Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Prinášame vám horoskop na tento týždeň – extra peniaze, úspech, výzvy

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Kto sa môže spoľahnúť na finančne pokojný týždeň a kto by sa mal pripraviť na nadchádzajúce výdavky? Na tieto otázky vám odpovie týždenný...

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Kto sa môže spoľahnúť na finančne pokojný týždeň a kto by sa mal pripraviť na nadchádzajúce výdavky? Na tieto otázky vám odpovie týždenný finančný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu.

Kto sa môže spoľahnúť na finančne pokojný týždeň a kto by sa mal pripraviť na nadchádzajúce výdavky?
Foto: shutterstock/Nikolay132

Baran

Tento týždeň bude vaša nálada veľmi pozitívna, čo vám pomaly umožní naplniť potenciál, ktorý v sebe máte. Budete mať šancu rozvíjať svoju kariéru a zvyšovať svoju kvalifikáciu v zamestnaní. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, by sa nemali báť riskovať, pretože ich podnikateľské úsilie bude ocenené a odmenené. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú diskutovať a vyjednávať o podmienkach nového voľného miesta. V oblasti financií je vhodný čas zamerať sa na svoje investície.

Býk

Aura tohto týždňa prinesie väčšiu chuť do života. V práci sa ponoríte do úloh, ktoré viete a dokážete. Býci, ktorí vedú vlastné podnikanie, by sa mali viac riadiť rozumom a menej emóciami a zo vzťahu s klientmi získajú viac. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, dostanú dobrú profesionálnu ponuku, ktorá im zabezpečí výrazný zisk. Vo financiách sa zvýšia vaše úspory. Ak máte konkrétne finančné ciele, stojí za to pokúsiť sa ich dosiahnuť.

Blíženci

Letná aura vám prinesie veľa sily a energie. V práci budete mať skvelú príležitosť preukázať svoj talent a neochvejnú oddanosť svojim cieľom. Blíženci podnikajúci vo vlastnej firme sa budú snažiť rozšíriť svoje aktivity na internete. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, stretnú ľudí, ktorí im budú ochotní pomôcť získať vysnívané voľné miesto. V oblasti financií využite nadchádzajúce dni na vytvorenie rozpočtového plánu a zamerajte sa na rozumné míňanie peňazí.

Rak

Aura tohto týždňa bude priaznivá na premýšľanie o profesionálnych cieľoch. Ak máte zamestnanie na plný úväzok, je to vhodný čas na využitie vašich komunikačných schopností a na spoluprácu s ostatnými. Rak podnikajúci vo vlastnej firme budú musieť čeliť nekalej konkurencii, ktorá sa bude snažiť podkopať jeho dobrú povesť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať príležitosť preskúmať rôzne kariérne cesty a objaviť svoje skryté talenty. Vo finančných záležitostiach bude týždeň priaznivý pre získanie dodatočnej hotovosti, ktorá môže efektívne pokryť vaše náklady.

Lev

Tento týždeň k sebe pritiahnete pozitívnu energiu a budete sa cítiť optimistickejšie. V práci na plný úväzok budete mať plné ruky práce, ale všetko zvládnete perfektne. Môžete tiež očakávať ďalšie úlohy, ktoré je potrebné rýchlo dokončiť. Levy, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, budú schopné prekonať odpor a dosiahnuť svoje ciele, ktoré sú už dlho ich témou číslo jeden. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, si budú hľadať prácu, ktorá si vyžaduje schopnosť kreatívneho myslenia. V oblasti financií budete mať príležitosť zarobiť ďalšie peniaze, ktoré môžete využiť na realizáciu svojich plánov.

Týždenný finančný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/alphaspirit.it

Panna

Tento týždeň sa nebojte využiť svoju iniciatívu a vykročiť z radu. V práci by ste mali byť aktívnejší a zapojiť sa do nových projektov. Panny, ktoré podnikajú, budú otvorené novým nápadom a pripravené konať. Vo štvrtok a v piatok zdvorilo požiadajte o svoje peniaze alebo výhody. Pre tých, ktorí hľadajú novú cestu, sa otvoria početné pracovné príležitosti. V oblasti financií je to obdobie značných výdavkov, ako aj zvýšenia príjmov, preto si múdro naplánujte, na čo budete svoje peniaze míňať.

Váhy

Letná aura prinesie do vášho okolia pozitívne zmeny. V práci vás zaujmú zodpovedné projekty a rýchlo ich dokončíte, čím prekvapíte aj svojho šéfa. Samostatne pracujúce Váhy sa budú cítiť preťažené a vyčerpané nadbytkom povinností. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu očakávať, že sa im ich úsilie vyplatí. V oblasti financií sa netrápte, ak vaše peniaze nie sú také, aké by ste chceli, pretože čoskoro budete môcť svoju situáciu zlepšiť.

Škorpión

Aura tohto týždňa vám prinesie silu na plnenie každodenných povinností. V každodennej práci očakávajte úspešnú interakciu s ľuďmi, ktorí sú oboznámení s vašou prácou, vďaka čomu pôjde všetko hladšie. Škorpióni podnikajúci vo vlastnom podniku budú musieť byť veľmi obozretní a opatrní, aby sa dokázali vyhnúť investičným problémom. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si mali vyhradiť viac času na pohovory. V oblasti financií sa vám naskytne príležitosť zarobiť si ďalšie peniaze, čím sa vaša situácia ešte viac stabilizuje.

Strelec

Čaká vás veľa rušných dní. V bežnom zamestnaní môžete očakávať, že vaše nadriadení ocenia vaše nasadenie, ale nezaspite na vavrínoch, inak si rýchlo ublížite. Strelci, ktorí podnikajú, budú mať vhodný čas na to, aby si urobili poriadok v papieroch. Tí, ktorí si v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si mali nájsť čas na dôkladné posúdenie svojich ambícií, aby sa mohli bez váhania rozhodnúť. V oblasti financií využite svoje schopnosti hospodárenia s peniazmi a budete na seba hrdí, ako rýchlo sa vám podarilo vytvoriť značné úspory.

Kozorožec bude tento týždeň čeliť mnohým prekážkam a ťažkým rozhodnutiam.
Foto: shutterstock/LightField Studios

Kozorožec

Tento týždeň budete čeliť mnohým prekážkam a ťažkým rozhodnutiam. V práci budete čeliť mnohým výzvam, ale s trpezlivosťou a pokojným prístupom sa s nimi dokážete vyrovnať. Samostatne pracujúci Kozorožci nebudú vedieť odmietnuť pomoc ľudí, ale so sľubmi buďte opatrní. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu zarobiť veľa peňazí, najmä ak je konkurencia na dovolenke. Vo financiách si to síce nevšimnete, ale začínate príliš míňať. Určite by ste mali začať sledovať svoje výdavky a šetriť.

Vodnár

Tento týždeň budete v centre diania a budete mať príležitosť spolupracovať s ľuďmi z rôznych oblastí. V práci sa snažte poučiť z predchádzajúcich chýb a rýchlo sa odlíšite od ostatných. Vodnári, ktorí podnikajú, by sa mali sústrediť na svoje ciele a dosiahnu vytúžený úspech. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu odmietnuť dobrú ponuku, pretože budú čakať na ďalšiu, ktorú nedostanú. Vo financiách sa zamerajte na šetrenie peňazí a vyhnite sa všetkým zbytočným výdavkom.

Ryby

Tento týždeň budete mať príležitosť vyskúšať si nové oblasti. Pri práci na plný úväzok je čas, aby ste ukázali svoje schopnosti a oddanosť tomu, čo robíte, pretože váš šéf začína pochybovať o vašej motivácii. Samostatne zárobkovo činné Ryby by si mali dovoliť trochu sa vyblázniť, ale nepodceňujte riziká, ktoré môže náhly obrat priniesť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa budú cítiť sebavedomejšie, čo im dodá silu. Vo finančných záležitostiach sa vyhýbajte rizikám spojeným s požičiavaním hotovosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kombinácia číslic v dátume narodenia. Označuje nezvyčajnú vlastnosť

Manželia týchto znamení zverokruhu dávajú svojim ženám dôvod na žiarlivosť. Radi flirtujú!


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Auto Trendy

Toyota stanovila nový rekord v spaľovaní. Viac ako 1 600 kilometrov na jednu nádrž

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová Toyota Prius LE práve vytvorila rekord v Guinnessovej knihe za najnižšiu spotrebu automobilu. Cesta sa uskutočnila zo západného na východné pobrežie USA. Japonské vozidlo…

Dacia pokračuje v testovaní pripravovaného SUV Bigster. Nový model bude mať premiéru v októbri

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Uvedenie nového SUV Dacia Bigster na trh sa rýchlo blíži. Budúce SUV bude oficiálne predstavené na autosalóne v Paríži.

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov