2.1.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sandra Chia).
Každá hostiteľka má svoj vlastný recept na bravčové rezne. Ak však hľadáte ten dokonalý, použite tento trik. Zabezpečí, že obal dokonale priľne k bravčovému rezňu a neodlepí sa.
Kto by nemal rád bravčové rezne v chrumkavom obale? Bravčové rezne sú skvelým nápadom na večeru, ale niekedy sa stane, že obalenie nedopadne podľa vašich predstáv. Ukázalo sa, že stačí pridať len jednu prísadu, aby sa neodtrhla od mäsa a chutila dokonale.
Ako pripraviť dobrý obal na bravčový rezeň, aby sa neodlupoval? Tajomstvo spočíva v jednej tajnej ingrediencii
Zdá sa, že urobiť dobrú bravčový rezeň nie je ťažké. Ukazuje sa však, že príprava obalenia je pre mnohých ľudí problém. Ako pripraviť dokonale chrumkavý obal na bravčový rezeň? Tajomstvo spočíva v jednej ingrediencii. Stačí, ak do misky s rozšľahaným vajíčkom pridáte lyžicu oleja alebo olivového oleja. Vďaka tejto prísade sa obal prilepí na mäso. Vyjde chrumkavý a mimoriadne chutný.
Ako vyprážať bravčové rezne? Postupujte podľa týchto tipov a budú perfektné
Ako usmažiť dokonalý bravčový rezeň? Kľúčom k skvelej chuti je dobre pripravený obal. Mnohé gazdinky vedia, že bravčové rezne by sa mali obaľovať až po osušení, napr. papierovou utierkou, pretože obalenie vlhkého mäsa spôsobí, že sa obal rýchlo odlepí. Okrem toho sa oplatí venovať pozornosť procesu vyprážania. Rezne vkladáme len do horúceho oleja, inak sa strúhanka prilepí a následne sa oddeľuje od mäsa. Keď je mäso na panvici, počas vyprážania ho nestláčajte, pretože by to spôsobilo popraskanie a rozpadnutie obalenia. Najlepšie je položiť rezne na tanier vystlaný papierovou utierkou, aby sa z nich odsal prebytočný tuk.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Za tento silvestrovský pokrm vás budú nosiť na rukách. Kľúčom je prísada, ktorá pomáha pri kocovine
Tak to je sekaná! Recept na rýchlu a výživnú večeru
Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.