Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Čo nás čaká v nedeľu? Nie každému sa bude dariť. Horoskop na dnes

8.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Baran sa bude cítiť ukrivdený. Býci by mali dôverovať svojej intuícii. Zistite, čo pre vás pripravila nadchádzajúca nedeľa. V nedeľu sa končí...

8.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa).

Baran sa bude cítiť ukrivdený. Býci by mali dôverovať svojej intuícii. Zistite, čo pre vás pripravila nadchádzajúca nedeľa.

Čo nás dnes čaká?
Foto: shutterstock/New Africa

V nedeľu sa končí víkend. Môže priniesť pozitívne pocity, ale aj poriadnu melanchóliu. Je len na vás, ako sa s ňou vyrovnáte.

Denný horoskop – Baran

Baran sa bude cítiť ukrivdený. Nespravodlivosť, ktorá vás zasiahne, by vám mohla vážne pokaziť život. Radšej sa zhlboka nadýchnite a premyslite si, ako sa s istými nepríjemnosťami vysporiadať. Len tak sa dostanete cez najťažšie chvíle.

Denný horoskop – Býk

Býci by mali dôverovať svojej intuícii. Nemôžete tak pevne lipnúť na tom, čo je racionálne, inak sa nakoniec zbláznite. Zbavte sa nudy zo svojho okolia a začnite konečne žiť. Možno by stálo za to, aby ste sa zamerali aj na nejaké nové vzťahy? Na rozdiel od vášho podozrenia sa vám môže celkom dobre dariť nadväzovať nové priateľstvá.

Denný horoskop – Blíženci

Blížencov čaká krásna nedeľa.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Blíženci sa budú cítiť trochu rozmaznaní. Čaká vás množstvo pozitívnych prekvapení, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári. Na druhej strane, ak máte stále strach, nezabúdajte, že všetko môžete ovplyvniť. Musíte len chcieť.

Denný horoskop – Rak

Rak začne váhať. Nemáte radi, keď vás stále dokola presviedčajú tí istí ľudia. Môžete mať pocit, že vás využívajú. Ak je to naozaj tak, mali by ste s tým začať bojovať. Koniec koncov, nie ste predsa malé dieťa, ktorému by sa malo hovoriť, čo má robiť, však?

Denný horoskop – Lev

Lev prežije neželané stretnutie. Určite nebude plánované – jednoducho narazíte na niekoho, komu ste sa snažili všemožne vyhnúť. Snažte sa nasadiť dobrú tvár a nebojujte, aby ste si nespôsobili problémy.

Denný horoskop – Panna

Kde sa dnes ocitne panna?
Foto: shutterstock/triocean

Panna sa ocitne niekde, kde vôbec nechce byť. Bohužiaľ, nebudete mať na to veľký vplyv. Svoju nevôľu môžete vyjadriť nahlas, ale počítajte s tým, že sa to druhým nebude páčiť a že to určite nepochopia. Ak však túžite byť sami sebou, nehanbite sa.

Denný horoskop – Váhy

Váhy si potrebujú napraviť niektoré problémy. Len tak sa vám podarí vyrovnať sa s určitými nepriazňami osudu. O žiadnom zo svojich krokov radšej príliš dlho nerozmýšľajte, pretože to môže spôsobiť len problémy.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión bude všetko robiť veľmi rýchlo. To, čo sa vám stane, prekvapí všetkých okolo vás a aj vás. Nerobte si s tým príliš veľké starosti a jednoducho pokračujte vpred. Nič iné vám aj tak nezostáva.

Denný horoskop – Strelec

Strelec bude mať na niekoho veľký vplyv. Užívajte si to, pretože zvyčajne vám tieto veci nevychádzajú. Radšej sa zamyslite nad tým, čo môžete urobiť, aby to tak zostalo. Tiež sa poponáhľajte s nejakým riešením, pretože by sa to všetko mohlo skončiť zle.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec bude riešiť dilemu. Niekto príde na pomoc?
Foto: shutterstock/Ekateryna Zubal

Kozorožec bude niekam pozvaný. Budete horúčkovito premýšľať, ako sa z toho dostať. Je možné, že vám príde na pomoc dôveryhodná osoba. Pokúste sa pre ňu niečo na oplátku urobiť, inak vás zasiahnu obrovské výčitky svedomia.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár sa bude cítiť prekvapený. Niekto sa vám náhle prizná k niečomu dôležitému, od čoho závisí vaša budúcnosť. Je možné, že to vo vašom živote naozaj veľa zmení. Namiesto toho, aby ste sa tým trápili, urobte to, čo považujete za správne.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sú pod veľkým stresom. Všetko pôjde úplne inak, ako ste si naplánovali. Okrem toho vás niekto veľmi sklame a nedodrží slovo. V dôsledku toho zostanete so svojimi problémami úplne sami, ale ak sa budete snažiť, všetkým dokážete, že vás nie je také ľahké poraziť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V septembri im nafúka vietor do plachiet. Tri znamenia zverokruhu môžu očakávať šťastie a prosperitu

Neexistujú horší šéfovia ako tieto tri znamenia zverokruhu. Práca s nimi je zvyčajne utrpením


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov