víkend letných prázdnin prebehne v uvoľnenej atmosfére, ale bude to tak pre všetkých? Pozrite si svoj horoskop

26.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/RossHelen). Horoskop na víkend 26.-27. augusta 2023 pre všetky znamenia zverokruhu pripravila veštica Aira. Pozrite si ho! Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Baran Máte...

26.8.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/RossHelen).

Horoskop na víkend 26.-27. augusta 2023 pre všetky znamenia zverokruhu pripravila veštica Aira. Pozrite si ho!

Foto: shutterstock/RossHelen

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Baran

Máte šancu zbaviť sa starých spôsobov a začať odznova. To najhoršie máte za sebou. Veci sa teraz budú len zlepšovať. Ak sa na ceste vyskytnú neúspechy, netrápte sa nimi. Dovoľte im, aby vás posilnili. Zmena smeruje len k lepšiemu a toho sa držte.

Budete veľmi spoločenskí. Rodinné rozhovory budú veľmi zaujímavé, vaše postrehy na mnohé otázky sa ukážu ako veľmi trefné. Môže sa však vkradnúť aj štipka nervozity, ktorú však rýchlo rozptýlite aktivitami na čerstvom vzduchu. Trochu pohybu vám dodá dobrú náladu a prospeje vášmu zdraviu. 

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Býk

V otázkach pocitov je nevyhnutné, aby ste sa odrezali od toho, čo bolo predtým. Choďte vlastnou cestou a nenechajte sa presvedčiť, aby ste z nej vybočili. V práci musíte dať dôrazne pocítiť svoju prítomnosť. Nájde sa niekto, kto vás bude chcieť zosadiť z funkcie. Ak s tým nič neurobíte, tak sa to stane, takže bojujte za svoje.

Nájdite si čas na rozmýšľanie a premýšľajte, ako sa dostať z problémov. Usporiadaním svojich myšlienok sa vám podarí nájsť vnútornú rovnováhu, čo pre vašu celkovú pohodu nie je zanedbateľná vec. Určite pocítite zlepšenie nálady a celkového zdravotného stavu. Tento stav si udržujte čo najdlhšie.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Blíženci

Tento deň bude pre vás príjemný a harmonický. Všetko pôjde podľa vašich predstáv. Vaše spoločenské vzťahy sa zlepšia a vaši známi a priatelia budú spokojní s vaším správaním. Bude to recipročné. A čo vaša druhá polovička? Aj tu môžete počítať s oteplením vzťahov. 

Dnes sa budete cítiť šťastnejší a na svet okolo seba sa budete pozerať s väčším optimizmom ako zvyčajne. Budete tiež ochotní niekomu pomôcť, ak to bude potrebovať. Dnes sa bude dať na vás spoľahnúť. Popoludní sa zamerajte na rodinné povinnosti. Pomáhanie nie je jediná vec, ktorou sa živíte.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Rak

Dnes sa vám dostane podpory od zrelého muža. Ukáže sa, že je to dávno stratený strýko z vašej širšej rodiny. Strávite s ním veľa času. Budete spomínať na staré časy. Naplánujte si večerné posedenie s priateľmi. Spoločná vychádzka do mesta vám pomôže oddialiť sa od dňa plného prekvapení.

Vzťahové Raky budú mať dnes veľmi dobrý deň, plný lásky a vzájomného porozumenia. Aj dnes si budete veľmi blízki. Nezadaní Raci, ak si to naopak dovolia, sa dnes môžu vydať na veľmi vydarenú spoločenskú akciu, ktorá sa môže ľahko zmeniť na rande. To by mohol byť začiatok niečoho, čo sľubuje dlhšiu známosť a časom aj vzťah.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Lev

Dnes sa budete cítiť unavení. Budú vás bolieť aj svaly. Je to dôsledok stresu a vyčerpania. Aby ste to zmiernili, zaraďte do svojho denného programu trochu cvičenia a dbajte na dobrú stravu. Starajte sa o seba, pretože zdravie máte len jedno. Začnite už dnes. Čo to bude ako prvé? Dobre vyvážené jedlo alebo snáď joga či pilates?

Dnes máte voľný deň a môžete ho pokojne stráviť premýšľaním o tom, ako sa stať ešte lepším šéfom. Pamätajte na zásadu, že šéf je človek a človek je ľudská bytosť. Kým budete zajtra v práci, zmeňte svoj postoj k podriadeným a začnite tento pracovný týždeň ako úplne nový človek. Uvidíte, akú pozitívnu zmenu to prinesie do vášho pracovného života.

Foto: shutterstock/Look Studio

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Panna

Nesľubujte ľuďom viac, ako im dnes môžete ponúknuť. Ocitnete sa v nejednoznačnej situácii. Niekto niečo zle pochopí a naplánuje nejakú akciu, ktorá sa ukáže ako nerealizovateľná. V láske vás čaká pokušenie flirtovať. Čo však budete robiť, keď už ste vo vzťahu? Stojí táto hra naozaj za to, aby ste všetko riskovali? Nenechajte sa ovplyvniť.

Vo voľnom čase dnes uskutočnite akékoľvek prestupy, tie aktuálne, ale aj tie nevyriešené. Nečakajte na poslednú chvíľu, lebo by ste mohli opäť na niečo zabudnúť. Snažte sa stráviť večer so svojimi blízkymi. Stále si môžete užívať voľné dni a prázdniny svojich detí, preto ich nenúťte ísť skôr spať. 

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Váhy

Sledujte svoje peniaze, najmä tie na bankovom účte. Existuje možnosť, že sa stanete obeťou stane online podvodníka. Sledujte svoj bankový účet, a ak sa niečo stane, ihneď sa obráťte na svoju banku. Buďte tiež opatrní pri zdieľaní svojich citlivých údajov, najmä tých, ktoré sa týkajú vašich financií

Ak sa nebudete nikam ponáhľať ani sa pliesť do záležitostí iných ľudí, prežijete skutočne veľmi úspešné a pokojné obdobie. Pri prijímaní rôznych rozhodnutí sa môžete riadiť svojou intuíciou. Jej našepkávanie vám samo navrhne dobré riešenia. Spomeňte si na svoj sen. Čoskoro odhalíte jeho význam, ktorý budete môcť uplatniť vo svojom živote.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Škorpión

Skúste sa riadiť svojou intuíciou viac ako zvyčajne. V poslednom čase ste ju vypli a naozaj to má vplyv na vašu pohodu. Pomôže vám včas z niečoho vycúvať alebo vás postrčí do niečoho, čo sa môže prejaviť v úspechu v každom smere. Nič zlé vás nezastihne a udalosti pobežia svojím vlastným tempom.

Čas bude priaznivý na riešenie záležitostí, ktoré už dlho čakajú na vybavenie. To sa podarí a vy budete mať pokoj, za predpokladu, že sa do toho pustíte a nebudete hľadať žiadne výhovorky. Naskytne sa aj príležitosť alebo istá ponuka a bolo by pre vás dobré, keby ste ju jednoducho využili. 

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Strelec

Urobíte všetko pre to, aby ste pred šéfom a kolegami podali čo najlepší výkon. Je to veľmi dôležité, pretože od toho závisí vaše povýšenie. Váš šéf vám dá ponuku ísť na školenie, čo zmení vaše ďalšie plány, ale tentoraz sa oplatí šéfa vypočuť. Čoskoro to dopadne vo váš prospech. Vo vzduchu visia prémie. 

Čaká vás veľmi príjemné prekvapenie. Niekto vám ponúkne odísť na pár dní do zahraničia. Túto nezáväznú ponuku sa oplatí prijať. Ak plánujete kúpiť auto alebo chcete do niečoho investovať väčšiu sumu peňazí, toto by mohla byť tá správna chvíľa.

Foto: shutterstock/FTiare

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Kozorožec

Ak hľadáte ďalší zdroj príjmu, je to ten správny čas. Niekto vám urobí ponuku. Môže to výrazne zlepšiť vaše financie a prinesie vám to veľké uspokojenie. Svoje sily však merajte podľa svojich zámerov a urobte toľko, koľko môžete. Nesľubujte nič, čo nemôžete splniť. 

Nesnažte sa byť víťazom za každú cenu. Nepreceňujte svoje sily, nestojí to za to. Zostaňte pri tom, čo môžete a ste reálne schopní dosiahnuť. Ak plánujete cestu, majte oči otvorené. Zlodeji nespia a vy si toho musíte byť vedomí, keď trávite čas objavovaním.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Vodnár

Niekto vás bude považovať za svojho nepriateľa. Zvážte však, či je na čo nadávať. Táto osoba je povestná svojimi domácimi miláčikmi. Ak sa s touto osobou dostanete do sporu, utrpí vaše dobré meno, a to nepotrebujete. Neplytvajte na to energiou. Radšej sa sústreďte na aktuálne problémy. Napriek tomu buďte opatrní a pozorní.

Aj keď máte voľno, nepodarí sa vám uniknúť od domácich povinností. Budete sa im musieť pozorne venovať. Úľavu a oddych vám prinesie až večer. Nájdite si čas na starostlivosť o vlastné potreby a čas na starostlivosť o svoje zdravie. Možno vás táto úvaha presvedčí, aby ste jednoducho spomalili.

Horoskop na víkend 26.-27.08.2023 – Ryby

Teraz ste pripravení urobiť vo svojom živote niekoľko zmien. Ich cieľom je zlepšiť vašu pohodu a kvalitu vášho života, a tým aj vaše zdravie. Uvažujete o sťahovaní? Začnite premieňať myšlienky na skutočné činy. Otvoria sa vám tak nové možnosti a perspektívy. Nasledujte svoje túžby.

Budete v plnej sile a pozitívne naladení na realizáciu svojich plánov. Môžete sa tiež pripraviť na veľmi dôležitú rodinnú udalosť, ktorá sa čoskoro blíži. Súvisí s tým veľa práce. Nezadané Ryby majú šancu stretnúť sa s niekým, kto je všeobecne rešpektovaný a oceňovaný. Stojí za to investovať do tejto známosti. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

3 najarogantnejšie znamenia zverokruhu. Vždy musia mať pravdu a byť stredobodom pozornosti

Hviezdy varujú pred úvermi a problémami v práci. Pozrite si horoskop na štvrtok


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Už 35 rokov neje cukor a nechce sa k nemu vrátiť. Málokto verí, že má 77 rokov

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/sweetlifeaus). Čo sa stane, keď sa vzdám cukru? Austrálčanka Carolyn Hartzová sa to rozhodla zistiť pred 35 rokmi. Dnes…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Auto Trendy

Od klavíra po allegro - zvuk novej Alfy Romeo 33 Stradale poteší všetkých nadšencov

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo oznamuje, že dynamický vývoj modelu 33 Stradale prebieha podľa plánu, a ponúka nám ukážku zvuku motora exkluzívneho superauta. Alfa Romeo

Nové SUV bude mať celosvetovú premiéru v novembri

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC neustále rozvíja svoje výrobky a technológie, ktoré sa v nich používajú, napriek nepriaznivej colnej politike, ktorú voči nemu uplatňuje Európska únia. Teraz…

Nový Nissan Patrol debutuje v Abú Zabí. Toyota Land Cruiser má vážneho konkurenta

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan predstavil novú generáciu SUV Patrol v Abú Zabí. Nový Patrol má za cieľ zdolať Toyotu Land Cruiser. Nissan predstavil novú generáciu SUV

Továreň Audi v Bruseli sa nezachráni. Zástupca výrobcu dostal veľmi nevďačnú misiu

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Audi už dlhé mesiace čelí kríze vo svojej bruselskej továrni. Dokonca sa plánovalo, že sa tu budú vyrábať aj modely iných značiek koncernu Volkswagen. Dnes…

Facelift modelu Kia EV6 debutuje s väčším dojazdom a rýchlejším nabíjaním

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nech si o novom dizajne svetlometov hovoríte, čo chcete, prepracovaný model EV6 je stále lepší ako predtým, má väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie.

Reklamy v aute? Ford už podal patent na systém, ktorý to umožní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Reklamy nás sprevádzajú každý deň. Na uliciach, v televízii, v rádiu alebo v aplikáciách, ktoré používame. Spoločnosť Ford chce, aby sme zažili radosť zo sledovania…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov