Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Životný štýl,

Denný horoskop – 18. decembra. Čo sa môže stať v pondelok?

18.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 18. decembra. Pondelok je ako nový začiatok. Zistite, aké prekvapenia vás čakajú tento týždeň. Vaša budúcnosť je napísaná vo...

18.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 18. decembra. Pondelok je ako nový začiatok. Zistite, aké prekvapenia vás čakajú tento týždeň. Vaša budúcnosť je napísaná vo hviezdach.

horoskop
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran 

Tesne pred Vianocami vám spadne do lona veľký projekt a váš šéf bude chcieť všetko už včera. Skúste schladiť svoje emócie a požiadajte o pomoc svojho dobre organizovaného Býka. Jedna-dve a bude po všetkom, tento spoločný večer vás veľmi zblíži.

Denný horoskop – Býk

Niekto vás dnes požiada o pomoc. Ak neodmietnete, získate priateľa na celý život. V stávke je veľa, ale je na vás, aby ste zdvihli rukavicu. Teraz je vhodný čas na prejavenie láskavosti. 

Denný horoskop – Blíženci

Zabudnite na minulosť a posuňte sa vpred, možno práve tu leží koreň všetkých vašich problémov. Nemôžete sa stále vracať k tomu, čo bolo, pretože strácate tu a teraz. Snažte sa pozornejšie prežívať realitu. 

Denný horoskop – Rak

Dnes vás prekvapí isté vyznanie lásky. Priateľ, ktorý je vo vašom živote takmer od začiatku, vám teraz odkryje všetky karty. Ste na tento zvrat medzi vami pripravení? Možno je čas na novú kapitolu?  

Denný horoskop – Lev

Doprajte si trochu voľnosti, v práci už vládne slávnostná atmosféra. Je čas rozviazať korčule a sústrediť sa na plánovanie firemnej akcie.

Denný horoskop – Panna

Radi sa raz za čas stratíte? Ak vás súčasná situácia prevalcuje, je lepšie sa k nej vyjadriť na rovinu. Úprimnosť vám pomôže usporiadať beh udalostí na najbližšie dni. 

Denný horoskop – Váhy

Dnes sa presvedčíte, že niekedy sa neoplatí snažiť, pretože to nikto neocení. Možno by bolo lepšie, keby ste si hľadali nové miesto. Koniec roka je vhodný čas na zmenu a bilancovanie. Kedy inokedy ako teraz? 

Denný horoskop – Škorpión

Skúste si trochu pomôcť s predvianočnými prípravami. Aj keby to mali byť len nákupy alebo zábava pre najmenších, určite to stojí za námahu. Za takéto jednoduché gesto láskavosti budete odmenení.

Denný horoskop – Strelec

Máte pocit, že všetko konečne zapadá na svoje miesto tak, ako má? Užívajte si túto chvíľu, na dnešnom pokoji ste pracovali dlho. Teraz je čas na žatvu. 

Denný horoskop – Kozorožec

Budú dnes vaše myšlienky ďaleko a neustále sa budú vracať k poslednému rozhovoru? Možno je čas dať si do poriadku niektoré veci pred spoločným Štedrým večerom.

Denný horoskop – Vodnár

Máte už všetkého dosť? Pustite sa a urobte niečo pre seba, svet sa kvôli tomu nezastaví. Beriete si toho na svoje plecia priveľa. Je čas na oddych. 

Denný horoskop – Ryby 

Láska a priateľstvo – konečne máte všetko. Po rokoch neistoty vaša loď doplávala do bezpečného prístavu, ktorý je teraz vaším domovom. Konečne nastal čas šťastia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pre toto znamenie zverokruhu bude budúci rok vynikajúci. Prichádza profesionálny a osobný úspech

Štyri prvky pre každé znamenie zverokruhu. Aké je to vaše? To vám veľa napovie o vašom temperamente


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov