Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Nov Mesiaca v znamení Panny. Buďte pripravení konať analyticky

3.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Korionov). Nov a spln majú v astrológii a vo svete mágie jedinečný význam. Predkovia roky pracovali s energiou, ktorú podľa nich tieto dve udalosti...

3.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Korionov).

Nov a spln majú v astrológii a vo svete mágie jedinečný význam. Predkovia roky pracovali s energiou, ktorú podľa nich tieto dve udalosti prinášajú. Nov Mesiaca v znamení Panny je ideálnou príležitosťou na získanie tejto sily, pretože sa riadi znamením Panny a to nás môže podnietiť k novým začiatkom, ktoré budú pre nás mimoriadne prospešné.

Septembrové Novolunie prinesie zaujímavú energiu. 
Foto: shutterstock/Korionov

Nov Mesiaca v Panne. Kedy očakávať prílev tejto energie?

Nov Mesiaca v znamení Panny energeticky otvára mesiac a umožňuje vám využiť silu, ktorú prináša Novolunie aj znamenie Panny. Keď Mesiac vstúpi do znamenia zverokruhu Panny, astrológovia sú toho názoru, že to potom prináša energiu spojenú s praktickosťou, poriadkom a detailmi.

Tento výnimočný čas nastal dnes 3. septembra, presne o 3:58.

Podľa astrológie je to čas, keď sa prirodzene zameriavame na úlohy, ktoré si vyžadujú presnosť, organizáciu a analýzu. Panna je zemské znamenie a to dáva tomuto obdobiu uzemnenie a mimoriadne konkrétny, takmer hmatateľný stav.

Okrem toho Panna, keď ju sprevádza nov Mesiac, prináša energiu súvisiacu s organizáciou, zdravím a každodennými návykmi. Je to ideálny čas na mimoriadne praktické využitie energie znamenia Panny, čo pocítia nielen ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu.

Ako využiť energiu znamenia Panny počas Novolunia?
Foto: shutterstock/IgorZh

Budeme mať z toho fyzický aj duchovný úžitok. Ako tento čas čo najlepšie využiť?

Hoci energia Panny má mimoriadne fyzický, prízemný zmysel, neznamená to, že nemôže obohatiť aj našu dušu. Na praktickej, fyzickej a prízemnej úrovni sa môžeme sústrediť na poriadok a logiku plnenia úloh.

Pod vplyvom tejto energie môžeme pociťovať potrebu urobiť si v živote poriadok – na fyzickej aj duševnej úrovni. Je to ideálny čas na zavedenie štruktúry, plánovanie a usporiadanie svojho okolia. Je to ideálny čas na prehodnotenie a reorganizáciu každodennej rutiny, zvykov a povinností. Je to chvíľa na vytvorenie zoznamov úloh, na stanovenie priorít.

Panna je o čistej analýze, chladnom pohľade na situáciu bez emócií. Ľahšie zistíme, čo treba zlepšiť, naplánujeme akcie a…. začať nové projekty. Je to čas, ktorý môžeme veľmi starostlivo využiť na profesionálne aktivity.

Neexistuje ani lepší čas na … upratovanie domu. Čistota a usporiadanie prostredia sú pre Panny veľmi dôležité. Uprataný a usporiadaný priestor často poskytuje oddych a pocit harmónie. Pre Panny nie je práca v chaotickom prostredí riešením. Poriadok na stole znamená poriadok v hlave – inak nemá zmysel pustiť sa do práce.

Pre Panny však nie je dôležité len to, čo je navonok, ale aj to, čo je vo vnútri. Novolunie v tomto znamení je priaznivé na to, aby sme venovali pozornosť fyzickému a duševnému zdraviu. Môžete sa zamerať na zavedenie zdravých návykov, ako je pravidelná fyzická aktivita, zdravá strava alebo meditácia, prípadne na terapiu u psychológa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V septembri im nafúka vietor do plachiet. Tri znamenia zverokruhu môžu očakávať šťastie a prosperitu

Začiatok týždňa a mesiaca s dobrými vyhliadkami. Jedno znamenie zverokruhu musí byť opatrné


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Výnimočný denný horoskop. Piatok môže byť skvelou predzvesťou víkendu

13.9.2924 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Denný horoskop na 13. septembra. Býk zažije profesionálnu zmenu. Strelec sa pre niekoho obetuje. A čo sa bude…

Auto Trendy

Ktoré značky Stellantis majú najväčší potenciál?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spolu so spoločnosťou Geely je Stellantis automobilovou skupinou s najväčším počtom značiek vo svojom sortimente. Spoločnosť vznikla v roku 2021, keď sme spojili PSA (vtedy…

Ako spoznať auto po záplavách. „Povodne zanechávajú stopy“.

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Auto po záplavách údajne vyzerá dobre, ale voda mohla spôsobiť škody, ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné. Ako spoznáte zaplavené auto? Vlhkosť, pleseň v…

Nissan Qashqai vytvoril svetový rekord v bungee jumpingu

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan Qashqai prekonal rekord v bungee jumpingu. Tento kúsok bol zorganizovaný pre reklamu.

Európsky automobilový priemysel riskuje pokuty vo výške miliárd eur. Šéf Renaultu hovorí

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Európskemu automobilovému priemyslu hrozia pokuty až do výšky 15 miliárd eur za nedodržanie úrovní emisií uhlíka.

Sú čínske značky lepšie ako globálne značky? Túto štúdiu nevynecháte

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Značky z Číny rastú impozantným tempom, čo čoraz viac oceňujú čínsky používatelia automobilov. Tu sú prekvapivé výsledky prieskumu spokojnosti zákazníkov, ktorý uskutočnila spoločnosť JD Power.

Prvé fotografie nového Volkswagenu Tayron. Väčší brat Tiguanu debutuje 10. októbra

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen zverejnil prvý teaser pripravovaného modelu Tayron. Väčší brat modelu Tiguan bude predstavený 10. októbra.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov