Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Prinášame vám horoskop na tento týždeň

22.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Týždenný horoskop na 22. – 28. júla. Čo vám prinesú nadchádzajúce dni? Podarí sa vám v nadchádzajúcom týždni nájsť svoje šťastie? Zistite,...

22.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Týždenný horoskop na 22. – 28. júla. Čo vám prinesú nadchádzajúce dni? Podarí sa vám v nadchádzajúcom týždni nájsť svoje šťastie? Zistite, čo si pre vás osud pripravil. Ďalší týždeň prináša ďalšie výzvy.

Týždenný horoskop na 22. – 28. júla. Čo vám prinesú nadchádzajúce dni?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Baran

Príliš dlho ste odkladali niektoré záležitosti. Teraz sa vám to môže vrátiť s pomstou. Namiesto toho, aby ste sa od nich odvrátili, môžete sa s nimi konečne vysporiadať, aby ste ich raz a navždy umlčali. Nemôžete neustále usmerňovať niečie pocity. Tento týždeň sa bude niesť v znamení spoločenských akcií a večierkov. Ale ako pri všetkom, aj pri večierkoch musíte zachovať mieru. V každom prípade vám to bude pripomínať vaša milovaná osoba, ktorá bude dohliadať na vaše párty. V práci bude pokoj. Jediné, s čím musíte počítať, je, že Lev prevezme niektoré vaše povinnosti za vás. Je to rozhodnutie šéfa a ako viete, nedá sa s ním polemizovať.

Býk

Nemôžete ľutovať nesprávne rozhodnutie, ktoré ste urobili. Nie vždy sa veci dejú tak, ako by sme chceli a vy s tým musíte počítať. Teraz si môžete dať klapky z očí dole a urobiť správnu vec. Tento týždeň bude dosť intenzívny. Veľa povinností padne na vás, najmä preto, že tento týždeň nebude prítomných niekoľko ľudí. Dovolenkové obdobie je v plnom prúde. Všetko však zvládnete. Ste predsa profesionál, ktorý sa vyzná. Nezabudnite sa však o niektorých veciach porozprávať so svojím šéfom. Nie vždy vie, čo a ako a niektoré situácie jednoducho nemusí chápať. Nech vás postoj Leva a Barana povzbudí k tomuto rozhovoru.

Blíženci

Už ste pripravení na niečo úplne nové. Prešli ste zmenou, ktorá vás len posilní. Dnes už viete, že tú istú chybu už neurobíte. Dodajte si teda odvahu konať a vydajte sa na cestu víťazstva. Bude to pre vás jednoducho dobrý týždeň. Všetko v ňom pôjde podľa vašich predstáv. V práci doma to bude doslova podľa vašich predstáv. Konečne sa vám tento týždeň podarí stretnúť s osobou v znamení Raka alebo Barana, s ktorou sa plánujete stretnúť už niekoľko týždňov a stále sa vám to nedarí zrealizovať. Tento týždeň máte šancu to konečne uskutočniť.

Rak

Tento týždeň prinesie dočasný pokles formy. Mali by ste sa snažiť viac rozprávať so svojou polovičkou a počas rozhovorov zachovajte pokoj a svoje emócie držte na uzde. Môžete mať veľa známych, ale bude vám chýbať skutočná blízkosť a odhodlanie tej pravej osoby. Tento týždeň by pre vás mohol byť týždňom pozitívnych zmien. Ak ste nezadaní, nebudete dlho, pretože skutočné rande je na ceste a je len na vás, či sa vám to podarí. A stojí to za to, najmä preto, že je to Kozorožec a vy s nimi veľmi dobre vychádzate. A ak máte trvalý vzťah, nič zlé sa vám nestane. Ale vždy sa oplatí hrať na istotu.

Lev

Vaše šťastie bude postavené na pravde len vtedy, ak sami nebudete klamať. Ak klamete, nečakajte, že k vám bude niekto úprimný. Prípadné zmeny začnite u seba a až potom ich vyžadujte od ostatných. Tento týždeň môžete zažiť určité sklamanie, najmä pokiaľ ide o vaše pracovné vzťahy. Osoba, na ktorú ste sa spoliehali, Blíženec, to vôbec nezvláda a pravdepodobne to nebude práca pre neho. Stavili ste na nesprávneho koňa. Aj to sa stáva. Aj váš priateľ Baran vás tento týždeň sklame. Ale je to skutočný priateľ a má právo na prešľap a vy ste povinní mu odpustiť.

Panna

Tento týždeň bude veľmi zaujímavý. Mali by ste sa zamyslieť nad spôsobom a možnosťou zmiernenia či riešenia sporu s partnerom. Budete otvorenejší flirtovaniu, randeniu a vzťahom. Môžete objaviť nové aspekty svojej sexuality a fantázie. Nájdite spôsob, ako uvoľniť negatívnu energiu a zlepšiť svoju pohodu. Tento týždeň bude pomerne pokojný. Nebude nič a nikto, čo by vás vyviedlo z rovnováhy. Môžete sa preto sústrediť na to, čo je najdôležitejšie. Nezabudnite, že vy ste ten, kto určuje priority a akčný plán. Potom ho musíte dôsledne dodržiavať. Koniec koncov, ste príkladom pre ostatných. Vodnár vás pozorne sleduje, pretože ste pre neho autoritou. Nemôžete to premárniť.

Čo si pre vás osud pripravil?
Foto. shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Váhy

V novom vzťahu je dobré hneď na začiatku stanoviť určité pravidlá a držať sa ich. O porušení týchto pravidiel nemôže byť ani reči. Okrem toho by bola škoda prísť o takéto krásne partnerstvo. Dajte do toho všetko a budete veľmi šťastní. Tento týždeň sa budete venovať pracovným záležitostiam ale to je dobré. Budete sa venovať svojej práci a to bude mať svoje silné stránky. Váš šéf si všimne vaše úsilie a nezostane bez odozvy. Ocení ju v podobe zvýšenia platu a jednorazového bonusu. Takáto finančná injekcia vám príde veľmi vhod, najmä keď máte pred sebou ešte dovolenku. Každopádne sa pripravte na odchod. Ryby a Lev sú takmer pripravení na spoločnú dovolenku.

Škorpión

Nemôžete stále reagovať tak impulzívne. Niekedy je potrebné premýšľať a až potom konať, ale nikdy nie naopak. Stále platí, že najprv vybuchnete a až potom premýšľate. Obráťte tento trend! V práci bude všetko v najlepšom možnom poriadku. Aj vaši spolupracovníci a šéf sa budú snažiť, aby boli všetky záležitosti a projekty dokončené do poslednej bodky. Bude to v poriadku. Na druhej strane, na konci týždňa to bude trochu nepríjemné. Je to preto, že budete musieť viesť určitý rozhovor s Rakom a nebude to pre vás veľmi príjemné. Musíte si raz a navždy stanoviť určité pravidlá vášho priateľského vzťahu. Ak niekomu nevyhovujú, budete sa s ním musieť raz a navždy rozlúčiť.

Strelec

Konečne máte šancu zachytiť rovnováhu vo vašom partnerstve. Len sa musíte obaja raz a navždy na niečom dohodnúť a držať sa toho. To je všetko alebo nič. O šťastie a lásku sa treba deliť! Tento týždeň bude pre vás dobrý. Konečne sa vám podarí dokončiť rôzne projekty a vďaka tomu sa môžete tešiť na zisky, ktoré vám prinesie ich dokončenie. Nie je múdre zaspať na vavrínoch, ale vy to dobre viete. Váš šéf prijme v práci niekoľko nových opatrení. Spočiatku budú trochu nepríjemné, ale čoskoro uvidíte, že sú dobré a oplatí sa ich zaviesť.

Kozorožec

Nedávno ste sa k milovanej osobe správali príliš kruto. Už sa tak nemôžete správať, inak ju nenávratne stratíte. Len úprimný rozhovor v duchu vzájomného rešpektu môže priniesť ovocie. Ste naň pripravení? Zamerajte sa tento týždeň na vzťahy s vašimi blízkymi. To zahŕňa rodinu a priateľov. Nezabúdajte, že zneužívanie niečích citov sa môže skončiť zle. Zapamätajte si to. Ani na jabloni nemožno sľubovať hrušky. Môže sa stať, že niečo nezvládnete, ale povedzte to nahlas a priznajte si, že ste si toho na plecia naložili priveľa. Odpustia vám najmä Vodnári a Barani.

Vodnár

Raz na voze a raz pod vozom. City sú ako horská dráha. To však neznamená, že sa nimi môžete oháňať sprava alebo zľava. Ak ste si tým istý, potom viete ako ďalej. Ale čo ak si nimi nie ste celkom istí? Rozhodovanie pôjde tento týždeň ako povestná krv z nosa. Nebude ani ľahké a určite ani príjemné. Ako nadriadený však musíte týmto problémom čeliť. Veď blaho všetkých zamestnancov vrátane vašich vlastných skutočne závisí od vás. Panna a Váhy vám pomôžu vyvodiť závery a diskutovať o nich. Dobre ich počúvajte.

Ryby

Niekedy môže byť koniec dobrým začiatkom a dodá vám silu prekonať ťažkosti. Je dobré, že sa nachádzate v takomto bode. Teraz môžete začať odznova, ale na úplne inom základe, na svojom vlastnom. Tento týždeň pochopíte, kto je vaším skutočným priateľom a kto to len predstiera. Nezaobídete sa bez niekoľkých dôležitých rozhovorov. Osobitnú pozornosť venujte Rakom a Škorpiónom. Sú naozaj na vašej strane? Na druhej strane, vernosť Panny a Býka je zaručená. Teraz už všetkému rozumiete. Nezabudnite si poriadne oddýchnuť. Regenerácia tela je nevyhnutná.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenie zverokruhu Lev – charakteristika

Tieto znamenia zverokruhu starnú najrýchlejšie. Nedokážu zastaviť čas


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Denný horoskop na štvrtok – 5. septembra

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 5. septembra. Býk sa bude musieť zamyslieť nad svojím správaním, Lev sa môže dostať…

Tieto tri znamenia zverokruhu si musia dať pozor na financie

4.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Začiatok septembra je často finančne náročným obdobím. Nielenže sa vraciame z dovoleniek, kde sme trochu uvoľnili svoju finančnú…

Auto Trendy

Od klavíra po allegro - zvuk novej Alfy Romeo 33 Stradale poteší všetkých nadšencov

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alfa Romeo oznamuje, že dynamický vývoj modelu 33 Stradale prebieha podľa plánu, a ponúka nám ukážku zvuku motora exkluzívneho superauta. Alfa Romeo

Nové SUV bude mať celosvetovú premiéru v novembri

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Čínsky gigant SAIC neustále rozvíja svoje výrobky a technológie, ktoré sa v nich používajú, napriek nepriaznivej colnej politike, ktorú voči nemu uplatňuje Európska únia. Teraz…

Nový Nissan Patrol debutuje v Abú Zabí. Toyota Land Cruiser má vážneho konkurenta

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan predstavil novú generáciu SUV Patrol v Abú Zabí. Nový Patrol má za cieľ zdolať Toyotu Land Cruiser. Nissan predstavil novú generáciu SUV

Továreň Audi v Bruseli sa nezachráni. Zástupca výrobcu dostal veľmi nevďačnú misiu

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Audi už dlhé mesiace čelí kríze vo svojej bruselskej továrni. Dokonca sa plánovalo, že sa tu budú vyrábať aj modely iných značiek koncernu Volkswagen. Dnes…

Facelift modelu Kia EV6 debutuje s väčším dojazdom a rýchlejším nabíjaním

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nech si o novom dizajne svetlometov hovoríte, čo chcete, prepracovaný model EV6 je stále lepší ako predtým, má väčší dojazd a rýchlejšie nabíjanie.

Reklamy v aute? Ford už podal patent na systém, ktorý to umožní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy - Reklamy nás sprevádzajú každý deň. Na uliciach, v televízii, v rádiu alebo v aplikáciách, ktoré používame. Spoločnosť Ford chce, aby sme zažili radosť zo sledovania…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov