Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Krása, Tipy,

Opticky zoštíhli a omladí ruky. Tento lak zakryje nedostatky

19.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tamara83). Ruky sú našou vizitkou, preto je starostlivosť o ne taká dôležitá. Nezabudnite pravidelne používať krémy na ruky, aby vaša pokožka vyzerala krásne. Dobre...

19.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Tamara83).

Ruky sú našou vizitkou, preto je starostlivosť o ne taká dôležitá. Nezabudnite pravidelne používať krémy na ruky, aby vaša pokožka vyzerala krásne. Dobre upravené nechty pomáhajú vytvoriť správny dojem človeka, ktorý sa stará o svoj vzhľad. Výber farby môže závisieť od mnohých faktorov, napríklad od príležitosti, oblečenia, ročného obdobia alebo samotnej nálady. Farby môžu tiež spôsobiť, že ruky budú vyzerať mladšie, staršie alebo štíhlejšie. Ak sa vám ruky vašich kamarátok zdajú vždy štíhlejšie ako tie vaše, je čas vybrať si správny tvar a farbu nechtov. Ako si vybrať farbu, ktorá pomôže zoštíhliť vaše ruky?

Farby nechtov, ktoré zoštíhľujú ruky. Klasická červená nie je všetko.
Foto: shutterstock/Tamara83

Akú farbu nechtov si vybrať? Klasická červená

Nechty v červených odtieňoch sú nadčasovou voľbou, ktorá rukám vždy dodá eleganciu. Intenzívne červené farby sú nielen pútavé, ale účinne maskujú aj drobné nedokonalosti nechtov. Tieto odtiene sú ideálne na špeciálne príležitosti, ako sú večerné prechádzky, večierky alebo oslavy, keď chcete, aby vaše ruky vyzerali obzvlášť príťažlivo.

Červená farba na nechtoch je symbolom triedy a sofistikovanosti, ako aj sebavedomia. Červené nechty dodávajú rukám výraz a pôsobia upravene a elegantne. Červená farba je tiež univerzálna. Hodí sa k rôznym vzhľadom – či už sú to malé čierne šaty na večer alebo každodenné oblečenie do kancelárie.

Prirodzene vyzerajúce béžové, ružové alebo nude farby

Béžové laky na nechty sú mimoriadne všestranné. Môžu sa pohybovať od svetlých, takmer mliečnych tónov až po tmavšie, karamelové odtiene. Vďaka béžovej farbe vyzerajú nechty elegantne a upravene bez toho, aby dominovali zvyšku vzhľadu. Béžové nechty sa hodia ku každému oblečeniu, od ležérnych džínsov a trička až po elegantné šaty do kancelárie.

Béžové laky na nechty sú mimoriadne univerzálne.
Foto: shutterstock/Dev_Maryna

Ružové laky, najmä tie v svetlých pastelových odtieňoch, dodávajú rukám mladistvý a svieži vzhľad. Svetloružový lak na nechty je ideálny na všetky ročné obdobia, ale obzvlášť dobre sa hodí na jar a v lete, keď jeho jemná farba zvýrazní ľahkosť a sviežosť letného vzhľadu. Ružové nechty sú tiež veľmi ženské a romantické, takže sú skvelou voľbou na rôzne príležitosti, od neformálnych stretnutí až po večerné rande.

Laky v nude odtieňoch sú kvintesenciou prirodzenej krásy. Nude, podobne ako béžové, môžu byť v rôznych odtieňoch, ktoré sa hodia k vášmu tónu pleti. Môžu to byť odtiene smerujúce k ružovej, hnedej alebo dokonca jemnej sivej. Nude nechty sú nielen elegantné, ale aj veľmi praktické – prípadné odlupovanie je menej viditeľné ako pri intenzívnych farbách. Nude je tiež skvelým základom pre rôzne ozdoby – od jemných, minimalistických vzorov až po výraznejšie vzory, ktoré dodajú vašim nechtom individualitu.

Béžové, ružové a nude farby sú tiež výbornou voľbou pre tých, ktorí pracujú na miestach s prísnym dress kódom. Vďaka ich neutrálnosti a elegancii sú prijateľné v každom profesionálnom prostredí. Jemné odtiene navyše opticky predlžujú nechty, čo môže byť obzvlášť žiaduce pri kratších nechtoch, ktorým dodávajú elegantnejší a štíhlejší vzhľad.

Nechty v nude farbe sú vždy trendy. Toto leto sú opäť hitom.
Foto: shutterstock/marigo20

Laky v béžových, ružových a nude odtieňoch môžu byť vďaka svojej univerzálnosti základom aj pre kreatívnejšie looky. Môžete experimentovať s rôznymi povrchovými úpravami, ako sú matné, lesklé alebo trblietavé, a dodať tak svojim nechtom osobitý nádych. Môžete tiež pridať jemné vzory alebo akcenty v iných farbách pre jemné, ale výrazné ozdoby.

Francúzska manikúra

Francúzska manikúra, známa aj ako „french“, je klasický štýl, ktorý je už roky veľmi obľúbený. Vďaka svojmu elegantnému a úhľadnému vzhľadu je ideálnou voľbou na každú príležitosť. Tento štýl manikúry navyše dokáže opticky zoštíhliť ruky.

Francúzska manikúra sa vyznačuje prirodzeným vzhľadom nechtov s bielou špičkou a priehľadným alebo mierne ružovým podkladom. Tento kontrast medzi priehľadným okrajom a zvyškom nechtu vytvára elegantný, čistý efekt, ktorý je zároveň klasický.

Francúzska manikúra vytvára ilúziu dlhších nechtov s výrazným bielym pruhom na okraji. Tento biely pruh kontrastuje s prirodzenou farbou nechtov, vďaka čomu nechty vyzerajú dlhšie, ako v skutočnosti sú. Dlhšie nechty automaticky robia prsty štíhlejšími a jemnejšími.

Francúzska manikúra a jej variácie – klasický štýl, ktorý je už roky veľmi obľúbený.
Foto: instagram/@nailsxanalysse

Základ francúzskej manikúry je zvyčajne transparentný alebo v jemných odtieňoch ružovej a béžovej. Takéto neutrálne farby nepriťahujú zbytočnú pozornosť na ruky a pomáhajú vytvárať elegantný a zoštíhľujúci efekt. Prirodzené odtiene ešte viac zvýrazňujú zdravý vzhľad nechtov.

Francúzska manikúra si vyžaduje precízne nanášanie bieleho laku na špičky nechtov. Táto presnosť vytvára úhľadný a organizovaný vzhľad, ktorý je kľúčom k optickému zoštíhleniu rúk. Precízne vykonané línie dodávajú nechtom eleganciu a ruky vyzerajú upravenejšie.

Aký tvar nechtov zoštíhľuje ruky?

Jedným z najžiadanejších tvarov nechtov, ktorý opticky zoštíhľuje ruky, je mandľový tvar. Mierne špicaté nechty s jemne zaoblenou špičkou umožňujú vytvárať jemné vzory, ktoré sú pútavé a hodia sa takmer ku každému štýlu. Tento tvar dodáva rukám eleganciu a jemnosť, vďaka čomu prsty vyzerajú dlhšie a štíhlejšie.

Jedným z najžiadanejších tvarov nechtov, ktorý opticky zoštíhľuje ruky, je mandľový tvar.
Foto: instagram/@thedailynailofficial

Štvorcový tvar nechtov môže byť problematickejší, ak chcete ruky zoštíhliť. Aj štvorcové nechty však možno opticky zoštíhliť. Pilovaním rohov nechtov sa tvar zmäkčí a povrch nechtov sa na okrajoch zúži, čo ruky opticky zoštíhli. Okrem toho táto úprava znižuje riziko zachytávania nechtov o oblečenie a ich lámania, čo je častý problém pri ostrých hranách.

Ak máte okrúhle nechty, stačí ich jemne vyrovnať pilníkom vhodnej gradácie a zaobliť špičky. Zaoblené nechty nielenže zoštíhľujú ruky, ale sú aj jednoduché na starostlivosť. Okrúhly tvar je menej náchylný na poškodenie a lámanie, takže je praktickou voľbou pre ľudí s aktívnym životným štýlom. Tento tvar je tiež veľmi univerzálny a hodí sa k rôznym štýlom, od ležérneho až po elegantnejší.

V prípade širokých nechtov pomôže vypilovanie bokov nechtov, aby sa vytvoril mandľovitý tvar, ktorý dodá ženskejší a sexy vzhľad. Tento efekt dosiahnete tak, že jemne opilujete boky nechtu a vytvoríte postupné zužovanie smerom k vrcholu. Tento tvar nielenže zoštíhli ruky, ale zároveň dodá nechtom elegantný a moderný vzhľad. Mandľový tvar je tiež ideálny na zložitejšie zdobenie, ktoré ešte viac zvýrazní jeho eleganciu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Manikérka mi prezradila najlepšie farby na nechty na leto. Nič nevyzdvihne opálené ruky tak ako toto

Aká manikúra na dovolenku 2024? Tu sú najzaujímavejšie návrhy


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Vydlabte do zemiaka dieru a odneste ho na noc do kúpeľne. Ráno nebudete veriť vlastným očiam

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Ako sa zbaviť strieborných rybičiek? Môžete ich nalákať na jedno miesto jednoduchým a ekologickým spôsobom bez použitia…

Robíte to, keď kupujete paradajky? Robíte veľkú chybu. Produkt sa rýchlejšie pokazí

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Redaktion93). Mnohí Slováci robia pri nákupe paradajok trestuhodnú chybu. Výsledkom je, že namiesto toho, aby ušetrili peniaze, na tom…

Pridajte ho do ovsenej kaše a zvyšok naneste na vlasy. Toto je najlepší kondicionér po lete

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fongbeerredhot). Starostlivosť o vlasy nevyžaduje, aby sme si kupovali drahú kozmetiku. Môžeme sa o ne starať pomocou prírodných produktov,…

Nazbierajte na prechádzke a rozsypte pod vresom. Prírodná prikrývka bude pôsobiť ako štít. Budú bohato kvitnúť

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe ( Vres je nielen výraznou záhradnou dekoráciou, ale aj spôsobom, ako vniesť farbu do jesenných záhonov. Vďaka ich rozmanitosti a…

Jednu čajovú lyžičku nalejte do vody pred varením. Vajcia nebudú praskať. Je to starý trik skúsených kuchárov

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/senadamie). Mnoho ľudí sa sťažuje, že vajcia počas varenia praskajú. Zistite, čím je to spôsobené a čo môžete urobiť,…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov