Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Narodili ste sa v máji? Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si priateľov. S každým nájdete spoločnú...

19.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Narodili ste sa v máji? Ak áno, vyznačujete sa pozitívnym prístupom k životu. Kamkoľvek prídete, získate si priateľov. S každým nájdete spoločnú reč. Chcete si naplno užívať život, využívať príležitosti a zabávať sa. Niektorí veria, že náš mesiac narodenia môže ovplyvniť naše osobnostné črty a predispozície. Zistite, čo o vás vypovedá mesiac, v ktorom ste sa narodili.

Mesiac narodenia môže ovplyvniť naše osobnostné črty a predispozície.
Foto: shutterstock/Billion Photos

V mnohých kultúrach sa ľuďom priraďujú osobnostné črty na základe mesiaca narodenia. Zaujíma vás, aké sú vlastnosti vášho mesiaca narodenia?

Ľudia narodení v januári


Ľudia narodení v januári sa vyznačujú silnou vôľou. Sú veľmi odhodlaní pri dosahovaní svojich cieľov, vždy si nastavujú latku vysoko a nevzdávajú sa ľahko. Majú tiež silnú potrebu nezávislosti a rozhodovania o sebe. Často sa osvedčujú vo vedúcich funkciách, pretože dokážu prijímať rozhodnutia a viesť ostatných

Ľudia narodení vo februári

Ľudia narodení vo februári sa vyznačujú mimoriadnou tvorivosťou a bohatou predstavivosťou. Radi sa zapájajú do ambicióznych projektov a snívajú vo veľkom. Oceňujú hlboké rozhovory, najmä tie o filozofii a životných otázkach. Hoci sú spoločenskí, môžu mať problémy s ľuďmi, ktorí nezdieľajú ich záujmy a vášne, považujú ich za nudných alebo otravných. Príbuzní ich často opisujú ako slobodných duchov, pripravených objavovať nové cesty.

Ľudia narodení v marci


Ľudia narodení v marci sú mimoriadne bystrí jedinci. Nie sú to veľmi spoločenskí ľudia, uprednostňujú samotu. Hoci sú v kontakte s ostatnými milí, jemní a empatickí, neradi dávajú najavo svoje emócie. Uprednostňujú pokoj a ticho, vyhýbajú sa spoločenskému zhonu. Majú dobrú pamäť. Niekedy môžu byť náladoví a nerozhodní.

Ľudia narodení v apríli


Ľudia narodení v apríli majú silnú potrebu byť stredobodom pozornosti a často preberajú kontrolu nad situáciami. Neradi ustupujú druhým a pre svoju dominantnú povahu môžu byť vnímaní ako ťažko prístupní. Niekedy sa správajú sebecky a môžu byť príliš otvorení, aj keď to môže byť ostatným nepríjemné. Hoci ich charizma priťahuje pozornosť, ich impulzívnosť a sklon konať skôr, ako si všetko premyslia, môžu ostatných odradiť.

Ľudia narodení v máji

Človek narodený v máji je zvyčajne veľmi sebavedomý a samoľúby.
Foto: shutterstock/Dzhulbee


Ľudia narodení v máji sa vyznačujú mimoriadne pozitívnym prístupom k životu. Ľahko nadväzujú priateľstvá a dokážu nájsť spoločnú reč s každým. Cenia si, že si život užívajú plnými dúškami, vyhľadávajú potešenie a zábavu. Rýchlo sa nudia a často menia názory, čo môže byť pre niektorých výzvou. Zároveň sú zvyčajne veľmi sebavedomí. Majú sa radi a majú vysoké sebavedomie.

Čím sa vyznačujú ľudia narodení v máji?

Kreativita. Ľudia narodení v máji často prejavujú silné tvorivé schopnosti. Často sa zaujímajú o umenie, hudbu, literatúru alebo iné formy umeleckého prejavu.

Energickosť. „Ľudia narodení v máji“ zvyčajne vyžarujú energiu a nadšenie. Sú to ľudia, ktorí sú radi aktívni a majú radi rôzne činnosti a výzvy.

Tolerancia. Ľudia narodení v máji majú tendenciu mať otvorenú myseľ a sú tolerantní voči iným ľuďom a rôznym názorom. Sú ochotní akceptovať odlišnosti a rešpektovať individualitu iných.

Flexibilita. Ľudia narodení v máji sú flexibilní a ľahko sa prispôsobujú meniacim sa situáciám. Sú schopní rýchlo premýšľať a rozhodovať sa.

Komunikatívnosť. „Májoví ľudia“ zvyčajne ľahko vychádzajú s ostatnými ľuďmi. Sú spoločenskí a dokážu voľne hovoriť o rôznych témach, čo znamená, že ich ostatní majú radi.

Tvrdohlavosť. Napriek svojej pozitívnej povahe môžu byť ľudia narodení v máji aj veľmi tvrdohlaví, pokiaľ ide o dosiahnutie ich cieľov. Keď už je stanovený cieľ, je pre nich dôležitý, preto sú odhodlaní ho za každú cenu dosiahnuť.

Optimizmus. Ľudia narodení v máji sa zvyčajne pozerajú na svet optimisticky a veria v pozitívne výsledky. Aj v ťažkých situáciách si dokážu nájsť dôvod na úsmev a hľadajú svetlé stránky života.

„Ľudia narodení v máji“ zvyčajne vyžarujú energiu a nadšenie.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Ľudia narodení v júni


Ľudia narodení v júni sa vyznačujú veľkou citlivosťou a starostlivosťou o druhých. Ich empatia je výnimočne rozvinutá, vďaka čomu sa zaujímajú o pocity druhých viac ako väčšina ľudí. Snažia sa konať dobro pre svet a často premýšľajú o budúcnosti s výnimočným nadšením. Neustále hľadajú spôsoby, ako svoje nápady uviesť do života a do svojich aktivít sa zapájajú s veľkým nadšením. Hoci môžu byť hrdí na svoje úspechy, niekedy sa u nich prejavuje zúrivosť a závisť.

Ľudia narodení v júli


Ľudia narodení v júli majú veľa spoločných vlastností s ľuďmi narodenými v júni. Od prírody sú milí, priateľskí a ľahko nadväzujú nové priateľstvá, najlepšie sa však cítia v osvedčenom kruhu priateľov. Darí sa im medzi blízkymi ľuďmi. Niekedy však potrebujú byť len sami so sebou. Skrývajú svoje obavy a pocity. Ľahko sa nechajú zraniť.

Ľudia narodení v auguste


Narodili ste sa v auguste? Ste človek, ktorý si nadovšetko cení rodinné hodnoty. Ste veľkorysí, nápomocní a pracovití. Inšpirujete. Delíte sa o svoje skúsenosti. Všetko, čo podnikáte, robíte s nasadením a usilovnosťou. Baví vás tvorivá práca a vidíte sa ako manager. Dokážete však byť tvrdohlaví až do krajnosti.

Ľudia narodení v septembri


Ste inteligentný človek, organizovaný vo svojich myšlienkach a činoch, puntičkársky, presný a poslušný. Všetko beriete vážne. S kritikou sa vyrovnávate zle. Ste nároční na seba aj na druhých. Často ste nespokojní s tým, čo ste urobili, pretože si myslíte, že ste to mohli urobiť lepšie.

Ľudia narodení v októbri


Ľudia narodení v októbri sú opakom ročného obdobia, v ktorom sa narodili. Zatiaľ čo sa mení počasie, lístie vädne a opadáva zo stromov, je vidieť a cítiť prípravy na zimu, ľudia narodení v októbri nemajú radi zmeny – cenia si stabilitu a usilujú sa o ňu. Vyhýbajú sa konfrontáciám. Sú vytrvalí a dobrí pracovníci. Neznášajú nečestnosť. Sú citliví (ale je ťažké vidieť, že sa ich niečo dotklo), ochotní priniesť najväčšie obete.

Váš mesiac narodenia o vás vypovedá viac, ako si myslíte.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Ľudia narodení v novembri


Ľudia narodení v novembri sú vytrvalí, motivovaní, tvrdohlavo idú za svojimi cieľmi. Život ich nezastaví. Sústreďujú sa na seba a svoj rozvoj. Majú problémy so sebadôverou a ovládaním svojich emócií. Bojujú s mnohými komplexmi a zníženým sebavedomím. Cítia sa zvláštne, keď ich niekto chváli. Pre mnohých sú záhadou.

Ľudia narodení v decembri


Ľudia narodení v poslednom mesiaci sú odhodlaní a cieľavedomí. Rýchlo sa prispôsobujú novým podmienkam, ale majú radi slobodu konania. Sú dobrí v nadväzovaní priateľstiev, ale majú problém s budovaním hlbších vzťahov. Nepripúšťajú si k sebe veľa ľudí a len málo ľudí v ich okolí vie, čo si skutočne myslia a cítia. Sú citliví. Môžu byť výbušní a často reagujú emotívne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto číslice sú najsilnejšie a predstavujú úspešných ľudí! Skontrolujte, či ich máte v dátume narodenia

Máte toto číslo v dátume narodenia? Patríte medzi výnimočných ľudí


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový týždeň a nové príležitosti. Finančný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Prázdniny a leto sú obdobím zvýšených výdavkov. Tu zmrzlina, tam vafle, inde hranolky a s každým ďalším dňom…

Týždenný horoskop (8.7. 2024 – 14.7.2024)

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Týždenný horoskop 8. - 14. júla. Sú pre vás nasledujúce dni záhadou? Chcete vedieť, čo vám prinesie…

Denný horoskop na pondelok – 8. júla

8.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 8. júla. Baran sa zapletie do zvláštnych situácií. Škorpióna môže niečo znepokojovať. Prečítajte si váš aktuálny…

Aké sú najhoršie vlastnosti Strelca? Jedna je veľmi nepríjemná

7.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tatyana Volkova). Strelec je jedno z najzaujímavejších znamení zverokruhu - je veselý, otvorený, priateľský a zdanlivo bez chýb. Tento…

Špeciálny dátum. Podľa numerológov je lepšie si ho nenechať ujsť

7.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Numerológia si veľmi všíma dátumy a viaže na ne energiu. Najmä keď sa stretneme s takzvanou "numerologickou bránou",…

Auto Trendy

Čierna skrinka v aute povinná od 7. júla. Ako funguje a čo zaznamenáva?

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Od 7. júla musí byť každé nové osobné a dodávkové vozidlo s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony, ktoré sa predáva v krajinách EÚ, vybavené záznamníkom…

Tieto uvoľnené SUV robia na trhu čoraz väčšie prekvapenie. Čísla neklamú

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Luxusné a zároveň uvoľnené vozidlá SUV značky Volvo sú naďalej hnacím motorom predaja švédskej značky. Výrobca z Göteborgu môže oslavovať nárasty nielen v Európe. Čísla…

Tesla a motor V8? Neuveríte, keď to budete počuť

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Tesla s motorom V8? Nie celkom, ale znie to rovnako. To všetko vďaka šikovnému redizajnu, ktorý sa práve dostáva na web.

Caravaning. Pre koho aký karavan? Praktický sprievodca

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Obdobie pandémie 2020/2021 mnohých z nás upozornilo na to, že dovolenku možno stráviť aj v karavanoch. Vo svete je táto forma cestovania a trávenia voľného…

Potrebujú dieselové vozidlá častejšie meniť olej?

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Medzi benzínovými a naftovými motormi je niekoľko rozdielov. Potrebujú však naftové vozidlá častejšie výmenu oleja, pokiaľ ide o údržbu?

Bude takto vyzerať ďalší GR od Toyoty? To by nám nevadilo

8.7.2024 Redakcia Auto trendy - Ďalší GR od Toyoty? Prečo nie! Pred časom sa na internete objavila fáma, že Gazoo Racing usilovne pracuje na športovejšej verzii crossoveru Toyota Crown. Takéto…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov