Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Šok a prelom. Aj tie najjednoduchšie rozhovory môžu spôsobiť konflikty. Horoskop pre nov Mesiaca v znamení Škorpióna

13.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado). 13. novembra budeme pozorovať nov Mesiaca. Počas tejto fázy Mesiaca sa Slnko „spája“ s Mesiacom a obloha je najtmavšia. Nepodceňujte však nedostatočnú viditeľnosť...

13.11.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado).

13. novembra budeme pozorovať nov Mesiaca. Počas tejto fázy Mesiaca sa Slnko „spája“ s Mesiacom a obloha je najtmavšia. Nepodceňujte však nedostatočnú viditeľnosť Mesiaca, pretože aj skrytý znamená čas mágie, plodnosti a nových začiatkov. Tma obklopujúca túto fázu Mesiaca pôsobí hrozivo, znervózňujúco a nepredvídateľne. Sú to silne emotívne slová, ale tvárou v tvár tomu, čo nám dáva Mesiac v Škorpiónovi, sú stále málo.

Foto: shutterstock/conrado

Tento nov prinesie do nášho života náhlu a prudkú zmenu v dôsledku ďalšieho dôležitého planetárneho usporiadania – konkrétne opozície na Urán v Býkovi. Budeme mať pocit, že sa od nás vyžaduje, aby sme išli s dobou, vystúpili z prúdu a rástli, čo bude ťažké, pretože vystúpenie z našej komfortnej zóny vždy vyvoláva úzkosť a vnútornú vzburu. Čakajú nás vzostupy a pády, zrútenia a eufória – všetko však povedie tam, kde potrebujeme byť. Urán, planéta rozbrojov, vzbury a prelomov, nám dodá nestabilnú energiu, čo spôsobí náhle rozchody, zvraty a výbuchy. Aj ten najjednoduchší rozhovor môže viesť k odhaleniu skrytej frustrácie a potláčanej nevôle. Ľudia sa budú správať unáhlene a atmosféra môže byť priaznivá pre nehody. Teraz musíte byť dvojnásobne opatrní.

Nov Mesiaca je však hlavne časom omladenia a prejavov. Ak vo svojom živote pociťujete nejaké medzery, je to vhodný čas na ich vyplnenie novými zážitkami, ľuďmi alebo vecami. Dajte si priestor na hlúposti, vďaka nim a určitým nešikovnostiam sme schopní začať nové veci. Nebojte sa experimentovať, nebojte sa robiť chyby.

Zamyslite sa nad tým, čo chcete vo svojom živote zmeniť a zásadne ovládnuť ? Teraz máte nielen odvahu a silu čeliť niečomu, čo vás doteraz desilo, ale aj vášeň a sústredenie, aby ste to dokázali. Všetky planéty sú na vašej strane. Konkrétnejšie ? Čo prinesie pondelkový nov Mesiaca znameniam zverokruhu?

Horoskop na novembrovy nov Mesiaca v Škorpiónovi pre každé znamenie zverokruhu

Nov Mesiaca – horoskop pre Barana

Doprajte si čas na zamyslenie sa nad tým, že niektoré vzťahy vám už nič nedávajú. Ak ste silne naviazaní na to, ako sa cítite a kde sa nachádzate, možno bude potrebné rozísť sa nie s určitou osobou, skupinou alebo spoločnosťou. Možno potrebujete prelomiť stagnujúce výhovorky, ktoré si dávate.

Nov Mesiaca – horoskop pre Býka

Láska visí vo vzduchu. C’est la vie! Niekedy je to, čo sa vám stane, jednoducho úžasné. Aj keď ste sa v posledných mesiacoch možno cítili demotivovaní, teraz je čas opäť pocítiť nádej. Pochopte, že pravda je často viacrozmerná. Pri dosahovaní svojich cieľov buďte opatrní, flexibilní a rozvážni.

Nov Mesiaca – horoskop pre Blížencov

Zmena rutiny je spoľahlivým spôsobom, ako sa stať osobou, ktorou chcete byť. Pred náhlymi zmenami si ich dobre premyslite a vedzte, že ich nemusíte oznamovať celému svetu. Svet nemusí vedieť o každom vašom kroku a možno zistíte, že najväčší úspech dosiahnete, ak budete konať v tichosti.

Nov Mesiaca – horoskop pre Raka

Teraz je čas na to, aby ste flirtovali s prítomnosťou. Uzatvárajte dohody s okamihom. Predstavte si, čo by sa teraz mohlo stať. Keď začnete premýšľať o tom, ako môžete niečo zmeniť tu a teraz, môžete posilniť svoju vôľu. Nezabudnite, že nástroje, ktoré vedú k úspechu, si vyžadujú prax.

Nov Mesiaca – horoskop pre Leva

Ste pripravení na krásnu zmenu. Prestaňte na niekoho alebo niečo čakať. Priestor, v ktorom sa teraz nachádzate, môžete preorganizovať a spestriť. Držať sa vecí, ktoré už nechcete, kvôli námietkam a výhovorkám, môže viesť k uviaznutiu. Nie je potrebné robiť drastické zmeny. Namiesto toho sa zamerajte na osvieženie svojich zvykov a zmenu účelu.

Nov Mesiaca – horoskop pre Pannu

Držať jazyk za zubami je krásna vec, najmä ak si uvedomujete, že môže existovať niečo ako „správny čas“. Pokiaľ nehľadáte výhovorky, dôverujte svojmu úsudku. Ľudia niekedy nepočúvajú a určite dokážete rozpoznať, kedy sú príliš zahľadení do vlastného ega, aby počúvali, čo máte na srdci. Mlčte, kým nebudete cítiť, že je čas prehovoriť.

Nov Mesiaca – horoskop pre Váhy

Môžete chytiť vietor do plachiet. Skontrolujte, či v nich nie sú diery. A ak sa vám podarí dostať osudovú loď do správnej polohy pre vietor, zamyslite sa, či ste dostatočne rýchli, aby ste ju udržali? Toto novolunie je jemnou pripomienkou, že motivácia je nefyzická idea. Môžete sa ju pokúsiť chytiť, ale možno zistíte, že s ňou nič neurobíte.

Nov Mesiaca – horoskop pre Škorpióna

Všade vpred, Škorpión! Nov je časom ďalšieho osobného rozvoja. Snažte sa nadviazať na rast, ktorý ste doteraz zažili. Hoci sa starnutie a sebareflexia môžu zdať ako náročné procesy, zachovajte si otvorenú myseľ, verte, že stále môžete byť lepší. Nech sú premeny, ktoré ste na sebe videli, motiváciou pokračovať ďalej.

Nov Mesiaca – horoskop pre Strelca

Sadnite si sami so svojimi pocitmi. Vaša chyba nie je v tom, že si dávate záväzky, ale v tom, že si dávate záväzky bez zmyslu pre hranice a flexibilitu. Minulosť nezmeníte, preto venujte pozornosť svojej prítomnosti.

Nov Mesiaca – horoskop pre Kozorožca

Všetci dúfame, že si nás ľudia všimnú, aj keď si myslíme, že by sme sa najradšej skryli v tieni izolácie. Počas novu si dovoľte riziko, že budete nepochopení. Namáhanie sa vo svojom postavení, obliekanie si panciera len posilňuje váš pocit izolácie. A zvyšuje pravdepodobnosť, že budete zle vnímaní.

Nov Mesiaca – horoskop pre Vodnára

Keď si začnete robiť plány a realizovať svoje sny (možno ešte tie z detstva), nájdite si čas, aby ste ocenili, ako ďaleko ste sa dostali. Ste ľudská bytosť, ktorá toho veľa prežila, a mali by ste byť na svoje úspechy hrdí. Sú ľudia, pochopiteľne aj takí, ktorých ťažké zážitky zahlcujú, takže rozhodnutie ísť ďalej nikdy nie je ľahké. Plnou parou dopredu, Vodnár!

Nov Mesiaca – horoskop pre Ryby

Život môže byť ťažký. Nie je potrebné utíšiť svoje zmysly a upadnúť do otupenosti. Dajte si priestor priznať si, čo vás bolí, a pokúste sa zdržať sa umlčiavania svojich sťažností. Venujte pozornosť tomu, čo vás bolí, ale hľadajte riešenia. Zamerajte sa na to, čo vás povznáša.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Denný horoskop na 13. novembra. Pondelok znamená nové začiatky, ale aj nové problémy

Predpoveď pre Kozorožca na rok 2024. Dôležité stretnutie sa blíži


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Na to sa sťažujeme najčastejšie, ale nie všetci. Šťastní ľudia pristupujú k týmto témam uvoľnenejšie

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WellStock). Šťastní ľudia sa zvyčajne nesťažujú na mnohé veci, ktoré môžu byť pre ostatných zdrojom frustrácie alebo nespokojnosti. Stručne…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Auto Trendy

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Autodomiešavač: Základné vybavenie pre stavebníctvo

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Vo svete stavebníctva si jedno zo zariadení vydobylo dôležité miesto, a to nákladné vozidlo s miešačkou na betón. Tento stroj nie je len obyčajným vozidlom,…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov