17.10.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/8H).
Sendvičové nátierky sú stále viac obľúbené. Niet divu, pretože sú často nielen chutné, ale aj neskutočne zdravé. Táto jesenná nátierka práve teraz robí vlny. Kombinácia týchto dvoch dobrôt vám jednoducho rozbúši chuťové poháriky.
Sendvičové nátierky sú skvelou alternatívou k tradičným a dnes už nudným sendvičom. Pripravíte ich za krátky čas a veľmi jednoduchým spôsobom. Túto jeseň si určite pripravte tekvicovú sendvičovú nátierku s arašidovým maslom. Zaručene si ju zamilujete.
Recept na tekvicovú nátierku. Nezabudnite na arašidové maslo
Domáca tekvicová nátierka je šialenou voľbou na raňajky alebo večeru, ale nielen na ne. Skvele poslúži na sendviče, ale aj s nakrájanou zeleninou ako dip.
Tekvicovú nátierku mnohí označujú ako tekvicové maslo, pretože má mimoriadne jemnú a krémovú konzistenciu. Najlepšie zo všetkého je, že neexistuje žiadny dokonalý recept na tekvicovú nátierku. V závislosti od vášho vkusu do nej môžete pridať prísady, ktoré výrazne zmenia jej chuť. Základnými zložkami sú tekvica a arašidové maslo. Pravidlo znie: jedna polievková lyžica arašidového masla na pol kilogramu tekvice. Nezabudnite na soľ a korenie.
Ako urobiť tekvicovú nátierku zaujímavejšou? Tu sú niektoré z najlepších návrhov
Ak chcete pripraviť nátierku z tekvice a arašidového masla, najprv tekvicu upečte a potom ju spojte s arašidovým maslom, soľou a korením. Ak máte radi ostrejšie chute, na okorenenie použite chilli a čerstvý cesnak.
Ak nemáte radi sladké nátierky, pridajte do tekvicovej hmoty čerstvé bylinky alebo nadrobno nakrájané nakladané uhorky. A nezabudnite na cesnak, ktorý dokáže dodať charakter každému jedlu.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.