Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Najlepšie zhody znamení zverokruhu. Existuje naozaj veľká šanca, že tento vzťah bude úspešný

15.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pink panda). Každé znamenie zverokruhu prejavuje lásku trochu iným spôsobom. Všetky však chcú milovať a byť milované, preto vám pri príležitosti Valentína 2024 prinášame...

15.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pink panda).

Každé znamenie zverokruhu prejavuje lásku trochu iným spôsobom. Všetky však chcú milovať a byť milované, preto vám pri príležitosti Valentína 2024 prinášame horoskop lásky. Vysvetlíme, ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia a ktoré nie, aby sme každému pomohli pri hľadaní dokonalej druhej polovičky.

Pri príležitosti Valentína 2024 vám prinášame horoskop lásky.
Foto: shutterstock/pink panda

Láska a znamenie zverokruhu. Ako miluje Lev a ako Kozorožec?

Skôr než sa dostaneme k tomu, ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia a podrobne si priblížime najlepšie valentínske kombinácie podľa astrológie, pripomeňme si najprv, ako miluje každá z hviezdnej dvanástky.

  • Baran 

Baran si užíva život plnými dúškami. Hľadajú si partnera, ktorý je fyzicky príťažlivý, ale pokojnejší ako oni, pretože sami sú dosť dominantní. To je chyba, pretože vzťah s príliš konzervatívnou osobou ich nebude uspokojovať. Potrebujú osobu, ktorá je spontánna a energická, a zároveň ochotná robiť kompromisy.

  • Býk 

Bolestne pragmatický Býk sa nezameriava na romantické gestá, ktoré môžu byť pre mnohých ľudí dôležité. Namiesto kupovania čokolády alebo kvetov dáva prednosť tomu, aby sa milovaná osoba jednoducho cítila bezpečne. Takto prejavuje svoju lásku. Nie je na tom nič zlé, ale stojí za to, aby občas ukázal aj svoju citlivú stránku.

  • Blíženci 

Blíženci nikdy netrávia Valentína sami. Zamilujú sa na prvý pohľad, ale ich zaľúbenosť zvyčajne trvá krátko. V láske hľadajú len svoju spriaznenú dušu, takže nevidia zmysel v preťahovaní vzťahu, ktorý sa im zdá len priemerný. Nepochybne to má svoje výhody aj nevýhody….

  • Rak

Zverokruh Raka opatrne skúma terén a postupne sa otvára svojej druhej polovičke. Takto sa správa preto, aby sa príliš nezamotal, a tým sa skoro nespálil. Akonáhle však vstúpi do vzťahu, miluje celým svojím srdcom a je ochotný pre milovanú osobu urobiť veľa. 

  • Lev 

Ľudia v znamení Leva sú rodení dobyvatelia. Sú to vášniví milenci, ale vo svojich citoch dosť nestáli. Kým nestretnú partnera so skutočne silným charakterom, budú lámačmi sŕdc. Hľadajú niekoho, kto bude pre nich výzvou, a len taký človek im dokáže ukradnúť srdce.

  • Panna 

Panna je inteligentná a mimoriadne náročná. Nepatrí medzi znamenia zverokruhu, ktoré by sa v živote hrali na „mačku a myš“. Na rovinu hovorí, čo očakáva, a to isté vyžaduje aj od svojho partnera. Je verná a plne oddaná každému vzťahu, ktorý nadviaže. Potrebuje človeka, ktorý je odhodlaný. 

  • Váhy 

Váhy sú priamy a trochu excentrický jedinec. Vyžaruje pozitívnu energiu, preto sa k nej ľudia hrnú ako mole k plameňu. Jej partner musí byť charizmatický a sebavedomý. Mal by si ju získať aj malými gestami, pretože miluje, keď ju niekto zbožňuje. 

  • Škorpión 

Zamilovaní Škorpióni si dokážu v živote zachovať zdravý rozum, ale v láske sa neboja bojovať na život a na smrť. Zamilovávajú sa zriedkavo, ale keď sa zamilujú, ťažko sa im vzťah opúšťa.  Potrebujú niekoho, kto je rovnako odhodlaný, ale kto im dokáže prehovoriť do duše, keď zablúdia príliš ďaleko. 

  • Strelec

Strelec je expresívne a veľmi energické znamenie zverokruhu. Rád si rozširuje obzory a rád sa pozerá na život z rôznych uhlov pohľadu. Jeho partner musí byť sopkou energie, nevyhnutne veľmi vášnivou, pretože pre ľudí tohto znamenia je telesný aspekt vzťahu kľúčový.  

  • Kozorožec 

Kozorožec má mnoho vlastností, ktoré sa môžu zdať atraktívne pre jeho potenciálnych nápadníkov. Je pracovitý, vynaliezavý a trochu …. tajomný a veľmi sexi. Dokáže zo svojich predností vyťažiť maximum, ale niekedy môže byť vo svojich názoroch príliš kritický, čo znamená, že potrebuje po svojom boku niekoho s pomerne silným charakterom, aby sa nenechal odradiť malichernými posmeškami. 

  • Vodnár 

Vodnári sú široko zmýšľajúci jedinci, ktorí radi posúvajú hranice a porušujú konvencie. V láske hľadajú príležitosť na osobný rozvoj a preto si za partnerov vyberajú nekonvenčných a inšpiratívnych ľudí. Ich prístup k vzťahom je pomerne voľný, takže partner, ktorý by ich chcel obmedzovať, je absolútne vylúčený.

  • Ryby 

Ryby by si mali dobre premyslieť, s kým sa vyberú na valentínske rande, pretože  majú tendenciu vyberať si nevhodných partnerov a zamotať sa do toxických vzťahov. Veria v celoživotnú lásku a to je obdivuhodné. Nie každý však má také úprimné úmysly, preto je nevyhnutné, aby mali po svojom boku starostlivú a vernú osobu, ktorá im neublíži. 

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia?
Foto: shutterstock/puhhha

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia? 

Už vieme, čo jednotlivci hľadajú vo vzťahu. Pozrime sa teda, aké znamenia zverokruhu sa k sebe najlepšie hodia. Je naozaj veľká šanca, že tieto vzťahy sa ukážu ako úspešné. 

  • Baran a Strelec

Obe znamenia sú kedykoľvek pripravené na spontánny výlet alebo iné zaujímavé dobrodružstvo. Barani potrebujú niekoho, kto s nimi dokáže držať krok v životnom behu a zároveň im bude útočiskom. Strelec tu bude ideálny, pretože na jednej strane sa nebojí prichádzať s bláznivými nápadmi a na druhej strane, keď je to potrebné, dokáže svojho milovaného človeka vrátiť na zem. Takýto vzťah určite nebude nudný ani pre jednu stranu.

  • Býk a Panna

Panna je najlepším partnerom pre Býka. Obe znamenia sú mimoriadne stabilné a vyznačujú sa zrelým prístupom k budovaniu vzťahu. Sú materiálom pre dlhý a šťastný vzťah. Pokiaľ k sebe budú pristupovať s rešpektom, môžu vytvoriť vzťah na celý život.

  • Blíženci a Vodnár

Blíženci nie sú nároční partneri, pretože druhému človeku dávajú dostatok priestoru. Na to, aby ste si ich pri sebe udržali dlhší čas, je však potrebná veľká dávka kreativity. Tá rozhodne nechýba zverokruhu Vodnár, ktorý je navyše spontánny a rád skúša nové veci. Je to dobrodružný vzťah založený na priateľstve, v ktorom to neustále iskrí.

  • Rak a Ryby

Dokonalá kombinácia najmä po emocionálnej stránke. Rak aj Ryby majú podobnú citlivosť a výborne sa dopĺňajú. Ryby sa dokážu postarať o to, aby sa Rak z času na čas jednoducho uvoľnil a to ich na oplátku mobilizuje k práci vždy, keď spozorujú, že ich partner je príliš zaneprázdnený. 

  • Lev a Váhy

Váhy sú také priame, že ako jediné vo zverokruhu dokážu skrotiť povahu zverokruhu Lev. V ich náručí sa sebavedomý a trochu povýšenecký kráľ džungle zverokruhu zmení na submisívne mačiatko a bude úžasným partnerom na dlhé roky. Váhy v spoločnosti Leva určite získajú veľa sebavedomia a budú sa môcť zmobilizovať na sebarozvoj. 

  • Škorpión a Kozorožec

Škorpión je ambiciózny a vášnivý, ale dosť nervózny. Potrebujú vedľa seba partnera, ktorý bude tiež úplnou individualitou, ale bude krotiť jeho výbušnú povahu. Do vzťahu by mal vstúpiť s Kozorožcom, ktorý dokonale ovláda svoje emócie. Zabráni mu v páchaní hlúpostí a zároveň s ním odhalí svoju hlboko skrytú citlivú povahu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zmeny na konci februára. Tieto znamenia zverokruhu čelia neočakávanému koncu mesiaca

Február bude pre tri znamenia zverokruhu nezvyčajný. Motivácia a početné prekvapenia nie sú všetko


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Dobrý denný horoskop – 22. septembra

22.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor). Denný horoskop na 22. septembra. Býk stratí svoju ostražitosť. Lev dnes navštívi mnoho miest. A čo sa stane…

Do popredia sa dostáva číslo s jedinečnou vibráciou. Váš rok narodenia odhalí, či ide o vás

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anuta23). Nový numerologický rok 2025 sa začal prvými septembrovými dňami tohto roka. Jeho vibrácie už na nás začali pôsobiť,…

Dôležitý denný horoskop – 21. september

21.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 21. septembra. Býci sa pohádajú s rodinou. Blíženci by mali ustúpiť. A čo vám ostatným…

Finančný horoskop na posledný septembrový týždeň. Od desiatich k piatim alebo finančná pohoda?

20.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Joyisjoyful). Posledný septembrový týždeň nesľubuje pre mnohých zaujímavý týždeň, pokiaľ ide o finančné záležitosti. Hviezdy hovoria o nedoplatkoch, opatrnosti…

Aké kvety sa hodia k vášmu znameniu zverokruhu? Je veľká šanca, že tieto vám vyčarujú úsmev

20.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Deman). Mnohí ľudia veria, že deň, v ktorom sa narodíme, má veľký vplyv na náš život. Je to spôsobené…

Auto Trendy

Môžete riadiť auto s manuálnou prevodovkou, ak ste chodili do školy na automatickú?

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čoraz viac ľudí, ktorí sa chcú naučiť šoférovať, navštevuje autoškoly na vozidlách s automatickou prevodovkou. Ale ak získajú vodičský preukaz môžu šoférovať vozidlo s manuálnou…

Nemecká vláda hľadá riešenia na pomoc Volkswagenu

22.9.2024 Redakcia Auto trendy . Nemecká vláda zvažuje opatrenia na podporu Volkswagenu, vyhlásil vo štvrtok vicekancelár a minister hospodárstva Robert Habeck na otázku týkajúcu sa prepúšťania v najväčšej automobilke v…

Pozrite si: Prvé video letu jadrového bombardéra B-21 od amerického letectva

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na konferencii Air, Space and Cyber Conference vo Washingtone zverejnili americké vzdušné sily a hlavný dodávateľ Northrop Grumman prvé video svojho jadrového bombardéra B-21 Raider…

V Nórsku už jazdí viac elektromobilov ako benzínových

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na konci augusta počet registrovaných osobných automobilov na elektrický pohon v Nórsku presiahol 751 000, zatiaľ čo počet automobilov na benzínový pohon bol 755 000.…

Nemci majú s novou Daciou Duster veľké plány. Súprava obsahuje rozšírené blatníky a obrovské disky

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nemci z Carpoint majú s novou Daciou Duster veľké plány. Pripravuje sa pre nové SUV widebody kit a ďalšie doplnky. Nemci m

Ako dlho vydrží autobatéria? Kedy je potrebné vymeniť autobatériu

22.9.2024 Redakcia Auto trendy - Systém štartovania a udržiavania vozidla v chode je veľmi zložitý a vyžaduje si minimálne jednu batériu. Tá zabezpečuje elektrickú energiu potrebnú na chod motora a…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov