Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždenný finančný horoskop na 19. – 25. augusta 2024 pre všetky znamenia zverokruhu

17.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Nový týždeň, nové výzvy v práci, ďalšie finančné prekvapenia. Kto sa môže spoľahnúť na pokojné dni a koho čaká zmena? Pozrite si svoj...

17.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Nový týždeň, nové výzvy v práci, ďalšie finančné prekvapenia. Kto sa môže spoľahnúť na pokojné dni a koho čaká zmena? Pozrite si svoj týždenný finančný horoskop.

Týždenný finančný horoskop na 19. – 25. augusta 2024 pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Týždenný finančný horoskop pre Barana

Tento týždeň budete ambiciózni v úlohách, ktoré si stanovíte. V práci na plný úväzok sa vám naskytne príležitosť viesť dôležitý projekt. Neodmietajte ju, len ukážte ostatným, čoho ste schopní. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, budú okolo seba šíriť pozitívnu atmosféru, ktorá bude inšpirovať ľudí k spolupráci. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať dobrý čas na ďalšie vzdelávanie alebo zdokonaľovanie nových zručností, aby sa vyšvihli nad bežnú úroveň. Vo finančných záležitostiach pomáhajte druhým len toľko, koľko si môžete dovoliť.

Týždenný finančný horoskop pre Býka

Tento týždeň sa zamerajte na budovanie silných profesionálnych vzťahov. Prijmete akúkoľvek úlohu, ktorá sa vám bude zdať v práci zaujímavá. Býci prevádzkujúci vlastné podnikanie sa budú snažiť prilákať viac potenciálnej klientely. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať možnosť vrátiť sa k bývalému zamestnávateľovi. Vo finančných záležitostiach môžete byť nahnevaní, pretože vyhodíte peniaze na nepotrebnú vec, ktorej kúpu rýchlo oľutujete.

Týždenný finančný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň sa stretnete s neočakávanými problémami v kariérnom raste. V práci sa pri plnení každodenných povinností sústreďte na detaily. Vaša analýza a metodický prístup budú ocenené. Samostatne pracujúci Blíženci budú sledovať svoje ciele bez toho, aby sa na niekoho pozerali, takže ich neohrozí žiadna konkurencia. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať šancu získať certifikáty alebo osvedčenia potrebné na trhu práce. Vo finančných záležitostiach môžete počítať s vyššími príjmami.

Týždenný finančný horoskop pre Raka

Od pondelka budete mať aktívny prístup ku všetkým činnostiam. Nájdete nové spôsoby, ako prejaviť svoju kreativitu v práci. Oplatí sa využiť všetky príležitosti, ktoré sa vám naskytnú. Rakom, ktorí podnikajú, sa začnú realizovať nápady, ktoré im už nejaký čas klíčia v hlave. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu dostať ponuku pracovať v novej spoločnosti na úplne inej pozícii ako doteraz. Vo finančných záležitostiach sa môžete spoľahnúť na priaznivé okolnosti, pretože na vašej ceste sa objavia priateľskí ľudia, ktorí vás podporia v čase núdze.

Týždenný finančný horoskop pre Leva

Tento týždeň pocítite príliv sebadôvery, čo bude mať pozitívny vplyv na vaše profesionálne aktivity. Vďaka práci na plný úväzok je vhodný čas investovať do seba a svojich schopností. Levy prevádzkujúce vlastné podnikanie by napriek svojej popularite nemali zaspať na vavrínoch, pretože nepriateľskí ľudia len čakajú, kým vaša ostražitosť oslabne. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by nemali ignorovať príležitosť postúpiť na vyššiu úroveň a ich pokrok bude určite uznaný. V oblasti financií sa zlepší stav vášho účtu. Cez víkend dbajte na odpočinok, ktorý vám pomôže načerpať energiu potrebnú na prácu.

Týždenný finančný horoskop pre Pannu

Tento týždeň všetko, čo si naplánujete, urobíte efektívne. V práci vám otvorenosť novým nápadom a flexibilita myslenia prinesú očakávané výhody. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, sa pustia do aktivít, ktoré ich vytrhnú z rutiny a prinesú im nové výhody. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, môžu pociťovať tlak, ale mali by si uvedomiť, že ich úsilie nebude márne. Vo finančných záležitostiach budete mať pocit materiálneho zabezpečenia. Voľný čas cez víkend strávite oddychom.

Týždenný finančný horoskop pre Váhy

Tento týždeň sa vám bude veľmi dobre dariť rozvíjať všetky svoje schopnosti. Ak máte zamestnanie, je to vhodný čas na dokončenie nesplnených úloh a plánovanie budúcich projektov. Samostatne zárobkovo činné Váhy by si mali uvedomiť, že prijímanie nových výziev sa môže zdať lákavé, ale nemali by zabúdať na dôkladnú analýzu každej príležitosti. Tí, ktorí si v tomto znamení hľadajú zamestnanie, musia byť na pohovory lepšie pripravení, pretože sa dostanú do stretu s moderným softvérom. S dobrými vyhliadkami môžete počítať vo finančných záležitostiach.

Týždenný finančný horoskop pre Škorpióna

Aura tohto týždňa prinesie energiu a nadšenie. V práci sú možné nové výzvy, ktoré si vyžadujú odvahu a odhodlanie. Nebojte sa riskovať, ale robte to s dobre premysleným plánom. Škorpióni, ktorí podnikajú, by nemali odkladať dôležité investície, ale v prípade potreby by si mali nechať poradiť od odborníkov a získať podporu od ľudí na vyšších pozíciách. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali odstrčiť otravných ľudí, ktorí im bránia v kariérnom postupe. Vo finančných záležitostiach v dôsledku váhavosti a pasivity prídete o možnosť zarobiť si ďalšie peniaze.

horoskop
Nový týždeň, nové výzvy v práci, ďalšie finančné prekvapenia.
Foto: shutterstock/Golden Dayz

Týždenný finančný horoskop pre Strelca

Augustová aura vám prinesie inšpiráciu, aby ste mysleli inak. Naskytne sa vám príležitosť pracovať v tímovom prostredí, kde budú vaše schopnosti mimoriadne cenné. Osoby v tomto znamení, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, by sa mali sústrediť na svoje najdôležitejšie úlohy a nebudú mať s klientmi žiadne nedorozumenia.  Strelci hľadajúci zamestnanie budú mať pocit, že sa ťažko presadzujú na trhu práce a musia urobiť niečo, aby predbehli konkurenciu. Vo finančných záležitostiach vás čaká viac radosti, pretože vás čaká oneskorené finančné uspokojenie.

Týždenný finančný horoskop pre Kozorožca

Aura tohto týždňa bude priaznivá pre zameranie sa na dlhodobé profesionálne ciele. V práci sa nebojte experimentovať s novými nápadmi, čím sa vymaníte z monotónnosti, ktorá vás už nejaký čas trápi. Ak ste samostatne zárobkovo činní Kozorožci, vaša koncentrácia môže byť narušená a niekto to využije na podpísanie nevýhodnej zmluvy, pričom vás bude ťahať za nos falošnými prísľubmi zisku. Tí, ktorí hľadajú zamestnanie, by sa mali mať na pozore pred unáhlenými rozhodnutiami. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, buďte ostražití a neberte si ďalšie záväzky.

Týždenný finančný horoskop pre Vodnára

Tento týždeň nestrácajte čas nepodstatnými záležitosťami. V práci budú vaše diplomatické schopnosti rozhodujúce pri riešení konfliktov, ktoré nečakane vzniknú v tíme. Samostatne pracujúci Vodnári budú mať problém určiť si priority, pretože si budú myslieť, že všetko je dôležité a môžu sa prepracovať. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu stať obeťou niekoho, kto ich bude zneužívať a nezaplatí im za vykonanú prácu. Vo finančných záležitostiach budete mať dobré obdobie na zarábanie peňazí.

Týždenný finančný horoskop pre Ryby

Augustová aura prinesie dobré výsledky vašich vlastných aktivít. V práci by sa vám mohla naskytnúť príležitosť na povýšenie alebo zvýšenie platu. Vaša tvrdá práca bude uznaná a ocenená. Samostatne pracujúce Ryby budú mať problém jasne identifikovať zdroj problémov, takže plnenie jednotlivých úloh sa výrazne spomalí. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie z dôvodu nedostatočného premýšľania a reflexie v otázkach profesionálneho rozvoja, budú mať nepriaznivé obdobie pri hľadaní vhodného voľného miesta. Vo finančných záležitostiach si vďaka svojim prezieravým schopnostiam privyrobíte.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ktoré plemeno mačky zodpovedá vášmu znameniu zverokruhu?

Koniec prázdnin bude pre tieto znamenia priaznivý. Pozrite sa, či aj pre vás


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Tieto znamenia zverokruhu sú skvelí rodičia – patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi - patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný.…

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Auto Trendy

Ako dlho trvá premlčacia lehota dopravného priestupku?

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Tu sa dozviete, koľko mesiacov trvá, kým sa dopravný priestupok premlčí. Keď vodič poruší pravidlá cestnej premávky, hrozí mu pokuta za dopravný priestupok.

Kríza batérií v Európe pokračuje

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť Northvolt zatvorí svoj najväčší závod a prepustí zamestnancov. Európsky batériový priemysel prechádza ťažkým obdobím. Mnohí výrobcovia prehodnocujú svoje plány na prechod na elektrický pohon,…

Pirelli sa spája so spoločnosťou Bosch pri vývoji superinteligentných pneumatík

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na základe novej dohody o spolupráci poskytne spoločnosť Bosch svoje odborné znalosti v oblasti hardvéru a softvéru Na základe novej d

Cupra Terramar - 5 vecí, ktoré by ste o nej mali vedieť

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Cupra zvyšuje vzrušenie! Terramar je najnovším modelom značky, ktorým sa začína úplne nová éra v histórii SUV španielskeho výrobcu. Tu je 5 charakteristických bodov tohto…

Prečo sa autá balia do červenej fólie? Je to jasný odkaz

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Youtuber sa vybral na dvor aukčného domu, aby si našiel ďalšie auto na projekt. Jeho pozornosť upútalo parkovisko plné áut starostlivo pokrytých červenou fóliou. Čo…

Plnohodnotný demonštrátor otvára cestu k hybridnému elektrickému dopravnému lietadlu

17.9.2024 Redakcia Auto trendy - Práve v júli tohto roku sme sa dozvedeli o lietadle ES-30, hybridnom elektrickom lietadle, ktoré vyvíja švédska spoločnosť Heart Aerospace. Spoločnosť teraz predstavila demonštračnú verziu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov