Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na nedeľu – 19. mája

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 19. mája. Baran bude mať dnes únavný deň. Býk sa prestane hnevať na svojich blízkych. A čím vás prekvapí nedeľa?  Prečítajte...

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1).

Denný horoskop na 19. mája. Baran bude mať dnes únavný deň. Býk sa prestane hnevať na svojich blízkych. A čím vás prekvapí nedeľa?  Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na nedeľu – 19. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Bada1

Denný horoskop pre Barana


Tento deň bude pre vás skôr únavný ako príjemný. Napriek tomu si v ňom musíte nájsť priestor pre seba. Postarajte sa o osobné záležitosti, ktoré mali byť už dávno dokončené. Tento deň je vhodný práve na takéto aktivity. Vyhnite sa dnes aj konfliktom, najmä s vašimi blízkymi.

Denný horoskop pre Býka


Namiesto toho, aby ste sa hnevali na svojich blízkych, rozhodnite sa dnes pre zmierenie. Je lepšie zmierniť prípadné konflikty, ako ich nechať vystupňovať. Neutekajte dnes od domácich povinností. V rámci rodinnej spolupatričnosti a zlepšovania vzťahov môžete k týmto povinnostiam prizvať rodinných príslušníkov.

Denný horoskop pre Blížencov


Osoba blízka vášmu srdcu očakáva, že sa dnes postavíte na nohy a ukážete jej, ako veľa pre vás znamená. Je čas vybočiť z rutiny, inak by sa veci mohli skomplikovať. Potrebujete znovu rozprúdiť žiaru tohto vzťahu. Večer je možná romantická chvíľa. Uistite sa, že ste počas tohto času len vy dvaja.

Denný horoskop pre Raka


Dnes musíte svojim blízkym ukázať, že sa na vás môžu spoľahnúť. Ich problémy sú aj vaše. Musíte im tiež ukázať, že dokážete počúvať a dávať cenné rady bez toho, aby ste niekoho kritizovali. Tiež im ukážte, že s vami dokážu hrať ako tím a že vám môžu plne dôverovať.

Denný horoskop pre Leva


Dnes sa pozriete hlboko do svojej duše a budete tam hľadať riešenia problémov, ktoré vás hlboko trápia. Vyvolané emócie môžu ovplyvniť rozhodnutia, ktoré dnes urobíte, preto by ste urobili dobre, keby ste nerobili nič pod vplyvom rozjatrených emócií. Často pôsobia proti vám.

Denný horoskop pre Pannu


Dnes by ste mali prehodnotiť svoje finančné záležitosti. Nasledujúci týždeň by mohol priniesť určité výzvy. Pokoj a zdravý rozum by mali byť v tejto záležitosti vašimi radcami. Dnes je čas na to, aby ste si naplánovali svoje výdavky tak, aby vás nič neprekvapilo.

Denný horoskop pre Váhy


Dnes máte viac času ako zvyčajne a môžete sa v pokoji pozrieť na svoje zdravie. Osobitnú pozornosť venujte svojim dutinám, tie by vám dnes a v nasledujúcich dňoch mohli spôsobiť nepríjemné pocity. Vyhýbajte sa miestam, ktoré môžu mať na vaše dutiny zlý vplyv. Ak sa váš zdravotný stav zhorší, budete musieť navštíviť odborníka.

Denný horoskop pre Škorpióna


Dnes si doprajte trochu reflexie a pokúste sa zabudnúť na minulosť. Ak sa vám to podarí, pocítite duševný pokoj a konečne sa budete mať dobre. Zamerajte sa na to, čo je pre vás dnes najdôležitejšie a venujte tomu všetku svoju energiu. Večer sa stretnite s priateľmi. Spoločne môžete osláviť koniec tohto dňa.

Denný horoskop pre Strelca


Ak plne pochopíte a prijmete vzťahy s ostatnými, môžete ich ešte vylepšiť. Dajte sebe aj druhým priestor na chyby. Je to normálna ľudská vec. Nezabudnite sa však zo svojich chýb poučiť. Potom bude všetko v poriadku a vy budete šťastní.

Denný horoskop na 19. mája.
Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Denný horoskop pre Kozorožca


Tento deň by mohol byť pre vás plný romantických možností. Záleží len na vás. Tento deň je plný flirtu, vášne a nadšenia. Je to však aj deň plný úvah o citových záležitostiach. Pamätajte, že musíte konať tak, aby ste sa cítili dobre a tak, aby ste nikomu neublížili.

Denný horoskop pre Vodnára


Pokiaľ ide o milostné záležitosti, nie všetko dnes môže ísť podľa vašich predstáv. Malé nedorozumenia môžu spôsobiť búrku v pohári vody. Snažte sa preto, aby k nim nedošlo. Pamätajte, že skutočná blízkosť je postavená na vzájomnej dôvere a úcte.

Denný horoskop pre Ryby


Dnes si doprajte dostatok odpočinku, pretože nasledujúci týždeň sľubuje byť dosť intenzívny. Potrebujete načerpať nové sily. Nebojte sa nových výziev a smelo sa pustite do nových projektov. Večer si nájdite čas na svojich blízkych, najmä na tú jednu milovanú osobu. Čakajú vás romantické chvíle.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu sú najviac plytvajúce. Šetrenie je pre nich skutočným utrpením

Tieto znamenia zverokruhu sú najviac plytvajúce. Šetrenie je pre nich skutočným utrpením


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový týždeň a nové príležitosti. Finančný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Prázdniny a leto sú obdobím zvýšených výdavkov. Tu zmrzlina, tam vafle, inde hranolky a s každým ďalším dňom…

Týždenný horoskop (8.7. 2024 – 14.7.2024)

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Týždenný horoskop 8. - 14. júla. Sú pre vás nasledujúce dni záhadou? Chcete vedieť, čo vám prinesie…

Denný horoskop na pondelok – 8. júla

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 8. júla. Baran sa zapletie do zvláštnych situácií. Škorpióna môže niečo znepokojovať. Prečítajte si váš aktuálny…

Aké sú najhoršie vlastnosti Strelca? Jedna je veľmi nepríjemná

7.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tatyana Volkova). Strelec je jedno z najzaujímavejších znamení zverokruhu - je veselý, otvorený, priateľský a zdanlivo bez chýb. Tento…

Špeciálny dátum. Podľa numerológov je lepšie si ho nenechať ujsť

7.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Numerológia si veľmi všíma dátumy a viaže na ne energiu. Najmä keď sa stretneme s takzvanou "numerologickou bránou",…

Auto Trendy

Čierna skrinka v aute povinná od 7. júla. Ako funguje a čo zaznamenáva?

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Od 7. júla musí byť každé nové osobné a dodávkové vozidlo s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony, ktoré sa predáva v krajinách EÚ, vybavené záznamníkom…

Tieto uvoľnené SUV robia na trhu čoraz väčšie prekvapenie. Čísla neklamú

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Luxusné a zároveň uvoľnené vozidlá SUV značky Volvo sú naďalej hnacím motorom predaja švédskej značky. Výrobca z Göteborgu môže oslavovať nárasty nielen v Európe. Čísla…

Tesla a motor V8? Neuveríte, keď to budete počuť

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Tesla s motorom V8? Nie celkom, ale znie to rovnako. To všetko vďaka šikovnému redizajnu, ktorý sa práve dostáva na web.

Caravaning. Pre koho aký karavan? Praktický sprievodca

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Obdobie pandémie 2020/2021 mnohých z nás upozornilo na to, že dovolenku možno stráviť aj v karavanoch. Vo svete je táto forma cestovania a trávenia voľného…

Potrebujú dieselové vozidlá častejšie meniť olej?

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Medzi benzínovými a naftovými motormi je niekoľko rozdielov. Potrebujú však naftové vozidlá častejšie výmenu oleja, pokiaľ ide o údržbu?

Bude takto vyzerať ďalší GR od Toyoty? To by nám nevadilo

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Ďalší GR od Toyoty? Prečo nie! Pred časom sa na internete objavila fáma, že Gazoo Racing usilovne pracuje na športovejšej verzii crossoveru Toyota Crown. Takéto…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov