Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Manželstvo,

Nešťastne zaľúbená do Araba

19.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe. (Foto: shutterstock/Prostock-studio) Monika, 34, sa s nami podelila o smutný príbeh jej lásky k Arabovi. Nižšie nájdete list od našej čitateľky a radi by sme Vás povzbudili, aby...

19.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe. (Foto: shutterstock/Prostock-studio)

Monika, 34, sa s nami podelila o smutný príbeh jej lásky k Arabovi.

Foto: shutterstock/Prostock-studio

Nižšie nájdete list od našej čitateľky a radi by sme Vás povzbudili, aby ste nám poslali svoje názory a vlastné príbehy na adresu: info@vasenvtebe.sk. Vybrané emaily zverejníme na Vášeň v tebe.

Ako to celé začalo

Volám sa Monika a mám 34 rokov. Po nevydarenom trojročnom vzťahu s Milanom sme sa vybrali  s kamoškou Nikou konečne na dvojtýždňovú dovolenku v septembri na Cyprus. Tešila som sa, že vypnem a trošku prídem na iné myšlienky. Prišli sme na Cyprus a boli sme ubytované v krásnom hoteli na pláži. Hneď ako sme prišli do hotela sa mi zapáčil recepčný Ahmet, ktorý hneď po mne pokukoval. Vždy som mala dobrú postavu, blonďavé vlasy a modré oči. Pre Ahmeta to bolo priam ako magnet. Usmieval sa a bol neskutočne exotický a charizmatický.

Snívalo sa mi o ňom. Na druhý deň ráno ma zastavil a s dokonalou angličtinou sa ma spýtal ako sa nám páči hotel a či sme spokojné. Zarozprávali sme sa a vypýtal si moje číslo. Dala som mu ho a na FB sme písali celé dni, keď práve nepracoval. Dovolenka bola krásna a Cyprus mi učaroval. Cítila som sa nadšene a vedela som si predstaviť, že tu zostanem natrvalo. Nechcela som ísť domov. Práca učiteľky mi tiež už išla na nervy. Užívala som si slnko, more, pláž a drinky. S Ahmetom sme sa vždy v hoteli rozprávali, bol milý sympatický a mal 38 rokov.

Plynule hovoril anglicky a úplne si ma podmanil svojím šarmom. Po týždni mi prvýkrát vyznal lásku. Myslím, že som nikdy nebola šťastnejšia. Lietala som v oblakoch. Ahmet pochádzal pôvodom zo Sýrie a pracoval vždy ako recepčný, mal totiž vyštudovaný turizmus. Páčilo sa mi, že je inteligentný, milý a najmä bol slobodný! Nikdy som si nemyslela, že sa tak rýchlo zaľúbim do toho krásneho a urasteného Araba. Vždy som totiž mala pochybnosti v súvislosti s arabskou kultúrou. Nevedela som si predstaviť, že budem mať priateľa Araba. Láska a túžba však bola silnejšia. Po týždni sme šli prvýkrát na rande prechádzať sa okolo mora a zobral ma na drink. Strávili sme spolu horúcu noc. Rovnako prebiehal aj druhý týždeň mojej dovolenky. Keď som z Cypru odchádzala, plakala som a aj on. Sľúbili sme si, že budeme v kontakte a prídem o mesiac znova.

Návrat na Cyprus

Boli sme stále v kontakte, ale vzťah na diaľku nebol nič pre nás. Každý deň sme si volali. Bola to neskutočná láska a vášeň. O mesiac som priletela znova. Tentokrát sme strávili spolu ďalšie dva týždne. Prišla zima a Nový rok. Ahmet mi navrhol, že sa k nemu môžem na Cyprus presťahovať na chvíľku a uvidíme, ako nám to pôjde. Neváhala som ani minútu. Všetko sa zdalo ako rozprávka. Rozmaznával ma ako princeznú. Dala som výpoveď na strednej škole, kde som učila angličtinu, a vrhla som sa v ústrety životu s ním.

Keď vtáčka spievajú

Najprv sa zdalo byť všetko krásne. Bývali sme spolu v malom byte na okraji mesta. Cítila som sa pri ňom dobre. Mal trošku arabské maniere, ale bola som tak zamilovaná, že som to nevnímala. Nevadilo mi, že je Arab. Na Cypre som nemala prácu, bola som doma a žila z úspor. Ahmet v zime tiež nepracoval. Bol doma so mnou. Po mesiaci začal byť podráždený kvôli peniazom. Vraj nemám príjem a z úspor sa nedá večne žiť. A vlastne ani on nemal príjem, takže to bolo náročnejšie. Plánovala som si nájsť na Cypre prácu, v zime to však nie je jednoduché. Môj priateľ začal na mňa žiarliť a zakazoval mi rozprávať sa náhodne v obchode alebo na ulici s inými mužmi.

Pád z nebies na dno

Prišli hádky, posledné slovo musel mať vždy on a ja som nesmela zvýšiť naňho hlas. Bral to ako drzosť. Plakala som ako malé dieťa. Trávil veľa času s priateľmi po večeroch na vodnej fajke, kde ma nikdy nezobral. Ja som ostávala doma sama. Nechápala som prečo, ale môj drahý sa mi začal vzďaľovať. On si mohol robiť čo chcel, ale ja som nemohla nič. Prečo chodí stále von bezo mňa ? Čo som mu urobila ? Vracal sa domov pravidelne o 3 ráno. Vždy sme sa hrozne pohádali. Veľakrát som plakala. Bola som v koncoch.

Prešli tri mesiace a začala na Cypre jar. Cítila som sa opäť radostnejšie. Jarné slnko však neprinieslo zvrat v našich životoch. Z Ahmeta sa stal podráždený, večne ufrflaný, žiarlivý a dominantný chlap, ktorý vyžadoval, aby všetko bolo podľa neho a tiež aby som doma varila dvakrát denne a každý deň upratovala byt. Nesmela byť nikde ani smietka. Za každú smietku sa hádal, išiel do vývrtky, pričom ja som veľmi poriadkumilovný človek.

Prekliaty telefón

Ahmet trávil veľa času s telefónom v ruke, všade si ho bral so sebou, písal niečo, bol nervózny, keď som sa ho spýtala, prečo robí také tajnosti, neodpovedal. Ignoroval ma. Raz v noci, keď tuho spal mu pípla správa. Nemohla som spať, tak som to počula. Zvedavosť mi nedala. Na telegrame mu písala sexi polonahá blondína, „kedy sa znova uvidíme, chýbaš mi Ahmet“. Roztriasla som sa a takmer som odpadla. Nevedela som, čo ďalej.

Šok

Môj život sa otriasol v základoch. Dala som do tohto vzťahu všetko! Môj šarmantný Ahmet ma podvádza! Toto šokujúce zistenie bolo príšerné. Realita ešte horšia. Ráno som naňho vyletela. Začal na mňa vrieskať, čo si dovoľujem pozerať mu správy! Ako sa vraj opovažujem…On ma podvádza s nejakou blondínou, a to sme spolu len necelého pol roka a on na mňa vrieska? Začala som teda vrieskať aj ja, že je klamár podvodník a že okamžite balím kufre domov.

Vykričal mi príšerné veci. Vraj som lenivá Európanka, ktorá nevie ani poriadne upratovať a vraj flirtujem s každým chlapom! Na záver sme sa poriadne hádali.

Foto: shutterstock/Motortion Films

Padli aj facky

Nakoniec som dostala poriadne dve facky. Zrútila som sa psychicky. Preplakala som celú noc. On si ma ani nevšimol. Ráno mi povedal, že on si môže robiť čo chce a môže mať žien koľko chce a ja sa nemám do toho starať.

Rýchly únik

Nechcela som žiť takýmto spôsobom. Hoci nerada, ale na druhý deň hmeď som si kúpila letenku, pobalila sa a odišla domov. Ahmet ma ani len nezastavil. Bolo mu to jedno. Odišiel za svojimi kamošmi. Neriešil vôbec to, čo sa stalo. Myslím, že ma podvádzal stále od začiatku. Cítila som sa príšerne. Prišla som domov a takmer som umrela od bolesti. Nebola som preňho ničím, len spestrením. Bola som zábavka.

Ranilo ma to najviac na svete. Jeho láska nebola pravá. Ozval sa mi jedinou správou, že to bola moja vina a že je rád, že ma viac neuvidí. Nikdy nepochopím jeho správanie. Ostala som sama zranená, podvedená. Myslím, že sa už tak rýchlo nezaľúbim a Cypru sa budem vyhýbať do konca života.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Až choroba ukázala jeho pravý charakter

Šokujúce zistenie po rokoch manželstva


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Oslavujú starnutie. Aplikujte jednoduché pravidlá Japoncov, aby ste žili lepšie

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/eggeegg). To, čo je hotové a „dokonalé“, je… nudné. Japonci už desaťročia zavádzajú princípy wabi sabi  (侘び寂び) do svojich interiérov…

Hľadáte najlepšie topánky na jeseň? Tieto sa hodia do každého počasia

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maria Markevich). Na jeseň môže byť počasie veľmi rozmarné. Keď opadá lístie a teplota klesá, výber správnej obuvi nie…

Očakávajte od svojho vzťahu a partnera viac. Pygmalion efekt pomôže vo vzťahoch

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Vaše očakávania sú pre vzťah kľúčové. Ak veríte, že to partner dokáže, urobí to. Ak od neho…

Táto farba bude kraľovať na jeseň 2024 – máte už sveter v tomto odtieni?

14.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mariia Boiko). Jesenné módne trendy sa už stali stálicou. Túto sezónu sa horúcim hitom stala farba, ktorá si zaslúži…

Žiadny olej. Spojím 2 prísady v pohári pol na pol. Najlepší nápad na vlhký čokoládový koláč

13.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WS-Studio). Zaujíma vás, ako upiecť vlhký čokoládový koláč? Vždy ho robím podľa receptu, ktorý mi raz dala moja teta.…

Auto Trendy

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Alfa Romeo prekvapuje v plus. V roku 2027 sa objaví úplne nový model a nástupcovia Giulie a Stelvia nebudú výlučne elektrické

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Odchádzajúci šéf značky Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato potvrdil uvedenie úplne nového veľkého modelu v roku 2027. Rozptýlil pritom pochybnosti o pohonnom ústrojenstve budúcich generácií modelov…

Audi uvádza na trh novú verziu kompaktného modelu A3 PHEV s elektrickým dojazdom až 143 km

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Audi predstavilo novú plug-in hybridnú verziu modelu A3. V porovnaní so starým modelom inzeruje dvojnásobný elektrický dojazd. Audi predstavilo novú p

Číňania z Leapmotor predstavili v Paríži nové elektrické SUV B10. V Európe sa bude predávať od roku 2025

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - V Paríži bol oficiálne predstavený tretí model Leapmotor na európskom trhu. Očakáva sa, že SUV B10 bude stáť menej ako 30 000 EUR. V Paríži

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov