Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Neohlásené výdavky, záhadné prevody. Pozrite si svoj finančný horoskop na najbližšie dni

21.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dragana Gordic). Nový týždeň, nové finančné plány a nádeje. Pre koho bude tento týždeň obdobím prosperity a kto si bude musieť utiahnuť opasky? Nahliadnite...

21.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dragana Gordic).

Nový týždeň, nové finančné plány a nádeje. Pre koho bude tento týždeň obdobím prosperity a kto si bude musieť utiahnuť opasky? Nahliadnite a zistite, čo čaká vašu peňaženku v najbližších dňoch.

Nový týždeň, nové finančné plány a nádeje.
Foto: shutterstock/Dragana Gordic

Týždenný finančný horoskop na 22-28.07.2024 t. pre všetky znamenia zverokruhu.

Finančný horoskop pre Barana

Tento týždeň budete potrebovať viac slobody a pracovného priestoru pre seba. V práci sa budete snažiť podávať čo najlepšie výkony, ukázať svoju hodnotu a budete sa chcieť odlíšiť od ostatných. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, budú nútení robiť kroky, o ktorých nie sú presvedčení. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali v tomto smere prejaviť viac iniciatívy. V oblasti financií by bolo dobré, aby ste nakupovali len to, čo naozaj potrebujete; nie je čas na zbytočné výdavky, ktoré by mohli ohroziť vašu likviditu.

Finančný horoskop pre Býka

Čaká vás rušný týždeň. V každodennej práci sa sústreďte na to, čo robíte a rozvíjajte svoje schopnosti, aby ste sa stali ešte profesionálnejšími. Samostatne zárobkovo činní Býci budú musieť svoje podnikanie preniesť na internet, ak chcú na trhu prežiť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa budú musieť viac snažiť alebo prehodnotiť situáciu, aby získali svoje vysnívané voľné miesto. V oblasti financií si musíte dávať pozor na výdavky a riskantné rozhodnutia. Možno budete musieť zaplatiť nejaké dlhy, pokuty alebo opravy.

Finančný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň budete mať príležitosť ukázať svoje schopnosti a talent. V práci získate hŕbu nových poznatkov, za čo si vyslúžite pochvalu od svojho šéfa. Blíženci podnikajúci vo vlastnej firme by nemali zabúdať na svoje povinnosti a termíny, pretože sa môžu vystaviť kritike alebo strate. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, získajú verejné uznanie a to ich priblíži k voľnému miestu v úrade, o ktoré už dlho usilujú. Finančné záležitosti vás môžu ohromiť. Môžete mať pocit, že úspory, ktoré ste nazhromaždili, sú malé a že nie ste schopní zarobiť viac peňazí.

Čo čaká vašu peňaženku v najbližších dňoch?
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Finančný horoskop pre Raka

Júlová aura prinesie množstvo príležitostí na nadviazanie nových profesionálnych kontaktov a rozšírenie vášho obchodného okruhu. V práci vám vaše nápady prinesú uznanie od nadriadených, ale vaši kolegovia z tímu sa na vás budú pozerať so závisťou. Samostatne zárobkovo činní raci, sa môžu tešiť na množstvo nových obchodných príležitostí. Buďte flexibilní a otvorení novým nápadom, ktoré by vám mohli priniesť viac klientov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, získajú väčšiu motiváciu hľadať to správne voľné miesto. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nenechajte sa zneužiť, pretože sa objavia ponuky rýchleho zárobku, ktoré sa nakoniec skončia stratou.

Finančný horoskop pre Leva

Aura tohto týždňa prinesie viac energie a chuti do života. V práci budete musieť byť kreatívni a flexibilní. Vaše doterajšie metódy a riešenia sa môžu ukázať ako neúčinné alebo zastarané. Levy prevádzkujúce vlastné podnikanie preukážu veľkú efektivitu a profesionalitu. Všetky svoje úlohy a ciele splnia načas. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, majú správny čas na položenie základov pred budúcim voľným miestom. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, dajte si pozor na neuvážené rozhodnutia, pretože by ste mohli utrpieť straty.

Finančný horoskop pre Pannu

Tento týždeň môžete pociťovať silnú potrebu zmeny a rastu, čo by mohlo ovplyvniť vaše kariérne rozhodnutia. Ak máte zamestnanie, nebojte sa podeliť o svoje nápady a návrhy, pretože by ste mohli ovplyvniť zlepšenie kvality a efektívnosti práce, ktorú vykonávate. Panny, ktoré podnikajú, sa nezastavia pred ničím, aby získali prestíž, ktorú si podľa svojho názoru zaslúžia. Ak si hľadáte prácu, môžete sa cítiť napätí kvôli rôznym nedorozumeniam. Vo financiách pocítite energiu peňazí a začnete ich k sebe priťahovať.

Finančný horoskop pre Váhy

Od pondelka budete spokojní, že všetko ide podľa vašich predstáv. V dennom zamestnaní vás zverené úlohy značne pohltia. Samostatne zárobkovo činné Váhy uvidia všetky výhody a nevýhody vedenia vlastného podniku a začnú zvažovať, čo je pre nich lepšie. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, utrpia straty v dôsledku nesprávnych špekulácií. V oblasti financií budete míňať peniaze na veci, ktoré vás bavia, ako sú večierky, nakupovanie, koníčky alebo cestovanie.

Finančný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň prinesie príležitosti využiť poznávanie iných kultúr, jazykov a zvykov. Pri práci nezabúdajte na spoluprácu a komunikáciu s ostatnými, pretože nie všetko závisí len od vás. Škorpióni podnikajúci vo vlastnom podniku budú realizovať nové nápady, ktoré by im mali priniesť výrazný úspech. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali dbať na to, aby pravidelne podnikali kroky, ktoré im zabezpečia prijatie nového voľného pracovného miesta. Vo finančných záležitostiach na tom nie ste až tak zle, pretože nebudete mať problémy s pokrytím svojich potrieb a výdavkov a dokonca si budete môcť dovoliť aj nejaké malé potešenie.

Finančný horoskop pre Strelca

Tento týždeň sa nebojte experimentovať a učiť sa úplne nové veci. V práci budete vynikať svojou kreativitou a vynaliezavosťou. Svojich šéfov a kolegov zaujmete inovatívnymi riešeniami a návrhmi. Strelci, ktorí podnikajú, by sa mali vyhnúť prázdnym diskusiám a unáhleným rozhodnutiam, ktoré by mohli poškodiť ich profesionálny imidž. Tí, ktorí sa v tomto znamení uchádzajú o zamestnanie, budú na pohovore úspešní. V oblasti financií nedôjde k veľkým ziskom, ale ani k stratám.

Pre koho bude tento týždeň obdobím prosperity a kto si bude musieť utiahnuť opasky?
Foto: shutterstock/Nutlegal Fotograf

Finančný horoskop pre Kozorožca

Nadchádzajúci týždeň bude veľmi tvorivý. Čakajú vás nové úlohy v práci, ako aj stretnutia s novými ľuďmi, ktoré umožnia silný rast. Kozorožci, ktorí podnikajú, môžu očakávať služobnú cestu alebo zahraničnú zmluvu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať príležitosť prijať brigádu. Možno to nebude práca vašich snov, ale umožní vám trochu si zarobiť. Vo financiách vás niekto blízky požiada o pôžičku. Skôr ako prejavíte svoju štedrosť, zvážte, či si to môžete dovoliť.

Finančný horoskop pre Vodnára

Tento týždeň budete sebavedomí a nebudete váhať riskovať. Určité kroky v práci podniknete s vášňou a odhodlaním, aby ste prilákali nové príležitosti a projekty. Ku koncu týždňa buďte otvorení aj spolupráci s ostatnými a využite ich podporu. Vodnári podnikajúci vo vlastnej firme by mali byť asertívnejší a obratne sa odpútať od podnikov, ktoré sú slabo platené a zaberajú veľa času. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, začnú pracovať v malom podniku, kde budú rýchlo stúpať po kariérnom rebríčku. Vo finančných záležitostiach sa malou reorganizáciou vyhnú problémom.

Finančný horoskop pre Ryby

Júlová aura vás povzbudí ku konkrétnym činom. V práci budete mať čoraz viac povinností, ktoré vás budú značne fyzicky aj psychicky preťažovať. Samostatne pracujúce Ryby môžu očakávať tvorivé blokády. Osoby v tomto znamení, ktoré hľadajú zamestnanie, budú rozmýšľať, či si otvoriť vlastný podnik alebo prijať ponúkané voľné pracovné miesto. V oblasti financií môžete očakávať odpísanie starých dlhov a pomalý proces zlepšovania súčasnej situácie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Júlový spln prinesie veľa vzrušenia. Jeho názov zaujal už pred rokmi

Tieto ženy vedia zvádzať ako bohyne! Znamenia, pred ktorými muži padnú na kolená


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Tieto tri znamenia zverokruhu si musia dať pozor na financie

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Začiatok septembra je často finančne náročným obdobím. Nielenže sa vraciame z dovoleniek, kde sme trochu uvoľnili svoju finančnú…

Auto Trendy

Od klavíra po allegro - zvuk novej Alfy Romeo 33 Stradale poteší všetkých nadšencov

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo oznamuje, že dynamický vývoj modelu 33 Stradale prebieha podľa plánu, a ponúka nám ukážku zvuku motora exkluzívneho superauta. Alfa Romeo

Nové SUV bude mať celosvetovú premiéru v novembri

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC neustále rozvíja svoje výrobky a technológie, ktoré sa v nich používajú, napriek nepriaznivej colnej politike, ktorú voči nemu uplatňuje Európska únia. Teraz…

Nový Nissan Patrol debutuje v Abú Zabí. Toyota Land Cruiser má vážneho konkurenta

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan predstavil novú generáciu SUV Patrol v Abú Zabí. Nový Patrol má za cieľ zdolať Toyotu Land Cruiser. Nissan predstavil novú generáciu SUV

Továreň Audi v Bruseli sa nezachráni. Zástupca výrobcu dostal veľmi nevďačnú misiu

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Audi už dlhé mesiace čelí kríze vo svojej bruselskej továrni. Dokonca sa plánovalo, že sa tu budú vyrábať aj modely iných značiek koncernu Volkswagen. Dnes…

Facelift modelu Kia EV6 debutuje s väčším dojazdom a rýchlejším nabíjaním

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nech si o novom dizajne svetlometov hovoríte, čo chcete, prepracovaný model EV6 je stále lepší ako predtým, má väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie.

Reklamy v aute? Ford už podal patent na systém, ktorý to umožní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Reklamy nás sprevádzajú každý deň. Na uliciach, v televízii, v rádiu alebo v aplikáciách, ktoré používame. Spoločnosť Ford chce, aby sme zažili radosť zo sledovania…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov