Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Začiatok týždňa a mesiaca s dobrými vyhliadkami. Jedno znamenie zverokruhu musí byť opatrné

2.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Prvý septembrový týždeň môže byť veľmi vhodným obdobím, ale nie pre každého. Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou a...

2.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

Prvý septembrový týždeň môže byť veľmi vhodným obdobím, ale nie pre každého. Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou a komu nebude osud naklonený? Pozrite si svoj finančný horoskop na tento týždeň.

Finančný horoskop na tento týždeň pre všetky znamenia zverokruhu.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Týždenný finančný horoskop pre Barana

Tento týždeň máte vhodný čas na činy, len musíte chcieť premeniť svoje slová na činy. Pokiaľ ide o vašu prácu v zamestnaní, nepočúvajte rady iných ľudí. Riaďte sa vlastným presvedčením, svedomím a skúsenosťami. Barani, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, budú v dobrej intelektuálnej kondícii a to je priaznivé pre zárobok. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu cítiť stratení, pretože trh práce nebude spĺňať ich očakávania. Vo finančných záležitostiach dbajte na svoje zabezpečenie a neutrácajte hotovosť, keď nemusíte.

Týždenný finančný horoskop pre Býka

Tento týždeň buďte trpezliví a nesťažujte sa na nedostatok vzrušenia. V práci sa nenechajte vtiahnuť do intríg druhých, inak by ste mohli dostať búrlivú odozvu. Samostatne zárobkovo činní Býci, by si mali poznačiť všetky dôležité termíny a pochôdzky, pretože budú mať toľko práce, že im môže niečo dôležité uniknúť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, musia viac veriť v seba a vo svoje sily, čo prispeje k pozitívnym výsledkom. Vo finančných záležitostiach sa vám bude dariť, pretože vyriešite svoje finančné problémy, ktoré vás už nejaký čas trápia.

Týždenný finančný horoskop pre Blížencov

Tento týždeň si nerobte zbytočné starosti. V práci budete efektívne riešiť všetky problémy a na všetko budete mať dobrý plán a radu. Blíženci podnikajúce vo vlastnom podniku sa konečne zbavia tých úloh, ktoré sú nudné a zle ohodnotené. Tým, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, pomôže starý priateľ. V oblasti financií miniete oveľa viac, ako predpokladal váš rozpočet, ale nakoniec z toho budete mať veľkú radosť, pretože si splníte svoje túžby.

Týždenný finančný horoskop pre Raka

Začiatok týždňa vás povzbudí k realizácii vašich cieľov. V práci sa na vás šéf bude pozerať láskavejšími očami a nebude vás zaťažovať ďalšími povinnosťami. Samostatne pracujúci Raci uvidia veci v správnom svetle a prestanú sa hnevať na to, čo nemôžu ovplyvniť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, získajú riešenie nezamestnanosti využitím starých známostí. Pokiaľ ide o financie, budete rozumne hospodáriť s rozpočtom a nebudete si musieť nič odopierať.

Týždenný finančný horoskop pre Leva

Tento týždeň si budete vážiť to, čo máte a uvidíte perspektívy rastu. V práci vaša kreativita a spoločenskosť pozitívne ovplyvnia vaše vzťahy s ostatnými. Samostatne pracujúci Levy získajú dôveru vo vlastné sily a talenty a začnú realizovať tie nápady, ktoré považovali za nemožné. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali počúvať svoju intuíciu a bude sa im dariť. Vo finančných záležitostiach sa snažte zhromažďovať úspory a nemíňajte všetko na tzv. životný štýl.

Týždenný finančný horoskop pre Pannu

Aura tohto týždňa vás povzbudí, aby ste si upratali v pracovnom živote. V práci vás čakajú zmeny a aj keď ste sa na ňu v poslednom čase sťažovali, čoskoro sa stane niečo, čo úplne zmení váš názor na ňu. Panny, ktoré sú samostatne zárobkovo činné, sa popasujú s nevybavenými záležitosťami a prácami, ktoré si vyžadujú precíznosť a trpezlivosť. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, sa môžu tešiť len na zmluvy na voľnej nohe. V oblasti financií rýchlo nájdete spôsob, ako zaplátať dieru v rozpočte.

Kto bude mať šťastie, kto môže počítať s finančnou injekciou a komu nebude osud naklonený?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný finančný horoskop pre Váhy

Septembrové počasie sľubuje dobré dni. V práci budete rozvíjať rôzne nápady a budete medzi ľuďmi, ktorí si nájdu zaujímavých priateľov. Ak ste Váhy a máte vlastnú firmu, prídete s nápadom, ktorý prinesie revolúciu a výrazne zlepší imidž vašej spoločnosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali opustiť staré zvyky a zbaviť sa predsudkov a šťastie sa na nich usmeje. Vo finančných záležitostiach urobíte nesprávne rozhodnutia tým, že budete sledovať zámery, ktoré sa nakoniec ukážu ako stratové.

Týždenný finančný horoskop pre Škorpióna

Tento týždeň nestrácajte čas s ľuďmi, ktorí majú iné ciele. Pri práci sa nebojte využiť iniciatívu a vykročiť z radu. Samostatne pracujúci Škorpióni dostanú úlohy, o ktoré sa intenzívne uchádzali. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, rýchlo pochopia rôzne príležitosti a využijú tie najlepšie. V oblasti financií vás čaká solídny prísun peňazí. Podarí sa vám niečo výhodne predať alebo sa rozhodnete urobiť nejakú prácu navyše.

Týždenný finančný horoskop pre Strelca

Septembrová aura prinesie energické pozitívne vibrácie. Ak máte zamestnanie, dávajte si pozor na spolupracovníkov, pretože niektorý z nich vám môže chcieť nejakým spôsobom ublížiť. Strelci, ktorí sú samostatne zárobkovo činní, budú hľadať nové príležitosti, ktoré ich vytrhnú z rutiny. Stojí však za to zvážiť, čo môžete zmeniť a čo sú len vaše prílišné ambície. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali využiť ponuky, najmä ak sa týkajú vzdelávania. Čo sa týka financií, určite by ste mali začať sledovať svoje výdavky a šetriť, aby ste si zaistili finančné zabezpečenie.

Týždenný finančný horoskop pre Kozorožca

Tento týždeň sa vám bude dariť veľa vecí. V práci sa môžete v praktických záležitostiach spoľahnúť na podporu svojho šéfa, ktorý vám rád pomôže alebo poradí. Kozorožci podnikajúci vo vlastnej firme by sa mali odvážne chopiť iniciatívy v podnikaní a nečakať, kým im osud prinesie nejaké dobré príležitosti. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, ak si dajú dokopy fakty, získajú vysnívané voľné miesto. V oblasti financií je vhodný čas zamerať sa na šetrenie a plánovanie budúcich výdavkov.

Týždenný finančný horoskop pre Vodnára

Aura tohto týždňa vám dodá sebadôveru. V práci, ak máte pocit, že si môžete dovoliť viac, je najlepší čas na to, aby ste sa do toho pustili. Samostatne pracujúci Vodnári sa budú v nasledujúcich dňoch venovať tým projektom, ktoré si vyžadujú rýchlosť a odvahu. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, porazia konkurenciu a získajú to, po čom najviac túžia. V oblasti financií si dávajte pozor na pôžičky. Ak sa porozhliadnete, môžete nájsť spôsoby, ako získať viac peňazí bezpečnejším spôsobom.

Týždenný finančný horoskop pre Ryby

V práci sa poraďte s niekým, kto rieši podobné úlohy ako vy, ako najlepšie dosiahnuť vysnívaný rýchly výsledok. Samostatne pracujúce Ryby získajú z nadväzovania priateľstiev a využívania pozvaní do rôznych podnikov. Tí, ktorí v tomto znamení hľadajú zamestnanie, by mali využiť svoje umelecké schopnosti. V oblasti financií si dávajte pozor na peňaženku, bankomatovú kartu alebo mobilný telefón a akékoľvek cennosti, pretože by ste ich mohli stratiť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Neexistujú horší šéfovia ako tieto tri znamenia zverokruhu. Práca s nimi je zvyčajne utrpením

V septembri im nafúka vietor do plachiet. Tri znamenia zverokruhu môžu očakávať šťastie a prosperitu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Dobrý denný horoskop – 18. septembra

18.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na stredu 18. septembra. Čo čaká všetky znamenia zverokruhu? Blíženci majú pred sebou rušný…

Tieto znamenia zverokruhu na jeseň zbohatnú. Môžu sa spoľahnúť na náhly prílev peňazí

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alliance Images). Jeseň so sebou neprináša vždy dobrú náladu, ale tri znamenia zverokruhu by mali byť šťastné. Usporiadanie planét…

Hviezdný denný horoskop – 17. september

17.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok, 17. septembra. Barana čaká nepríjemná povinnosť. Býk by chcel niečo výnimočné. A čo sa…

Tieto znamenia zverokruhu sú skvelí rodičia – patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Tieto tri znamenia zverokruhu sú najlepšími rodičmi - patríte medzi nich? Ich prístup k deťom je úžasný.…

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Auto Trendy

Fernando Alonso dostal svoj Aston Martin Valkyrie

18.9.2024 Redakcia Auto trendy - Je to skvelý darček od spoločnosti Aston Martin. Mercedes SLR, 458 Italia, Honda NSX a McLaren Elva sú len niektoré z výnimočných vozidiel, ktoré vlastní…

Môžete na parkovisku jazdiť bez vodičského preukazu?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy Mnohí dnešní vodiči sa prvýkrát učili šoférovať na parkovisku za panelákom alebo pred zatvoreným obchodným domom.Na takomto parkovisku nie je veľa áut, takže môžeš jazdiť pomaly…

Vzbura proti politike EÚ. Už budúci rok môžu milióny ľudí prísť o prácu

18.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nové emisné normy CO2, ktoré Európska únia ukladá výrobcom automobilov, nadobudnú účinnosť v januári 2025. Zdá sa, že boli pripravení, no náhle zmeny na trhu…

Ak vykladáte tovar, môžete svoje vozidlo zastaviť v zóne so zákazom zastavenia alebo státia?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy - Ak je vaše auto plné batožiny alebo máte tovar, ktorý chcete naložiť alebo vyložiť, je legálne parkovať v zóne zákazu zastavenia alebo státia? Zákon o…

Detské autosedačky s normou R44.04 sú už neplatné - môžu sa ešte používať alebo ich predávať?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy - V obchodoch už nebude možné kúpiť novú detskú autosedačku bez označenia ECE R129. Len tie sú v súčasnosti schválené na predaj v krajinách EÚ. Overte…

Fiat 500e mal byť bestsellerom. Stellantis zastavil výrobu

18.9.2024 Redakcia Auto trendy - Fiat 500e, vozidlo ponúkané výlučne v elektrickom variante, malo byť bestsellerom, rovnako ako jeho predchodca z roku 2007. Trh však celkom jasne overil popularitu elektromobilov.…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov