Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Bohatý týždeň, ale nie pre všetky znamenia zverokruhu

27.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Posledné augustové dni sa môžu ukázať ako tie najlepšie, ale nie pre každého. Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou...

27.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Posledné augustové dni sa môžu ukázať ako tie najlepšie, ale nie pre každého. Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou a komu osud nebude priať? Pozrite si svoj finančný horoskop na tento týždeň.

Finančný horoskop na tento týždeň.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Týždenný finančný horoskop pre Barana

Tento týždeň sa nebojte vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, pretože to môže viesť k úžasným objavom. V zamestnaní sa vám napriek tomu, že nezískate očakávanú podporu v prebiehajúcich pracovných aktivitách, podarí dosiahnuť viac, ako ste plánovali. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, položia základy nového podnikania. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, utrpia straty kvôli vlastnej nezodpovednosti. Vo finančných záležitostiach budete šťastní, pretože v sebe objavíte schopnosť rozumne nakladať s majetkom.

Týždenný finančný horoskop pre Býka

Aura tohto týždňa prinesie ideálny čas na budovanie stabilných vzťahov s ľuďmi, od ktorých závisí vaša kariéra. V práci budete stáť pred dôležitým rozhodnutím. Stojí za to zvážiť všetky pre a proti, aby ste z neho vyšli víťazne. Býci, ktorí sú samostatne zárobkovo činné osoby, budú mať pevný základ na to, aby dotiahli veci do konca. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu v tejto záležitosti spoľahnúť na pomoc priateľa. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, buďte asertívni a nepožičiavajte si hotovosť, ak viete, že vám ju niekto nemusí vrátiť.

Týždenný finančný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň budete plánovať svoju profesionálnu budúcnosť a podniknete konkrétne kroky na jej dosiahnutie. Pokiaľ ide o vašu prácu na plný úväzok, príliš sa neporovnávajte s ostatnými. Pozerajte sa na seba v ich odraze, ale vyvodzujte len závery, ktoré vám môžu skutočne prospieť. Samostatne zárobkovo činné dvojičky by si mali zmerať svoje sily so svojimi zámermi, ak im záleží na tom, aby ich služby boli vykonané bezchybne. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, pôjdu za svojím cieľom získať vysnívané voľné miesto aj napriek vonkajšiemu odporu okolia. Vo finančných záležitostiach je šanca zarobiť si ďalšie peniaze.

Týždenný finančný horoskop pre Raka

Augustová aura vám prinesie mnoho intelektuálnych výziev. Vaša precíznosť a zmysel pre detail sa vám teraz budú v práci veľmi hodiť. Neváhajte analyzovať svoje plány a túžby. Samostatne pracujúci Raci budú odvážne sledovať vytýčený cieľ, aby získali pocit istoty. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by sa mali prestať stavať do úlohy obete a konečne vziať veci do vlastných rúk. Vo finančných záležitostiach vám pôjdu udalosti od ruky a vy získate viac peňazí. Cez víkend sa stretnete s ľuďmi, ktorí vás budú motivovať k činnosti.

Týždenný finančný horoskop pre Leva

Od pondelka vám vaše vynikajúce komunikačné schopnosti uľahčia nadväzovanie nových kontaktov a získavanie nových skúseností. V zamestnaní sa sústreďte na pochopenie seba samého a svojich cieľov, čím si vytvoríte novú kariérnu cestu. Samostatne pracujúcim Levom sa otvoria nové možnosti a ponuky na lukratívnu spoluprácu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa budú musieť rýchlo rozhodnúť, či dané voľné miesto prijmú. Vo finančných záležitostiach sa vám bez ohľadu na okolnosti podarí odložiť si trochu zarobených peňazí, hoci väčšinu z nich ste minuli na zábavu.

Týždenný finančný horoskop pre Panny

Tento týždeň investujte čas do profesionálnych kontaktov, pretože vám dodajú silu do ďalších výziev. V každodennej práci budete venovať zbytočnú pozornosť maličkostiam, ktoré vás môžu vyviesť z rovnováhy a v hneve budete pracovať menej efektívne. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, budú loviť stálych zákazníkov, ale vy by ste mali premýšľať o oslovení novej cieľovej skupiny. Osoby v tomto znamení, ktoré si hľadajú prácu, sa budú zapájať do spoločenských aktivít a prispievať k riešeniu dôležitých sociálnych problémov. Vo financiách nerozptyľujte svoju energiu na nereálne sny.

Týždenný finančný horoskop pre Váhy

Augustová aura bude priať vašej schopnosti plánovať a zdokonaľovať svoj talent. Budete mať príležitosť predviesť svoje schopnosti v práci a získať uznanie v profesionálnej komunite. Samostatne zárobkovo činné osoby Váhy sa budú zamýšľať nad tým, či sa vo svojej súčasnej samostatnej zárobkovej činnosti cítia dobre a bezpečne, ale majú pochybnosti o tom, čo sa deje. Osoby v tomto znamení, ktoré si hľadajú prácu, by nemali torpédovať svoj vlastný rozvoj, pretože sa to negatívne odrazí na ich kariére. V oblasti financií sa budete ťažko zmierovať so stále sa zvyšujúcimi cenami a teda aj s menšími úsporami.

Týždenný finančný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň budete v centre pozornosti, čo vám môže priniesť veľa pracovných výhod. V práci teraz ocenia vašu nekonvenčnosť a nezávislosť. Váš šéf vám zadá nové projekty, ktoré budú dosť náročné. Samostatne zárobkovo činné Škorpióny vstúpia do ďalšej fázy rastu svojej firmy, čo im umožní dostať sa na vyššiu finančnú úroveň. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, prebudia svoju prispôsobivosť aj na voľnom pracovnom mieste, ktoré nespĺňa ich očakávania, ale momentálne nemajú lepšiu ponuku. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, oplatí sa pozrieť na svoje výdavky z rôznych uhlov pohľadu.

Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou a komu osud nebude priať?
Foto: shutterstock/stasB

Týždenný finančný horoskop pre Strelca

Tento týždeň buďte otvorení rôznorodosti a spoznávajte nových ľudí. Vaša otvorenosť voči zmenám môže viesť k úžasným objavom a inšpirácii. V práci budete pristupovať k tímovým konfliktom s odstupom a navrhovať riešenia, pri ktorých dôjde k vzájomnému porozumeniu vo dvojici. Strelci, ktorí vedú vlastnú firmu, namiesto toho, aby sa starali o jej rozvoj, urobia niekoľko nepriaznivých rozhodnutí, ktoré ju môžu zničiť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú odrádzaní od jeho aktívneho hľadania. Vo finančných záležitostiach veľa stratíte, pretože si doprajete viac ako zvyčajne.

Týždenný finančný horoskop pre Kozorožca

Čaká vás rušný týždeň, pretože teraz je čas ukázať svetu svoj potenciál a úspechy. V práci sa môžete stretnúť s nepriateľským postojom niekoho blízkeho z vášho tímu a z tohto dôvodu spolupráca nefunguje. Oplatí sa ísť za svojím šéfom na rozhovor! Kozorožci, ktorí vedú vlastný podnik, by sa nemali báť experimentovať a zavádzať nové technológie alebo koncepty. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, dostanú voľné miesto v súlade so svojou vášňou. Vo finančných záležitostiach budete musieť bojovať s pokušeniami, ak sa nechcete zadlžiť.

Týždenný finančný horoskop pre Vodnára

Aura tohto týždňa prinesie vysoký energetický potenciál. Záblesk geniality v práci vám umožní realizovať vaše ambície. Vodnári, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, objavia nové príležitosti, ktorých využitie prinesie rôzne efekty a pozitívne výhody. Vodnári hľadajúci zamestnanie by si mali uvedomiť dôsledky nevyhovujúcich zmlúv, ktoré v súčasnosti prijímajú, pretože majú pocit, že nemajú na výber. Vo financiách podľahnete nesprávnym pokušeniam! Cez víkend si doprajte oddych a užívajte si radosti života.

Týždenný finančný horoskop pre Ryby

Tento týždeň budete môcť objavovať nové oblasti poznania, skúmať svoje záujmy a rozvíjať svoje schopnosti. V zamestnaní si nainfikujte rukávy a pustite sa do práce, aby ste rýchlo odstránili staré resty. Samostatne pracujúce Ryby si budú robiť odvážne plány do budúcnosti, ktoré im prinesú chuť do činnosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, budú mať šťastie, pretože v boji o voľné miesto porazia konkurenciu. Pokiaľ ide o finančné záležitosti, nerobte kompromisy so svojím životom a urobte niečo preto, aby ste mohli zarobiť viac.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ničnerobenie, to je ich : Toto sú tri najlenivejšie znamenia zverokruhu

„Neverím tomu! Má päťdesiat?“ Tri znamenia zverokruhu, ktoré nestarnú


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 19. septembra

19.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na štvrtok 19. septembra. Blíženci nebudú mať výčitky, ak začnú myslieť pozitívne, Levy dostanú dôležitú…

Tieto znamenia zverokruhu sú najlenivejšie. Nevybierajte si ich za kolegov

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/insta_photos). Dnešné životné tempo je pomerne rýchle. Často musíme pracovať vo vysokom tempe, aby sme zvládli všetky svoje povinnosti.…

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Auto Trendy

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov sa jej predalo takmer 5 miliónov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch série Šinkansen. Japonsko má s vývojom…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy alebo komiksy, si určite spomenie na…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články možno nabiť z 10 % na…

Autodomiešavač: Základné vybavenie pre stavebníctvo

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Vo svete stavebníctva si jedno zo zariadení vydobylo dôležité miesto, a to nákladné vozidlo s miešačkou na betón. Tento stroj nie je len obyčajným vozidlom,…

Mestské auto CT-2 s nastaviteľnou šírkou bude uvedené na trh v roku 2026

19.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ľahké vozidlo má stáť 18997,20 EUR a vyrábať sa v Cecompe ako Microlino. Niekedy úzke a niekedy široké. S týmto receptom by sa mal mestský…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov