Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ktoré plemeno mačky zodpovedá vášmu znameniu zverokruhu?

16.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/antibydni). Ruská modrá, Mainská mývalia alebo Bengálska? Vedeli ste, že vaše znamenie zverokruhu môže odhaliť, ktorá mačka bude vaším ideálnym spoločníkom? Astrológia vám môže...

16.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/antibydni).

Ruská modrá, Mainská mývalia alebo Bengálska? Vedeli ste, že vaše znamenie zverokruhu môže odhaliť, ktorá mačka bude vaším ideálnym spoločníkom? Astrológia vám môže pomôcť nielen pri výbere životného partnera, ale aj pri hľadaní ideálneho chlpatého priateľa. Zistite, ktorá mačka je vaše astrologické dvojča, a pripravte sa na nové vesmírne priateľstvo.

Zistite, ktorá mačka sa hodí k vašej osobnosti!
Foto: shutterstock/antibydni

Mačky sú fascinujúce tvory. Ich upokojujúce vrčanie má relaxačný účinok a pomáha znižovať stres. Asi každý milovník mačiek prizná, že najlepším momentom dňa je možnosť pritúliť sa ku kožúšku milovanej mačky. Ktorá z nich sa však hodí k vášmu znameniu zverokruhu? Dáme vám tip!

Baran – Habešská mačka

Táto mačka sa dokonale hodí k Baranovi, pretože je aktívna a zvedavá na svet. Habešské mačky sú plné energie, vždy pripravené hrať sa a objavovať nové veci, čo dobre ladí s dynamickou a iniciatívnou povahou Barana. Ich pohyblivosť a odvaha odrážajú smelosť Barana, ako aj ich nezávislosť, ktorá harmonizuje s vrodenou potrebou Barana byť vodcom. Habešská mačka je tiež veľmi verná, takže môže byť ideálnym spoločníkom pre Barana, ktorý si cení oddanosť.

Býk – Barmská mačka

Býci dbajú najmä na estetiku a krásu. Barmská mačka s dlhou hodvábnou srsťou a modrými očami bude skutočnou ozdobou ich domova. Býci sú veľmi trpezliví a pokojní, takže barmská mačka s jemnou a priateľskou povahou bude dokonale zodpovedať ich povahe. Mačky tohto plemena nie sú veľmi energické ani hlučné, takže v dome bude vždy vládnuť pokoj a harmónia. Ľudia v znamení Býka uprednostňujú rutinu a stabilitu. Tieto mačky nemajú rady zmeny a uprednostňujú stále, pokojné prostredie, takže môžu byť ideálnymi spoločníkmi.

Blíženci – Siamská mačka

Siamská mačka je známa svojou spoločenskosťou, komunikatívnosťou a inteligenciou, čo z nej robí ideálneho partnera pre Blížencov. Blíženci, ktoré sú zvedaví a majú radi intelektuálne výzvy, budú nadšení z mačky, ktorá sa dokáže zapojiť do rôznych interakcií a je kedykoľvek pripravená hrať sa. Siamské mačky sú tiež veľmi „zhovorčivé“, čo môže prilákať dvojčatá, ktoré milujú konverzáciu a interakciu. Siamská mačka odráža dynamickú a flexibilnú povahu Blížencov svojou energiou a premenlivosťou.

Rak – Ragdoll

Ragdoll je plemeno, ktoré je známe svojou jemnosťou, nežnosťou a výnimočnou náklonnosťou k opatrovateľovi. Tieto vlastnosti sa dokonale hodia k emocionálnej a starostlivej povahe Raka. Tieto mačky sa často označujú ako „mačky na kolenách“, pretože majú tendenciu byť blízko svojho majiteľa a radi sa mazlia. Rak, ktorý oceňuje domácke prostredie a hlboké citové väzby, si určite zamiluje ragdoll mačku pre jej náklonnosť a oddanosť. Mačka Ragdoll je tiež veľmi pokojná a vyrovnaná, takže s pomocou takejto spoločníčky si ľudia v znamení Raka ľahko vytvoria harmonické prostredie vo svojom domove.

Lev – Mainská mývalia mačka

Mainská mývalia mačka má veľa obdivovateľov a je rada stredobodom pozornosti ako aj jej majiteľ v znamení Leva.
Foto: shutterstock/Miglena Pencheva

Táto majestátna a impozantná mačka sa dokonale hodí k charizmatickej povahe Leva. Mainské mývalie mačky sú jedným z najväčších plemien domácich mačiek. Ich hrdosť a sebavedomie sa dokonale spájajú s osobnosťou Leva. Ľudia v tomto znamení sú radi stredobodom pozornosti a cenia si prestíž, takže sa im určite bude páčiť majestátny vzhľad a vznešenosť mainskej mývalej mačky. Tieto mačky sú tiež veľmi spoločenské, čo ich predurčuje do domácnosti Leva, kde sa stále niečo deje.

Panna – Ruská modrá mačka

Toto plemeno je známe svojím elegantným, až aristokratickým vzhľadom a pokojným temperamentom, ktorý sa dokonale hodí k praktickej a organizovanej povahe Panny. Ruská modrá mačka je veľmi poriadkumilovná, pretože sa sama stará o svoju srsť, čo Panny – ktoré si cenia poriadok a čistotu – určite ocenia. Tí, ktorí sú v tomto znamení náchylní na analýzu a detailné plánovanie, budú milovať pokoj a vyrovnanosť tejto mačky. Okrem toho sú tieto mačky trochu zdržanlivé, ale verné, čo sa dobre kombinuje s introvertnejšou povahou Panny.

Váhy – Perzská mačka

Váhy, ktoré sa snažia o harmóniu vo svojom živote, poteší spoločnosť pokojnej perzskej mačky.
Foto: shutterstock/Pratiwi Ambarwati

Perzské mačky sú stelesnením pokoja, krásy a elegancie, takže budú skvelými spoločníkmi pre Váhy, ktoré oceňujú harmóniu a estetiku. Perzské mačky sa vyznačujú krásnou dlhou srsťou, ktorá si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, takže pre Váhy to môže byť skvelá príležitosť starať sa o krásu vo svojom okolí. Váhy, ktoré sa snažia o harmóniu vo svojom živote, poteší spoločnosť pokojnej a jemnej perzskej mačky, ktorá do domácnosti vnesie atmosféru uvoľnenia a elegancie. Perzské mačky sú tiež veľmi spoločenské a naviazané na svojich opatrovateľov, čo ešte viac poteší Váhy, ktoré si cenia blízke vzťahy.

Škorpión – Tučniak mačka (čiernobiela)

Mačka tučniak dokonale vystihuje tajomstvo a intenzitu Škorpióna. Jeho elegantná čiernobiela srsť symbolizuje kontrastné aspekty osobnosti Škorpióna – spája hlbokú intenzitu s jemnou eleganciou. Plný charakteru a záhadný Tučniak si dokáže vytvoriť hlboké a verné puto so svojím opatrovateľom. Jeho silná osobnosť a schopnosť vytvárať hlboké vzťahy z neho robia dokonalého spoločníka pre Škorpióna, ktorý si vo vzťahoch cení autentickosť a vášeň.

Strelec – Bengálska mačka

Bengálska mačka je plemeno, ktoré odráža ducha dobrodružstva a slobody, ktorý je Strelcovi veľmi blízky. Bengálske mačky so svojím divokým vzhľadom pripomínajúcim leoparda sú plné energie, zvedavosti a radi skúmajú svoje okolie. Strelcov, ktorí vždy hľadajú nové výzvy a dobrodružstvá, bude fascinovať bengálska mačka svojou aktivitou a nezkrotnou povahou. Tieto mačky potrebujú veľa pohybu a stimulácie, čo dobre ladí s povahou Strelca, ktorý oceňuje dynamický životný štýl. Bengálska mačka je tiež mačka, ktorá miluje lezenie a skúmanie.

Kozorožec – Škótska klapouchá mačka

Pokojná povaha škótskych klapouchých mačiek robí najlepších spoločníkov pre Kozorožca.
Foto: shutterstock/oatawa

Škótska klapouchá mačka sa vyznačuje charakteristicky sklopenými ušami. Má pokojnú a vyrovnanú povahu, ktorá sa takmer dokonale hodí k praktickému a disciplinovanému Kozorožcovi. Kozorožci si cenia poriadok a stabilitu a škótska klapouchá mačka so svojím jemným temperamentom a ľahkou prispôsobivosťou bude dokonalým spoločníkom pre niekoho, kto si cení pokoj a rutinu. Tieto mačky sú tiež veľmi verné a naviazané na svojho majiteľa. Ich pokojná povaha z nich robí najlepších spoločníkov pre Kozorožca, s ktorými môže relaxovať po náročnom pracovnom dni.

Vodnár – Sphynx

Sphynx je ideálnou voľbou pre Vodnárov, ktorí si cenia originalitu a nekonvenčný prístup k životu.
Foto: sutterstock/Yuriy Golub

Sphynx, známa svojím osobitým a trochu kozmickým vzhľadom, je ideálnou voľbou pre Vodnárov, ktorí si cenia originalitu a nekonvenčný prístup k životu. Sú veľmi spoločenské, zvedavé a inteligentné, takže budú skvelými spoločníkmi pre Vodnárov, ktorí kladú svoje intelektuálne potreby na prvé miesto. Ich energická osobnosť a ochota nadväzovať priateľstvá pomôžu ľuďom v tomto znamení naučiť sa úplne nové veci.

Ryby – Britská krátkosrstá mačka

Britské krátkosrsté mačky sú citlivé a jemné, rovnako ako jedinci v znamení Rýb.
Foto: shutterstock/CHUANGXIN ZHOU

Britská krátkosrstá mačka sa vďaka svojej jemnej a láskavej povahe dokonale hodí k Rybám. Jej pokojná povaha a elegantná srsť v odtieňoch sivej alebo modrej farby dokážu vniesť do života Rybičiek harmóniu a pohodlie. Britské krátkosrsté mačky sú citlivé a jemné, rovnako ako jedinci v znamení Rýb. Ich sklon k vytváraniu úzkych väzieb s majiteľmi a nežnosť v ich vzájomných vzťahoch dokonale zodpovedajú potrebe Rýb po hlbokých vzťahoch a citovej podpore. Britská krátkosrstá mačka je tiež nežná a trochu zasnená, čo harmonizuje s citlivosťou a romantizmom Rýb, čím vytvára dokonalého spoločníka pre toto znamenie zverokruhu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto štyri čísla v dátume narodenia pritiahnu bohatstvo a prinesú vám úspech. Pozrite sa, či budete mať šťastie

Pre Škorpióna je to mačka. Aké je tvoje totemové zviera podľa tvojho astrologického znamenia?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Tieto znamenia zverokruhu sú skvelí rodičia – patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi - patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný.…

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Auto Trendy

Ako dlho trvá premlčacia lehota dopravného priestupku?

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Tu sa dozviete, koľko mesiacov trvá, kým sa dopravný priestupok premlčí. Keď vodič poruší pravidlá cestnej premávky, hrozí mu pokuta za dopravný priestupok.

Kríza batérií v Európe pokračuje

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Northvolt zatvorí svoj najväčší závod a prepustí zamestnancov. Európsky batériový priemysel prechádza ťažkým obdobím. Mnohí výrobcovia prehodnocujú svoje plány na prechod na elektrický pohon,…

Pirelli sa spája so spoločnosťou Bosch pri vývoji superinteligentných pneumatík

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na základe novej dohody o spolupráci poskytne spoločnosť Bosch svoje odborné znalosti v oblasti hardvéru a softvéru Na základe novej d

Cupra Terramar - 5 vecí, ktoré by ste o nej mali vedieť

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra zvyšuje vzrušenie! Terramar je najnovším modelom značky, ktorým sa začína úplne nová éra v histórii SUV španielskeho výrobcu. Tu je 5 charakteristických bodov tohto…

Prečo sa autá balia do červenej fólie? Je to jasný odkaz

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Youtuber sa vybral na dvor aukčného domu, aby si našiel ďalšie auto na projekt. Jeho pozornosť upútalo parkovisko plné áut starostlivo pokrytých červenou fóliou. Čo…

Plnohodnotný demonštrátor otvára cestu k hybridnému elektrickému dopravnému lietadlu

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Práve v júli tohto roku sme sa dozvedeli o lietadle ES-30, hybridnom elektrickom lietadle, ktoré vyvíja švédska spoločnosť Heart Aerospace. Spoločnosť teraz predstavila demonštračnú verziu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov