Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Predpoveď na rok 2024. Toto znamenie zverokruhu má dôvod na radosť

10.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Viačeslav Lopatin). Empatický, duševne silný, spoločenský, ale nerád hovorí o svojich tajomstvách. Zverokruh Škorpión je záhadná, ale príťažlivá postava. Rok 2024 bude pre všetkých...

10.11.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Viačeslav Lopatin).

Empatický, duševne silný, spoločenský, ale nerád hovorí o svojich tajomstvách. Zverokruh Škorpión je záhadná, ale príťažlivá postava. Rok 2024 bude pre všetkých predstaviteľov tohto znamenia obdobím, keď sa budú sústrediť na prácu a rodinu. Prinesie úspech, realizáciu snov a finančnú injekciu. Čo čaká Škorpióna v nadchádzajúcom roku?

Foto: shutterstock/Viačeslav Lopatin

Škorpión je ôsme znamenie zverokruhu, ktoré sa priraďuje ľuďom narodeným medzi 23. októbrom a 22. novembrom. Ich živlom je voda, ktorá je zodpovedná za ich emocionalitu a impulzívnosť. Sú to jedinci, ktorí vedia, čo chcú, a na rozdiel od ostatných vodných znamení si za tým dokážu ísť. Prinesie im rok 2024 splnenie ich snov a realizáciu starostlivo pripravených plánov? Tu je horoskop na rok 2024 pre Škorpióna.

Čo čaká Škorpióna v roku 2024? Bude to dobrý rok

Horoskop pre Škorpióna na rok 2024 sľubuje predstaviteľom tohto znamenia celkom úspešné obdobie. Bude to obdobie hlbokej transformácie, hľadania riešení problémov a nového definovania priorít. Môže to vyvolať trochu stresu, ale bude to veľmi očistné a umožní vám to konečne dať všetko dokopy tak, ako si to želáte.

Rok 2024 bude vhodným obdobím pre pracovné aj súkromné záležitosti, pričom pre Škorpióna budú dôležité obidve stránky života. Na začiatku roka je lepšie zamerať sa na profesionálne záležitosti – zúčastňovať sa školení, veľa čítať a ísť príkladom pri dokončovaní zadaných projektov. Na jar by mal Škorpión venovať viac času rodine, ktorá sa môže cítiť trochu zanedbaná. V lete by ste sa mali opäť zamerať na prácu a na jeseň budete môcť žať plody svojho konania a úsilia. Pre väčšinu Škorpiónov je to obľúbené ročné obdobie, keď oslavujú svoje narodeniny. Bude to chvíľa na oddych a zaslúžený odpočinok.

Aj zima 2024 bude pre Škorpióna sľubná. Bude to dobré obdobie najmä z finančného hľadiska. Ak však niekto plánuje väčšie investície, oplatí sa počkať do druhej polovice mesiaca. Hviezdy odporúčajú opatrnosť pri rozhodovaní a dôkladnú analýzu všetkých možností. Koniec decembra bude prebiehať v príjemnej atmosfére, pri stretnutiach s rodinou a priateľmi. Škorpióni sa zdajú byť uzavretí, ale sú veľmi spoločenskí, takže do nasledujúceho roka 2025 vstúpia vo výbornej nálade.

Horoskop na rok 2024 pre Škorpióna – láska, priateľstvo, práca

Horoskop na rok 2024 pre Škorpióna je veľmi pozitívny. Predstavitelia tohto znamenia budú mať skvelé obdobie v súkromnom i pracovnom živote. Čo presne môžu ľudia narodení v znamení Škorpióna očakávať?

Láska: Rodina môže Škorpiónovi prechovávať zášť a cítiť sa zanedbávaná, pretože sa v roku 2024 sústredí na pracovné záležitosti. Ambiciózny Škorpión rád venuje pozornosť svojim vášňam a svoje plány dotiahne do konca. Vždy má veľa cieľov, ktoré chce dosiahnuť a túži sa ďalej vzdelávať. Časť svojej energie a pozornosti by však mal venovať starostlivosti o svojich blízkych. Najlepším obdobím na to bude jar. Nezadaní Škorpióni práve vtedy stretnú niekoho, kto stojí za ich pozornosť.

Priateľstvo: V roku 2024 Škorpión pravdepodobne spozná mnoho nových ľudí, ktorí sa pre neho v budúcnosti stanú nejakým spôsobom dôležitými. Škorpióni by preto mali tráviť čo najviac času na nových miestach. Nemali by však zabúdať na pestovanie už existujúcich priateľstiev. Jeden priateľ bude potrebovať osobitnú pomoc a podporu.

Zdravie: V roku 2024 by Škorpióny nemali trpieť niečím zvláštnym. Príležitostne ich môže pohltiť stres. Môžu sa tiež sťažovať na prepracovanosť a vyčerpanosť. Niekto z vašich blízkych môže tiež ochorieť a potrebovať pomoc. Našťastie to nebude nič vážne a situácia sa pomerne rýchlo vráti do normálu. 

Práca: Rok 2024 bude pre Škorpiónov z profesionálneho hľadiska láskavý. Môžu počítať s bonusmi, povýšením, ocenením alebo slovami uznania za svoje nasadenie. Mnohé plány sa im podarí uskutočniť. Rok 2024 bude tiež výborným obdobím na to, aby si privyrobili.

Financie: V roku 2024 môžu Škorpióni počítať s prílevom peňazí – najmä na začiatku a na konci roka. Pri prípadných investíciách však musíte byť obozretní, aby ste svoje peniaze skôr znásobili, než stratili. Našťastie, opatrný a podozrievavý Škorpión nepodlieha emóciám, ale rozhoduje sa pomocou rozumu. To mu umožní obísť možné nebezpečenstvá a vstúpiť do roku 2025 s bohatým kontom.

Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Charakteristika Škorpióna. Neúprosný, ale spravodlivý

Aký je zverokruh Škorpión? Škorpióni sú vysoko organizovaní ľudia, ktorí radi plánujú dopredu a realizujú svoje plány. Neboja sa však spontánnosti – dokážu sa prispôsobiť momentálnym potrebám. Nemajú však radi, keď ich niekto do niečoho núti – dokážu robiť vyslovene opak. Vďaka živlu vody, ku ktorému patria, sú predstavitelia tohto znamenia skvelí poslucháči. Poznajú ľudskú povahu. Sú vynikajúcimi poradcami v krízových situáciách.

Zverokruh Škorpión je často mylne považovaný za pomstychtivého. Pritom z pohľadu Škorpióna je pomsta len vyrovnávanie si účtov, pričom boj začal niekto iný na vlastnú žiadosť. Predstavitelia tohto znamenia však dokážu dlho čakať na dosiahnutie svojho cieľa. Je to preto, lebo majú dobrú pamäť a upevňujú v nej všetky zlé aj dobré udalosti. Sú to výborní priatelia, ktorí dokážu uprostred noci ísť za niekým, kto ich potrebuje. Škorpióni sú považovaní za konfliktných, ale nemajú radi spory s blízkymi, pretože im záleží na ich pocitoch. Ak niekomu ublížia, zvyčajne tak urobia neúmyselne, pod vplyvom silných emócií. 

Ľudia v tomto znamení sa vyznačujú obrovskou duševnou silou. Dokážu sa spamätať z každej porážky a nikdy neuhnú zo svojej cesty. Rodinu si zvyčajne zakladajú pomerne neskoro, pretože nemajú radi obmedzenia a cenia si svoju slobodu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Narodení v novembri sú plní záhad. Táto jedna vlastnosť je ich slabá stránka

Ľudia narodení v týchto dňoch sa považujú za najinteligentnejších. Zvyčajne patria do skupiny géniov


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Auto Trendy

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov