Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Mesačný horoskop na november 2023. Toto bude dobrý mesiac pre tieto znamenia

1.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Miliarda fotografií). November bude pre mnohé znamenia zverokruhu mesiacom úspechov v pracovnom aj súkromnom živote. Niektoré znamenia sa musia pripraviť na mesiac tvrdej práce,...

1.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Miliarda fotografií).

November bude pre mnohé znamenia zverokruhu mesiacom úspechov v pracovnom aj súkromnom živote. Niektoré znamenia sa musia pripraviť na mesiac tvrdej práce, ale ich úsilie a sústredenie prinesie očakávané výsledky. Tento mesiac musí až sedem znamení zverokruhu venovať osobitnú pozornosť svojmu zdraviu.

Foto: shutterstock/Miliarda fotografií

Baran

November bude pre všetkých Baranov veľmi dobrým mesiacom. Čakajú ich mnohé milostné extázy, nečakané udalosti, ale aj šťastie vo financiách.

Pocity: 

V novembri čakajú Baranov zmeny v láske. Bude to obdobie plné prekvapení a romantických chvíľ. Barani, ktorí sú vo vzťahu, môžu očakávať viac harmónie a intimity so svojím partnerom. Budú sa tešiť zo vzájomného porozumenia a oddanosti. Druhá polovica mesiaca bude priaznivá pre hlbšie rozhovory a odvážnejšie prejavy náklonnosti. Je to vynikajúci čas na budovanie trvalých citových väzieb. Barani by mali byť pripravení na milostné prekvapenia a nechať svoje srdce diktovať rytmus tohto mesiaca. Nezadaným Baranom hviezdy prinesú fascinujúce stretnutia, ale nemali by zabúdať na opatrnosť a neunáhliť sa so záväzkami. 

Kariéra: 

V práci prinesie november Baranom určité výzvy, ale aj príležitosti na povýšenie alebo profesionálny rozvoj. Budú musieť robiť rýchle rozhodnutia a pružne sa prispôsobovať meniacim sa okolnostiam. Ich schopnosti a odhodlanie budú kľúčom ku kariérnemu úspechu. Finančná situácia Baranov bude stabilná, ale odporúčame im, aby so svojimi prostriedkami hospodárili opatrne. Mali by začať šetriť na budúcnosť a vyhýbať sa rizikovým investíciám. Vzhľadom na stabilnú situáciu by Barani mali svoje financie zvládať bez väčších problémov.

Zdravie: 

Zdravie si bude v novembri vyžadovať osobitnú pozornosť. Zvýšený stres spojený s prácou môže ovplyvniť pohodu Baranov, preto je dôležité nájsť spôsoby, ako relaxovať a uvoľniť sa. Barani by mali dbať na pravidelné preventívne prehliadky a snažiť sa udržiavať fyzickú aktivitu.

Býk

Býkov čaká tento mesiac veľa dobrého, čo sa týka citov aj kariéry. Veľká dávka energie a pozitívnej nálady ich bude sprevádzať takmer neustále. Len vo financiách by nemali očakávať zmenu k lepšiemu.

Pocity: 

Pre Býkov zverokruhu bude november obdobím plným romantických chvíľ a pozitívnych zmien v ich milostnom živote. Tým, ktorí sú v tomto znamení a majú stabilný vzťah, prinesie tento mesiac hlbšie porozumenie a väčšiu blízkosť s partnerom. Bude to vhodný čas na oslavu vašich citov a plánovanie spoločnej budúcnosti a možno aj na oficiálne vyhlásenia o vašej spoločnej budúcnosti. Pre Býkov to bude dobrý čas z hľadiska lásky, budú cítiť vášeň a stabilitu v milostnom živote. Nezadaní Býci môžu očakávať nečakané stretnutia a fascinujúce osobnosti, ktoré im v tomto období budú stáť v ceste. Býci by však nemali zabúdať na otvorené vyjadrovanie svojich citov a mali by byť pripravení na nové milostné skúsenosti. 

Kariéra: 

Býkov čaká pokojnejšie obdobie v práci. Ich profesionálna situácia bude stabilná a budú mať možnosť zamerať sa na rozvoj a zdokonaľovanie svojich schopností. Je to vhodný čas na to, aby si naplánovali svoje budúce kariérne kroky a sledovali svoje ciele. Financie Býkov, budú v novembri na dobrej ceste, ale aj tak sa oplatí dbať na kontrolu rozpočtu. Odporúča sa opatrnosť pri míňaní a obozretné finančné rozhodovanie. A hoci Býci v tomto mesiaci nezažijú zmenu k lepšiemu, mali by myslieť predovšetkým na investície a úspory, aby si zabezpečili finančnú stabilitu v budúcnosti.

Zdravie:

Zdravotný stav Býkov bude dobrý, ale je potrebné pamätať na pravidelné prehliadky. November je skvelým obdobím na to, aby ste sa starali o svoju fyzickú kondíciu prostredníctvom pravidelnej aktivity a zdravej stravy. Býci by si mali nájsť čas aj na oddych a relaxáciu, aby si udržali duševnú rovnováhu.

horoskop_láska
Foto: shutterstock/chairoij

Blíženci

Blížencov čaká veľmi dobrý mesiac. Po väčšinu mesiaca budú úspešní, najmä v profesionálnej oblasti, avšak pozor by si mali dávať na financie a zdravie.

Pocity: 

V novembri budú Blíženci prežívať búrlivé emócie v milostnom živote. U tých, ktorí majú stabilný vzťah, môže vzniknúť potreba byť voči partnerovi otvorenejší a komunikatívnejší. Bude tiež potrebné pochopiť a vyjadriť svoje pocity, inak dôjde k hádkam a konfliktom. V tomto mesiaci bude tiež veľa príležitostí na objavovanie nových a vzrušujúcich aspektov vášho vzťahu, predpokladom na to bude dobrá komunikácia. Nezadaným Blížencom prinesie november mnoho prekvapení. V ich živote sa objavia noví ľudia, ale na skutočnú lásku si budú musieť ešte počkať. Je to vhodný čas na zábavu a stretnutia s priateľmi.

Kariéra: 

Na profesionálnom poli čakajú na Blížencov zmeny a výzvy. Môžu byť vystavení neočakávaným situáciám, ktoré si budú vyžadovať rýchle konanie a flexibilitu. V tomto období môžu Blíženci začať uvažovať aj o zmene zamestnania alebo o nových kariérnych možnostiach. Mali by byť tiež pripravení naučiť sa nové zručnosti. Pokiaľ ide o financie, situácia môže byť v novembri nestabilná. Blíženci by mali byť opatrní pri spravovaní svojho rozpočtu a vyhnúť sa nadmerným výdavkom. Je to vhodný čas na prehodnotenie svojich finančných cieľov a plánovanie, ako dosiahnuť väčšiu stabilitu.

Zdravie: 

Zdravie si bude tento mesiac vyžadovať osobitnú pozornosť. Zvýšený stres súvisiaci s prácou alebo osobným životom môže ovplyvniť pohodu Blížencov. Nie sú vylúčené ani menšie prechladnutia. Blíženci by si mali nájsť čas na relaxáciu a praktizovať techniky znižujúce stres, napríklad meditáciu alebo jogu.

Rak

Rakov čaká zaujímavý mesiac, v ktorom môžu očakávať zmeny. Silnou stránkou tohto mesiaca budú financie, na ktoré sa Raci nebudú môcť sťažovať.

Pocity: 

V novembri sa Raci budú sústrediť na svoj citový život. Tí, ktorí sú v tomto znamení a žijú vo vzťahu, sa budú snažiť o ešte väčšiu harmóniu a blízkosť so svojím partnerom. Je to ideálny čas na oslavu lásky a prejavenie náklonnosti. Môže sa objaviť aj túžba prehĺbiť manželské alebo partnerské puto. V novembri sa budú Raci tešiť z lásky a budovania trvalých vzťahov. Nezadaným Rakom tento mesiac prinesie príležitosti na fascinujúce stretnutia a romantické chvíle. Budú vyžarovať šarm a priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov. Nezadaní Raci by sa však nemali unáhliť v rozhodnutiach, ale mali by sa zamerať na lepšie spoznávanie a získanie dôvery, ktorá bude základom šťastného vzťahu. 

Kariéra: 

V práci ich  čakajú výzvy a príležitosti na rast. Raci budú čeliť náročným situáciám, ale zároveň budú mať príležitosť ukázať svoje schopnosti a odhodlanie. Je to vhodný čas na získavanie nových skúseností a učenie sa novým veciam. Ak uvažujete o zmene zamestnania alebo o povýšení, november môže priniesť vhodné príležitosti. Vaša finančná situácia bude stabilná a navyše Raci môžu očakávať nejaké peniaze navyše, ktoré môžu využiť na investovanie do vzdelávania, ktoré bude investíciou do budúcnosti a premietne sa do vyšších zárobkov.

Zdravie:

Zdravie si bude v novembri vyžadovať osobitnú pozornosť. Raci môžu byť vystavení vírusom a prechladnutiu, preto by mali klásť dôraz na zdravú stravu, dostatok spánku a starostlivosť o svoju imunitu.

Lev

Tento mesiac bude pre Levy veľmi energický. November si od nich bude vyžadovať drinu a koncentráciu. Najlepšou sférou bude zdravie, na ktoré by sa Levi nemali sťažovať.

Pocity:

November sľubuje pre Levov vzrušujúci mesiac v srdcových záležitostiach. Tí, ktorí sú vo vzťahoch, zažijú ešte väčšie spojenie so svojím partnerom, vybudujú si hlbšiu harmóniu a intimitu. Bude to ideálny čas na romantické gestá a oslavu lásky. Najmä druhá polovica mesiaca bude priaznivá pre stabilizáciu vzťahov. V novembri budú Levy vyžarovať sebavedomie a priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov, pripravení na milostné prekvapenia a vzrušenie. Nezadaní v tomto znamení spoločensky v tomto mesiaci upadnú, ich hrubosť a odstup, nedostatočná dostupnosť nebudú priťahovať potenciálnych partnerov, takže november bude pre nich osamelým mesiacom, ale vhodným časom na zamyslenie.

Kariéra: 

V profesionálnej sfére na vás čakajú výzvy a príležitosti. Levy budú čeliť náročným situáciám, ale budú mať aj príležitosť preukázať svoje schopnosti a vodcovstvo. Je to vhodný čas na rozvoj vašej kariéry a na nové iniciatívy. Môže sa vyskytnúť príležitosť na povýšenie alebo zmenu zamestnania. Finančná situácia Levov bude stabilná, mali by si starostlivo plánovať svoje výdavky a dbať na správnu rovnováhu medzi výdavkami a úsporami. Impulzívne nákupy sa tento mesiac neodporúčajú.

Zdravie: 

V tomto mesiaci budú levy vyžarovať energiu, silu a dobrú náladu. To sa premietne do pozitívnej pohody a dobrého zdravia. Levy vedia, čo je pre nich najlepšie, a toto poznanie dobre využijú.

Panna

November bude pre Panny dobrý mesiac, najmä v oblasti citov a financií. Panny by mali venovať osobitnú pozornosť svojmu zdraviu a zdraviu svojich blízkych.

Pocity: 

V novembri budú mať Panny, ktoré sú vo vzťahu, príležitosť vybudovať si hlbšie putá a posilniť svoj vzťah s partnerom. Je to chvíľa, keď môžete otvorene vyjadriť svoje pocity a túžby. Niektoré Panny začnú uvažovať o ďalšom kroku vo vzťahu, napríklad o svadbe alebo o spoločných plánoch do budúcnosti. Pre slobodné Panny tento mesiac prinesie fascinujúci románik. Bude horúci a vášnivý, ale krátky, preto by sa nemali príliš rýchlo viazať, ale užívať si prítomný okamih. Panny nebudú mať problém so zvádzaním, pretože v tomto období budú vyžarovať šarm a magnetizmus.

Kariéra: 

November je pre Panny sľubným mesiacom z hľadiska kariéry aj financií. Ich organizačné schopnosti a precíznosť budú kľúčom k profesionálnemu úspechu. Budú sa sústrediť na dosahovanie cieľov a riešenie úloh s plným odhodlaním a nasadením. Z finančného hľadiska bude tento mesiac výnimočne dobrý a naskytnú sa príležitosti na sporenie a investovanie. Je to vynikajúci čas na investovanie a rozvoj vašich profesionálnych zručností. 

Zdravie: 

Zdravie si bude v novembri vyžadovať osobitnú pozornosť Panien. Bude to obdobie zníženej imunity, a teda aj infekcií. To sa, žiaľ, netýka len Panien, ale aj ich blízkych, o ktorých sa budú musieť starať. Investovať do vlastnej imunity, ale aj do imunity celej rodiny bude v tomto mesiaci veľmi vhodné.

Foto: shutterstock/Digital Storm

Váha

Váhy čaká jeden z najlepších mesiacov v roku. Tento mesiac sa im bude všetko dariť. V láske dôjde k veľkému vzostupu, vo financiách k pokroku a zdravie bude tiež na najlepšej úrovni.

Pocity: 

V novembri bude znamenie Váh sprevádzať atmosféra milostného vzrušenia a romantiky. Tí, ktorí sú v stabilných vzťahoch, zažijú ešte väčšiu blízkosť a harmóniu so svojím partnerom. Je to ideálny čas na spoločné plány a budovanie trvalých väzieb. V novembri budú Váhy vyžarovať šarm a tešiť sa z milostných prekvapení, budú pripravené na dobrodružstvo a vzrušenie. Nezadané Váhy sa môžu tešiť na také priateľstvá, ktoré sa môžu rozvinúť do niečoho hlbšieho. Tento mesiac je pre ne veľmi vhodný na nadväzovanie vážnych vzťahov, dalo by sa povedať, že je to ideálny čas na lásku.

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti prinesie november Váham stabilitu a možnosti rastu. Ich profesionálna situácia bude na vzostupe, navyše budú mať veľa príležitostí zamerať sa na zlepšenie svojich schopností. Je to tiež čas na plánovanie budúcich kariérnych krokov. Možno budete zvažovať povýšenie alebo nové kariérne výzvy. Financie Váh budú tiež v dobrej kondícii, ale vždy je dobré dbať na hospodárenie s rozpočtom, vyhýbať sa rizikovým investíciám a snažiť sa šetriť do budúcnosti, najmä ak je to možné.

Zdravie: 

Zdravie Váh bude tento mesiac mimoriadne dobré. Nehrozí im žiadna choroba ani úraz a spolu s dobrým duševným stavom bude ich nálada a fyzické zdravie senzačné.

Škorpión

November môže byť pre Škorpiónov veľmi dobrým mesiacom, pokiaľ budú opatrní. Určite zažijú veľa šťastných chvíľ, ale môžu sa vyskytnúť aj nejaké problémy.

Pocity: 

V novembri zažijú Škorpióni silné zmeny v oblasti lásky. Tí, ktorí sú vo vzťahoch, budú čeliť výzvam zvážiť svoje city. Je to ideálny čas na otvorenú komunikáciu s partnerom a priebežné riešenie prípadných problémov. V opačnom prípade môže dôjsť aj k rozchodu. Úprimnosť a porozumenie budú preto veľmi dôležité. V novembri budú Škorpióni čeliť ťažkým otázkam a milostným výzvam, ale zároveň v sebe objavia silu a vášeň, pripravení na transformáciu a zážitky. Pre nezadaných v znamení Škorpióna bude tento mesiac veľmi intenzívny v oblasti citov. Budú zažívať flirty, romániky a milostné aféry. Budú mať veľa šarmu, ktorým budú priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov. 

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti môžu Škorpióni očakávať výzvy a príležitosti na rast. Budú čeliť náročným situáciám, ale zároveň budú mať možnosť ukázať svoje vodcovské schopnosti. Je to vhodný čas na rozvoj kariéry a získavanie nových skúseností. Povýšenie alebo nové profesionálne výzvy môžu byť na dosah. Finančná situácia Škorpiónov bude dobrá a môžu im prísť ďalšie nečakané finančné prostriedky. Škorpióni by však mali byť opatrní, pretože v ich okolí sa môže objaviť niekto, kto sa ich bude snažiť podviesť.

Zdravie: 

Zdravie Škorpiónov bude tento mesiac celkom dobré, pokiaľ sa o seba budú dobre starať, najmä pokiaľ ide o vyváženie práce s odpočinkom a dostatok spánku.

Foto: shutterstock/GrAl

Strelec

Strelcov čaká dobrý mesiac, všetky sféry ich života budú pri troche vôle a odhodlania harmonické a situácie veľmi priaznivé pre úspech. Zdravie Strelcov môže byť ich najslabšou stránkou a tomu by mali venovať mimoriadnu pozornosť.

Pocity: 

Strelci zažijú v novembri rozšírenie svojho milostného života. Tí, ktorí majú stabilné vzťahy, môžu očakávať viac vášne a blízkosti so svojím partnerom. Bude to čas na oslavu lásky a objavovanie nových a vzrušujúcich aspektov ich vzťahu. Neobíde sa to však bez kríz a hádok. Bude však aj dostatok priestoru na riešenie konfliktov. Nezadaným Strelcom november prinesie mnoho fascinujúcich stretnutí a romantických momentov. Budú vyžarovať šarm a priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov. Je to vynikajúci čas začať si nový románik alebo posilniť existujúci vzťah. 

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti čakajú na Strelcov veľké výzvy a veľa príležitostí na rast. Strelcov čakajú náročnejšie úlohy, ale zároveň budú môcť získať uznanie za svoje schopnosti a odhodlanie. Je to vhodný čas investovať do svojej kariéry a naučiť sa nové zručnosti. Povýšenie alebo nové kariérne príležitosti sa môžu stať realitou. Ich finančná situácia bude stabilná, ale Strelci by tento mesiac nemali počítať s peniazmi navyše.

Zdravie: 

Strelci by si tento mesiac mali dávať na seba osobitný pozor, pretože hoci im nehrozia žiadne infekcie ani prechladnutia, problémom by mohli byť zranenia končatín. 

Kozorožec

Kozorožcov v novembri čaká mesiac plný nových výziev a spoločenských vzťahov. V profesionálnej sfére sa im bude mimoriadne dariť a nemali by sa sťažovať ani na financie. Pre Kozorožcov je dôležité, aby sa tento mesiac starali o svoje zdravie.

Pocity:

V novembri sa Kozorožci budú zo všetkých síl snažiť nájsť si čas na lásku. Kozorožci, ktorí sú v trvalých vzťahoch, budú potrebovať blízkosť úspešného intímneho života. Je to ideálny čas zamerať sa na budovanie väzieb a vyjadrovanie citov. Nebude to však jednoduchá záležitosť kvôli iným záväzkom a veľkému množstvu povinností. Vyrovnaní Kozorožci však urobia všetko pre to, aby so svojou milovanou osobou strávili čo najviac času. Pre nezadaných v znamení Kozorožca to bude obdobie intenzívneho hľadania lásky. Bude to oddych od každodenného života. Veľa odhodlania a vytrvalosti sa im môže vyplatiť a možno stretnú niekoho, kto zapáli ich city.

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti poskytne november Kozorožcom stabilitu a možnosti rozvoja. Ich profesionálna situácia bude na dobrej ceste a budú mať možnosť zamerať sa na zdokonaľovanie svojich schopností. Je to vynikajúci čas na plánovanie ich budúcich kariérnych krokov a na realizáciu ich cieľov. Môže sa vyskytnúť aj šanca na povýšenie alebo na získanie zaslúženej novej profesionálnej pozície. Finančná situácia Kozorožcov bude na vzostupe a vyskytnú sa investičné príležitosti. Kozorožci budú ochotní investovať do seba, svojho rozvoja a vzdelávania. Všetko, čo budú robiť sa im podarí.

Zdravie: 

Zdravie si bude v novembri vyžadovať osobitnú pozornosť. Zvýšený stres súvisiaci s prácou a osobným životom môže ovplyvniť vašu pohodu. Preto je dôležité nájsť si čas na oddych a relaxáciu, aj keď to bude veľmi ťažké.

Foto: shutterstock/Neirfy

Vodnár

November bude pre Vodnárov veľmi dobrým mesiacom, ich kariéra ožije, budú sa môcť zviditeľniť a realizovať to, čo sa im doteraz nepodarilo.

Pocity: 

Vodnári v novembri zažijú vzrušujúce obdobie v láske. Tí, ktorí majú stabilné vzťahy, môžu očakávať silnejšie spojenie s partnerom a väčšiu harmóniu vo vzťahu. Je to čas na objavovanie spoločných vášní a oslavu lásky. Vodnári by však mali pamätať na to, aby zostali verní sami sebe a nestratili svoju individualitu. V novembri budú Vodnári pripravení na milostné prekvapenia a vášnivé zážitky vo vzťahu. Nezadaným Vodnárom tento mesiac prinesie veľa vzrušujúcich stretnutí a nových známostí. Svojou nezávislosťou a originalitou budú priťahovať pozornosť potenciálnych partnerov a môže sa medzi nimi objaviť niekto výnimočný.

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti prinesie november Vodnárom príležitosti na rozvoj a prejavenie svojej kreativity. Ich profesionálna situácia bude stabilná a budú mať možnosť prevziať iniciatívu a ukázať svoj potenciál nadriadeným. Je to vhodný čas na projekty, ktoré si vyžadujú kreativitu a inovatívne riešenia. Môže sa vyskytnúť aj príležitosť na povýšenie alebo na získanie novej profesionálnej pozície. Finančná situácia Vodnárov bude na stabilnej úrovni. Nemali by očakávať extra, nadbytočnú hotovosť, preto by si mali plánovať svoje výdavky a dobre si rozmyslieť, či je konkrétny nákup naozaj nevyhnutný.

Zdravie: 

Zdravie Vodnárov bude v novembri na pomerne dobrej úrovni. K dobrej kondícii im nepochybne pomôže pravidelná fyzická aktivita a zdravá strava. Takisto sa im oplatí snažiť sa starať aj o svoje emócie a nájsť techniky na zvládanie stresu.

Ryby

Ryby majú pred sebou veľmi dobrý mesiac, pričom ich čaká mimoriadne dobré obdobie, pokiaľ ide o financie a citový, rodinný život. Mali by si však dávať pozor na svoje zdravie.

Pocity: 

V novembri čaká Ryby intenzívne obdobie v oblasti lásky. Tí, ktorí sú vo vzťahoch, zažijú hlbšiu intimitu a väčšiu blízkosť. Je to ideálny čas na budovanie väzieb a zameranie sa na spoločné ciele. Je dôležité, aby boli otvorené novým skúsenostiam a nebáli sa vyjadriť svoje pocity, čo veľmi prospeje ich partnerským vzťahom. November bude priaznivý pre dlhotrvajúci vzťah a dostávanie sa na ďalšiu úroveň vzťahov. V novembri budú Ryby pripravené na milostné dobrodružstvá a vášnivé zážitky. Nezadaným Rybám tento mesiac prinesie veľa romantických chvíľ a príležitosť stretnúť niekoho výnimočného. Budú vyžarovať osobné kúzlo, vďaka ktorému budú pre svoje okolie mimoriadne príťažlivé.

Kariéra: 

V profesionálnej oblasti budú mať ryby obrovské možnosti rozvoja. November bude pre ne kľúčovým mesiacom, od ktorého bude veľa závisieť. Čím odvážnejšie a otvorenejšie voči novinkám Ryby budú, tým viac môžu získať. Ryby budú čeliť náročnejším úlohám, ale zároveň budú môcť pri riešení problémov využiť svoju kreativitu a intuíciu. Je to čas vhodný na projekty, ktoré si vyžadujú vynaliezavosť a empatiu. Môže sa vyskytnúť aj príležitosť na povýšenie alebo na získanie novej profesionálnej pozície. Ich finančná situácia sa môže tento mesiac výrazne zlepšiť.

Zdravie: 

November nebude pre ryby z hľadiska zdravia najlepším mesiacom a to z dôvodu nadmernej únavy, ktorá môže viesť až k vyčerpaniu. Z tohto dôvodu by mali Ryby brať svoj odpočinok vážne.             

Redakcia Vášeň v tebe.   

Súvisiace články:

Halloween horoskop. Ktorý kostým sa k vám dokonale hodí? Prispôsobte sa  svojmu znameniu zverokruhu

Čo o vás hovorí vaša obľúbená farba? Umožňuje vám čítať ako v otvorenej knihe

                        


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Auto Trendy

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov