Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia, Pocity,

Ako rozpoznať dvojplameň? Tento milenec vás rozpáli na celý život jediným pohľadom

18.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/GG_studio). Niektorí ho vnímajú ako osudovú lásku, iní o dvojplameni hovoria ako o párových dušiach či o vzťahu karmických duchovných dvojčiat. Váš vzťah s dvojplameňom je...

18.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/GG_studio).

Niektorí ho vnímajú ako osudovú lásku, iní o dvojplameni hovoria ako o párových dušiach či o vzťahu karmických duchovných dvojčiat. Váš vzťah s dvojplameňom je najsilnejším energetickým spojením, aké môžete zažiť. Keď táto osoba vstúpi do vášho života, obráti váš svet hore nohami. Od prvého momentu vás pritiahne ako magnet. S ňou sa budete cítiť sami sebou a ako v zrkadle uvidíte svoje najväčšie výhody a nevýhody. Čo je to dvojplameň a ako spoznáte, že je to ten pravý?

Vo vzťahu s dvojplameňom okamžite pocítite magnetickú príťažlivosť.
Foto: shutterstock/GG_studio

Váš dvojplameň stelesňuje vaše najhoršie obavy a nedostatky, ale tiež vám pomôže rásť a objaviť najväčšie silné stránky vašej osobnosti. Je to niekto, kto zbledne v porovnaní s iným partnerom a jeho láska je vždy bezpodmienečná. Na rozdiel od spriaznených duší, ktorých môžete stretnúť veľa, váš dvojplameň je len jeden na celý život.

Dvojplameň – čo to je? Tento vzťah navždy zmení váš život

Dvojplameň je výnimočná osoba, ktorú stretnete len raz v živote. A aj keď nerozumiete zmyslu tohto pojmu, od prvého momentu pocítite, že práve na to ste určený. Váš „dvojplameň“ a vy ste dve polovice tej istej duše. 

Sú to dve častice tej istej hmoty, ktoré boli oddelené, aby na sebe pracovali a aby sa opäť stretli a spojili, keď na to budú obaja pripravení. Je to osoba s podobnými skúsenosťami, záujmami a názormi, v ktorej prítomnosti sa konečne budete cítiť ako doma. Niekto, kto vyžaruje presne rovnakú energiu ako vy.

Ako rozpoznať dvojplameň? Obráti váš svet hore nohami

Moment, keď stretnete dvojplameň, je vždy výnimočný. Či už máte 18, 30 alebo 60 rokov, s touto osobou budete od prvého momentu cítiť neuveriteľné puto. Vzťah dvojplameňa je založený na vysokých energetických vibráciách a nevysvetliteľnej fyzickej príťažlivosti.

Vo vašom dvojplameni vás bude priťahovať všetko – dokonca aj jeho hlas a vôňa sa nebudú dať porovnať so žiadnym iným partnerom. A presne to isté bude cítiť aj on k vám. Táto osoba sa rýchlo stane hrdinom vašich snov a fantázií.

A je možné, že kedykoľvek vám bude chýbať, nečakane vám napíše, zavolá alebo vás príde navštíviť. Podľa numerológie tesne pred tým, ako stretnete dvojplameň, budete všade vidieť číslo 11: odkazuje na otvorenosť, jednotu a bezpodmienečnú lásku. Začnete si to často všímať, keď sa pozriete na hodiny, ceny v obchodoch alebo dokonca na číslo autobusu a článok v novinách.

Ako vyzerá vzťah s dvojplameňom?

Dajú sa očakávať dva scenáre. Môžu vytvoriť úspešné partnerstvo alebo sa po mnohých dobrodružstvách môžu rozísť, pretože jeden z nich (alebo obaja) ešte nie je pripravený na opätovné stretnutie. V takom prípade bude musieť zmierenie počkať ešte niekoľko rokov alebo možno až do ďalšej inkarnácie. Osud totiž chce, aby ste sa najprv naplno milovali.

Tieto vzťahy sú často búrlivé a plné priznaní, pretože dvaja ľudia v nich neustále konfrontujú svoju temnú stránku. Z dlhodobého hľadiska to má viesť k vzájomnému rozvoju a duchovnému rastu oboch strán. V období odlúčenia od takejto osoby vás môže sprevádzať túžba, pocit neúplnosti a silná túžba vytvoriť hlboké milostné puto. Ako sa bude stretnutie blížiť, budete intuitívne cítiť, že na svete čaká niekto, kto vás dokonale doplní.

Ako prilákať váš dvojplameň? Vykonajte jednoduchý rituál

Dvojplameň sa objaví, keď to najmenej čakáte. A moment vášho prvého stretnutia vám určite zostane v pamäti do konca života. Nemusíte ho priťahovať zámerne, pretože v pravú chvíľu vám príde do cesty, no ak chcete pomôcť osudu, môžete sa ho pokúsiť prilákať do svojho života.

Môžete sa pokúsiť prilákať váš dvojplameň pomocou rituálu vykonávaného počas retrográdnej Venuše. Budete potrebovať červenú sviečku (určenú na milostné rituály) a pižmové kadidlo. Pripravte si voľné miesto na stole, zapáľte sviečky a kadidlo. Položte ruky voľne na pult a zatvorte oči. Skúste si predstaviť váš šťastný spoločný život bez toho, aby ste si predstavovali tvár osoby, ktorú chcete zaujať.

Rituál červenej sviečky môže do vášho života pritiahnuť dvojplameň!
Foto: shutterstock/Syana

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako zistíte, že vás má niekto rád? Venujte pozornosť niekoľkým signálom

Týždenný horoskop 12. – 18. augusta. Hovorí o dôležitých stretnutiach, peniazoch navyše


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov