Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia. Zistite, s kým vytvoríte harmonický vzťah

17.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kaspars Grinvalds). Spoznajte znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia. Zamýšľate sa niekedy nad tým, prečo boli niektorí ľudia vo vašom živote len krátko...

17.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kaspars Grinvalds).

Spoznajte znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia. Zamýšľate sa niekedy nad tým, prečo boli niektorí ľudia vo vašom živote len krátko a potom ste prerušili kontakt? Zistite, ako môže váš dátum narodenia ovplyvniť osud vzťahu a nakoniec spečatiť dokonalý vzťah.

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia?
Foto: shutterstock/Kaspars Grinvalds

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia: Baran

Barani sa nájdu vo vzťahu s partnerom, ktorý im umožní prevziať opraty vo vzťahu. Priama a trochu dotieravá povaha Barana sa bude páčiť osobe v znamení Leva, pretože Lev túži predovšetkým po pozornosti. Táto dvojica si medzi sebou dokonale vymieňa energiu, spoločne sa nadchýnajú pre život a navzájom sa motivujú.

Baran s Blížencami má šancu na veľmi harmonický vzťah, je medzi nimi zvláštna niť porozumenia. Dalo by sa povedať, že tieto dve znamenia si navzájom čítajú myšlienky.

Škorpión s Baranom sú veľmi kompatibilní. Majú spoločný priamy charakter, ale majú odlišné životné motivácie, vďaka čomu je to dobrá kombinácia, ale možno len na určitý čas.

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia v konfigurácii s Baranom: Lev, Blíženci, Škorpión.

Ktoré znamenia zverokruhu sa k sebe hodia: Býk

Býk a Ryby sa v spoločnosti toho druhého dokonale uvoľnia, môžu veľmi rýchlo vytvoriť harmonický vzťah. Táto kombinácia poskytuje jednoduchý recept na šťastie.

Býk a Váhy majú veľmi silnú príťažlivosť, aj v preplnenej miestnosti si k sebe nakoniec aj tak nájdu cestu.

S Pannou vytvorí Býk harmonický vzťah dvoch zvieratiek. Čo ich charakterizuje? Predovšetkým to, že sa na svet pozerajú podobne a majú spoločný pohľad.

Kto môže milovať Býka? Tu sú znamenia zverokruhu, ktoré sa k nemu hodia: Ryby, Váhy, Panna.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia: Blíženci

Blíženci majú veľkú šancu na šťastie so zástupcami rovnakého znamenia. V páre sa cítia dokonale a veľmi sa na seba spoliehajú.

Vzťah medzi Vodnárom a Blížencami možno nazvať chaosom, ale v tomto chaose je metóda. Vodnár odovzdá Blížencom svoj systém a Blíženci naučia Vodnára rýchlo sa prispôsobovať zmenám, o ktoré koniec koncov v živote nie je núdza.

Panna a Blíženci sú veľmi kompatibilnou kombináciou. Hoci navonok môžu pripomínať tak trochu deň a noc, nespútaný humor Blížencov sa dokonale hodí k trochu strohej Panne.

K Blížencom sa hodia tieto znamenia zverokruhu: Blíženci, Vodnár, Panna.

Ako môže váš dátum narodenia ovplyvniť osud vzťahu a nakoniec spečatiť dokonalý vzťah?
Foto: shutterstock/New Africa

Zodpovedajúce znamenia zverokruhu: Rak

Lev a Rak sa navzájom rešpektujú, navyše si rozumejú aj bez slov a keď sú spolu, všetko ostatné zmizne. Tieto dve silné znamenia sú rady v centre pozornosti, ale ako dvojica.

Vodnár a Rak majú rovnaké záujmy a často sa zapájajú do spoločenských aktivít. Ich vzájomný dialóg je skutočnou pastvou pre uši.

Rak a Ryby majú šancu na úspešné manželstvo, Ryby vďaka svojej mimoriadnej intuícii chápu motiváciu Raka a chcú v živote s veľkou náklonnosťou rovnaké veci.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa hodia k Rakovi sú: Lev, Vodnár, Ryby.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia: Lev

Baran je podobne ako Lev vysoko motivovaný a dobre pozná svoj cieľ. S Baranom si Lev môže splniť svoje sny.

Rak dokonale rozumie emóciám Leva, tieto dve znamenia sú vlastne identické, takže táto kombinácia zaručuje pozitívne vibrácie.

Váhy a Lev majú šancu na horúci románik namiesto dlhého vzťahu. Navzájom sa rýchlo spália, no toto je pár plný vášne. 

Tu sú znamenia zverokruhu, ktoré sa k nemu hodia: Baran, Rak, Váhy.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe hodia: Panna

Kozorožec v páre s Pannou vytvára krásny harmonický vzťah. Pokojný a vyrovnaný Kozorožec rozhodne pôsobí na neurotickú Pannu upokojujúco. Obe znamenia si tiež cenia súkromie a tento spôsob života ich účinne spojí.

Panna so Škorpiónom je ďalšou veľkou výzvou. Svoje problémy riešia najprv v súkromí svojich domovov a až neskôr o nich povedia svetu.

Ryby a Panna? To by mohlo fungovať! Za predpokladu, že Panna po Rybách upratuje neporiadok v rôznych významoch tohto slova.

Kto bude pravdepodobne šťastný po boku Panny? Kozorožec, Škorpión, Ryby.

Perfektná zhoda znamení zverokruhu s Váhami

Váhy s Levom zdieľajú mierne narcistickú povahu, tieto dve znamenia sa radi nechávajú obdivovať a na párty vždy zažiaria. Hedonistická energia je niečo, čo ich k sebe priťahuje.

Váhy s Vodnárom vytvoria harmonický vzťah, táto dvojica môže byť spolu v práci aj doma. Nielenže spolu fantasticky zarábajú, ale dokážu pracovať aj pre ušľachtilú vec.

Váhy a Ryby sú receptom na pokoj v domácnosti. V spoločnosti toho druhého sa cítia dokonale. Spoločne preplávajú životom – pokojne a bezstarostne.

Kto bude milovať Váhu a zostane s ňou dlho? Lev, Vodnár, Ryby.

Perfektná zhoda znamení zverokruhu sa Škorpiónom

Kozorožec a Škorpión spolu tvoria veľmi harmonický pár, ktorý si cení pokojný, súkromný život ďaleko od zvedavých očí. Svoj vzťah často držia v tajnosti. Škorpión potrebuje zemskú energiu Kozorožca.

Býk a Škorpión majú veľa spoločných vlastností. Vytvárajú veľmi úspešný vzťah a cenia si pohodlie a pokoj. Dalo by sa povedať, že sú svojím zrkadlovým obrazom.

Rak so Škorpiónom je kombináciou dvoch silných znamení, ktoré milujú spoločnosť toho druhého. Cítia sa pri sebe tak dobre, že neskrývajú svoju panovačnú povahu.

Tu sú znamenia zverokruhu, ktoré sa k nemu hodia: Kozorožec, Býk, Rak.

S kým dokážete vytvoriť harmonický vzťah?
Foto: shutterstock/New Africa

Harmonická kombinácia pre Strelca

Zrkadlovým obrazom Strelca sú určite Blíženci. Milujú chaotický život a dokážu sa rýchlo rozhodovať. Konajú impulzívne, ale vo svoj prospech.

Kombinácia Strelca a Barana znamená veľa smiechu a pozitívnych emócií. Spolu tvoria ohnivý vzťah, ktorý má potenciál rozvinúť sa do domáceho ohniska.

O niečo pokojnejšie usporiadanie predstavuje Strelec s Vodnárom. Vodnárova pokojná energia upokojuje impulzívneho Strelca. Zatiaľ čo Strelec bude konať vo veľkom, Vodnár sa bude rozplývať v snoch.

Kto sa hodí k Strelcovi? Blíženci, Baran, Vodnár.

Na koho by mal Kozorožec upierať svoje oči?

Panna a Kozorožec tvoria úspešné pokojné manželstvo. Majú spoločné životné ciele a podobný prístup k finančným záležitostiam.

Škorpión a Kozorožec si cenia pokoj a pohodlie. Sú ideálnou kombináciou na únik niekam mimo davu.

Váhy s Kozorožcom vytvoria ideálny vzťah na verejnosti, ktorý bude ich okolím veľmi dobre prijatý. Kozorožec oceňuje rozvážnosť Váh a často ich žiada o radu. Fantasticky sa dopĺňajú aj v podnikaní.

Kto bude pre Kozorožca ideálny? Panna, Škorpión, Váhy.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa hodia k Vodnárovi

Rak a Vodnár sa navzájom dopĺňajú. Vodnár zmierňuje nálady a Rak podnieti Vodnára, aby bol častejšie medzi ľuďmi.

Váhy sú ďalším znamením, ktoré je pre Vodnára oknom do sveta. V láske pôsobia Váhy v tomto znamení často ako životný sprievodca.

Kto sa ocitne po Vodnárovom boku? Rak, Váhy.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa hodia k Rybám

Býk je vždy jasnou voľbou, pretože toto usporiadanie jednoducho funguje. Býk prinúti Ryby utápať sa v luxuse a na oplátku sa postará o domácnosť.

Ryby a Blíženci sú ďalšou úspešnou kombináciou. Ryby sa často cítia okolím nepochopené, zatiaľ čo Blíženci spôsobia, že sa z plachých ľudí stanú dušou spoločnosti.

Kto je ideálnym partnerom pre Ryby? Býk, Blíženci.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Hovorí sa o nich, že sú „špeciálne“. Zistite, či patríte do tejto malej skupiny

V tento deň sa narodili vyvolení osudu. Najšťastnejší dátum narodenia v numerológii


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Tieto tri znamenia zverokruhu si musia dať pozor na financie

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Začiatok septembra je často finančne náročným obdobím. Nielenže sa vraciame z dovoleniek, kde sme trochu uvoľnili svoju finančnú…

Auto Trendy

Od klavíra po allegro - zvuk novej Alfy Romeo 33 Stradale poteší všetkých nadšencov

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo oznamuje, že dynamický vývoj modelu 33 Stradale prebieha podľa plánu, a ponúka nám ukážku zvuku motora exkluzívneho superauta. Alfa Romeo

Nové SUV bude mať celosvetovú premiéru v novembri

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC neustále rozvíja svoje výrobky a technológie, ktoré sa v nich používajú, napriek nepriaznivej colnej politike, ktorú voči nemu uplatňuje Európska únia. Teraz…

Nový Nissan Patrol debutuje v Abú Zabí. Toyota Land Cruiser má vážneho konkurenta

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan predstavil novú generáciu SUV Patrol v Abú Zabí. Nový Patrol má za cieľ zdolať Toyotu Land Cruiser. Nissan predstavil novú generáciu SUV

Továreň Audi v Bruseli sa nezachráni. Zástupca výrobcu dostal veľmi nevďačnú misiu

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Audi už dlhé mesiace čelí kríze vo svojej bruselskej továrni. Dokonca sa plánovalo, že sa tu budú vyrábať aj modely iných značiek koncernu Volkswagen. Dnes…

Facelift modelu Kia EV6 debutuje s väčším dojazdom a rýchlejším nabíjaním

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nech si o novom dizajne svetlometov hovoríte, čo chcete, prepracovaný model EV6 je stále lepší ako predtým, má väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie.

Reklamy v aute? Ford už podal patent na systém, ktorý to umožní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Reklamy nás sprevádzajú každý deň. Na uliciach, v televízii, v rádiu alebo v aplikáciách, ktoré používame. Spoločnosť Ford chce, aby sme zažili radosť zo sledovania…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov