Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Luxus na dosah ruky. Kto bude mať zlaté časy vo financiách

7.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/Tumisu). Finančné záležitosti pôjdu Baranom podľa zverokruhu dobre. Býci by si naopak mali hľadať ďalšiu prácu. Pre Rakov nebudú financie tento týždeň príliš uspokojivé. ...

7.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pixabay/Tumisu).

Finančné záležitosti pôjdu Baranom podľa zverokruhu dobre. Býci by si naopak mali hľadať ďalšiu prácu. Pre Rakov nebudú financie tento týždeň príliš uspokojivé.  Ktoré znamenia čaká povýšenie a prílev peňazí? Pozrite si svoj finančný horoskop na tento týždeň (6.-12.11.2023).

Foto: Pixabay/Tumisu

Finančný horoskop pre Barana

Vaše záležitosti pôjdu tento týždeň hladko. Dáte si záležať na svojej práci, aby ste sa dokázali zmobilizovať a dokončiť aj tie najťažšie úlohy. Samostatne zárobkovo činní Barani budú mať zelenú na rozbehnutie podnikania. Váš podnikateľský duch a bystrosť vám v tom určite pomôžu. Záujemcovia o zamestnanie v tomto znamení by na pracovných pohovoroch nemali prekrúcať fakty ani sľubovať nereálne veci, pretože realita rýchlo preverí ich dôveryhodnosť. Vo finančných záležitostiach sa vám bude dariť, ale dajte si pozor na hazardné hry alebo riskantné investície, pretože by ste rýchlo prehrali. 

Finančný horoskop pre Býka

Aura tohto týždňa prinesie pozitívne vibrácie. Nájdete uspokojenie v každodenných drobných úlohách, ktoré sa vám ešte pred chvíľou zdali monotónnou rutinou. Býci podnikajúci vo vlastnom biznise budú mať dobré obdobie na skúšanie nových vecí a uzatváranie lukratívnych zmlúv. Kreativita bude teraz vašou silnou stránkou. Tí, ktorí si v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by nemali podceňovať mladších ľudí. Vo finančných záležitostiach nepreháňajte svoje požiadavky. Dobrý nápad je tiež hľadať si vo voľnom čase doplnkový príjem. 

Finančný horoskop pre Blížencov

Od pondelka budete otvorení nadväzovaniu nových pracovných kontaktov. Budete sa musieť sústrediť na nevybavené povinnosti, ktoré vznikli v dôsledku voľných dní. Samostatne pracujúci blíženci si musia dávať pozor pri podpisovaní dokumentov, pretože sa môžu ľahko dopustiť chýb. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú pracovať pod časovým tlakom, čo spôsobí, že si vyberú prvé lepšie voľné miesto bez toho, aby čakali na niečo lepšie. Vo finančných záležitostiach, ak zistíte, že máte problémy s likviditou, vám prídu na pomoc priatelia.

Finančný horoskop pre Raka

Tento týždeň nájdite rovnováhu medzi pracovnými a rodinnými povinnosťami. V každodennej práci sa neprepínajte a neberte si na seba viac, než dokážete zvládnuť. Samostatne zárobkovo činné osoby Raka by mali popracovať na svojich vzťahoch s klientmi, pretože v poslednom čase sa im s nimi ťažko vychádza. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by nemali všetko redukovať na peniaze. Niekedy je namiesto toho dôležitá možnosť rastu, nielen to, koľko dostanete zaplatené. Finančné záležitosti tento týždeň nebudú veľmi uspokojivé, pretože obsah vašej peňaženky sa nezmení. 

Foto: shutterstock/stasB

Finančný horoskop pre Leva 

Novembrová aura prinesie prílev pozitívnej energie. Budete sa cítiť pripravení prijať tie najťažšie výzvy v práci a dokončiť úlohy, ktorým sa nikomu nechcelo čeliť. Levy podnikajúce vo vlastnej firme sa napriek silnej konkurencii nemusia ničoho obávať, pretože získajú nových klientov a lukratívne zákazky. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, si získajú vysnívané voľné miesto. Buďte neúnavní vo finančných záležitostiach a dostanete to, čo chcete. 

Finančný horoskop pre Panny

Tento týždeň nájdete svoje miesto a konečne sa vám bude páčiť to, čo robíte. V práci nájdete veľa radosti z rozhovorov so šéfom a ostatnými členmi vedenia, pretože sa vám vďaka nim otvoria nové perspektívy. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, venujú podnikaniu všetko svoje úsilie, pretože dobro firmy bude v popredí ich mysle. Ak si hľadáte prácu, držte sa svojich zásad a získate prácu, ktorú chcete, ale budete si musieť trochu dlhšie počkať. Pokiaľ ide o financie, nebudete sa chcieť rozlúčiť s každým centom a budete neustále hľadať úspory.

Finančný horoskop pre Váhy 

Aura tohto týždňa prinesie krásne vyhliadky na rast. Získate uznanie v práci, čo vás príjemne prekvapí. Samostatne zárobkovo činné Váhy budú tak zavalené prácou, že možno nebudú schopné zvládnuť povinnosti samy. Tí príslušníci tohto znamenia, ktorí si hľadajú zamestnanie, nájdu voľné miesto, ktoré im prinesie nielen lepší plat, ale dá im aj možnosť naplniť vlastné ambície. Vo finančných záležitostiach si prídete na trochu peňazí, ale nemíňajte ich všetky na pôžitky, ale odložte si trochu na upršaný deň. 

Finančný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň vám nebude chýbať dobrá nálada. V práci buďte odvážni a predkladajte nové nápady a neštandardné riešenia, pretože váš šéf vám bude naklonený. Samostatne pracujúci Škorpióni prejavia odhodlanie a aj tie najťažšie záležitosti sa ukážu ako zvládnuteľné. A ak urobíte chybu, budete mať menej odvahy priznať ju a napraviť namiesto toho, aby ste sa ju snažili zakryť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať veľa behania, pretože ich budú pozývať na pracovné pohovory. Vo finančných záležitostiach žiadna zmena, takže sa nenechajte uniesť tým, čo je mimo vášho dosahu. Vyhnite sa nákupným pokušeniam!

Foto: pexels/Pixabay

Finančný horoskop pre Strelca

Aura tohto týždňa prinesie dobrú náladu. V práci ukážete rozvážnosť, zodpovednosť a veľké projekty dotiahnete do šťastného konca. Strelci, ktorí vedú vlastné podnikanie, by si mali dať pozor, aby sa nenechali zlákať skratkami. Dodržiavajte zákony a predpisy a nedostanete sa do problémov. Strelci hľadajúci zamestnanie by sa mali mať na pozore, pretože niekto z konkurencie vám pošpiní povesť profesionála. Pokiaľ ide o financie, utiahnete si opasok, ale dajte si pozor, aby ste sa nestali lakomcami. Z času na čas sa oplatí dopriať si!

Finančný horoskop pre Kozorožca

Tento týždeň budete emotívne reagovať na všetko, čo vám príde do cesty. Budete mať obrovské nutkanie dať výpoveď v práci a stať sa samostatne zárobkovo činnou osobou. Používajte zdravý rozum, nenechajte sa uniesť! Kozorožci, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, môžu byť trochu nervózni, pretože budú mať problém splniť objednávky na čas. Kozorožci, ktorí si hľadajú prácu, čoskoro zistia, že konkurencia nespí! Pokiaľ ide o financie, musíte si dať pozor, aby sa vám výdavky nevymkli z rúk. Akékoľvek rozhodnutia o väčších nákupoch robte hlavou. 

Finančný horoskop pre Vodnára

Tento týždeň budete bojovať o to, na čom vám najviac záleží. V zamestnaní čoskoro zistíte, že sa vám oplatí zostať po pracovnej dobe, pretože dosiahnete to, o čo ste sa už dlho usilovali. Samostatne pracujúci Vodnári sa ocitnú v boji o luxusného klienta a svojím konaním udupú konkurenciu do zeme. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, vezmú veci do vlastných rúk, ale ak sa im v krátkom čase nepodarí nájsť dobré voľné miesto, založia si vlastný podnik. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, môžete byť spokojní, pretože tento týždeň vám peniaze budú prúdiť zo všetkých možných strán. 

Foto: shutterstock/LightField Studios

Finančný horoskop pre Ryby

Novembrová aura vás bude povzbudzovať k tomu, aby ste riskovali. Ak máte zamestnanie, nevytvárajte si v hlave negatívne scenáre, pretože rýchlo zistíte, že plánované škrty alebo prepúšťanie sú len fámy. Ryby podnikajúce vo vlastnej firme by sa mali zamerať na využitie kontaktov, ktoré kedysi získali a ich podnikanie prestane viaznuť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si mali dať pozor, aby sa nenechali zlákať ponukami, ktoré nespĺňajú ich požiadavky. Vo finančných záležitostiach sa vám bude dariť, ale ak sa niekam chystáte, dajte si pozor na zlodejov a podvodníkov všetkého druhu. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri znamenia zverokruhu môžu ukončiť rok so zlomeným srdcom. Hviezdy predznamenávajú rozchod

Tieto znamenia zverokruhu budú v novembri zasypané peniazmi. Kto sa môže spoľahnúť na finančný úspech?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Auto Trendy

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov