Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Recepty, Tipy,

Rýchlejší recept na tvarohový koláč nenájdete. Môžete ho pripraviť za 20 minút, bez mixéra alebo rúry

4.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/GreenArt). Každý miluje tvarohový koláč a každý to vie. Najčastejšie sa pripravuje na sviatky alebo rodinné oslavy. Môže sa spájať s náročnou prípravou a...

4.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/GreenArt).

Každý miluje tvarohový koláč a každý to vie. Najčastejšie sa pripravuje na sviatky alebo rodinné oslavy. Môže sa spájať s náročnou prípravou a dlhým čakaním. Tentoraz je to však inak. Jeho príprava trvá 20 minút a nepotrebujete na ňu rúru.

Foto: shutterstock/GreenArt

Tvarohový koláč je koláč, ktorý môžu niektorí jesť každý deň. Podáva a pripravuje sa rôznymi spôsobmi a každý dom má na túto špecialitu iný recept. Klasický recept pozná asi každý, ale varená verzia môže prekvapiť aj najväčších gurmánov. Prečo? Všetko kvôli spôsobu prípravy, ktorý sa od toho klasického veľmi líši.

Tvarohový koláč pripravený na panvici je rýchlejší a nepotrebujete naň mixér ani rúru. Stačí, ak zmiešate niekoľko ingrediencií, nalejete ich na sušienky a vložíte do chladničky. Už po dvoch hodinách si môžete vychutnať jeho chuť.

Recept na varený tvarohový koláč

Ingrediencie:

  • 1 kg mletého polotučného tvarohu,
  • 3 vajcia,
  • 3/4 šálky cukru,
  • balíček vanilkového cukru,
  • 250 g masla,
  • 2 balenia krémového pudingu,
  • balenie sušienok.

Spôsob prípravy

  1. Pripravenú formu starostlivo vyložte papierom na pečenie. Sušienky poukladajte na dno tak, aby pokrývali celý povrch.
  2. Tvaroh dáme do väčšieho hrnca, pridáme cukor, vanilkový cukor a zašľaháme vajcia. Postavte na stredný oheň a obsah dôkladne premiešajte, kým sa úplne nespojí. Tvaroh v hrnci pozorne sledujte, aby sa nepripálil.
  3. Keď je zmes horúca, za stáleho miešania pridajte dva balíčky pudingu. Opäť intenzívne premiešajte, aby ste z krému odstránili prípadné hrudky. Keď zistíte, že tvarohová zmes buble, odstavte ju z horáka, odložte a znova premiešajte.
  4. Hotovú tvarohovú zmes nalejte do formy na pečenie. Vrch uhlaďte stierkou. Tvarohový koláč vložte do chladničky aspoň na 2 hodiny. Tvarohový koláč by mal byť za tento čas hotový. Ak máte možnosť, nechajte ho v nej cez noc.
  5. Po uplynutí tejto doby môžete koláč poliať čokoládovým krémom alebo posypať práškovým cukrom. V tejto úlohe dobre funguje čerstvé ovocie. Dobrú chuť!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Moja prababička zbierala ovocie a potom z neho robila koláč. Toto je pochúťka môjho detstva

Medový koláč – recept na krehké cesto s krémom. Sladkosť rozbíja vrstva slivkového lekváru


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Vydlabte do zemiaka dieru a odneste ho na noc do kúpeľne. Ráno nebudete veriť vlastným očiam

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Ako sa zbaviť strieborných rybičiek? Môžete ich nalákať na jedno miesto jednoduchým a ekologickým spôsobom bez použitia…

Robíte to, keď kupujete paradajky? Robíte veľkú chybu. Produkt sa rýchlejšie pokazí

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Redaktion93). Mnohí Slováci robia pri nákupe paradajok trestuhodnú chybu. Výsledkom je, že namiesto toho, aby ušetrili peniaze, na tom…

Pridajte ho do ovsenej kaše a zvyšok naneste na vlasy. Toto je najlepší kondicionér po lete

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fongbeerredhot). Starostlivosť o vlasy nevyžaduje, aby sme si kupovali drahú kozmetiku. Môžeme sa o ne starať pomocou prírodných produktov,…

Nazbierajte na prechádzke a rozsypte pod vresom. Prírodná prikrývka bude pôsobiť ako štít. Budú bohato kvitnúť

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe ( Vres je nielen výraznou záhradnou dekoráciou, ale aj spôsobom, ako vniesť farbu do jesenných záhonov. Vďaka ich rozmanitosti a…

Jednu čajovú lyžičku nalejte do vody pred varením. Vajcia nebudú praskať. Je to starý trik skúsených kuchárov

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/senadamie). Mnoho ľudí sa sťažuje, že vajcia počas varenia praskajú. Zistite, čím je to spôsobené a čo môžete urobiť,…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov