Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Hovorí sa o nich, že sú „špeciálne“. Zistite, či patríte do tejto malej skupiny

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). V numerológii sa číslo 33 nazýva hlavné číslo a považuje sa za výnimočné. Numerologické trojky sa v živote riadia najmä intuíciou. Nesú...

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

V numerológii sa číslo 33 nazýva hlavné číslo a považuje sa za výnimočné. Numerologické trojky sa v živote riadia najmä intuíciou. Nesú si so sebou sebavedomé skúsenosti a zážitky, ktoré im uľahčujú pochopiť svet okolo seba a iných ľudí. 33 sa často vyznačujú darom jasnovidectva. Sú pozorní, citliví a mimoriadne všímaví.

Hovorí sa o nich, že sú „špeciálne“. Patríte do tejto malej skupiny?
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Ako rozpoznáte svoju numerologickú vibráciu? Stačí jednoduchý výpočet

Numerológia si každým rokom získava čoraz viac priaznivcov. Podobne ako astrológia je spojená s ezoterikou. Podľa jej základných princípov sú poznatky o ľuďoch – ich motiváciách, schopnostiach a osude – zaznamenané v číslach, ktoré riadia ich životy.

Pre numerológiu je obzvlášť dôležitý dátum narodenia. Umožňuje nám určiť našu numerologickú osobnosť. Ako? Aby sme zistili, ktoré číslo odráža náš osud, mali by sme sčítať všetky číslice nášho dátumu narodenia. Ak dostaneme dvojciferný výsledok, musíme tieto dve číslice sčítať a vytvoriť číslo. (Predpokladajme, že sa niekto narodil 18.09.1996. Najprv by mal sčítať po sebe idúce číslice svojho dátumu narodenia, teda 1+8+9+1+9+9+6=43 a potom urobiť rovnako jednoduchý výpočet: Takýto človek je numerologická sedmička). Výnimkou sú tzv. majstrovské čísla: 11, 22, 33.

Hlavné číslo numerológie 33

Hlavné čísla nepodliehajú konečnému zníženiu. Je to preto, lebo tvoria trojuholník osvietenia. Predstavujú všeobecnú energiu: číslo 11 odráža zjavenie, 22 je spojené s činnosťou a 33 sa nazýva učiteľ bezpodmienečnej lásky.

Hlavné čísla vrátane čísla 33 nesú charakteristickú, veľmi jasnú a silnú vibráciu. Nesú veľkú zodpovednosť. Podľa numerológie už majú za sebou určité skúsenosti a zážitky, ktoré im uľahčujú orientáciu v každodennom živote – chápu iných ľudí a realitu okolo seba. Všetky tri majstrovské čísla sú považované za výnimočné. Numerologická 33 je však mimoriadne dôležitá. Prečo? Sú to tie, ktoré celú zbierku uzatvárajú. Navyše sa vyskytujú veľmi zriedkavo.

Numerologická 33 – to je to, čo ich odlišuje

Numerologické trojky sa vyznačujú mimoriadne silnou vibráciou, ktorá poukazuje na zvláštny osud. Podľa numerológie majú veľmi zodpovednú úlohu. Ich poslaním je konať dobro a presadzovať morálne zásady, ktoré slúžia rozvoju jednotlivých spoločenstiev.

Číslo 33 je v západnej kultúre mimoriadne dôležité. Niekedy sa označuje ako Kristovo číslo. Ľudia s touto numerologickou osobnosťou zvyčajne kladú v živote na prvé miesto spravodlivosť. Sú to oddaní ľudia. Poslovia lásky.

Numerologická 33 – to je to, čo ich charakterizuje

Numerologické 33 sú ľudia, ktorí sa vyznačujú jedinečnou životnou múdrosťou. Sú tolerantní a chápaví. Vyznačujú sa vyvinutým zmyslom pre spravodlivosť. Ochotne pomáhajú druhým – sú empatickí a citliví.

Sú rodení sprievodcovia. S radosťou ponúkajú rady a usmernenia. Sú to oddaní priatelia, ktorí pri rozhodovaní vždy berú do úvahy dobro druhých. Dodržiavajú morálne zásady a vyžadujú to aj od svojho najbližšieho okolia.

Majú zmysel pre poslanie a neustále chcú konať dobro. Preto sa venujú povolaniam, ktoré si vyžadujú neustály kontakt s inými ľuďmi a dávajú im zmysel pre činnosť. Sú z nich vynikajúci lekári, psychológovia, psychoterapeuti, učitelia, právnici a mediátori.

Numerologické 33 sú ľudia, ktorí sa vyznačujú jedinečnou životnou múdrosťou.
Foto : shutterstock/lassedesignen

Harmonia a súlad sa spájajú s numerologickou číslicou 33. Ľudia spojení s týmto číslom nemajú radi konflikty. V krízových situáciách sa snažia čo najrýchlejšie dosiahnuť dohodu. Číslo 33 sa riadi rovnováhou.

Numerologické 33 majú dobre vyvinutú intuíciu, ktorá im pomáha robiť správne rozhodnutia a dosiahnuť úspech. Zvyčajne sú to ľudia s rozvinutou emocionálnou inteligenciou, citliví najmä na slová. Nezriedka majú dar jasnovidectva.

Numerologická 33 – ženy

Ženy, ktorých život riadi číslo 33, sú mimoriadne orientované na rodinu. Sú vynikajúcimi matkami a milujúcimi, oddanými manželkami. Pre svoje deti dokážu obetovať všetko. Od svojich partnerov očakávajú vernosť. Chcú sa cítiť ocenení a milovaní. Vyznačujú sa jemnosťou, jemnosťou, dobrosrdečnosťou, náklonnosťou a empatiou.

Numerologické 33-ky sú náročné najmä voči sebe. Často ich sprevádza presvedčenie, že sú nedostatočné a musia sa za každú cenu zdokonaľovať. Môžu byť príliš kritické. Sú to perfekcionistky, ktoré prísne posudzujú svoje činy. To ich môže viesť k rastúcemu pocitu viny.

Numerologická 33 – muži

Muži, ktorých životom vládne číslo 33, sú oddaní manželia a milujúci otcovia. Rodina je pre nich absolútnou prioritou. Sú starostliví a dokážu oceniť obetavosť svojho partnera. Sú ochotní podeliť sa o domáce práce a kladú veľký dôraz na výchovu detí.

Numerologické 33 majú, žiaľ, problémy s kontrolou domáceho rozpočtu. Často sa zadlžujú. Financie nie sú silnou stránkou mužov, ktorých životom sa riadi toto hlavné číslo.

Numerologická 33: slávni ľudia

Hlavné čísla sú mimoriadne vzácne. V šoubiznise však existujú ľudia, ktorých vibrácie zodpovedajú číslu 33. Sú to napr:

  • Victoria Beckham
  • Meryl Streep
  • Gigi Hadid
  • Stephen King
  • Agatha Christie
  • Robert De Niro
  • John Lennon
  • Robert Pattinson

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mesačná voda. Využite silu mesiaca v splne. Vyrobte si vodu na použitie pri očistných rituáloch

Parfém podľa znamenia zverokruhu. Akú vôňu máte zapísanú vo hviezdach?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Znamenia zverokruhu, ktoré môžu koncom leta znovu získať stratenú lásku

21.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lucky Business). Niekedy láska, aj tá najväčšia, nestačí. Človek môže niekoho milovať celým srdcom a zároveň s ním nechce,…

Tri znamenia zverokruhu, ktoré radi klamú

21.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pathdoc). Niektorí ľudia klamú vo veľkom, zatiaľ čo iní len občas. Niektorí to robia z ušľachtilých pohnútok a vyšších…

Pred touto rastlinou varovali staré mamy. Nepestujte ju doma, pretože prináša chudobu

21.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MANUSSPHOTO). Každý človek sníva o šťastnom živote a prípadným nešťastiam sa chce všemožne vyhnúť. Bohužiaľ, podľa povier môžu nešťastie…

Denný horoskop na stredu – 21. augusta

21.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 21. augusta. Baran sa prebudí smutný. Blíženci sa budú baviť. A čo budete robiť…

Noste šperky s týmto kameňom a muži vám neodolajú. Budú sa na vás lepiť ako muchy na med

20.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Byjeng). Rubín sa v šperkoch cení už od 6. storočia pre svoju trvanlivosť a nezvyčajný vzhľad. Je to druhý…

Auto Trendy

Koľko stojí výmena batérií vo vozidle Dacia Spring a v hybridnom modeli Duster 3

21.8.2024 Redakcia Auto trendy - Mnohí ľudia sa stále obávajú kúpiť si elektrické alebo hybridné vozidlo zo strachu z batérií, ktoré je potrebné po niekoľkých rokoch vymeniť. A tie často…

Prvý Mercedes-Maybach SL v histórii. Luxusný kabriolet využíva motor V8 s výkonom 585 k

21.8.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Mercedes-Benz predstavila na Monterey Car Week 2024 svoj vôbec prvý Maybach SL. Najluxusnejší model nemeckej automobilky využíva motor V8 s výkonom 585 koní.

Spoločnosť BYD chce byť vnímaná ako Apple. V pozadí je skok do Európy

21.8.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť BYD je jedným z popredných svetových výrobcov elektromobilov. V Európe je však táto značka stále pomerne neznáma. Napriek tomu Číňania v najbližších rokoch plánujú…

MG ONE: Pozor, CUPRA Formentor!

21.8.2024 Redakcia Auto trendy . Na ostatných trhoch stojí len 14 500 EUR. MG ONE: Pozor, CUPRA For

Desaťtisíce policajných áut treba opraviť. Takáto servisná akcia tu ešte nebola

21.8.2024 Redakcia Auto trendy - Americká polícia má vážny problém. Najväčší dodávateľ policajných vozidiel odporúča, aby sa policajné vozidlá odstavili na bezpečné miesto a aby sa motory čo najskôr vypli,…

Nemci otestovali dojazd 20 elektrických vozidiel na diaľnici. Aj pri rýchlosti 130 km/h to vyzerá mizerne

21.8.2024 Redakcia Auto trendy - Nemecko je známe svojimi neobmedzenými diaľnicami, ale ako užitočné sú na nich elektromobily? Novinári z portálu Auto Bild sa rozhodli otestovať reálny dojazd dvadsiatich populárnych…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov