Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Predpoveď na august 2024 – Nie všetkým znameniam zverokruhu sa bude páčiť

2.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Chcete poznať svoju budúcnosť? V mesačnom horoskope nájdete odpoveď na to, čo vás v auguste čaká v milostnom alebo pracovnom živote. Na...

2.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa).

Chcete poznať svoju budúcnosť? V mesačnom horoskope nájdete odpoveď na to, čo vás v auguste čaká v milostnom alebo pracovnom živote. Na čo by ste si mali dať pozor v oblasti financií a zdravia. Komu dôverovať a komu sa radšej vyhnúť.

Chcete poznať svoju budúcnosť?
Foto: shutterstock/New Africa

Horoskop na august 2024 – Baran

Pocity:

V auguste budú Barani veľmi emocionálni a viac než na čomkoľvek inom im bude záležať na blízkosti s partnerom. Budú otvorenejší k vyjadrovaniu svojich pocitov a pripravení na intímne rozhovory, ale aj zaujímavé experimenty, vďaka ktorým bude ich vzťah energickejší. Ich vzťah s partnerom môže prejsť zmenami a vývojom, ale komunikácia a rešpekt budú kľúčom k udržaniu harmónie a pokoja vo vzťahu. Nezadaní Barani môžu stretnúť niekoho výnimočného, kto im ukradne srdce. Mali by byť otvorení novým príležitostiam a pripravení riskovať. Ich sebadôvera a nadšenie budú priťahovať potenciálnych partnerov.

Kariéra a financie:

August prinesie zverokruhu Baran nové kariérne príležitosti. Budú plní odhodlania a ambícií, ktoré pritiahnu pozornosť nadriadených. Využijú svoje schopnosti a budú konať rozhodne, čo im prinesie úspech a uznanie. Pokiaľ ide o financie, v auguste budú musieť byť Barani opatrní a kontrolovať svoje výdavky. Mali by byť obozretní vo svojich finančných rozhodnutiach a vyhýbať sa impulzívnym nákupom. Je to tiež vhodný čas na analýzu investícií a plánovanie budúcich finančných cieľov.

Zdravie:

Zdravie Baranov si v auguste bude vyžadovať viac pozornosti a starostlivosti o seba. Stojí za to pamätať na pravidelné prehliadky a starať sa o svoju fyzickú a duševnú pohodu.

Horoskop na august 2024 – Býk

Pocity:

V auguste budú mať Býci príležitosť posilniť svoje puto s partnerom. Budú otvorenejší a ochotnejší vyjadrovať svoje pocity a snažiť sa o lepšie porozumenie so svojou milovanou osobou. Toto obdobie bude priať romantickým chvíľam a vzájomnej podpore vo vzťahu. Vďaka dobrej komunikácii a empatii si Býci udržia vo vzťahu harmóniu. Môžu sa vyskytnúť určité problémy súvisiace s komunikáciou a pochopením partnera. Po menších nedorozumeniach však dôjde k vášnivému zmiereniu a určite sa nebudú navzájom nudiť. Nezadaní Býci môžu stretnúť zaujímavých ľudí a nadviazať nové priateľstvá. Budú otvorení novým príležitostiam a pripravení budovať hlbšie vzťahy. Ich prirodzená krása a charizma budú priťahovať pozornosť ostatných.

Kariéra a financie:

August prinesie Býkom rast a profesionálny úspech. Ich odhodlanie, vytrvalosť a kreativita im otvoria dvere k povýšeniu alebo novým príležitostiam. Mali by však udržiavať dobré vzťahy s kolegami a flexibilne pristupovať k zmenám. Pokiaľ ide o financie, august bude napriek značným výdavkom stabilný a plný príležitostí na finančné zlepšenie. Môžu počítať so zvýšením príjmov alebo ziskov z predchádzajúcich investícií. Nie je však vhodný čas na riskantné finančné rozhodnutia. Veľké výdavky nie sú dobrým nápadom, bežné výdaje budú dosť veľké.

Zdravie:

V auguste bude zdravie Býkov priaznivé. Ich fyzický a psychický stav by mal byť stabilný. Mali by dbať na fyzickú aktivitu, zdravú stravu a pravidelný odpočinok, aby si udržali rovnováhu.

Horoskop na august 2024 – Blíženci

Pocity:

August prinesie Blížencom intenzívne emócie a zmeny v oblasti lásky. Budú chcieť preskúmať rôzne aspekty svojho vzťahu. Je to vhodný čas na to, aby ste boli otvorení novým skúsenostiam a pochopili ich emocionálne potreby. Blížencom, ktorí sú vo vzťahu, môže tento mesiac priniesť prelomové zmeny, ale aj výzvy, ktoré si budú vyžadovať komunikáciu a flexibilitu. Na druhej strane, úprimnosť vo vyjadrovaní svojich pocitov, na ktorú si trúfnu, im pomôže vyhnúť sa konfliktom. Nezadaným Blížencom môže august priniesť príležitosti na nové romániky a zaujímavé stretnutia. Ich charizma a inteligencia, sa ukážu ako magnetické a pritiahnu k sebe nejednu zaujímavú osobu.

Kariéra a financie:

August bude pre Blížencov obdobím aktivity a tvorivej energie v práci. Budú plní nápadov a pripravení na nové výzvy. Budú využívať svoje komunikačné zručnosti a začnú efektívnejšie spolupracovať, aby dosiahli profesionálny úspech. Pokiaľ ide o financie, august môže vyžadovať opatrnosť a kontrolu výdavkov. Je dôležité vyhýbať sa impulzívnym nákupom a rozumne plánovať svoje financie. Je to tiež vhodný čas na analýzu investícií a hľadanie nových možností príjmu.

Zdravie:

Zdravie Blížencov v auguste bude celkom dobré, je to však čas intenzívneho duševného úsilia, ktoré môže viesť k oslabeniu. Bude veľmi dôležité nájsť v živote rovnováhu, aby ste zostali zdraví.

Horoskop na august 2024 – Rak

Pocity:

August prinesie Rakom nové skúsenosti, väčšiu intimitu a porozumenie vo vzťahoch. Budú viac naklonení vyjadrovaniu pocitov a zdieľaniu emócií so svojím partnerom. Tento čas bude priaznivý pre romantické chvíle a vzájomnú podporu vo vzťahu. Jediné, čo môže Rakom vo vzťahu chýbať, je čas, preto by mali každú voľnú chvíľu venovať svojmu partnerovi, za čo sa im dostane veľkej vďaky. Nezadaní Raci môžu stretnúť niekoho výnimočného, kto pochopí ich potreby a túžby. Budú otvorení novým známostiam a pripravení nadviazať hlbšie vzťahy. Ich empatia a starostlivosť budú pre potenciálnych partnerov veľmi zaujímavé.

Kariéra a financie:

August prinesie Rakom stabilitu a rozvoj v práci. Ich organizačné schopnosti a empatia pritiahnu pozornosť kolegov. Úspech dosiahnu, ak sa zamerajú na budovanie vzťahov a dosahovanie dlhodobých cieľov. Pokiaľ ide o financie, august prinesie stabilitu a príležitosti na finančné zlepšenie. Môžu počítať so zvýšením príjmov alebo ziskov z predchádzajúcich investícií. Mali by však byť opatrní a nakupovať len to, čo je nevyhnutné a bolo dlhodobo plánované.

Zdravie:

August bude pre zdravie Rakov priaznivý mesiac. Je to vhodný čas na starostlivosť o emócie a zamyslenie sa nad vlastnými potrebami. Raci by si mali uvedomiť, že starostlivosť o duševné zdravie je rovnako dôležitá ako starostlivosť o fyzické zdravie.

Predpoveď na august 2024.
Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Horoskop na august 2024 – Lev

Pocity:

August prinesie Levom jedinečnú dávku sebavedomia a magnetickej príťažlivosti v oblasti lásky. Budú vyžarovať pozitívnu energiu, ktorá pritiahne pozornosť ich partnera. Toto obdobie bude priaznivé pre romantické nadšenie a emocionálne chvíle. Levom, ktorí sú vo vzťahu, môže august priniesť zvýšenie záväzkov a objavovanie nových aspektov vzťahu. Budú mať sklon k spontánnym akciám, ktoré oživia ich vzťah. Nezadaní Levy majú vhodný čas na aktívne hľadanie lásky. Ich charizma, magnetizmus a pozitívny prístup pritiahnu pozornosť potenciálnych partnerov, medzi ktorými môžu nájsť skutočnú lásku.

Kariéra a financie:

August je pre Levov obdobím profesionálneho rastu. Ich vodcovstvo a kreativita im prinesú uznanie. Budú asertívni, iniciatívni a využijú svoje schopnosti na dosiahnutie profesionálneho úspechu. Na finančnom poli im august môže priniesť zvýšenú stabilitu a možnosti finančného zlepšenia a tento mesiac môžu dokonca pocítiť zlepšenie. Môžu očakávať príjmy z rôznych zdrojov alebo zisky z predchádzajúcich investícií. Je to vhodný čas na plánovanie a šetrenie do budúcnosti.

Zdravie:

Zdravie Levov bude v auguste na dobrej úrovni a nebude vyžadovať osobitnú pozornosť. Je to tiež vhodný čas na rozvíjanie schopností zvládať stres a starať sa o svoje emócie. Levy by mali vyhľadávať aktivity, ktoré im pomôžu uvoľniť sa a užívať si.

Horoskop na august 2024 – Panny

Pocity:

August prinesie Pannám príležitosti na budovanie hlbších citových väzieb v láske. Budú mať sklon k odvážnemu vyjadrovaniu svojich citov a budú otvorené intímnym rozhovorom s partnerom. Tento čas bude priaznivý pre budovanie väzieb a posilňovanie dôvery vo vzťahu. Ich vzťah sa tak môže posunúť na vyššiu úroveň, takže by to pre nich mohol byť jeden z najdôležitejších mesiacov tohto roka. Pre Panny je dôležité, aby sa nebáli zmien, pretože teraz sa môže veľa zmeniť. Nezadaným Pannám môže august priniesť zaujímavé stretnutia a príležitosť nadviazať nové vzťahy. Budú otvorené novým skúsenostiam a pripravené na hlbšie vzťahy.

Kariéra a financie:

August prinesie znameniu Panny pozitívne zmeny v práci. Ich precíznosť a dôkladnosť si všimnú a ocenia ich nadriadení. Svoje analytické schopnosti využijú na dosiahnutie úspechu a uznania. Pokiaľ ide o financie, august bude stabilný a vyrovnaný. Peniaze im určite nebudú chýbať a možno ich budú mať dokonca viac ako zvyčajne. Môžu očakávať prínos z predchádzajúcich investícií alebo zvýšenie príjmov. Je to vhodný čas na analýzu financií a plánovanie budúcich cieľov.

Zdravie:

V auguste bude ich zdravie v dobrej kondícii. Ich fyzická a duševná pohoda bude stabilná. Mali by udržiavať fyzickú aktivitu, zdravú stravu a pravidelný spánok, aby zostali v rovnováhe.

Horoskop na august 2024 – Váhy

Pocity:

August bude pre Váhy mimoriadne priaznivý v oblasti lásky. Budú vyžarovať pokoj a harmóniu, budú tiež rozhodné a veľmi presvedčivé. Toto obdobie je priaznivé pre romantické chvíle vo vzťahu. Dôjde k posilneniu väzieb a mnohým harmonickým spoločným chvíľam s vašou milovanou osobou. Váhy by mali byť pripravené komunikovať a byť otvorené potrebám svojho partnera. Pre nezadané Váhy je august ideálnym obdobím na stretnutie s niekým výnimočným. Nemali by sa však ponáhľať, ale skôr sa zamerať na to, aby potenciálneho partnera spoznali do hĺbky a nepodľahli zdaniu.

Kariéra a financie:

August prinesie Váham priaznivé podmienky v práci, ak sa dokážu vysporiadať s menšími vzťahovými problémami. Ich medziľudské schopnosti a schopnosť riešiť konflikty pomôžu napraviť a nadviazať pozitívne vzťahy. Oplatí sa využiť kreativitu a prijať nové a inovatívne výzvy. Pokiaľ ide o financie, august prinesie stabilitu a harmóniu. Váhy by však mali byť opatrné a kontrolovať svoje výdavky, ale zároveň si budú môcť dovoliť niečo, po čom už dlho túžia.

Zdravie:

V auguste bude zdravie Váh v dobrej kondícii a to po fyzickej aj psychickej stránke. Je to vynikajúci čas na rozvíjanie svojich vášní a koníčkov, čo vám pomôže udržať si pozitívny prístup a zvýšiť spokojnosť so životom.

Horoskop na august 2024 – Škorpión

Pocity:

August prinesie Škorpiónom obdobie plné intenzívnych emócií v láske. Je to čas, ktorý môže priniesť kľúčové momenty a rozhodnutia týkajúce sa lásky a budúcnosti vzťahov, najmä ak sa Škorpiónom podarí ovládnuť žiarlivosť, ktorá môže poškodiť ich vzťahy. Na zverokruh Škorpiónov čakajú veľké výzvy v oblasti citov a malý krok k tomu, aby zničili to, čo vo vzťahu dosiahli. Nemusí to tak byť, pokiaľ to úprimne chcú. Nezadaní Škorpióni môžu prilákať niekoho výnimočného za predpokladu, že sú otvorení novým vzťahom a pripravení prijať citový záväzok. Ich charizma a tajomný šarm budú pre potenciálnych partnerov magnetom.

Kariéra a financie:

August je pre Škorpiónov obdobím dynamických kariérnych zmien. Ich odhodlanie a schopnosť sústrediť sa im prinesú výrazný úspech. Využijú svoju intuíciu a strategické myslenie na dosiahnutie profesionálnych cieľov a zlepšenie svojho postavenia. V oblasti financií môže byť august turbulentným obdobím. Môžu sa stretnúť s problémami a zmenami vo svojej finančnej situácii, preto by mali byť pri svojich finančných rozhodnutiach opatrní a vyhýbať sa riskantným investíciám.

Zdravie:

V auguste sa budú Škorpióni starať o fyzické a duševné zdravie, čo im pomôže udržať sa v dobrej kondícii.

Horoskop na august 2024 – Strelci

Pocity:

August bude pre Strelcov obdobím plným príležitostí na vyjadrenie svojich citov a oslavu lásky. Budú vyžarovať pozitívnu energiu, ktorá posilní ich vzťah. Toto obdobie bude priaznivé pre romantické chvíle a intenzívne emócie vo vzťahu. V dôsledku toho sa ich vzťah posilní a spoločne strávený čas im veľmi prospeje. Nezadaní Strelci sa môžu tešiť na zaujímavé stretnutia a šance na nové vzťahy, v ktorých môžu nájsť niekoho výnimočného, koho budú chcieť lepšie spoznať.

Kariéra a financie:

August bude pre Strelcov obdobím rozvoja a rozširovania profesionálnych obzorov. Ich nadšenie a optimizmus budú priťahovať nové príležitosti. Využijú svoju kreativitu a ochotu učiť sa, aby získali nové zručnosti a uspeli. Pokiaľ ide o financie, august prinesie nové príležitosti a dôležité rozhodnutia. Môžu očakávať prínosy z investícií, ale aj možné straty. Je to vhodný čas na analýzu financií, prijímanie informovaných rozhodnutí a plánovanie budúcich cieľov.

Zdravie:

Zdravie Strelcov môže v auguste vyžadovať trochu viac pozornosti. Môžu sa vyskytnúť menšie infekcie alebo prechladnutie.

Čo vás čaká v auguste v milostnom živote?
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Horoskop na august 2024 – Kozorožci

Pocity:

August bude pre Kozorožcov časom na zamyslenie sa nad svojím milostným životom. Budú mať sklon analyzovať svoje vzťahy a premýšľať o tom, čo v láske a vo vzťahoch naozaj chcú. Toto obdobie od nich môže vyžadovať väčšiu otvorenosť a lepšiu komunikáciu vo vzťahoch. Kozorožci vo vzťahoch budú chápavejší a pripravenejší hovoriť o ťažkých témach, čo vytvorí príležitosti na citovú blízkosť s partnerom. Nezadaní Kozorožci môžu zažiť chvíle sebareflexie a objavenia svojich citových potrieb, ale bez väčšej šance nájsť lásku.

Kariéra a financie:

August bude pre financie Kozorožcov náročným obdobím. Kvôli veľkému množstvu povinností môžu čeliť náročným výzvam a obmedzeniam. S ambíciami, vytrvalosťou a odhodlaním však prekonajú nepriazeň osudu, hoci ich to bude stáť veľa úsilia. August je tiež vhodný čas na analýzu ich financií a hľadanie úspor. O peniaze rozhodne nebudú mať núdzu a môžu si dovoliť aj trochu sa vyblázniť.

Zdravie:

V auguste si zdravie Kozorožcov bude vyžadovať väčšiu pozornosť, najmä kvôli vyčerpaniu a stresu. Mali by sa snažiť o fyzickú aktivitu, zdravú stravu a pravidelný spánok, aby si udržali zdravú rovnováhu.

Horoskop na august 2024 – Vodnár

Pocity:

August prinesie Vodnárom zvýšenie sebadôvery a priaznivé zmeny v oblasti lásky. Budú chcieť vyjadriť svoje city a otvoriť sa novým možnostiam. Tento čas bude priaznivý pre romantické chvíle a objavovanie hlbších emócií vo vzťahu. Vodnárom, ktorí sú vo vzťahu, prinesie august vzájomné porozumenie a posilnenie puta s partnerom. Slobodní Vodnári môžu aktívne hľadať lásku a august túto šancu nájsť ponúka.

Kariéra a financie:

August bude pre Vodnárov obdobím plným inovácií a nových nápadov v práci. Ich kreativita a originalita im prinesú uznanie. Budú otvorení spolupráci a ochotní riskovať, čo im prinesie pozitívne výsledky a finančné odmeny. Mali by si však dávať pozor, aby nepôsobili ako drzí a povýšení zamestnanci, pretože to v nikom nevzbudí dôveru. Pokiaľ ide o financie, august im poskytne stabilitu a nové, výhodné príležitosti.

Zdravie:

Zdravie Vodnárov bude v auguste dobré. Pozor by si však mali dávať na stres a udržiavanie zdravej, vyváženej stravy.

Horoskop na august 2024 – Ryby

Pocity:

August prinesie Rybám príležitosti na prehĺbenie vzťahov a objavenie nových aspektov v láske. Budú chcieť vyjadriť svoje pocity a budú otvorené intímnym rozhovorom s partnerom. Tento čas je priaznivý pre budovanie dôvery a vzájomnej podpory vo vzťahu. Ryby budú viac chápavé a pripravené komunikovať, hľadať kompromisy a možnosti citového zblíženia s partnerom. Slobodné Ryby môžu stretnúť zaujímavých ľudí a nadviazať nové vzťahy, z ktorých sa môže vykľuť viac ako len známosť.

Kariéra a financie:

August je pre Ryby časom kreativity a využívania intuície v práci. Ich empatia a súcit budú priťahovať kolegov a vzbudzovať ich dôveru. Ryby využijú svoje umelecké schopnosti a nápady na dosiahnutie profesionálneho úspechu. Vo finančnej oblasti prinesie august určité problémy, preto by mali byť veľmi opatrné, kontrolovať svoje výdavky a vyhýbať sa impulzívnym nákupom.

Zdravie:

V auguste si zdravie Rýb nebude vyžadovať veľkú pozornosť. Ryby si budú vedomé svojho fyzického a duševného zdravia. Je to tiež vhodný čas na rozvíjanie záujmov a vášní, čo im pomôže udržať si pozitívny postoj a zvýšiť spokojnosť so životom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

August plný lásky a úspechu. Tieto tri znamenia zverokruhu čaká mimoriadne príjemné obdobie

Týmto znameniam zverokruhu bude v auguste priať šťastie. Sú tu dobré šance na zvýšenie a povýšenie


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Ste šetrný alebo márnotratný? Astrológovia to už vedia. Najviac ohrozené bankrotom sú 3 znamenia

8.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Niektorí ľudia si radšej šetria peniaze na horšie časy. Existuje aj určitá skupina znamení zverokruhu, ktorých peniaze netrápia.…

Čo nás čaká v nedeľu? Nie každému sa bude dariť. Horoskop na dnes

8.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Baran sa bude cítiť ukrivdený. Býci by mali dôverovať svojej intuícii. Zistite, čo pre vás pripravila nadchádzajúca…

Nový denný horoskop – 7. september

7.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Honour.kn). Denný horoskop na 7. septembra. Baran sa sťažuje na ubúdajúcu energiu. Býk by sa mohol dostať do problémov.…

Denný horoskop na piatok – 6. septembra

6.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 6. septembra. Blíženci dnes budú unavení, Panny budú šťastnejšie, ak sa zamerajú na spoločenský život…

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto - planéta transformácie…

Auto Trendy

Dacia Bigster bude oficiálne predstavená 14. septembra na parížskom autosalóne

9.9.2024 Redakcia Auto trendy - Budúce SUV značky Dacia bude predstavené na autosalóne v Paríži. Bigster bude konkurentom značky Dacia v segmente kompaktných SUV, bude priestrannejší a drahší ako nový…

Zákaz elektrických kolobežiek v Madride. Prečo úrady prijali toto rozhodnutie

9.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ďalšie veľké európske hlavné mesto sa rozhodlo zakázať požičiavanie elektrických kolobežiek. Po Paríži zakázali požičiavanie týchto vozidiel aj miestne orgány v Madride.

Spoločnosť Tesla spustí v Európe plne samojazdiace vozidlá

9.9.2024 Redakcia Auto trendy - Americká spoločnosť Tesla oznámila, že v Európe a Číne uvedie na trh svoj systém „Full Self-Driving“. Tento asistenčný systém vodiča je dostupný na americkom trhu…

Facelift Volva XC90 - Švédi ho budú predávať spolu s elektrickým modelom EX90

8.9.2024 Redakcia Auto trendy - Súčasná generácia modelu XC90 dostala estetickú a technologickú posilu v podobe výrazného faceliftu. Modernizované XC90 sa bude predávať spolu s novým plne elektrickým modelom EX90.

Tu sú prvé zábery modelu Hyundai Ioniq 6 N

8.9.2024 Redakcia Auto trendy - Druhý elektrický model N príde v septembri 2025. Bude mať veľký spojler a mohol by byť výkonnejší ako Ioniq 5 N.

Alkohol na čerpacích staniciach. V ktorých krajinách je dostupný a v ktorých zakázaný?

8.9.2024 Redakcia Auto trendy - Alkoholické nápoje nie je možné kúpiť na čerpacích staniciach okrem iného vo Švédsku, Holandsku a Litve. Úrady vo Francúzsku, Slovinsku a Portugalsku sa rozhodli zakázať…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov