Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Symbol dokonalosti a raja. Toto číslo majú v dátume narodenia len „šťastní“ ľudia

19.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc). Numerológia nám napriek predsudkom mnohých môže o našom živote a o nás samých povedať naozaj veľa. Každé číslo má svoj vlastný význam...

19.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc).

Numerológia nám napriek predsudkom mnohých môže o našom živote a o nás samých povedať naozaj veľa. Každé číslo má svoj vlastný význam a môže rôznym spôsobom ovplyvniť to, ako sa správame a ako nás vnímajú ostatní. Čo znamená číslo 3 v numerológii? Vysvetlíme vám, čo je numerologická trojka a komu vyhovuje.

Čo znamená číslo 3 v numerológii?
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Čo znamená číslo 3 v numerológii?

Číslo 3 v numerológii je symbolom dokonalosti a raja. Považuje sa za jedno z najsilnejších a zároveň najzáhadnejších čísel. Je mimoriadne harmonické, čo sa premieta do vzťahu duše, tela a mysle.

Okrem toho je číslo 3 v numerológii znakom jednoty človeka s prírodou a vesmírom. Môže sa spájať so šťastím a optimizmom. Spája sa s planétou Jupiter a znamením zverokruhu Býk.

Je číslo 3 šťastné?

Číslo 3 je určite šťastné. Jeho pozitívne vibrácie priťahujú pozitívnu energiu z vesmíru. Týka sa to oblasti financií, rodiny a milostných vzťahov. Ak máme toto číslo nejakým spôsobom pri sebe alebo ho máme v dátume narodenia, môže z nás urobiť šťastnejších a vnútorne pokojnejších ľudí.

Žena s numerologickou 3 – aká je?

Ženy, ktoré majú numerologickú 3, sú na prvý pohľad dokonalé. Tešia sa z maličkostí a sú pripravené na akciu a spontánne výlety. Tento potenciál by sa nemal premárniť, najmä vo vzťahu. Keď si „trojky“ všimnú, že ich partner sa nevie baviť tak ako oni, nebudú chcieť vo vzťahu pokračovať. Začnú sa nudiť a v dôsledku toho budú hľadať nové dobrodružstvá a potom nie je vylúčené, že sa v ich živote objavia noví ľudia.

Takéto ženy sa budú vyznačovať aj vysokou citlivosťou a emocionalitou. Nedokážu prejsť ľahostajne cez kritiku. Najhoršia kritika je od ich blízkych. Po zraňujúcich slovách ich môže zlá nálada držať naozaj dlho.

Numerologické 3 ženy môžu byť veľmi dôverčivé. Veria pekným slovám a zámerom, ktoré nemusia byť pravdivé. Pre vysnívaného krásneho princa budú ochotní ísť aj na koniec sveta.

Muži s numerologickou 3 – aký je?

Muži s numerologickou 3 sú ľudia, ktorí sú zdanlivo pokojní. V skutočnosti potrebujú neustálu dávku adrenalínu. Preto si budú hľadať partnera, ktorý je nielen rovnako dobrodružný ako on, ale zároveň im poskytne dávku vzrušenia. Ak  si v mladosti neužije veľa zábavy, je takmer isté, že ho neskôr postihne kríza a bude si to musieť „vynahradiť“.

„Trojkoví“ muži sa často nechávajú pohltiť negatívnou energiou. Upadajú do špirály sťažovania sa, urazenosti a podráždenosti. Okrem toho môžu byť mimoriadne hrubí k svojmu okoliu, dokonca aj k tým, na ktorých im najviac záleží.

V návale negatívnych vibrácií môžu numerologické trojky trápiť myšlienky na to, že sú nedostatočné. Stačí však malý podnet, najlepšie v podobe inej osoby, ktorý ich vytrhne z tejto pochmúrnosti. Už po krátkej chvíli budú môcť opäť prenášať hory a dobýjať svet.

Numerologická 3 – komu vyhovuje?

Dobrý vzťah vytvorí kombinácia numerologickej 3 a 5. Päťka je rovnako ako trojka sopkou pozitívnej energie. Dokážu sa tešiť z maličkostí a spoločne nájdu šťastie aj v ťažkých situáciách. Takýto vzťah môže trvať dokonca až do „hrobu“ a prístup zaľúbencov k životu im umožní zostať dlho zdravými a šťastnými.

Numerologická 3 k sebe priťahuje veľa ľudí vďaka aure, ktorú okolo seba šíri. Vyžaruje mimoriadne
pozitívne vibrácie.

Foto: shutterstock/BinGoTinGo

Numerologická 3 v láske

Numerologická 3 k sebe priťahuje veľa ľudí vďaka aure, ktorú okolo seba šíri. Vyžaruje mimoriadne pozitívne vibrácie. Je spoločenská a ľahko si získava srdcia ostatných. Vďaka tomu nie je núdza o ľudí, ktorí sú ochotní s ňou flirtovať alebo ísť na rande.

Ak sa spojíte s numerologickou 3, bude pre vás tou najúžasnejšou osobou v láske. Vtedy je oddaná a na nikoho iného sa ani nepozrie. Keď sa cíti šťastná a naplnená, urobí pre svoju lásku takmer čokoľvek. Podmienkou je neustála dávka emócií a dojmov.

Nuda vo vzťahu rýchlo privedie trojku k flirtovaniu s ostatnými. Mimo domova bude hľadať zbožňovanie a uznanie, ktoré vo vzťahu chýba.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Záruka peňazí, pokoja a úspešného vzťahu. Každé znamenie zverokruhu má svoje šťastné číslo

Pri plánovaní svadby si tieto dni vyškrtnite z kalendára. Sú to najnešťastnejšie dátumy


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Tieto tri znamenia zverokruhu si musia dať pozor na financie

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Začiatok septembra je často finančne náročným obdobím. Nielenže sa vraciame z dovoleniek, kde sme trochu uvoľnili svoju finančnú…

Denný horoskop na stredu – 4. septembra

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/Algernon77). Denný horoskop na 4. septembra. Býk by sa dnes nemal hádať. Lev dnes prekoná všetky prekážky. A čo…

Nov Mesiaca v znamení Panny. Buďte pripravení konať analyticky

3.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Korionov). Nov a spln majú v astrológii a vo svete mágie jedinečný význam. Predkovia roky pracovali s energiou, ktorú…

Auto Trendy

Už sa to deje. Niekoľko stoviek kilometrov bez dotyku volantu. Môžete si prečítať knihu

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Plne autonómne riadenie? Diaľničný asistent v BMW 5 vám umožní prejsť niekoľko stoviek kilometrov bez toho, aby ste sa dotkli volantu alebo ovládali plynový a…

Elektrický MINI Aceman: malý, ale praktický prémiový crossover

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má dĺžku len 4 m, ale vo vnútri je veľa miesta. MINI Aceman s elektrickým pohonom má konkurovať v segmente malých mestských crossoverov a v…

Volkswagen plánuje prepúšťanie a zatváranie tovární

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Skupina Volkswagen je nútená utiahnuť si opasok a znížiť výdavky. Nemecký gigant už nejaký čas uplatňuje novú politiku na dosiahnutie úspor. Tú mieni uplatniť aj…

Oficiálne debutuje nový model. Najväčšie španielske SUV ponúka až 272 koní

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra predstavila najväčšie SUV vo svojej ponuke. Nový Terramar zdieľa platformu s Volkswagenom Tiguan a pripravovaným Audi Q3.

Volkswagen uvádza na trh model Passat Pro. Sedan sa asi

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen predstavil v Číne nový Passat Pro, sedan najnovšej generácie obľúbeného modelu Passat. Passat Pro je dlhší a lepšie vybavený, ale bude sa asi predávať…

Facelift Hondy HR-V. Aké vylepšenia dostane japonské SUV?

5.9.2024 Redakcia Auto trendy - Honda HR-V dostáva aktualizáciu pre európsky trh. Facelift prináša drobné zmeny podobné tým, ktoré sa objavili na variante pre japonský trh s názvom Vezel.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov