Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry. Je čas si vydýchnuť

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto – planéta transformácie a vnútornej sily – našťastie...

5.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

Štyri znamenia zverokruhu sú zapojené do karmických cyklov, ktoré trvajú od roku 2008. Pluto – planéta transformácie a vnútornej sily – našťastie 1. septembra opäť vstúpila do znamenia Kozorožca a zostane v ňom až do 19. novembra 2024, keď opäť vstúpi do Vodnára. Ide o cyklus uvoľňovania a prijímania nových začiatkov. Astrológovia určujú štyri znamenia zverokruhu, ktoré „vstúpia do úplne novej éry svojho života“.

Ktoré znamenia ukončujú 16-ročný karmický cyklus a vstupujú do úplne novej éry?
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Je to príležitosť konečne pocítiť hrdosť na svoje úspechy a poučiť sa z neočakávaných udalostí, ktoré prináša osud. Pluto chce, aby sa narodení v týchto znameniach povzniesli nad svoje obmedzenia a obavy, aby v prípade potreby prevzali iniciatívu. Vďaka pochopeniu, ktoré im Pluto poskytne, budú mať tieto znamenia pocit, že môžu dosiahnuť všetko, po čom túžia, všetko, o čom snívajú.

Tu sú štyri znamenia zverokruhu, ktoré ukončia svoj 16-ročný karmický cyklus pred koncom roka 2024:

Baran

Pluto v Kozorožcovi sa vám mohol zdať obmedzujúci, keď ste sa museli postaviť zoči-voči vodcom a ľuďom na takzvaných pozíciách. Teraz sa však môžete stať tým, kto velí. Pluto v Kozorožcovi vás naučí veľa o diplomacii, aj keď necítite jej dôležitosť vo vzťahoch s ľuďmi. Pamätajte, že vedenie, vodcovstvo sa netýka len práce alebo spoločenského života, ale aj vzťahov s blízkymi.

Na mysli máte, milí Barani, veľa povinností. Niektoré z nich sa vám mohli zdať ťažké, dokonca nad vaše sily. Teraz sa však môžete zamyslieť nad svojím vývojom, nad základmi, ktoré ste si vybudovali. Vaše úspechy sú vďaka tomuto tranzitu väčšie, viditeľnejšie – Pluto sa vracia do vášho znamenia, aby vám dal veľmi potrebné lekcie. Zdá sa, že teraz máte viac pod kontrolou situáciu a svoje záležitosti.

Získate si rešpekt okolia a tentoraz sa musíte naučiť ovládať svoju nezrelú a vzdorovitú stránku, aby ste mohli privítať múdrejšiu, trpezlivejšiu a spolupracujúcu verziu seba samého.

Drahý Rak, teraz položíte základy, ktoré potrebujete, aby ste mohli naďalej objavovať, kto ste a bojovať za to, v čo veríte.
Foto: shutterstock/Ekaterina Jurkova

Rak

Charakteristickým ukazovateľom tohto tranzitu je, že ste sa vďaka svojim skúsenostiam vo vzťahoch stali nezávislejšími. Návrat Pluta do Kozorožca je lekciou o tom, ako vás ochrana vašich hraníc posilní. Pravdepodobne už teraz máte pocit, že až teraz ste schopní skutočne milovať – trvalo vám to až 16 rokov. Teraz môžete byť s niekým, kto má to, čo ste celý život hľadali. Ale pozor, možno nebudete ochotní robiť kompromisy alebo sa uspokojiť s náhradou.

Ďalším vplyvom tohto tranzitu je váš vzťah k minulosti a to, ako súvisí s tým, čím ste teraz. Hoci môže byť ťažké nechať ju odísť, môžete vidieť, ako tieto skúsenosti formovali to, kým ste a umožnili vám zmeniť svoju cestu. Všetko sa vám môže zdať inak, ale všimnete si, že sa začínajú objavovať chýbajúce kúsky skladačky.

Drahý Rak, teraz položíte základy, ktoré potrebujete, aby ste mohli naďalej objavovať, kto ste a bojovať za to, v čo veríte.

Váhy

Váhy, skôr než zistíte, ako sa menia vaše romantické vzťahy, vráťte sa späť a zamyslite sa nad okamihmi, ktoré boli spojené s vaším základom. Posledných 16 rokov vám pomohlo prevziať viac zodpovednosti, a tak sa stať majstrom svojho vodcovstva.

Z emocionálneho hľadiska vás Pluto v Kozorožcovi možno urobil emocionálne inteligentnejšími a zameranými na duchovno. Objavili ste tajomstvá a históriu súvisiacu s domovom, s blízkymi – to vám umožnilo stať sa súcitnejším a starostlivejším človekom pre druhých. Hoci to mohlo byť ťažké, vaše srdce sa mohlo vyvinúť a vaša schopnosť bezpodmienečnej lásky sa teraz môže prejaviť vo všetkých aspektoch vášho života. Úlohy, ktoré ste museli počas tohto tranzitu prevziať, sa pravdepodobne prejavia vo vašej kariére, najmä ak sa stanete šéfom.

To by vám mohlo pomôcť stať sa dôveryhodnejšími v očiach druhých, pretože vaša náklonnosť a láskavosť sa bude ľuďom okolo vás zdať úprimná.

Kozorožec

Váš vývoj, milý Kozorožec, za posledných 16 rokov je priam ohromujúci. Pluto vám pomohol cítiť sa silnejšími a hrdšími na seba. Kto ste, čoho ste sa vzdali a ako ste v uplynulých rokoch rástli a našli svoju silu, bude teraz v centre pozornosti.

Teraz sa zamerajte na opätovné získanie svojej pozície a naučte sa nenechať sa odradiť predchádzajúcimi neúspechmi. Keď sa Pluto vráti do vášho znamenia, môže to byť vyvrcholenie všetkého, čo ste vydržali, naučili sa a prijali. Keď sa pripravíte na pohľad do budúcnosti, Pluto vám vnesie svetlo, nádej a príležitosť hlbšie sa spojiť nielen so sebou, ale aj s ostatnými. Rozvíjanie lepších vzťahov s ľuďmi okolo vás a väčšia ochota počúvať môžu pracovať vo váš prospech. Otvorte svoju myseľ, srdce a ducha tomu, čo vás čaká.

Nebude vás blokovať strach, pretože vďaka týmto zmenám ste objavili svoju odolnosť a schopnosti, ktoré vám umožnia konečne zažiariť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať

Neexistujú horší šéfovia ako tieto tri znamenia zverokruhu. Práca s nimi je zvyčajne utrpením


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Výnimočný denný horoskop. Piatok môže byť skvelou predzvesťou víkendu

13.9.2924 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). Denný horoskop na 13. septembra. Býk zažije profesionálnu zmenu. Strelec sa pre niekoho obetuje. A čo sa bude…

Tieto tri znamenia zverokruhu sa vždy vyznačujú štýlom. Ich vzhľad priťahuje závistlivé pohľady

12.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LightField Studios). Tri znamenia zverokruhu, ktoré vynikajú svojím štýlom. Ich vzhľad priťahuje závistlivé pohľady a okruh verných nasledovníkov. Patríte…

Auto Trendy

Ktoré značky Stellantis majú najväčší potenciál?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Spolu so spoločnosťou Geely je Stellantis automobilovou skupinou s najväčším počtom značiek vo svojom sortimente. Spoločnosť vznikla v roku 2021, keď sme spojili PSA (vtedy…

Ako spoznať auto po záplavách. „Povodne zanechávajú stopy“.

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Auto po záplavách údajne vyzerá dobre, ale voda mohla spôsobiť škody, ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné. Ako spoznáte zaplavené auto? Vlhkosť, pleseň v…

Nissan Qashqai vytvoril svetový rekord v bungee jumpingu

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nissan Qashqai prekonal rekord v bungee jumpingu. Tento kúsok bol zorganizovaný pre reklamu.

Európsky automobilový priemysel riskuje pokuty vo výške miliárd eur. Šéf Renaultu hovorí

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Európskemu automobilovému priemyslu hrozia pokuty až do výšky 15 miliárd eur za nedodržanie úrovní emisií uhlíka.

Sú čínske značky lepšie ako globálne značky? Túto štúdiu nevynecháte

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Značky z Číny rastú impozantným tempom, čo čoraz viac oceňujú čínsky používatelia automobilov. Tu sú prekvapivé výsledky prieskumu spokojnosti zákazníkov, ktorý uskutočnila spoločnosť JD Power.

Prvé fotografie nového Volkswagenu Tayron. Väčší brat Tiguanu debutuje 10. októbra

15.9.2024 Redakcia Auto trendy - Volkswagen zverejnil prvý teaser pripravovaného modelu Tayron. Väčší brat modelu Tiguan bude predstavený 10. októbra.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov