Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Najmilší a najúžasnejší ľudia na svete. Znamenia zverokruhu, ktorí sú najlepšími priateľmi

26.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Priateľstvo dáva životu zmysel. Skvelí priatelia vám poskytujú emocionálnu podporu a dávajú vám pocit, že ste milovaní a potrební. Tieto skúsenosti sú...

26.12.2023 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Priateľstvo dáva životu zmysel. Skvelí priatelia vám poskytujú emocionálnu podporu a dávajú vám pocit, že ste milovaní a potrební. Tieto skúsenosti sú pre vaše duševné zdravie a pohodu kľúčové. Preto je také dôležité vyberať si priateľov múdro a dobre sa k nim správať. Aké vlastnosti by mal mať skutočný priateľ? Môžete ich nájsť pri pohľade do hviezd? Poďme to zistiť!

žena_horoskop
Foto: shutterstock/Billion Photos

Čo znamená byť „skutočným priateľom“?

Nie každý človek, ktorého stretnete, sa stane vaším najbližším priateľom. Prístup k stretávaniu nových ľudí s myšlienkou vytvorenia takéhoto blízkeho vzťahu môže dokonca spôsobiť stres a nepohodlie. Nehľadajte ich nasilu. Nemusíte si byť blízki s každým. Dôležití sú aj „bežní“ priatelia. Sieť voľných sociálnych kontaktov je tiež cenná pre vašu pohodu aj úspech. Tieto priateľské kontakty vytvárajú spoločenstvo.

Je užitočné vedieť, že počas vášho života sa mnoho ľudí bude pohybovať medzi „náhodnými“ známosťami a priateľstvom. Všetky tieto vzťahy sú dôležité. Je užitočné pochopiť, kam kto patrí, a rozlíšiť, čo od priateľa očakávate. Dôležité je, že každý, koho nazývate priateľom, by mal spĺňať určité normy, ak sa chystáte do tohto vzťahu investovať. To samozrejme platí aj pre vás a váš prístup.

Skutočný priateľ:

  1. Žije čestne. Sleduje svoje hodnoty a záväzky. Má pevné morálne zásady a zareaguje, keď niekto tieto zásady poruší. Je si vedomý seba samého – správa sa a hovorí ucelene. Môžete sa na neho spoľahnúť.
  2. Môžete mu alebo jej dôverovať. Dobrý blízky priateľ je úprimný a hovorí priamo zo srdca s dobrými úmyslami. Hovorí to, čo potrebujete počuť, s úctou a láskou, aby vás to nezranilo. Pretože viete, že má na srdci vaše najlepšie úmysly, môžete byť voči nemu zraniteľní, neistí a „divní“.
  3. Je to lojalita. Hoci slepá lojalita nikdy nie je dobrá, priatelia sú vo všeobecnosti lojálni. Verný priateľ je tu pre vás počas vzostupov aj pádov, ponúka pomocnú ruku alebo vypočuté ucho. Vypočuje si vašu verziu príbehu, rozptýli vaše pochybnosti a v prípade potreby vás obhajuje.
  4. Vďaka nemu sa vo svojej spoločnosti cítite príjemne. Možno práve toto je najdôležitejšia vlastnosť. Spoločenskí upíri a toxické vzťahy vás môžu vyčerpať, ale čas strávený so skvelým priateľom je niečo, čo by vás malo povzbudiť a dodať vám energiu. Je to niekto, s kým je vám príjemné tráviť čas aj počas tých najhorších dní.
  5. Rozosmeje vás. Humor znižuje stres, zlepšuje vašu náladu a vedie k väčšiemu pocitu spolupatričnosti – všetko, čo by mal úspešný vzťah poskytovať. Ak vás teda váš priateľ rozosmieva, vedzte, že táto zdanlivo malá vlastnosť vám môže v skutočnosti zlepšiť náladu.
  6. Nesúdi. Môžete sa spoľahnúť aj na brutálnu úprimnosť, ale skutoční priatelia vás nikdy nenútia cítiť sa zle. Ponúkajú bezpečný priestor na riešenie problémov, zdieľanie neistôt a diskusiu o ťažkých témach.

Skutoční priatelia majú na srdci vaše najlepšie úmysly bez ohľadu na čokoľvek a jednoducho chcú, aby ste boli šťastní. Chápu tiež, že vaša cesta za šťastím je jedinečná, preto sú ochotní vás podporiť, aj keď sa sem-tam zmeníte.

Aký druh priateľa je Lev?

Lev je dušou spoločnosti. Má tú najmagnetickejšiu osobnosť a neúnavnú chuť do života. Strávte chvíľu v jeho spoločnosti a nikdy nebudete chcieť, aby sa tento stav zmenil. Sú srdeční, povzbudzujúci a nanajvýš autentickí – takého priateľa musíte mať.

Aký priateľ je Strelec?

Strelci sú najspoločenskejší ľudia, ktorých na svojej ceste stretnete. Vedia toho veľa o svete, dávajú tie najlepšie rady do života a vždy sú ochotní sa dobre zabaviť. Sú tiež známi svojou pozitívnou osobnosťou, ktorá dokáže rozžiariť každú miestnosť. To zvyčajne priťahuje ľudí, ktorým skutočne záleží na skutočnom priateľstve.

Akým druhom priateľa sú Blíženci?

Blíženci majú živú osobnosť a sú tiež jedni z najviac „nepredvídateľných ľudí“. Skrývajú v sebe (minimálne) dve osobnosti. To je zaujímavé a fascinujúce. Z tohto dôvodu má mnoho ľudí často pocit, že v tomto vzdušnom znamení našli skutočného priateľa. Blíženci počúvajú s úprimným záujmom a dokážu viesť rozhovor celé hodiny. Niečo úžasné!

Aký priateľ je Vodnár?

Vodnár inšpiruje najviac. Často vedú zábavný a vzrušujúci život len podľa svojich vlastných podmienok – neexistuje pre nich možnosť prispôsobiť sa status quo. A to spôsobuje, že mnohí chcú byť ich priateľmi. Vodnári sú zaujímaví, vzbudzujú zvedavosť – ľudia ich priťahujú, pretože sa chcú dozvedieť niečo nové.

Aký druh priateľa sú Váhy?

Váhy sú skutoční spoločenskí ľudia zverokruhu. Sú neuveriteľne šarmantné a sú to tí najpriateľskejší ľudia v okolí. Sú tiež jedny z najpríťažlivejších a majú najlepšie osobnosti. Takže nie je až také ťažké chcieť byť ich priateľom. Prekypujú zvedavosťou o druhého človeka a neuspokoja sa s povrchným kontaktom.

Akým priateľom sú Ryby?

Ryby sú najmilší ľudia. V skutočnosti sú to tí najmilší a najsúcitnejší ľudia, ktorých na svojej ceste stretnete. Vyžarujú takú energiu, že každý sa s nimi chce priateliť alebo byť aspoň v ich blízkosti. Ľudia v znamení Rýb nechajú všetko tak, ak vznikne potreba pomôcť blízkej osobe. To však nie je všetko! Poznáte veľa ľudí, ktorí sú takí pozorní, že si pamätajú aj tie najmenšie detaily o svojich blízkych? Nuž, presne takí sú. Presne také sú Ryby.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Anjel strážny pripravuje prekvapenia pre tri znamenia zverokruhu. Rok 2024  môže byť výnimočný

Čo vás čaká v roku 2024? To závisí od toho, koľko máte rokov. Musíte urobiť len jednu vec


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov