Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Denný horoskop na pondelok – 5. augusta

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. augusta. Baran bude plný energie a odvahy. Rak sa bude cítiť zmätený. Čo sa môže stať v pondelok?...

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 5. augusta. Baran bude plný energie a odvahy. Rak sa bude cítiť zmätený. Čo sa môže stať v pondelok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na pondelok – 5. augusta. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Baran bude plný energie a odvahy. Budete mať silnú túžbu dosiahnuť svoje ciele a nič vám nebude stáť v ceste. Avšak, buďte opatrní, aby ste nepreháňali svoje ambície.

Denný horoskop – Býk

Býkovi sa nebude chcieť ísť do práce. Tento víkend bol pre vás taký intenzívny a elektrizujúci, že vám povinnosti vôbec nechýbajú. Nemáte sa o tom s kým porozprávať. Robte však to, čo považujete za správne.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci začnú ďalší monotónny deň. Všetko sa bude bolestne opakovať a vy stále očakávate zmenu. Je možné, že do práce prídete v teniskách, pretože ste si zabudli inú obuv. Nepreháňajte to však – nikto vás odtiaľ nevyhodí.

Denný horoskop – Rak

Raci sa budú cítiť zmätene. Práve dnes sa toho vo vašom živote udeje toľko, že budete mať veľké problémy upokojiť svojich spoločníkov, ktorí chcú, aby ste všetko robili na čas.

Denný horoskop – Lev

Lev sa nedokáže spamätať z toho, čo počul. Pamätajte, že to nie je koniec sveta a všetko sa dá zvládnuť alebo napraviť. Čoskoro sa budete cítiť lepšie po boku niekoho, na kom vám naozaj záleží.

Denný horoskop – Panna

Panny sa dostanú do sporu. Úplne zbytočne, pretože vám na podstate hádky ani nezáleží. Nemusíte sa obávať, že by vás niekto podozrieval z nedôveryhodnosti. Jednoducho nemusíte riešiť všetko okolo seba. Je to naozaj zbytočné.

Denný horoskop – Váhy

Váhy dnes môžu niekoho sledovať. Niekoho pozorujete, pretože vás na ňom niečo fascinuje, hoci nedokážete presne povedať čo. Je načase, aby ste túto osobu nechali na pokoji, pretože môžete byť obvinení z prenasledovania.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión má všetkého dosť. V poslednom čase ste z toho trochu unavení a zdá sa, že sa neviete dostať z toho večného boja. Je načase sa nadýchnuť, trochu si oddýchnuť, než si náhodou ublížite.

horoskop
Denný horoskop na 5. augusta.
Foto: shutterstock/Zacharčuk

Denný horoskop – Strelec

Strelec sa vystaví klebetám. Keď sa stanete ich objektom, budete sa cítiť naozaj nepríjemne. Nemôžete však brať všetko, čo počujete, za bernú mincu. Väčšina z nich ani nie je pravdivá, tak načo sa namáhať?

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec pochová dôležitý projekt. Možno zistíte, že ste k nemu jednoducho pristúpili nesprávnym spôsobom. Niečo sa pokazí a vy to budete musieť prijať. Nakoniec nebudete môcť nič urobiť.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár príde s mnohými zaujímavými nápadmi. Väčšinu z nich vaše okolie ocení. Vy sami, ako zvyčajne, nebudete úplne spokojní. Dávajte si pozor, aby ste si nenastavili latku príliš vysoko.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa budú cítiť osamelo. Aj keď je okolo vás toľko ľudí, dlho ste sa vlastne s nikým nerozprávali. Zamyslite sa nad tým, či sa to oplatí meniť, kým je ešte čas.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ženy z týchto znamení sú pre mužov najpríťažlivejšie. Patríte medzi ne?

Tu sú tri znamenia zverokruhu, ktoré koncom júla zbohatnú. Čaká ich náhly prílev peňazí


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop – 5. októbra

5.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 5. október 2024 predpovedá rôzne emócie a udalosti. Barani a Ryby budú mať skvelú…

Nie sú to ideálne manželky. Uvádzajú sa konkrétne znamenia zverokruhu. Ste na zozname?

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/DocPhotos). Ženy z konkrétnych znamení zverokruhu majú špecifické povahové črty, ktoré ovplyvňujú ich výkonnosť v manželských vzťahoch. Niektoré sú…

Denný horoskop – 4. októbra

4.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 4. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú dnes čeliť novým výzvam. Barana,…

Do konca roka budú práve tieto znamenia zverokruhu na vzostupnej vlne. Zoznam nie je dlhý

3.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sanjagrujic). Do konca roka zostáva niekoľko mesiacov, ktoré sa nám spájajú s ťažkosťami - začiatok školského roka, kratšie dni…

Dobrý denný horoskop – 3. októbra

3.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Allexxandar). Denný horoskop na 3. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú mať mimoriadne dynamický deň. Barani a…

Auto Trendy

Aston Martin nesmie sedieť a čakať, kým Newey začne - Krack

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Hoci Aston Martin odpočítava dni do príchodu Adriana Neweyho, pokrok musí prísť ešte predtým. Šéf tímu Aston Martin Mike Krack tvrdí, že jeho tím formuly…

Číňania kúpili továreň Nissan, teraz zastavujú výrobu

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pred niekoľkými mesiacmi orgány Európskej únie oznámili zavedenie dodatočných ciel na tých výrobcov elektromobilov z Číny, ktorí využili finančnú podporu Pekingu, aby mohli konkurovať na…

Majitelia starších modelov Volvo dostanú novoročný darček

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Väčšina výrobcov aktualizuje svoje informačno-zábavné systémy len pri facelifte alebo úplne novej generácii konkrétneho modelu. Vodiči starších vozidiel preto môžu na nové modely pozerať so…

Prvé elektrické Ferrari sa blíži

5.10.2024 Redakcia Auto trendy . Podľa Benedetta Vignu, generálneho riaditeľa spoločnosti Maranello, sa prvé elektrické Ferrari objaví vo štvrtom štvrťroku 2025.

Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Európska únia schválila konečné clá na elektromobily vyrobené v Číne. Clá nadobudnú účinnosť v novembri tohto roka.

Aká je budúcnosť spoločnosti Seat, odchádza alebo nie?

5.10.2024 Redakcia Auto trendy - Pred rokom sa hovorilo, že sa zmení na iný typ mobility. V akom stave sa nachádzame Pred rokom, začiatkom septembra 2023, generálny riaditeľ spoločnosti Volkswagen…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov