13.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MShev).
Tvarohový koláč s malinami je mojím miláčikom. Tento šialene chutný koláč je božský na pohľad a pripravím ho za pár minút. Tajomstvo spočíva v spojení dvoch mliečnych výrobkov a mixovaní na najnižších otáčkach. Toto cesto ide do formy s malinami – po rýchlom upečení máme pripravený šialene chutný a krémový koláč.
Domáce pečenie nie je vašou silnou stránkou? Namiesto pokročilejších receptov a pokusov o obnovenie hromadných koláčov a nadýchaných piškótových tort sa rozhodnite pre expresný, lacný a jednoduchý koláč. Tento tvarohový koláč je skutočnou pastvou pre všetky zmysly.
Toto je najjednoduchší tvarohový koláč na svete. Potrebujete len pár ingrediencií a hrsť malín
Tento recept na môj spoľahlivý malinový tvarohový koláč je cukrárskym majstrovským dielom, ktoré si nevyžaduje nadmernú zručnosť. Všetko je to o jednoduchosti, chuti a hlavne o krásnej prezentácii, ktorej nikto neodolá. Tajomstvo môjho koláča je predovšetkým veľmi jednoduché na prípravu. Stačí len skombinovať ingrediencie v správnom poradí a naliať zmes do formy – zvyšok sa už urobí doslova sám!
Malinový cheesecake je predovšetkým kombináciou dvoch mliečnych výrobkov. Vyrába sa z tvarohu a mascarpone. Zmes rozmixujem s niekoľkými ďalšími prísadami a nalejem ju do tortovej formy. Nakoniec primiešam za hrsť malín a upečiem. Koláč je dokonale ľahký, nadýchaný a doslova sa rozplýva v ústach.
Recept na nadýchaný tvarohový koláč s malinami, ktorý je hotový za pár minút
Ingrediencie:
- 400 g polotučného tvarohu,
- 150 g mascarpone,
- 50 ml 30 % smotany,
- 3 vajcia,
- balenie vanilkového pudingu bez cukru,
- 3 PL cukru,
- 100 g mrazených malín,
- zemiakový škrob.
Spôsob prípravy:
Rúru nastavte na 170 stupňov. Do misky dáme mascarpone, tvaroh, vajcia, smotanu, pudingový prášok a cukor. Všetko rozmixujte na hladký krém, len kým sa prísady nespoja. Zmes nalejte do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Maliny obalíme v škrobe a vhodíme ich do tvarohovej zmesi. Tvarohový koláč pečieme pri 170 stupňoch 50 minút. Po tomto čase odvráťte dvierka rúry a nechajte koláč v rúre vychladnúť. Hotový cheesecake môžeme na záver ozdobiť bielou čokoládovou polevou. Dobrú chuť!
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Robím ju každý rok na mamine narodeniny a rýchlo mizne z tanierov. Každý sa teší
Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.