Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Denný horoskop – 14. decembra. Čo sa môže stať vo štvrtok?

14.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 14. decembra. Baran dnes môže chcieť príliš veľa naraz. Býk si musí dať pozor na to, čo hovorí. A...

14.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 14. decembra. Baran dnes môže chcieť príliš veľa naraz. Býk si musí dať pozor na to, čo hovorí. A čo sa stane ľuďom vo vašom znamení zverokruhu? Pozrite si svoj denný horoskop a buďte pripravení na každú eventualitu.

Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Baran môže dnes chcieť príliš veľa naraz. Musíte sa rozhodnúť pre jednu vec, inak to pre vás skončí zle. Nedávajte druhým dôvod, aby sa na vás hnevali. Skúste sa porozprávať s tými, ktorí vám možno nerozumejú.

Denný horoskop – Býk                         

Býk si musí dávať pozor na to, čo hovorí. Niekoho by vaše slová mohli uraziť a vy mu nechcete ublížiť. Vžite sa však do ich kože a zamyslite sa, ako by ste sa cítili, keby ste niečo podobné počuli o sebe.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci môžu byť dnes pre svoje okolie príliš agresívni. Z tohto dôvodu sa nie každému podarí držať s vami krok. Snažte sa hovoriť o úspechoch iných a tešiť sa z nich, nielen zo svojich vlastných. Nenechajte sa príliš rozčúliť. Aj tak to neprinesie žiadne výsledky.

Denný horoskop – Rak

Rak dostane niečo zadarmo. Bude to prekvapenie od osudu, ktoré vám vyčarí úsmev na tvári. Konečne sa budete cítiť skutočne šťastní a pochopíte, že existujú ľudia, ktorým na vás skutočne záleží.

Denný horoskop – Lev

Lev má dnes čuch na výhodné ponuky. Ak ste plánovali nákupy, je na to ideálny čas. Uvidíte, koľko akcií sa vám podarí uloviť. Pamätajte aj na svojich blízkych – možno by aj ostatní chceli niečo pre seba? Alebo možno pre nich ešte nemáte vianočný darček?

Denný horoskop – Panna

Panny nadviažu kontakt so starým známym. Buďte však opatrní, pretože je možné, že vás táto osoba kontaktovala len preto, že niečo chce. Nenechajte sa zneužiť, najmä preto, že ste si predsa len nikdy neboli príliš blízki. Udržujte si bezpečný odstup.

Denný horoskop – Váhy

Váhy sa pravdepodobne budú cítiť zle. Veci sa dnes budú vyvíjať zle. Zaznamenáte niekoľko zakopnutí, ktoré sa niekomu môžu silne nepáčiť. Pripravte sa na podrobné a dosť nepríjemné vysvetľovanie. Musíte však prevziať zodpovednosť za svoje činy.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión potrebuje chytiť dych. Nemôžete stále len pracovať, inak sa unavíte. Nezabúdajte, že nie ste stroj, ale ľudská bytosť. Ak to nepochopíte, veci by sa mohli zhoršiť.

Denný horoskop – Strelec

Strelci si polepšia svoj rekord, pokiaľ ide o city. Nemôžete predpokladať, že vám v živote nič nevyjde. Ak sa trochu posnažíte, podarí sa vám dnes nájsť niekoho skutočne hodnotného, kto môže zostať vo vašom živote dlhší čas.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec sa bude učiť nové veci. Vlastne k tomu budete donútení, pretože všetko vám bude prichádzať úplne inak ako doteraz. Uvidíte, že to nie je až taká zlá voľba.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár bude otvorenejší. Možno tým prekvapíte dosť ľudí, ktorí vás poznajú skôr ako individualistu a plachého a uzavretého človeka. Mohli by ste sa zoznámiť.

Denný horoskop – Ryby

Ryby by mohli nečakane zabodovať na rande. Určite ste si to neplánovali. Napriek tomu sa budete príjemne baviť. V skutočnosti si budete myslieť, že by bolo dobré si to zopakovať.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Láska na Vianoce. Tieto znamenia zverokruhu čoskoro nájdu svoju druhú polovicu

Najpriateľskejšie a najpokojnejšie znamenia zverokruhu. Majú zlaté srdce


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov