Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na 17. januára. Čo sa môže stať v stredu?

17.1.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 17. januára. Barani budú prekvapení, ako príjemne budú tráviť čas. Býci budú túto stredu veľmi odhodlaní. A ako sa bude...

17.1.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee).

Denný horoskop na 17. januára. Barani budú prekvapení, ako príjemne budú tráviť čas. Býci budú túto stredu veľmi odhodlaní. A ako sa bude v tento deň dariť vášmu znameniu zverokruhu? Pozrite si svoj denný horoskop a buďte pripravení na každú eventualitu.

Čo vás čaká v stredu – 17. januára?
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Baran

Barani budú prekvapení, ako príjemne budú tráviť svoj čas. Nejde o to, že by ste nič nerobili – len každá ďalšia činnosť vám pôjde od ruky s prirodzenou ľahkosťou, čo sa vám v poslednom čase nestávalo. Využite šťastie a snažte sa toho dnes urobiť čo najviac. Nemá zmysel šetriť peniaze a niektoré veci odkladať, najmä preto, že by ste to neskôr mohli ľutovať.

Denný horoskop – Býk                         

Býci budú túto stredu veľmi odhodlaní. Dáte si záležať a splníte všetky úlohy, ktoré pred vás postavia. Zároveň sa nerozhodnete hľadať skratky – pochopíte, že tým pomôžete v krátkodobom horizonte len sebe a celkovo na tom stratí veľa ľudí. Ak máte pochybnosti, počúvajte rady svojich priateľov. Myslia to s vami dobre.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci si nebudú robiť príliš veľké starosti s časom stráveným v práci. Budú sa venovať svojmu dňu úplne obyčajne a nereflektovane. Našťastie sa už v druhej polovici dňa stretnete s niečím, čo sa dotkne vášho srdca. Je pravdepodobné, že narazíte na človeka, ktorého ste už dlho nevideli a ktorý vám veľmi chýbal. 

Denný horoskop – Rak

Raci musia byť mimoriadne ostražití. Starostlivo si vyberajte slová a nepredbiehajte, ak nechcete dostať úder. Práve jeden z vašich nadriadených má veľmi zlú náladu a bude sa vytrvalo snažiť podraziť nohy všetkým okolo seba. Potom si nájde príležitosť, aby svoje emócie nejako ventiloval – nie nevyhnutne príjemným spôsobom pre vás a vašich kolegov.

Denný horoskop – Lev

Lev nie je na tom s vlastnými pocitmi najlepšie. Už nejaký čas sa v nich stráca a je si nimi úplne neistý. Pokiaľ ide o vašu druhú polovičku, možno je najvyšší čas na úprimný rozhovor? A ak ide o člena rodiny, zamyslite sa nad tým, čo vám naozaj nie je príjemné. Pamätajte – každý problém sa dá vyriešiť, ale až potom, keď ho pochopíte.

Denný horoskop – Panna

Panny budú cítiť veľkú túžbu po kontakte s ľuďmi. V poslednom čase ste veľa pracovali a nemohli ste sa sústrediť na svoje sociálne vzťahy. Ak vám to čas dovolí, vyrazte niekam s priateľmi alebo sa choďte s milovanou osobou niekam prejsť. A ak vám počasie nepraje, sadnite si pred televíziu a pozrite si pekný seriál.

Denný horoskop – Váhy

Váhy zistia, že sa ich niekto snaží využiť. Možno ste túto osobu doteraz považovali za svojho priateľa alebo kolegu. Musíte sa však zmieriť s tým, že by ste s ním nemali počítať v žiadnych svojich budúcich plánoch. Snažte sa od tejto osoby čo najopatrnejšie dištancovať a zároveň nezačať zbytočný spor.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión by sa nemal zapájať do ničoho, čo sa ho priamo netýka. Nemôžete sa rozčuľovať nad problémami, ktoré nie sú vaše, inak nebudete mať dosť síl na riešenie tých svojich, keď sa vyskytnú. Sústreďte sa na najdôležitejšie veci z vášho pohľadu a nepozerajte sa na iných. Aspoň raz myslite len na seba.

Denný horoskop – Strelec

Strelci sa musia zbaviť vlastnej naivity. Niekto sa vás pokúsi oklamať tým, že využije vašu dôverčivosť a dobré srdce. Nezabúdajte, že máte okolo seba naozaj dôveryhodných ľudí a práve pri nich by ste mali radšej zotrvať, než sa zamotať s niekým, koho poznáte len krátko. Bohužiaľ, intuícia nie vždy dáva správne signály.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožci môžu túto stredu rokovať o dôležitej záležitosti. Ako čoskoro zistíte, ešte nie je všetko stratené. Príliš sa netrápte a chopte sa svojej šance. Len si dajte pozor, aby ste z toho všetkého náhleho vzrušenia všetko nepokazili. Len rozvaha a chladná hlava vám umožnia vyjsť z tejto situácie bez ujmy.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár bude čeliť mnohým povinnostiam naraz. Dnes jednoducho nastane akýsi zvrat a mnohí na vás budú hádzať aj svoje vlastné úlohy. Svojím spôsobom vám nezostane nič iné, len ich prijať a dokončiť. Napriek tomu sa nebojte – vaše odhodlanie bude čoskoro odmenené.

Denný horoskop – Ryby

Ryby v poslednom čase strácajú optimizmus. Nemôžete byť večným pesimistom. V skutočnosti si nepríjemné alebo stresové situácie vo svojom živote môžete vygenerovať sami. Ak si s tým všetkým neviete poradiť, zhlboka sa nadýchnite a pozrite sa do budúcnosti. Určite sa dá naplánovať niečo, čo váš život aspoň trochu zmení.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako ušetriť peniaze? Hviezdy majú rady pre každé znamenie zverokruhu. Takto môžu zbohatnúť

Toto sú najvzácnejšie znamenia zverokruhu. Preto sú výnimočné! Ste na tomto zozname?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 20. septembra

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 20. septembra. Baran bude nútený niečo urobiť. Rak sa bude cítiť vyčerpaný. A čo vám…

Silný október pre tri znamenia zverokruhu. Čaká ich zlatý mesiac

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Max4e Photo). Koniec leta sa rýchlo blíži a s ním aj vstup do jesene a októbra. Zmena ročného obdobia…

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Auto Trendy

Suzuki GSX-8R je motocykel, ktorý chcete vlastniť. Je to majster v každej kategórii

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na novom Suzuki GSX-8R som jazdil vo všetkých podmienkach: v meste, na ceste aj na okruhu. Som presvedčený, že je to najlepšia rozumná motorka, akú…

BMW uvádza na trh nový rad karbónového príslušenstva pre M5 Touring

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - BMW M5 Touring je možné vybaviť celým radom karbónových doplnkov. Ktoré položky si môžu zákazníci vybrať pre nové výkonné kombi.

Spoločnosť Ford uvádza na trh verziu pick-up Ranger s pohonom PHEV.

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Ford oficiálne predstavila novú hybridnú verziu pick-up Ranger. Nový variant PHEV dokáže na jedno nabitie prejsť viac ako 45 km.

Volkswagen predviedol novinky v oblasti dodávok. Transporter T7 rozvíri trh

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Výrobca z Wolfsburgu predstavil siedmu generáciu ikonickej dodávky. Nový Volkswagen Transporter T7 debutuje v niekoľkých karosárskych variantoch, niekoľkých verziách výbavy a so širokou škálou agregátov.…

Toyota Urban Cruiser: Všestranné hybridné SUV

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spomínate si na crossover, ktorý Toyota predávala pred rokmi? Teraz je to cenovo dostupné SUV. Toyota nemá núdzu o kompaktné vozidlá SUV. V skutočnosti má…

EÚ by mohla dokončiť clá na čínske elektromobily v septembri

20.9.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia by mohla hlasovať za dokončenie zdanenia elektromobilov vyrobených v Číne. Clá na elektrické vozidlá vyrobené v Číne by sa mohli zaviesť už v…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov