Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Podrobný horoskop na júl pre všetky znamenia zverokruhu. Zistite, čo vás čaká

3.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Júl – mesiac pokoja, oddychu alebo búrlivých zmien? Pre koho bude šťastný a ktoré znamenie zverokruhu sa už nevie dočkať augusta? Prečítajte si...

3.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy).

Júl – mesiac pokoja, oddychu alebo búrlivých zmien? Pre koho bude šťastný a ktoré znamenie zverokruhu sa už nevie dočkať augusta? Prečítajte si podrobný mesačný horoskop pre každé znamenie zverokruhu. Zistite, čo vás čaká v budúcnosti.

Horoskop na júl – čo vás čaká?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Horoskop na júl 2024: Baran


Pocity:
V júli môžu Barani zažiť vzostupy a pády v oblasti lásky. Vo vzťahu je potenciál pre intenzívne emócie a záväzky. Zároveň sa však môžu objaviť aj určité ťažkosti a konflikty. Je dôležité, aby ste s partnerom komunikovali a boli k nemu úprimní, aby ste sa vyhli vážnejším problémom. Kľúčové bude budovanie dôvery a vzájomné poskytovanie podpory. Nezadaným môže toto obdobie priniesť fascinujúce nové známosti aj určité ťažkosti pri nadväzovaní trvalých vzťahov. Buďte otvorení novým skúsenostiam a dôverujte svojej intuícii.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže byť júl pre Barana dynamický. Môže sa objaviť veľa príležitostí a výziev, ktoré si budú vyžadovať vašu iniciatívu a odhodlanie. Buďte pripravení riskovať a prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Ak máte víziu alebo projekt, ktorý by ste chceli zrealizovať, teraz je vhodný čas konať. Z finančného hľadiska sa vám otvára priestor na rast aj neistotu. Buďte opatrní pri realizácii veľkých investícií a kontrolujte svoje výdavky. Snažte sa tiež udržať rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom, aby ste sa vyhli vyhoreniu.

Zdravie:
Zdravie Baranov v júli môže byť nestabilné. Môžete pociťovať výkyvy energie a budete potrebovať čas na zotavenie. Buďte pozorní k signálom svojho tela a doprajte si dostatok spánku a odpočinku. Na udržanie rovnováhy bude dôležitá pravidelná fyzická aktivita a zdravá strava. Snažte sa tiež zvládať stres a nájdite si čas na oddych a relaxáciu. Môže to zahŕňať meditáciu, praktiky všímavosti alebo koníčky, ktoré vám prinášajú radosť a pokoj.

Horoskop na júl 2024: Býk


Pocity:
Júl prináša Býkom pozitívny pohľad na oblasť lásky. Naskytne sa vám príležitosť zblížiť sa s partnerom a vybudovať si silnejšie citové puto. Ak ste vo vzťahu, môžete pocítiť zvýšenie harmónie a stability. Bude to čas, keď budete investovať do rozvoja vášho vzťahu a spoločných cieľov. Nezadaným môže toto obdobie priniesť sľubné nové priateľstvá, ktoré sa môžu rozvinúť do niečoho vážnejšieho. Buďte otvorení novým možnostiam a dôverujte svojim inštinktom.

Kariéra a financie:
V profesionálnej sfére môže júl tohto roka priniesť Býkom rast a úspech. Vaše úsilie a odhodlanie budú ocenené, čo môže viesť k povýšeniu alebo zvýšeniu prestíže vo vašom odbore. Buďte pripravení čeliť novým výzvam a chopte sa iniciatívy, aby ste profesionálne rástli. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu a rast. Je však dôležité, aby ste boli pri spravovaní svojich financií naďalej opatrní a obozretní. Vyhnite sa impulzívnym výdavkom a kontrolujte svoje výdavky.

Zdravie:
Zdravie Býkov je v júli vo všeobecnosti dobré, ale je potrebné dosiahnuť rovnováhu. Snažte sa starať o svoje telo aj o svoju myseľ. Pre udržanie dobrého zdravia bude dôležitá pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku. Uvedomte si svoje duševné potreby a doprajte si čas na oddych a relaxáciu. Vyhýbajte sa nadmernému stresu a hľadajte techniky zvládania stresu, ktoré vám vyhovujú, napríklad meditáciu, jogu alebo terapiu.

Horoskop na júl 2024: Blíženci


Pocity:
V júli môžu Blíženci zažiť určité zmeny a neistotu v oblasti lásky. Je tu možnosť konfliktov a napätia vo vzťahoch, ako aj ťažkostí v komunikácii. Je dôležité byť otvorený a úprimný k partnerovi, aby ste vyriešili problémy a vybudovali si puto. Vyhnite sa impulzívnym rozhodnutiam a v prípade ťažkostí urobte krok späť. Nezadaným môže toto obdobie priniesť určité ťažkosti pri hľadaní trvalého vzťahu. Buďte trpezliví a nevzdávajte sa – tá pravá osoba sa môže vo vašom živote objaviť, keď to budete najmenej očakávať.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže júl priniesť Blížencom určité výzvy a zmeny. Možno sa budete musieť prispôsobiť novým podmienkam alebo sa rozhodovať o smerovaní svojej kariéry. Buďte flexibilní a pripravení naučiť sa nové zručnosti. Ak budete k týmto výzvam pristupovať s odhodlaním, môže to byť obdobie profesionálneho rastu. Z finančného hľadiska môže byť toto obdobie stabilné, ale je dôležité, aby ste boli zdržanliví vo výdavkoch a kontrolovali svoje financie. Snažte sa šetriť a buďte opatrní pri realizácii veľkých investícií.

Zdravie:
Zdravie Blížencov v júli môže vyžadovať väčšiu pozornosť. Nezabudnite sa starať o svoje telo a myseľ. Na udržanie dobrého zdravia bude dôležitá pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku. Snažte sa tiež nájsť si čas na oddych a relaxáciu, aby ste minimalizovali stres. Buďte si vedomí svojich emócií a v prípade potreby vyhľadajte podporu.

Horoskop na júl 2024: Rak


Pocity:
Júl prináša Rakom potenciál rastu a harmónie v oblasti lásky. Ak ste vo vzťahu, môžete pocítiť väčšiu citovú blízkosť a hlbšie porozumenie s partnerom. Bude to priaznivý čas na zbližovanie, spoločné plány a romantické chvíle. Nezadaným môže toto obdobie priniesť sľubné šance stretnúť niekoho výnimočného. Buďte otvorení novým priateľstvám a dôverujte svojim pocitom.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže byť júl pre Rakov úspešný a produktívny. Vaše úsilie a odhodlanie v práci môže byť ocenené, čo môže viesť k povýšeniu alebo zvýšeniu prestíže. Buďte pripravení na výzvy a chopte sa iniciatívy, aby ste dosiahli svoje kariérne ciele. Z finančného hľadiska môže byť toto obdobie stabilné a dokonca môže priniesť určitý rast. Naďalej však buďte obozretní pri spravovaní svojich financií a vyhýbajte sa impulzívnym výdavkom. Kontrola rozpočtu a šetrenie budú kľúčové.

Zdravie:
V júli je zdravie vo všeobecnosti dobré, ale je dôležité zachovať rovnováhu medzi prácou a odpočinkom. Snažte sa nájsť si čas na oddych a starostlivosť o svoje emócie. Prospešné môže byť praktizovanie relaxačných techník, ako je meditácia, joga alebo prechádzky na čerstvom vzduchu. Starajte sa o svoje telo aj zdravou stravou, pravidelným pohybom a dostatkom spánku. Ak prežívate stres, vyhľadajte podporu a porozprávajte sa o svojich pocitoch.

Júl – mesiac pokoja, oddychu alebo búrlivých zmien?
Foto: shutterstock/Miha Creative

Horoskop na júl 2024: Lev


Pocity:
Júl prináša Levom pozitívny pohľad na oblasť lásky. Ak ste vo vzťahu, toto obdobie by mohlo priniesť väčšiu blízkosť a zvýšené city medzi vami a vaším partnerom. Bude to priaznivý čas na romantické gestá, spoločné plány a intenzívne emócie.
Nezadaným môže toto obdobie priniesť fascinujúce nové priateľstvá, ktoré sa môžu rozvinúť do niečoho vážnejšieho. Buďte otvorení novým skúsenostiam a dôverujte svojmu srdcu.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže júl priniesť Levom úspech a príležitosti na rast. Vaše ambície a schopnosti môžu byť ocenené, čo môže viesť k povýšeniu alebo novým kariérnym vyhliadkam. Buďte pripravení na výzvy a prevezmite iniciatívu, aby ste dosiahli svoje ciele. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu a rast. Je však dôležité, aby ste boli aj naďalej obozretní a svoje financie spravovali opatrne. Vyhnite sa nadmerným výdavkom a robte informované investičné rozhodnutia.

Zdravie:
Zdravie Levov v júli je vo všeobecnosti dobré, ale je dôležité starať sa o svoje telo aj myseľ. Pre rovnováhu bude dôležitá pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku. Všímajte si svoj duševný stav a hľadajte spôsoby, ako sa uvoľniť a znížiť stres. Môže to zahŕňať meditačné praktiky, prechádzky na čerstvom vzduchu alebo venovanie sa koníčkom, ktoré vás bavia. Nezabudnite sa starať o svoje emócie a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete.

Horoskop na júl 2024: Panna


Pocity:
V júli môžu Panny pociťovať väčšiu stabilitu a harmóniu v oblasti lásky. Ak ste vo vzťahu, toto obdobie by mohlo priniesť väčšiu blízkosť a väčšiu dôveru medzi vami a vaším partnerom. Bude to priaznivý čas na budovanie citového puta a sledovanie spoločných cieľov. Nezadaným môže toto obdobie priniesť šancu stretnúť niekoho výnimočného. Buďte otvorení novým vzťahom a dôverujte svojej intuícii. Nezabudnite však, že je dôležité ísť v súlade so svojimi hodnotami a nerobiť kompromisy vo svojich potrebách.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti by júl mohol byť pre Panny obdobím rastu a úspechu. Vaše úsilie a odhodlanie v práci môže byť ocenené, čo môže viesť k povýšeniu alebo získaniu väčšej zodpovednosti. Buďte pripravení na výzvy a chopte sa iniciatívy, aby ste sa profesionálne rozvíjali. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu a zlepšenie. Je však dôležité, aby ste aj naďalej s financiami hospodárili obozretne. Vytvorte si rozpočet, šetrite si do budúcnosti a vyhýbajte sa impulzívnym výdavkom.

Zdravie:
V júli je zdravie Panny všeobecne dobré, ale je dôležité starať sa o svoje telo aj o svoju myseľ. Pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku budú kľúčom k udržaniu rovnováhy. Snažte sa tiež starať o svoje emócie a nájdite si čas na oddych. To môže zahŕňať praktiky, ako je meditácia, joga alebo čas venovaný vášmu obľúbenému koníčku. Nezabudnite si vybudovať sociálnu podporu a hovoriť o svojich pocitoch, ak to potrebujete.

Horoskop na júl 2024: Váhy


Pocity:
Počas júla môžu Váhy zažiť nárast harmónie a rovnováhy v oblasti lásky. Ak ste vo vzťahu, toto obdobie by vám mohlo priniesť väčšiu blízkosť, pochopenie a citovú podporu zo strany partnera. Bude to priaznivé obdobie na budovanie stabilného a uspokojivého vzťahu. Nezadaným môže toto obdobie priniesť sľubné šance stretnúť niekoho výnimočného. Buďte otvorení novým priateľstvám a dôverujte svojim inštinktom. Nezabudnite si vybudovať zdravé hranice a vo vzťahoch buďte autentickí.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže byť júl pre Váhy sľubný a úspešný. Vaše komunikačné schopnosti a schopnosť vyjednávať môžu priniesť úspech v práci. Buďte otvorení spolupráci a využite svoj talent v tímových projektoch. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu a možnosť zvýšiť si príjem.

Zdravie:
Zdravie Váh si v júli vyžaduje viac pozornosti. Nezabudnite sa starať o svoje telo aj o svoju myseľ. Pre rovnováhu bude dôležitá pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku. Snažte sa tiež nájsť si čas na oddych a relaxáciu. Vyhnite sa nadmernému stresu a hľadajte spôsoby, ako znížiť napätie, napríklad meditáciou, jogou alebo časom venovaným obľúbeným činnostiam. Všímajte si svoje emócie a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete.

Horoskop na júl 2024: Škorpión

Pocity:
V júli môžu Škorpióni zažiť intenzívne emócie a zmeny v oblasti lásky. Toto obdobie môže priniesť hlboké zmeny a transformáciu vo vašom vzťahu. Bude to čas, keď možno budete musieť riešiť zložité situácie alebo zvažovať citové a intímne aspekty. Nezadaným môže toto obdobie priniesť príležitosť stretnúť niekoho s hlbokým porozumením a silným citovým prepojením. Buďte otvorení rastu a dôverujte svojim inštinktom, ale dbajte aj na svoje hranice.

Kariéra a financie:
V profesionálnej sfére môže júl tohto roka Škorpiónom priniesť výzvy a príležitosti na rast. Budete čeliť ťažkostiam a budete pripravení na zmeny. Vaše schopnosti zvládať krízy a odhodlanie môžu priniesť úspech v práci. Z finančného hľadiska môže byť toto obdobie stabilné, ale je dôležité, aby ste boli opatrní pri spravovaní svojich financií. Vyhnite sa riskantným investíciám a venujte pozornosť detailom.

Zdravie:
V júli je potrebné venovať viac pozornosti zdraviu Škorpióna. Môžete pociťovať viac stresu a napätia, preto je dôležité nájsť si čas na oddych a relaxáciu. Nezabudnite sa starať o svoje telo aj o svoju myseľ. Vyrovnajte sa so svojimi emóciami a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete. Pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku budú kľúčom k udržaniu rovnováhy.

Horoskop na júl 2024: Strelec


Pocity:
V júli môžu Strelci zažiť nárast nadšenia a radosti v oblasti lásky. Toto obdobie môže priniesť viac spoločenskej aktivity a príležitostí na stretnutie so zaujímavými ľuďmi. Buďte otvorení novým priateľstvám a romantickým vzťahom. Vo vzťahu môže toto obdobie priniesť väčšie porozumenie a spoločné ciele. Nezabudnite si nájsť čas na budovanie pevného vzťahu a starať sa o potreby svoje aj svojho partnera. Pre nezadaných je to vhodný čas na spoznávanie nových a zaujímavých ľudí.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže júl priniesť Strelcom príležitosti na rast a pokrok. Vaše ambície a kreativita môžu byť ocenené, čo povedie k úspechu v práci. Buďte pripravení čeliť novým výzvam a chopte sa iniciatívy pri dosahovaní svojich cieľov. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu a možnosť zvýšiť si príjem. Nezabudnite však rozumne hospodáriť so svojimi financiami a vyhnite sa riskantným investičným rozhodnutiam.

Zdravie:
V júli je zdravie Strelcov všeobecne dobré, ale je dôležité starať sa o svoje telo a myseľ. Pravidelná fyzická aktivita a zdravá strava pomôžu udržať si energiu a vitalitu. Dbajte aj o svoj duševný a emocionálny stav. Nájdite si čas na oddych a relaxáciu tým, že sa budete venovať činnostiam, ktoré vás bavia. Uvedomujte si svoje limity a buďte pri svojich aktivitách vyrovnaní.

Pre koho bude júl šťastný?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Horoskop na júl 2024: Kozorožec


Pocity:
Kozorožci môžu v júli zažiť zvýšenie stability a harmónie v oblasti lásky. Toto obdobie môže priniesť väčšie porozumenie a blízkosť medzi vami a vaším partnerom. Bude to priaznivý čas na budovanie trvalých vzťahov a rozvíjanie citového puta. Ak ste slobodní, toto obdobie môže priniesť šancu stretnúť niekoho výnimočného. Buďte otvorení novým priateľstvám a dovoľte citom, aby sa prirodzene rozvíjali.

Kariéra a financie:
V profesionálnej oblasti môže júl Kozorožcom priniesť stabilitu a pokrok. Vaše odhodlanie a pracovitosť si všimnú, čo môže viesť k povýšeniu alebo získaniu väčšej zodpovednosti. Buďte pripravení na výzvy a prevezmite iniciatívu vo svojej kariére. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu, ale nezabudnite svoje financie spravovať s rozvahou. Vyhnite sa impulzívnym výdavkom a snažte sa šetriť.

Zdravie:
Zdravie Kozorožcov si v júli vyžaduje viac pozornosti. Nezabudnite sa starať o svoje telo aj o svoju myseľ. Pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava a dostatok spánku budú kľúčom k udržaniu rovnováhy. Nájdite si čas na oddych a relaxáciu, aby ste znížili stres. Uvedomujte si svoje potreby a nezabúdajte na starostlivosť o svoje duševné zdravie. Ak potrebujete podporu, neváhajte sa obrátiť na svojich blízkych alebo odborníkov.

Horoskop na júl 2024: Vodnár

Pocity:

V oblasti citového života bude júl pre Vodnárov priaznivý na prehĺbenie vzťahu s partnerom a bude to tiež mimoriadne spoločenský čas. Čakajú vás pozvania na grilovačky a stretnutia s priateľmi. Vodnári vo vzťahu budú mať príležitosť stráviť so svojím partnerom viac času, čo im uľahčí lepšie vzájomné porozumenie.
Nezadaným v tomto znamení môže júl priniesť príležitosť stretnúť niekoho výnimočného, preto buďte otvorení novým známostiam. Môže sa ukázať, že to nie je len letná známosť, ale niečo oveľa vážnejšie.

Kariéra a financie:
V profesionálnej sfére môže júl Vodnárom priniesť príležitosti na kreativitu a inovácie. V práci budete mať možnosť využiť svoje jedinečné schopnosti a zaviesť nové nápady. Buďte otvorení spolupráci a možnosti učiť sa od iných. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu, ale nezabudnite rozumne hospodáriť so svojimi financiami. Vyhnite sa riskantným investíciám a snažte sa vytvoriť si bezpečný finančný vankúš.

Zdravie:
V júli je potrebné venovať viac pozornosti zdraviu Vodnára. Nezabudnite sa starať o svoje telo aj o svoju myseľ. Pravidelná fyzická aktivita a zdravé stravovacie návyky budú dôležité pre udržanie vašej pohody. Snažte sa tiež nájsť si čas na oddych a regeneráciu. Praktizujte techniky na znižovanie stresu, ako je meditácia, joga alebo prechádzky na čerstvom vzduchu. Buďte pozorní na svoje emócie a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete.

Horoskop na júl 2024: Ryby


Pocity:
V júli môžu Ryby pocítiť väčšiu citovú hĺbku a citlivosť v oblasti lásky. Toto obdobie môže priniesť hlboké porozumenie a zblíženie s vaším partnerom. Buďte otvorení spoločným cieľom a aktivitám, ktoré posilnia váš vzťah. Nezadaným môže toto obdobie priniesť príležitosť stretnúť niekoho výnimočného, kto ocení vašu citlivosť a intuíciu. Nezabudnite počúvať svoje srdce a dôverovať svojim pocitom.

Kariéra a financie:
V profesionálnej sfére môže júl priniesť Rybám príležitosti na tvorivé vyjadrenie svojich schopností. Buďte otvorení novým nápadom a inováciám, ktoré môžu priniesť pokrok vo vašej práci. Spolupráca s ostatnými môže byť prospešná, preto buďte otvorení tímovým projektom. Z finančného hľadiska môže toto obdobie priniesť stabilitu, ale nezabudnite rozumne hospodáriť so svojimi financiami. Vyhnite sa impulzívnym výdavkom a snažte sa šetriť.

Zdravie:
V júli je potrebné venovať viac pozornosti zdraviu rýb. Nezabúdajte, že starostlivosť o vaše telo a myseľ je pre vašu pohodu kľúčová. Nájdite si čas na oddych a relaxáciu, aby ste znížili stres. Vyrovnajte sa so svojimi emóciami a vyhľadajte podporu, ak ju potrebujete. Pre udržanie dobrého zdravia bude dôležitá rovnováha medzi prácou a odpočinkom. Cvičte techniky všímavosti alebo meditácie, aby ste upokojili svoju myseľ a uvoľnili sa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ohnivé znamenia zverokruhu sa vyznačujú temperamentom a silou. Patríte medzi ne? Dávajte si pozor na tieto nebezpečenstvá

Júl v plnom prúde? Existujú znamenia zverokruhu, ktorých peňaženky sa naplnia


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop na sobotu – 6. júla

6.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 6. júla. Baran bude prekvapený tým, čo počuje. Býk sa bude cítiť nadradený. Prečítajte…

Namiesto vývaru dajte túto zeleninu do pohára. Pritiahne šťastie do vášho domova

06.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/alphaspirit.it). Jeho koreň mal priniesť lásku a napokon prilákať do domu peniaze. Hoci je petržlen stálicou v mnohých slovenských…

Ich druhým menom je flirt. Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mr.Exen). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu ovplyvňujú nielen náš charakter, ale aj našu osobnosť. Tieto tri znamenia sa považujú…

Nov Mesiaca v júli veľa zmení. Toto znamenie zverokruhu čaká bohatstvo

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Júlové Novolunie sa rýchlo blíži. Bude to úplne kľúčové obdobie roka, pokiaľ ide o vzťahy a pocity.…

Sú to najkoketnejšie znamenia zverokruhu. Niekedy koketujú, aj keď sú v trvalom vzťahu

5.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich). Milujú pocit motýľov v bruchu a na nevinnom flirtovaní nevidia nič zlé. Robia to aj vtedy,…

Auto Trendy

Vážny problém na veľkom letisku. Cestujúci odlietajú na dovolenku bez batožiny. Čo sa deje?

7.7.2024 Redakcia Auto trendy - Cestujúci, ktorí plánujú nadchádzajúce lety z tohto európskeho letiska, musia byť trpezliví. V poslednom čase sa čoraz viac ľudí sťažuje na stratenú batožinu. Niektorí z…

Čo ak nezaplatím pokutu zo zahraničia? Radšej neotáľajte, inak budete prekvapení

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Priniesli ste si z dovolenky nielen pohľadnice a fotografie, ale aj dopravnú pokutu, ktorú ste si práve vybrali zo schránky? Radšej sa nesnažte vyhnúť zodpovednosti.…

Spoločnosť Geely vytvorila prelomovú batériu. Má byť "svätým grálom" elektromobility

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Nová batéria Geely má byť ďalším "svätým grálom" vo svete elektromobility. Číňania totiž sľubujú výnimočnú životnosť a odolnosť voči ohňu.

VW má plné zuby "elektriky"? Koncern presunie 60 miliárd eur z programu elektromobility na vývoj spaľovacích motorov

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - Skupina VW sa rozhodla pre radikálny krok. Volkswagen presunie až 60 miliárd eur zo svojho programu elektromobility na vývoj spaľovacích motorov. Ako sa ukazuje, toto…

Čo vieme o novom elektrickom BMW M3? Jedno je isté - mohlo by mať až 1360 koní

6.7.2024 Redakcia Auto trendy - O dva roky bude mať nové BMW M3 premiéru na špeciálnej platforme Neue Klasse. V súčasnosti o tomto vozidle vieme dve veci, z ktorých prvá…

Aký je rozdiel medzi štandardnou a prémiovou naftou? Aký vplyv majú na váš motor

5.7.2024 Redakcia Auto trendy - Pravdepodobne ste si všimli, že väčšina čerpacích staníc ponúka v každom sortimente aspoň dva druhy paliva. Tu je rozdiel medzi štandardnou a prémiovou naftou a…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov