Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Dajte si petržlenovú vňať na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/photolinc). Príbehy o magických vlastnostiach kolujú po celom svete už od staroveku. V minulosti sa verilo, že táto rastlina pomáha priťahovať šťastie a prosperitu...

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/photolinc).

Príbehy o magických vlastnostiach kolujú po celom svete už od staroveku. V minulosti sa verilo, že táto rastlina pomáha priťahovať šťastie a prosperitu do života. Čistili sa ňou domy od zlej energie. Niektorí ezoterici využívajú jej magickú silu dodnes. Vykonajte jednoduchý rituál s petržlenom a zistite, či vám zaručí finančnú prosperitu.

Vyskúšajte bohatý rituál s petržlenovou vňaťou a zvýšite šance na zlepšenie svojej finančnej situácie.
Foto: shutterstock/photolinc

Petržlen je zelenina, ktorá nesmie chýbať v žiadnej slovenskej kuchyni. Spestrí chuť vývaru, mäsovej marinády alebo cesnakovej omáčky. Je ideálna aj do šalátov alebo sendvičov, ale treba si uvedomiť, že sa dá použiť nielen do jedla.

V starovekom Ríme a Grécku sa verilo, že petržlen má magické vlastnosti. A dodnes mnohí ritualisti veria, že správne použitá môže zmeniť život. Ak chcete sami zistiť, či je to pravda, skúste ju týždeň držať v pohári.

Magický rituál s petržlenom. Dajte ho na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze

Gladiátori jedli pred bitkami veľké množstvo čerstvej petržlenovej vňate, aby si zabezpečili šťastie. Aj vy to môžete urobiť pred dôležitým rozhovorom, stretnutím alebo skúškou, ale o tomto magickom rituáli dnes nie je reč.

Ezoterici odporúčajú používať túto zeleninu iným spôsobom. Eyda Peña, jasnovidka a veštkyňa z Peru, vykonáva špeciálny rituál na peniaze, aby prilákala hojnosť a bohatstvo pre konkrétnu rodinu žijúcu v určitom dome.

Petržlen vložte na týždeň do pohára naplneného vodou, cukrom a škoricou. Nádobu umiestnite na viditeľné miesto v dome, napr. na stôl v obývačke alebo do spálne.

Na tanier vedľa pohára položte mincu a na ňu položte žltú sviečku, zapáľte ju a počkajte, kým dohorí. Po 7 dňoch vyhoďte petržlen, ktorý by mal zachytiť zlú energiu. Mincu si nechajte a noste ju vždy pri sebe ako talizman.

Ako prilákať bohatstvo a prosperitu? Majte v peňaženke list tejto rastliny

Nielen petržlen, ale aj bazalka má mimoriadnu silu.
Foto: shutterstock/AleMasche72

Na prilákanie peňazí môžete vykonať aj ďalší peňažný rituál. Je triviálne jednoduchý a veľmi starý. Stačí si dať jeden list bazalky do peňaženky a nosiť ho tam dlhší čas a vaša finančná situácia sa zlepší.

Aspoň tomu veria tí, ktorí sa zaujímajú o ezoteriku. Ak veríte v magickú silu rastlín, bazalka v peňaženke vám pomôže pri podnikaní a rozhodovaní o investíciách či výdavkoch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto štyri znamenia zverokruhu sú ako anjeli. Stojí za to sa nimi obklopiť

Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu?


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Védske znamenia zverokruhu. Zistite, ktoré z nich ste podľa indického horoskopu

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/More Than Production). Védska astrológia je úplne iná astrológia ako tá, ktorú poznáme zo Západu. Jej horoskop sa zameriava…

Veľký denný horoskop – 27. septembra

27.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cinemanikor). Denný horoskop na 27. septembra. Baran prekoná všetky ťažkosti. Blíženci sa dozvedia viac o novej výzve. A čo…

Dôležitý dátum v októbri. Tento deň môže byť pre mnohých z nás kľúčový

26.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Október 2024 so sebou prináša energiu čísla 9, ktoré symbolizuje koniec a nový začiatok. Je to čas na…

Jedinečný denný horoskop – 26. septembra

26.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1): Denný horoskop na 26. septembra. Baran musí myslieť pozitívne. Býk bude mať výčitky svedomia. A čo sa stane…

Veľký denný horoskop – 25. septembra

25.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 25. septembra. Baran môže mať zmiešané pocity. Býk sa musí dať dokopy.…

Auto Trendy

Z Číny prichádza super kombi s takmer 1 000 PS

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Denza Z9 GT sa už predáva v Číne za cenu od 43 000 EUR a čoskoro sa dostane aj do Európy. Plug-in hybrid alebo elektrický…

Denné alebo stretávacie svetlá? Čo zapnúť pri jazde po našich cestách

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na Slovensku sú všetci vodiči na verejných komunikáciách povinní mať zapnuté svetlá. Stačí však mať zapnuté denné svetlá alebo musíte mať zapnuté aj stretávacie svetlá?

Nemecko predstavuje autonómny vlak. Nová éra na železniciach

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - ARTE je autonómny vlak vyvinutý spoločnosťou Alstom, ktorý Nemecko v pondelok predstavilo svetu. Ide o vlak, ktoré je určené na obsluhu regionálnych trás a na…

Bude výkonnejšia, než sa očakávalo

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Jeho výkon bude 280 k, podobne ako v prípade modelu Alfa Romeo Junior Veloce, namiesto pôvodne avizovaných 240 k. Príde v roku 2025.

Hyundai oznamuje aktualizácie pre Ioniq 5 N. Výkonný elektromobil dostane konfigurovateľný režim driftovania

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai približne pred rokom odhalil svoju najvýkonnejšiu verziu modelu Ioniq 5. Teraz kórejská automobilka oznamuje vylepšenia pre výkonný elektromobil.

Dacia dobýva Európu s motormi na LPG. Predala milión vozidiel s takýmito motormi

27.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Dacia oznamuje, že v Európe predala milión vozidiel vybavených motorom na LPG. Táto motorizácia je k dispozícii v celom rade benzínových modelov.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov