Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždenný finančný horoskop. Nie každý môže počítať s finančným šťastím

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Týždeň výdavkov alebo ziskov? Na čo sa môže spoľahnúť zverokruh Baran a na čo by si mal dať pozor zverokruh Býk? Pozrite si...

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Týždeň výdavkov alebo ziskov? Na čo sa môže spoľahnúť zverokruh Baran a na čo by si mal dať pozor zverokruh Býk? Pozrite si finančný horoskop na najbližšie dni.

Týždenný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Týždenný finančný horoskop pre Barana

Tento týždeň sa zamerajte na usporiadanie vecí. V práci sa vám naskytnú príležitosti plné zaujímavých zážitkov, len si nenechajte ujsť príležitosť. Samostatne pracujúce znamenia Barana sa môžu tešiť na rôzne príležitosti a je na nich, aby sa chopili výzvy a prevzali iniciatívu. Ľudia tohto znamenia hľadajúci zamestnanie sa musia postarať o to, aby dokončili prácu, ktorú si vybrali. Vo financiách budete zbierať odmeny za svoju prácu, ale aj prijímať nové zárobkové výzvy.

Týždenný finančný horoskop pre Býka

Tento týždeň je vhodný na premýšľanie a riešenie detailov. V práci budete priťahovať ľudí, ktorí sú iní ako vy, čo vám otvorí nové obzory a perspektívy. Samostatne zárobkovo činný býk by sa mal sústrediť na fungovanie podľa premyslenej stratégie, aj keď vznikajúce príležitosti sú veľmi sľubné. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú musieť ešte nejaký čas zostať bez neho. Vo finančných záležitostiach sa sústreďte na bežné výdavky a nedoprajte si nič luxusné, pretože si to teraz nemôžete dovoliť.

Týždenný finančný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň môže byť komunikácia náročná, preto sa vyhýbajte podpisovaniu zmlúv. Pri práci v zamestnaní sa sústreďte na seba a riešenie vlastných problémov. Samostatne zárobkovo činní Blíženci by sa nemali báť robiť ťažké a riskantné rozhodnutia, ak si premyslia všetky pre a proti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by si mali ujasniť, akú pozíciu hľadajú. Vo finančných záležitostiach nájdete kľúč k riešeniu problémov, ak sa bližšie pozriete na svoju situáciu.

Týždenný finančný horoskop pre Raka

Už v pondelok dôjde k oneskoreniu a zmätku v komunikácii s ostatnými. V práci buďte pravidelne dôkladní a všetko dvakrát skontrolujte. Chyba spôsobená nepozornosťou môže mať veľké negatívne následky. Raci, ktorí podnikajú, nájdu dodávateľa, kde spolupráca prinesie možnosti zvýšenia príjmov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa budú snažiť urovnať rozpory, ktoré ich už nejaký čas trápia. Vo financiách nepočítajte s tým, že peniaze získate ľahko. Všetky zisky budú výsledkom úsilia a odhodlania.

Kto môže počítať s finančným šťastím?
Foto: shutterstock/alphaspirit.it

Týždenný finančný horoskop pre Leva

Čaká vás náročný týždeň, ktorý si vyžaduje hlbšie nasadenie. V práci sa vám napriek obavám podarí všetko zvládnuť. Menšie turbulencie nebudú mať vplyv na meškanie. Namiesto boja s chaosom by Levy, ktorí riadia svoje vlastné podnikanie, mali tento čas využiť na prehodnotenie svojich plánov a doladenie detailov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú zapojení do vývoja iniciovaného rozhovorom s potenciálnym zamestnávateľom. Vo finančných záležitostiach je možné, že svoje vlastné snahy o šetrenie zmaríte impulzívnym míňaním peňazí.

Týždenný finančný horoskop pre Panny

Tento týždeň si dávajte pozor na prepracovanosť a dbajte na rovnováhu medzi prácou a domovom. V práci prijmete každú výzvu a využijete príležitosti, ktoré sa vám naskytnú, aby ste si zlepšili živobytie. Panny podnikajúce vo vlastnej firme budú zapojené do projektu, ktorý teraz začne prinášať peniaze a nebudú mať čas na iné príležitosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, nadviažu spojenectvo s niekým, kto im pomôže dosiahnuť ich cieľ. Zmeníte smer vo finančných záležitostiach. Cez víkend nepodceňujte únavu, s ktorou už dlhšie bojujete.

Týždenný finančný horoskop pre Váhy

Augustové počasie prinesie veľa príležitostí na rast a sebazdokonaľovanie. Pokiaľ ide o vašu prácu v zamestnaní, dávajte si pozor na to, čo hovoríte. V budúcnosti môže niekto použiť vaše slová proti vám. Samostatne pracujúci Váhy by mali skontrolovať staré poznámky a projekty čakajúce na dokončenie. Osoby v tomto znamení hľadajúce zamestnanie sa začnú otvárať svetu a rozširovať si obzory, aby mali viac možností. Pri finančných rozhodnutiach používajte skôr rozum ako emócie.

Týždenný finančný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň sa nesnažte plytvať energiou na ľudí, ktorí za to nestoja. Budete cítiť, že sa situácia vo vašej práci pomaly začína stabilizovať a vracať do normálu. Samostatne pracujúci Škorpióni budú občas deprimovaní a budú snívať o blaženom leňošení, inokedy budú plní energie a túžby konať. Tí, ktorí hľadajú zamestnanie, by sa mali snažiť rozšíriť svoje schopnosti. V oblasti financií sa príjmy a výdavky navzájom vyrovnajú, čo vám umožní udržať si súčasnú životnú úroveň. Cez víkend vypnite mobilný telefón a užite si nerušené chvíle oddychu.

Týždenný finančný horoskop pre Strelca

Aura tohto týždňa je ideálnym časom na to, aby ste zvážili, čo vás obmedzuje a odvážne sa rozišli s tým, čo vám už neslúži. Siahnite po tých cieľoch v práci, ktoré môžete dosiahnuť a nedôjde k nedorozumeniam. Strelci, ktorí vedú vlastné podnikanie, budú spokojní, pretože zmena smeru práve začína prinášať pozitívne výsledky. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali vyvinúť väčšiu iniciatívu, aby získali svoje vysnívané voľné miesto. Vo finančných záležitostiach si dávajte pozor, aby ste neutratili všetky svoje úspory. Cez víkend dajte voľný priebeh svojej vášni. Už sa nemusíte držať späť.

Týždeň výdavkov alebo ziskov?
Foto: shutterstock/Body Stock

Týždenný finančný horoskop pre Kozorožca

Tento týždeň odolajte pokušeniu zdriemnuť si v práci. Zamestnávatelia majú oči všade. Keď pracujete na plný úväzok, neponáhľajte sa. Zmeny sú možné, ale je dôležité všetko vopred naplánovať. Kozorožci, ktorí podnikajú, budú riskovať a realizovať bláznivé nápady, ktoré sa im už dlho rodia v hlave. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú smerovať k určitej stabilite, čo ich veľmi poteší. V oblasti financií menej kontrolujte svoje výdavky a nenechajte sa nahovoriť rodinou na niečo, čo považujete za zbytočné plytvanie úsporami.

Týždenný finančný horoskop pre Vodnára

Aura tohto týždňa vám prinesie veľa energie a nadšenia pre akciu. V práci si zapamätajte svoje pokroky a úspechy, aby ste ich mohli pripomenúť šéfovi, keď príde čas. Samostatne zárobkovo činní Vodnári by si mali zachovať jasnú myseľ, ak majú záujem o úspešný priebeh udalostí. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, nájdu voľné miesto, kde môžu rýchlo zapustiť korene. Vo finančných záležitostiach je najvyšší čas na plánovanie a konštruktívne zmeny v rozpočte.

Týždenný finančný horoskop pre Ryby

Augustová aura môže vniesť do vašej každodennej pracovnej rutiny trochu zmätku. V bežnom zamestnaní sa príliš nepreťažujte a nepracujte príliš veľa. Bohužiaľ, vaše nasadenie nemusí byť vedením ocenené. Ryby riadiace vlastný podnik prejdú niekoľkými cennými lekciami, z ktorých sa veľa naučia. Získané poznatky sa premietnu do ich úspechu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali byť dôslední a dostanú to, čo chcú. Vo finančných záležitostiach si budete musieť chvíľu počkať, kým začnete zarábať toľko, koľko plánujete.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nastáva jedinečný čas. Toto znamenie zverokruhu bude vládnuť

Ktoré znamenia zverokruhu porušujú pravidlá a šliapu po konvenciách?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Tieto znamenia zverokruhu sú skvelí rodičia – patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi - patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný.…

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Auto Trendy

Ako dlho trvá premlčacia lehota dopravného priestupku?

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Tu sa dozviete, koľko mesiacov trvá, kým sa dopravný priestupok premlčí. Keď vodič poruší pravidlá cestnej premávky, hrozí mu pokuta za dopravný priestupok.

Kríza batérií v Európe pokračuje

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Northvolt zatvorí svoj najväčší závod a prepustí zamestnancov. Európsky batériový priemysel prechádza ťažkým obdobím. Mnohí výrobcovia prehodnocujú svoje plány na prechod na elektrický pohon,…

Pirelli sa spája so spoločnosťou Bosch pri vývoji superinteligentných pneumatík

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na základe novej dohody o spolupráci poskytne spoločnosť Bosch svoje odborné znalosti v oblasti hardvéru a softvéru Na základe novej d

Cupra Terramar - 5 vecí, ktoré by ste o nej mali vedieť

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra zvyšuje vzrušenie! Terramar je najnovším modelom značky, ktorým sa začína úplne nová éra v histórii SUV španielskeho výrobcu. Tu je 5 charakteristických bodov tohto…

Prečo sa autá balia do červenej fólie? Je to jasný odkaz

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Youtuber sa vybral na dvor aukčného domu, aby si našiel ďalšie auto na projekt. Jeho pozornosť upútalo parkovisko plné áut starostlivo pokrytých červenou fóliou. Čo…

Plnohodnotný demonštrátor otvára cestu k hybridnému elektrickému dopravnému lietadlu

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Práve v júli tohto roku sme sa dozvedeli o lietadle ES-30, hybridnom elektrickom lietadle, ktoré vyvíja švédska spoločnosť Heart Aerospace. Spoločnosť teraz predstavila demonštračnú verziu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov