Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Denný horoskop – 11. decembra. Čo sa môže stať v pondelok?

11.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 11. decembra. Blíženci budú čeliť novým problémom, Lev zatúži po dovolenke v teplej krajine a Ryby urobia niekoľko zaujímavých...

11.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 11. decembra. Blíženci budú čeliť novým problémom, Lev zatúži po dovolenke v teplej krajine a Ryby urobia niekoľko zaujímavých rozhodnutí. Pozrite sa, čo predpovedá horoskop vášmu znameniu zverokruhu na tento pondelok.

Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Barani budú mať dnes len zaujímavé aktivity. Ani ich nebudete musieť hľadať – ľahko si vás nájdu. Necháte sa unášať novými úlohami, ktoré budete brať ako skutočné dobrodružstvo. Môže z toho vzísť veľa dobrého, preto sa snažte vydržať.

Denný horoskop – Býk

Býk bude dnes skvelým začiatočníkom konverzácie. Môžete mať aj mimoriadne kreatívne nápady, ktoré ostatní ocenia. Získate príležitosť zapôsobiť na ostatných svojím talentom. Nepremeškajte túto príležitosť.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci budú mať pocit, že ich záležitosti sa začínajú dosť komplikovať. Situácia vo vašom milostnom živote obzvlášť zlá. Nebudete však vedieť, ktorým smerom sa pri tom všetkom vydať. Rozhovor s dôveryhodnou osobou by pre vás mohol byť kľúčový.

Denný horoskop – Rak

Rak bude mať dnes nečakanú návštevu, ktorá vás prekvapí mimoriadne zaujímavou správou. Deň by však mohol byť dosť náročný, je možné, že dostanete nejakú dôležitú úlohu a budete sa musieť na ňu úplne sústrediť.

Denný horoskop – Lev

Lev bude dnes snívať o dovolenke na nejakom peknom, exotickom mieste. Možno sa oplatí pozrieť sa na ponuky cestovných kancelárií, aby ste si konečne začali plniť svoje sny? Konzultujte svoje predstavy s partnerom, mohli by ste dospieť k zaujímavým záverom.

Denný horoskop – Panna

Panny by si dnes mali dávať pozor, pretože ich nepriateľ ich bude sledovať. Nie každý môže dobre prijať vaše vtipy, preto si dávajte väčší pozor na to, čo hovoríte a pred kým to hovoríte. Večer si oddýchnite. Chvíľa oddychu pri obľúbenom televíznom seriáli vám urobí dobre.

Denný horoskop pre Váhy

Váhy sa budú plne sústrediť na svoje vlastné záležitosti, a preto už nemusia mať čas na blízkych. Je pravdepodobné, že vám z hlavy vypadne, že ste niekomu niečo sľúbili. Bohužiaľ, druhá osoba môže mať veľkú ľútosť, že ste na ňu zabudli.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión bude musieť zmeniť svoje plány. Niečo sa vám úplne vymkne z rúk. Ocitnete sa v situácii, ktorá si bude vyžadovať rýchle rozhodnutia. Je však možné, že s rozhodnutiami, ktoré v tento deň urobíte, nebudete spokojní.

Denný horoskop – Strelec

Strelci prestanú fňukať a sústredia sa na efektívnu prácu. Dnes sa môžete spoľahnúť na veľa šťastia, ktoré vás nenechá v úzadí. V práci vám pôjde všetko ako po masle a vaša domácnosť bude chápavejšia a ústretovejšia.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožci začnú pondelok v pomerne zlej nálade. Niečo spôsobí, že nebudete mať dôvod na radosť. Môžete byť zlomený a bude pre vás ťažké sústrediť sa na svoje úlohy.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár môže mať dnes určité pochybnosti. Svoje rozhodnutia však už nebudete môcť zmeniť. Rozhodnutia, ktoré ste urobili v nedávnej minulosti, sa dnes ukážu ako nesprávne. Budete potrebovať dlhšiu chvíľu na to, aby ste si dali do poriadku svoje záležitosti.

Denný horoskop – Ryby

Ryby by sa nemali pozerať na iných. Konajte! Robte to, čo vám hovorí vaše srdce. Možno sa rozhodnete pre bláznivé kroky. Ukáže sa však, že ste ich naozaj potrebovali. Svoje rozhodnutia nebudete ľutovať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Láska na Vianoce. Tieto znamenia zverokruhu čoskoro nájdu svoju druhú polovicu

Najpriateľskejšie a najpokojnejšie znamenia zverokruhu. Majú zlaté srdce


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov