Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Akou matkou budete? Odhaľuje to vaše znamenie zverokruhu

25.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A). Hovorí sa, že byť matkou je jedna z najťažších úloh v živote ženy. Určite nie každá žena je stvorená pre...

25.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A).

Hovorí sa, že byť matkou je jedna z najťažších úloh v živote ženy. Určite nie každá žena je stvorená pre materstvo a nie je nič zlé na tom, ak niekto nechce mať deti a rozhodne sa nerozširovať svoju rodinu. Ak však uvažujete o tom, že by ste mali potomkov, možno sa zamýšľate nad tým, aká matka by ste boli. Odpoveď na túto otázku nepoznáme, ale astrológia má niekoľko tipov. Všetko závisí od toho, aké je vaše znamenie zverokruhu.

Aké vlastnosti majú matky podľa znamenia zverokruhu?
Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A

Baran

Matky v tomto znamení zverokruhu sa ľahko rozčúlia a bohužiaľ často zvyšujú hlas na svoje deti. Matky v znamení Barana ťažko ovládajú svoje emócie, čo sa prejavuje aj vo vzťahu s ich blízkymi. Sú tiež schopné vyčítať a zahanbovať deti, aby ich prinútili zmeniť svoje správanie. Ich výchovné metódy sa často stretávajú s kritikou okolia.

To však neznamená, že Barani sú najhoršie matky na svete. Chcú robiť dobre, ale nie vždy vedia, ako na to. Veľmi im záleží na tom, aby ich deti boli čo najlepšie. Svoje nenaplnené sny a ambície často premietajú do svojich potomkov.

Býk

Matka v znamení Býka stelesňuje všetky vlastnosti, ktoré by mal mať ideálny rodič. Je pevná, ale zároveň má v sebe veľkú dávku srdečnosti. Vzbudzuje rešpekt a úctu, ale nie strach. Vyznačuje sa dôslednosťou a spravodlivosťou voči svojim potomkom. Dokáže vyvážiť všetky oblasti rodinného života. Vie, kedy je dobré povoliť a prižmúriť oko a kedy je potrebné byť neúprosná. Neexistuje možnosť, aby jej deti skákali po hlave alebo si niečo vynucovali.

Blíženci

Najčastejšie sú to veľmi ležérne alebo niekedy dokonca nezodpovedné matky. Materstvo je pre ne veľkým dobrodružstvom a skvelou zábavou. Nie vždy si uvedomujú vážnosť situácie a zodpovednosť, ktorá spočíva na ich pleciach. Zlomyseľní ľudia o nich hovoria, že sa k svojim deťom správajú ako k psom. Matky v znamení Blížencov svoje potomstvo naozaj milujú, ale majú trochu iný prístup k životu ako väčšina ľudí.

Hranice a zásady mame Blíženec nič nehovoria. 
Foto: shutterstock/Inna_Kandybka

Sú zástancami výchovy bez stresu, a preto svojim deťom umožňujú veľa vecí. Nevidia problém v tom, keď dieťa má na raňajky čokoládu alebo keď už tretí deň chodí v špinavej mikine. Neponáhľajú ich na vyučovanie ani do upratovania izby. Svojim deťom dávajú od útleho veku veľkú voľnosť.

Rak

Pre ženy v znamení Raka je rodina často prioritou a o deťoch snívajú už od útleho veku. Sú mimoriadne srdečné, milé a starostlivé. Chcú pomáhať a chrániť druhých. Zvyčajne sú skvelými matkami. Sú veľmi obetavé a oddané. Radi trávia čas so svojimi deťmi a ich výchova im prináša radosť a uspokojenie.

Bohužiaľ, často môžu byť majetnícke a majú problém akceptovať odlišnosť a individualitu mladého človeka. Od svojich detí majú vopred stanovené očakávania. Sú presvedčené, že najlepšie vedia, čo je pre ich potomkov dobré. Akýkoľvek odpor vnímajú ako facku a nevďačnosť.

Lev

Levica je v materstve veľmi starostlivá a vychovávajúca, ale svoju náklonnosť prejavuje iným spôsobom. Zameriava sa na činy. Niekedy odsúva citové potreby svojich detí do úzadia a považuje ich za menej dôležité. Stará sa o to, aby mali malé deti bezpečný kútik a všetko, čo potrebujú. Je to matka, ktorá svoje deti zapája do mnohých mimoškolských aktivít a posiela ich do letných táborov, aby zažili slobodu a nezávislosť.

Dáva prednosť tomu, aby znášali následky svojich chýb a poučili sa z nich do budúcnosti. Od svojich detí veľa vyžaduje, ale dokáže im aj veľa dať. Zvyčajne sa jej úsilie ocení až po rokoch, keď sú jej deti samé dospelé.

Panna

Je náročná a prísna matka. Sama je perfekcionistka a očakáva to aj od svojich detí. Od útleho veku im dáva jasné povinnosti.

Panna sa starostlivo a s pedantnosťou snaží poskytnúť svojmu dieťaťu všetko, čo potrebuje. 
Foto: shutterstock/Anna Om

Materstvo je pre Pannu často najdôležitejšie v jej živote. Plánuje ho celé roky a potom ho starostlivo realizujú bod po bode. Panny majú často vybrané nielen meno a pohlavie, ale aj dátum narodenia alebo znamenie zverokruhu. Všetko sa musí zhodovať. Veľkú pozornosť venujú aj zariadeniu detskej izby a zostaveniu oblečenia. Chcú, aby ich materstvo bolo dokonalé. A ak nie je, bojujú za to, aby sa to zmenilo.

Váhy

Vďaka jej pokojnému správaniu si dobre rozumie s bábätkom, ktoré ešte nehovorí, aj so vzbúreným tínedžerom, ktorý sa nechce rozprávať s rodičmi. Má výborný vzťah k deťom, a to aj k cudzím deťom. Matky Váhy trávia so svojimi deťmi veľa času a veľa sa s nimi rozprávajú. Dokážu si vybudovať naozaj silné puto, ktoré im zostane na celý život.

Váhy neznášajú zhon, konflikty a vedia, ako žiť v prítomnosti – teda žiť ju so svojimi deťmi. Baví ich huncútstvo, obdivujú otázky a zvedavú myseľ svojich ratolestí. 
Foto: shutterstock/Monika Olszewska

Škorpión

Toto znamenie zverokruhu je veľmi majetnícke a žiarlivé, čo sa prejavuje aj v materstve. Pre svoje deti chce byť najdôležitejšia, najkrajšia a najmúdrejšia. Beda, ak to tak nie je. Sú chvíle, keď úsmev jej batoľaťa na niekoho iného, jej spôsobuje bolesť. Je to matka, ktorá by chcela mať svoje dieťa len pre seba. Už len pri pomyslení na to, že by ho mala dať niekomu do náručia, jej prejde mráz po chrbte. Škorpiónky sa často strácajú v materstve a nevidia svet mimo svojho dieťaťa. A čo je ešte horšie, to isté očakávajú aj od svojho dieťaťa.

Strelec

Chce, aby sa jej deti mali lepšie ako ona. To je hlavná myšlienka jej materstva. Preto dáva svojim potomkom všetko, čo kedysi sama chcela. Často bez toho, aby vôbec venovala pozornosť tomu, či jej deti majú aj iné potreby. Celý čas v nej sedí to malé dievčatko, ktorým kedysi bola a cez jej prizmu sa pozerá na vlastných potomkov.

Kozorožec

Matka Kozorožec je zvyčajne osobou, ktorá sa upína na tradičný model rodiny a výchovy. Neznáša odpor a očakáva poslušnosť a rešpekt. V jej domácnosti nie je reč o kamarátskych vzťahoch medzi rodičmi a deťmi. Svoju lásku neprejavuje slovami, ale činmi. Dbá o financie, poriadok a plnú chladničku, ale nie vždy má čas len tak sedieť so svojou rodinou. Často je zaneprázdnená a veľa pracuje, aby jej blízkym nič nechýbalo. Dokáže byť prísna a strohá. Má tiež pocit, že jej úsilie nie je docenené a nikto nevidí, čo robí pre spoločné dobro.

Keďže Kozorožec je skôr mužské znamenie, tieto mamy sú zvyknuté prejavovať svoju náklonnosť najmä skutkami a nie bozkami.
Foto: shutterstock/SofikoS

Vodnár

Drží sa zásady „šťastná matka znamená šťastné deti“. Nemá vo zvyku obetovať sa v mene materstva. Je nepravdepodobné, že by sa vzdala svojej práce, nieto ešte svojich vášní, aby sa mohla úplne venovať starostlivosti o svoje potomstvo. Nebude sa svojim deťom venovať neobmedzene. Namiesto toho od nej dostanú niečo dôležitejšie. Vzor a príklad, ako sa o seba postarať.

Ryby

Ženy v tomto znamení zverokruhu sú veľmi citlivé a emocionálne a sú obdarené mimoriadnou empatiou a intuíciou. Vďaka tejto kombinácii sú skvelé v materstve, aj keď to nebolo plánované. Svojim deťom dávajú veľkú dávku tepla a lásky, čo sa im v dospelosti pozitívne vypláca. Nanešťastie sú často aj tolerantné a nechajú si šliapať na krk. Majú problém s presadzovaním pravidiel. Stačí slza v oku alebo prosebný pohľad a okamžite zmäknú. Svojim deťom rozhodne príliš veľa doprajú a príliš málo od nich vyžadujú.

Nezabúdajte, že ide len o horoskop a berte ho s rezervou. Na to, aká je niekto matka, má okrem znamenia zverokruhu vplyv aj mnoho ďalších faktorov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu spolu vychádzajú najlepšie. Hľadajte medzi nimi priateľov

Tri znamenia zverokruhu najhorších svokier. Život svojej nevesty vedia premeniť na peklo


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Auto Trendy

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Autodomiešavač: Základné vybavenie pre stavebníctvo

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Vo svete stavebníctva si jedno zo zariadení vydobylo dôležité miesto, a to nákladné vozidlo s miešačkou na betón. Tento stroj nie je len obyčajným vozidlom,…

Mestské auto CT-2 s nastaviteľnou šírkou bude uvedené na trh v roku 2026

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ľahké vozidlo má stáť 18997,20 EUR a vyrábať sa v Cecompe ako Microlino. Niekedy úzke a niekedy široké. S týmto receptom by sa mal mestský…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov