Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Krása,

Skin flooding poskytne vlnu hydratácie. Niekoľko krokov „zaplaví“ pleť a obnoví žiarivosť suchej pleti

7.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/gpointstudio). Hydratácia pokožky je základom, o ktorý by ste sa mali starať po celý rok. „Skin flooding“, doslova „zaplavovanie“ vlhkej pokožky, je nový trend,...

7.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/gpointstudio).

Hydratácia pokožky je základom, o ktorý by ste sa mali starať po celý rok. „Skin flooding“, doslova „zaplavovanie“ vlhkej pokožky, je nový trend, ktorý si získava čoraz viac priaznivcov. Niet sa čomu čudovať! Funguje na každého a prináša tzv. efekt sklenenej pleti.

Foto: shutterstock/gpointstudio

„Skin Flooding“ je novo vyvinutá technika, ktorá rýchlo dobýva internet a získava si čoraz viac priaznivcov. Je to metóda, ktorá pomáha bojovať proti suchej a šupinatej pokožke, najmä na jeseň a v zime. Jej podstatou je „zaplavenie“ vrchnej vrstvy pokožky čo najväčším množstvom vlhkosti. Zameriava sa na nanášanie vrstiev hydratačných zložiek, ako je kyselina hyalurónová, glycerín a niacínamid, a ich následné utesnenie okluzívnym hydratačným krémom.

Skin flooding je novým trendom v starostlivosti o pleť. Objavte výhody

Zlepšenie hydratácie pleti je kľúčovou súčasťou každej starostlivosti o pleť, či už si to uvedomujete alebo nie. V skutočnosti ide o metódu „zaplavenia pleti“, ktorá spočíva v aplikácii viacerých produktov starostlivosti o pleť na vlhkú pleť s cieľom udržať vlhkosť. Hydratovaná pleť má mnoho výhod, od zvýšenej pevnosti a žiarivosti až po jemnejšiu a hladšiu textúru.

  • Najväčším prínosom je hydratácia a dodanie prílivu vlhkosti pokožke. Okrem toho následné vrstvy pomáhajú všetko uzamknúť, takže pokožka je vyživená.
  • Ďalšou výhodou je podpora bariér. Kožná bariéra chráni pokožku pred stratou vody a nečistotami, ktoré ju poškodzujú. Keď je narušená, stáva sa náchylnejšou na viditeľné vysušenie, podráždenie a starnutie. Zvýšená hydratácia môže pomôcť podporiť kožnú bariéru.
  • Keď je pleť suchá alebo dehydrovaná, môže pôsobiť matne. Pridanie hydratačnej vrstvy jej pomôže obnoviť žiarivosť.
  • Dehydratovaná pleť môže stratiť nielen svoj lesk, ale aj pružnosť. Dodanie vlhkosti ju môže pomôcť spevniť, takže bude vyzerať plnšie a pleť bude pôsobiť mladistvejším dojmom.

Skin flooding – čo je to viacvrstvová starostlivosť o pleť? Tu sú 4 kroky

Zaplavenie pleti je technika, ktorú možno použiť na akýkoľvek typ pleti, ale najúčinnejšia je na matnú, suchú a dehydrovanú pleť. Skin flooding, niekedy označované ako „prekladanie vlhkosti“, je metóda napĺňania pleti vrstvou hydratačných zložiek. Táto metóda sa najlepšie osvedčí pri večernej starostlivosti o pleť, pretože produkty majú šancu lepšie sa vstrebať.

  1. Začnite dôkladným čistením tváre, aby ste odstránili všetky nečistoty a zvyšky make-upu. Vyberte si jemný čistiaci prípravok, najlepšie vo forme peny.
  2. Naneste hydratačnú hmlu na prípravu a hydratáciu pleti. Hľadajte hmly alebo esencie s obsahom zložiek, ako je kyselina hyalurónová, aloe vera alebo ružová voda, ktoré zvyšujú hydratáciu.
  3. Začnite aplikáciou ľahkého hydratačného séra a následne séra s niacínamidom. Každú vrstvu nechajte niekoľko minút vstrebať, potom znovu naneste pleťovú hmlu a až potom prejdite na ďalšiu vrstvu, aby ste zabránili vzniku škvŕn. Ak je vaša pleť obzvlášť dehydrovaná alebo suchá, môžete použiť aj olej na tvár, ktorý ešte viac udrží vlhkosť.
  4. Na záver naneste bohatý nočný krém alebo masku, ktoré dodajú pleti poslednú vrstvu hydratácie a výživy a „uzavrú“ vašu rutinnú starostlivosť o pleť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Väčšina z nás sa zle sprchuje. Odborníčka hovorí, čo treba zmeniť. „Je to dobré pre zdravie a krásu“

Odstráňte škrupinu a zmiešajte ju s kefírom. Rýchlo obnovíte pevnosť pokožky


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Stačia 2 eurá a vrásky zmiznú v okamihu. Potrebujete len jednu známu zložku

23.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Motortion Films). Nemusíte míňať peniaze na drahé krémy proti vráskam. Blahodarnú hydratačnú a posilňujúcu kúru si môžete vyrobiť sami…

Vylievate vodu zo zemiakov do drezu? Nesprávne. Bude sa vám hodiť, keď to budete najmenej čakať

23.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/inewsfoto). Kozmetika a salónne ošetrenia niekedy vytvárajú skutočne vysoké náklady. Výsledky, ktoré dosiahneme, však nie sú vždy úplne uspokojivé.…

Púdrové obočie vyvolalo rozruch na parížskom týždni módy. Ako to urobiť? Je to jednoduché

23.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Púdrové obočie má čoraz viac fanúšikov. Na prehliadkových mólach parížskeho týždňa módy bolo jasné, že ide o…

Nemusíte sa vzdať farbenia. Tieto ošetrenia ochránia vaše vlasy

23.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MillaF). Musí farbenie poškodiť vlasy? Nie nevyhnutne. Ak sa budete riadiť týmito osvedčenými tipmi na starostlivosť, môžete si vlasy…

„Podkladová báza v tvare vankúšika“ – revolúcia alebo výstrelok? Oplatí sa to vyskúšať?

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/issaro prakalung). Kozmetický svet sa zbláznil do nového druhu podkladovej bázy. Podkladová báza v tvare vankúšika, inšpirovaná kórejským make-upom,…

Auto Trendy

Vybrali sme 12 najkrajších miest Európy. Dostaňte sa tam autom

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ak hľadáte neobvyklé miesta na pokojnú dovolenku, nasledujúci zoznam obsahuje miesta, na ktorých ste ešte neboli.

Nie každý parkuje správne: Zistite, či parkujete správne s automatickou prevodovkou!

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - V súčasnosti, keď sa rozhodujeme pre kúpu automobilu, mnohokrát dávame prednosť vozidlám s automatickou prevodovkou. Tento trend je zrejmý už niekoľko rokov a je spôsobený…

Tu je nová strela od spoločnosti Lynk & Co so spojlerom z uhlíkových vlákien. Poraziť Golf GTI nebude žiadny problém

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Značka Lynk & Co je známa svojím elegantným dizajnom a hoci je na trhu pomerne mladá, má svoje výstavné priestory v siedmich európskych krajinách. Začiatkom…

Má váš motor záhadné vibrácie? Odhaľte chybu, ktorá vám môže zachrániť peniaze

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Motor sa trasie, je to nielen počuť, ale aj cítiť. Každému skúsenému vodičovi dávajú výrazné vibrácie motora jasne najavo, že niečo nie je v poriadku.…

Ferrari F80 je v žltej farbe ešte veľkolepejšie

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Verejná premiéra Ferrari F80 na Finali Mondiali 2024. Iba žltá žiara Ferrari by mohla rozbiť mračná, ktoré v týchto hodinách bičujú Emilia Romagna.

Nielen apple, tu je dôvod, prečo Foxtron teraz vyrába aj autá

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Na prezentácii modelu D spoločnosti Foxtron sme sa rozprávali s Tais Chuu, hlavnou projektovou manažérkou, ktorá nám vysvetlila, čím sa dnes spoločnosť zaoberá.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov