Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

V tento deň sa narodili vyvolení osudu. Najšťastnejší dátum narodenia v numerológii

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Nikolay132). Môže sa zdať, že náš život sa riadi najmä rozhodnutiami alebo voľbami, ktoré robíme. Môžu ich však určovať faktory, ako je naše meno,...

14.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Nikolay132).

Môže sa zdať, že náš život sa riadi najmä rozhodnutiami alebo voľbami, ktoré robíme. Môžu ich však určovať faktory, ako je naše meno, znamenie zverokruhu alebo dátum narodenia. Čo o vás vypovedá váš dátum narodenia?

Čo o vás vypovedá váš dátum narodenia?
Foto: shutterstoch/Nikolay132

Numerológia sa zaoberá štúdiom magických vlastností čísel. Vďaka tomu sme schopní analyzovať okrem iného aj náš dátum narodenia. Ten môže mať zásadný vplyv na to, čo sa v našom živote stane a aké rozhodnutia urobíme.

Najšťastnejší dátum v kalendári

Podľa numerológie je najšťastnejším dátumom v kalendári 07.07. Tí, ktorí sa narodili v tento deň, sú preto predurčení na úspech. Sú to šťastlivci, pre ktorých je svet otvorený dokorán. Osud im praje a umožňuje im prechádzať životom bez väčších problémov.

Číslo 7 je totiž v numerológii jedným z najšťastnejších čísel. Symbolizuje vedomosti, silnú intuíciu a duchovnosť. Keďže sa nachádza v dátume narodenia, šíri okolo nás dobrú, príťažlivú auru.

Čo prezrádza váš dátum narodenia?

Pri analýze vášho dátumu narodenia môžeme postupovať dvoma spôsobmi. Prvým je sčítanie všetkých čísel, ktoré sa nachádzajú v dátume narodenia. Napríklad takáto operácia pre osobu narodenú 8. júla 1987 bude vyzerať takto: 8+7+1+9+8+7=40 -> 4+0=4 . To znamená, že táto osoba je numerologické číslo štyri .

Aké vlastnosti má každé číslo?

Posledné číslo „nula“

Ako už samotné číslo napovedá, ľudia, ktorí majú túto číslicu ako posledné číslo v dátume narodenia, radi robia niečo z ničoho. Snažia sa byť priekopníkmi v tom, čo robia, aby si ich pamätali. Toto a svoju vášeň pre svoje povolanie stavajú nad peniaze. V osobnom živote sú veľmi zábavní a spoločenskí. Nie je pre nich problém vstúpiť do nového kolektívu, pretože sú okamžite srdečne prijatí a obľúbení.

Posledné číslo „jedna“

Jednotka na konci dátumu narodenia naznačuje, že osoba túži byť vodcom. Nesnaží sa to však dosiahnuť tým, že by sa vyhovárala na ostatných. Tieto osoby zvyčajne vedia, čo robia a nevedia si predstaviť, že by požiadali iných o pomoc. V snahe byť najlepší často zabúdajú na blaho ľudí okolo seba. Napriek tomu sa na nich dá spoľahnúť. Sú to veľmi oddaní priatelia, ktorí vám pomôžu, keď sa dostanete do ťažkostí.

Ľudia narodení 7. júla sú predurčení na úspech. 
Foto: shutterstock/Nikolay132

Posledné číslo „dva“

Ľudia s dvojkou na konci dátumu narodenia nevybočujú z radu. Radi pracujú v skupine a cítia sa v nej najlepšie. Trávenie času s rodinou a priateľmi je pre nich veľmi dôležité. Vždy sú tu, aby im podali pomocnú ruku alebo ich vypočuli, keď to potrebujú. Snažia sa pochopiť druhých a nesúdiť ich.

Posledné číslo „tri“

Tri na konci dátumu narodenia naznačuje, že títo ľudia patria k najveselším. Ťažko ich nájdete sťažovať sa alebo byť nešťastní a úsmev im nikdy nezmizne z tváre. Ich energia je nákazlivá a málokto sa v ich spoločnosti cíti zle. Namiesto toho často unikajú do sveta snov a bez ohľadu na peniaze sa ich snažia uskutočniť.

Posledné číslo „štyri“

Ak je posledné číslo štvorka, ide o veľmi emocionálnu osobu. Keď dôjde k malej hádke, môže sa zmeniť na skutočnú bitku. Nie sú ochotní zmeniť svoj postoj k diskutovaným otázkam a sú tvrdohlaví. Ťažké diskusie pre nich nie sú dôvodom na to, aby ustúpili alebo nechali rozhovor plynúť. Napriek tomu sú obľúbení a veľa sa im odpúšťa.

Posledné číslo „päť“

Ľudia, ktorí majú ako posledné číslo v roku narodenia päťku, sú absolútnym opakom štvoriek. Viac si cenia pokoj v duši ako obhajobu svojich názorov. Z tohto dôvodu sa často prispôsobujú ostatným a radšej sa prispôsobia, ako by sa mali dostať do sporu. Majú tendenciu príliš sa podriaďovať ostatným, čím zabúdajú na seba a svoje potreby.

Dátum narodenia má obrovský vplyv na náš život. 
Foto: shutterstock/Nikolay132

Posledné číslo „šesť“

Šestka na konci dátumu narodenia znamená, že táto osoba rada rozpráva. Nie je pre ňu problém nadviazať rozhovor ani s náhodným človekom v autobuse. Týmto spôsobom si spríjemňuje mnohé aktivity. Zároveň niekedy klebetí alebo hlasno komentuje ostatných.

Posledné číslo „sedem“

Ľudia narodení v roku, ktorý sa končí číslicou sedem, sú plní nádeje. Bez ohľadu na to, čo sa stane, veria, že môžu dosiahnuť svoje ciele a vždy nájdu spôsob, ako ich dosiahnuť. Majú obrovské šťastie a ich viera v ľudí sa zvyčajne prejaví. Sú zvedaví na mnohé veci a neustále skúšajú niečo nové.

Posledné číslo „osem“

Osmička na konci ich dátumu narodenia označuje ľudí, ktorí vo svojom živote mimoriadne často narážajú na prekážky. Problémy vznikajú pri budovaní vzťahov, rozvoji kariéry alebo, bohužiaľ, zdravia. Zároveň sa snažia nasadiť dobrú tvár a naďalej sa snažia prekonať osud.

Posledné číslo „deväť“

Ľudia s deviatkou na konci dátumu narodenia radi pomáhajú druhým. Sú to rodení dobrovoľníci, ktorí by boli schopní dať všetko chudobnejšiemu človeku, pričom sami nemajú takmer nič. Často sa vzdávajú svojho pohodlia v prospech iných. Ostatní ich oceňujú a obdivujú.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ich druhým menom je flirt. Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

Poradie milencov podľa znamenia zverokruhu: majster predohry verzus plachý, šarmantný


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Tieto tri znamenia zverokruhu si musia dať pozor na financie

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Začiatok septembra je často finančne náročným obdobím. Nielenže sa vraciame z dovoleniek, kde sme trochu uvoľnili svoju finančnú…

Auto Trendy

Od klavíra po allegro - zvuk novej Alfy Romeo 33 Stradale poteší všetkých nadšencov

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo oznamuje, že dynamický vývoj modelu 33 Stradale prebieha podľa plánu, a ponúka nám ukážku zvuku motora exkluzívneho superauta. Alfa Romeo

Nové SUV bude mať celosvetovú premiéru v novembri

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC neustále rozvíja svoje výrobky a technológie, ktoré sa v nich používajú, napriek nepriaznivej colnej politike, ktorú voči nemu uplatňuje Európska únia. Teraz…

Nový Nissan Patrol debutuje v Abú Zabí. Toyota Land Cruiser má vážneho konkurenta

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan predstavil novú generáciu SUV Patrol v Abú Zabí. Nový Patrol má za cieľ zdolať Toyotu Land Cruiser. Nissan predstavil novú generáciu SUV

Továreň Audi v Bruseli sa nezachráni. Zástupca výrobcu dostal veľmi nevďačnú misiu

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Audi už dlhé mesiace čelí kríze vo svojej bruselskej továrni. Dokonca sa plánovalo, že sa tu budú vyrábať aj modely iných značiek koncernu Volkswagen. Dnes…

Facelift modelu Kia EV6 debutuje s väčším dojazdom a rýchlejším nabíjaním

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nech si o novom dizajne svetlometov hovoríte, čo chcete, prepracovaný model EV6 je stále lepší ako predtým, má väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie.

Reklamy v aute? Ford už podal patent na systém, ktorý to umožní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Reklamy nás sprevádzajú každý deň. Na uliciach, v televízii, v rádiu alebo v aplikáciách, ktoré používame. Spoločnosť Ford chce, aby sme zažili radosť zo sledovania…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov