Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Celebrity, Životný štýl,

Zo sympatickej herečky Mary Bartalos sa stala šíriteľka viery

9.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/@maria.bartalos). Sympatickú Mary Bartalos zo seriálu Oteckovia určite všetci poznáme, stvárnila tam skvelú postavu, ktorá naozaj zapasovala do seriálu ako uliata. Nadaná herečka začala...

9.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/@maria.bartalos).

Sympatickú Mary Bartalos zo seriálu Oteckovia určite všetci poznáme, stvárnila tam skvelú postavu, ktorá naozaj zapasovala do seriálu ako uliata. Nadaná herečka začala mať veľa fanúšikov po celom Slovensku aj v Čechách a skutočne mala pred sebou skvelú kariéru.

Foto: instagram.com/@maria.bartalos

Po tom, ako sa  vydala za manžela a porodila dvoch synov, život sa jej začal uberať iným smerom. Stala z nej žena v domácnosti, ktorá sa stará o ich dvoch synov, Noela a Jonathana, ktorých nadovšetko miluje  a najmä venuje sa šíreniu viery.

Jej manžel sa netají tým, že patrí do kresťanského spoločenstva Milosť, kde  začala chodiť aj Mary Bartalos. Vyzerá to tak, že Mary zavesila kariéru herečky nateraz na klinec. Začala sa venovať výhradne manželovi, deťom a najmä šíreniu viery. Mnohí túto odnož kresťanskej cirkvi prirovnávajú k sekte.

Mary Bartalos začala rapídne chudnúť, začala postovať  mnohé statusy na sociálnych sieťach o viere čím si vyslúžila od fanúšikov a aj iných ľudí nelichotivé komentáre. Preháňa to talentovaná speváčka s vierou v Boha ?

Mary  končí s herectvom?

Viera je každého osobná vec a ľudia by sa do toho nemali miešať. Každý má slobodnú vôľu, robiť si šo len chce. Avšak v jednom z jej posledných statusov na sociálnych sieťach, Mary povedala, že chce šíriť Božie slovo, nechce sa venovať kariére herečky lebo ju to už vraj nenapĺňa a tiež ju už nenapĺňajú ani sociálne siete.  Po tom sa na ňu zvalila vlna kritiky, tak prestala na Instagram postovať  podobné posty a fotografie.

Mary a sociálne siete, prečo sa tak rozhodla?

Mary Bartalos vo viacerých postoch na sociálnych sieťach vyjadrila vďaku Bohu za to, čo má a že sa „prebudila“ vo svojich 23 rokoch zo spánku, kedy nežila normálnym životom. Až keď začala naplno veriť v Boha a Ježiša Krista, tak sa jej život naplnil. Poprajme jej, nech je stále šťastná a naplnená ako doteraz. Veľká škoda však jej hereckej kariéry, vďaka ktorej mohla dosiahnuť naozaj veľa. 

Aj mnohé iné slávne osobnosti padli do osídiel rôznych siekt, napríklad aj Tom Cruise, John Travolta, Jim Carrey,  Winona Ryder, nie je to len na Slovensku.

Čo vieme o spoločenstve Milosť?  

Milosť sa snaží o registráciu v cirkvi na Slovensku, no zatiaľ bezúspešne. Mnohí znalci prirovnávajú Milosť k sekte. Milosť kladie dôraz na čítanie Písma, nevidí v Písme ani jednu miniatúrnu chybu či nedostatok. Pre nich je Písmo úplne dokonalé. Snažia sa vo všetkom nasledovať príklad nášho Spasiteľa  a tiež uzdravujú sa iba pomocou modlitieb a viery v Boha. Nikto nevie, či je to naozaj neškodná odnož cirkvi, alebo sekta.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Detstvo prežila v náboženskej sekte. V mene lásky sa „matky museli prostituovať“

Končí Mária Bartalos s herectvom? Prečo odmieta hrať milostné zápletky?


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Harry a Meghan sa od seba vzďaľujú? Princ opäť cestuje sám a bulvár píše o KRÍZE

24.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Irina Shatilova). Princ Harry podnikol ďalší samostatný výlet. Tentokrát sa objavil na akcii v New Yorku a onedlho zavíta…

Ako ušetriť? Prekvapivý, ale účinný spôsob, ako rozumne šetriť

23.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Luis Molinero). Ako ušetriť peniaze, aby to bolo efektívne a zároveň nezostali naše potreby neuspokojené? Nie je to vôbec…

Milovaná Brada Pitta NÚTILA svojich príbuzných a kolegov, aby podpísali dohodu o mlčanlivosti! Čoho sa bojí?

23.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency). Hoci vzťah Ines de Ramon a Brada Pitta nie je mimoriadne dlhý, majiteľka šperkovej značky má…

Vydala sa za milionára z Dubaja. Hovorí, čo robí preto, aby jej manžel nemal iné ženy

22.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/soudiofarabia/). Soudi pochádza zo Sussexu. Pred niekoľkými rokmi sa život britskej ženy dramaticky zmenil. Všetko preto, že sa zamilovala…

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Auto Trendy

Z Číny prichádza super kombi s takmer 1 000 PS

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Denza Z9 GT sa už predáva v Číne za cenu od 43 000 EUR a čoskoro sa dostane aj do Európy. Plug-in hybrid alebo elektrický…

Denné alebo stretávacie svetlá? Čo zapnúť pri jazde po našich cestách

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensku sú všetci vodiči na verejných komunikáciách povinní mať zapnuté svetlá. Stačí však mať zapnuté denné svetlá alebo musíte mať zapnuté aj stretávacie svetlá?

Nemecko predstavuje autonómny vlak. Nová éra na železniciach

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - ARTE je autonómny vlak vyvinutý spoločnosťou Alstom, ktorý Nemecko v pondelok predstavilo svetu. Ide o vlak, ktoré je určené na obsluhu regionálnych trás a na…

Bude výkonnejšia, než sa očakávalo

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Jeho výkon bude 280 k, podobne ako v prípade modelu Alfa Romeo Junior Veloce, namiesto pôvodne avizovaných 240 k. Príde v roku 2025.

Hyundai oznamuje aktualizácie pre Ioniq 5 N. Výkonný elektromobil dostane konfigurovateľný režim driftovania

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai približne pred rokom odhalil svoju najvýkonnejšiu verziu modelu Ioniq 5. Teraz kórejská automobilka oznamuje vylepšenia pre výkonný elektromobil.

Dacia dobýva Európu s motormi na LPG. Predala milión vozidiel s takýmito motormi

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Dacia oznamuje, že v Európe predala milión vozidiel vybavených motorom na LPG. Táto motorizácia je k dispozícii v celom rade benzínových modelov.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov