Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Týždenný horoskop pre všetky znamenia na 9. – 15. septembra. Kto sa bude cítiť preťažený a kto dostane veľmi dobré správy?

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Ako bude prebiehať nový týždeň? Pozrite sa, čo môžete očakávať v nasledujúcich dňoch, a pripravte sa na rôzne možnosti. Týždenný horoskop na 9....

9.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Ako bude prebiehať nový týždeň? Pozrite sa, čo môžete očakávať v nasledujúcich dňoch, a pripravte sa na rôzne možnosti.

Týždenný horoskop (9. – 15. septembra) pre všetky znamenia.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Baran

Barani budú mať tento týždeň v hlave veľa nových vecí. Váš život bude veľmi chaotický a možno budete mať problém dostať veci pod kontrolu. Bohužiaľ, v najbližších dňoch si nenájdete veľa času na potešenie, pretože nahromadené povinnosti vás úplne pohltia.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Býk

Býci budú mať pred sebou niekoľko dobrých dní. Môžete očakávať pozitívne správy a zaujímavé úlohy, ktoré vám prinesú pomerne veľký úžitok. Budete spokojní/spokojné so svojimi úspechmi, aj keď sa z nich nevyklube nič mimoriadne významné.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Blíženci

Blížencom prinesie nový týždeň príležitosť na cestovanie. Mali by ju využiť!
Foto: shutterstock/Media_Photos

Nasledujúce dni budú priaznivé pre cestovanie. Využite posledné teplé chvíle a vyberte sa na nejaké krásne miesto. Nový týždeň vám otvorí zaujímavé príležitosti. Naskytne sa vám príležitosť, ktorú by ste mali využiť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Rak

Nový týždeň prinesie veľa prekvapení pre ľudí v znamení Raka. Môžete očakávať skutočné prekvapenia, dobré aj trochu horšie. Stretnete tiež zaujímavých ľudí a možno nadviažete novú známosť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Lev

Lev môže tento týždeň očakávať novú ponuku, ktorú by mal prijať.
Foto: shutterstock/Dragana Gordic

Čo čaká zverokruhových Levov v nadchádzajúcom týždni? Budete mať veľa práce a nových povinností, ale podarí sa vám nájsť si čas aj na svoje záľuby a potešenia. Koniec týždňa bude pre vás mimoriadne pozitívny a prinesie vám dobré správy. Mohli by ste tiež dostať dôležitú ponuku, ktorú by ste nemali odmietnuť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Panna

Panny by mali tento týždeň vedieť povedať rázne „nie“. Nenechajte sa využívať!
Foto: shutterstock/Andrii Iemelianenko

Panny sa v najbližších dňoch môžu cítiť trochu preťažené. Budete mať pocit, že sa vás ostatní snažia využiť. Nemali by ste to však dopustiť. Niekedy je dobré stáť si za svojím a povedať rázne „nie“. Nedovoľte, aby vás niekto zneužíval.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Váhy

Váha môže očakávať dobré správy. Bude to dobrý týždeň pre toto znamenie.
Foto: shutterstock/fizkes

Nový týždeň sa ukáže ako veľmi priaznivé obdobie pre ľudí v znamení Váh. Mohli by ste dostať vynikajúce správy a v práci vás čaká veľa dobrých vecí. Možno sa vám podarí zapojiť sa do projektu, ktorý vám pomôže zlepšiť vašu finančnú situáciu.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Škorpión

Škorpión by mal všetko prepočítať dvakrát. Tento týždeň to bude potrebné.
Foto: shutterstock/fizkes

Týždenný horoskop hovorí, že Škorpión by sa mal tento týždeň zdržať veľkých výdavkov. Snažte sa príliš nezblázniť a byť extravagantný/prosperujúci. Dobre si premyslite svoje výdavky, pretože vaše úspory by sa vám mohli čoskoro hodiť.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Strelec

Strelci budú tento týždeň plní energie a chuti prijímať nové výzvy. Budete mať pocit, že dokážete veľa a vaše činy sa vám vyplatia. Môžete očakávať nejakú prémiu alebo možno aj povýšenie. Ani v spoločenských vzťahoch sa nebudete mať na čo sťažovať.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Kozorožec

V živote kozorožca sa tento týždeň môže objaviť nová osoba. Dajte jej šancu!
Foto: shutterstoc/Daria Voronchuk

Nový týždeň otvorí Kozorožcom zverokruhu mnoho príležitostí. Najbližšie dni sa ukážu ako ideálny čas na to, aby ste začali uskutočňovať dôležité životné zmeny. Mohli by ste sa začať obzerať po novej práci a je možné, že sa vo vašom živote objaví zaujímavá osoba, ktorú by ste chceli lepšie spoznať.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra Vodnár

Vodnár bude tento týždeň nápaditý a energický. Podarí sa vám uskutočniť mnohé plány a vyriešiť niektoré nedoriešené záležitosti. Nasledujúce dni budú pre vás veľmi plodné, hoci si z vašej strany môžu vyžadovať určité obete.

Týždenný horoskop na 9. – 15. septembra – Ryby

Ryba bude tento týždeň prekvapená nohláseným hosťom. Nebude sa jej to páčiť.
Foto. shutterstock/Tero Vesalainen

Najbližšie dni nebudú pre ľudí v znamení Rýb jednoduché. Možno budete mať na krku nové starosti a povinnosti sa ukážu ako mimoriadne vyčerpávajúce. Najhorší však bude koniec týždňa. Neohlásený hosť, ktorý sa náhle objaví vo vašom dome, vás môže prinútiť zmeniť niektoré vaše plány. Jeho alebo jej prítomnosť sa vám nebude páčiť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú to najveselšie znamenia zverokruhu. Nikdy nestrácajú zmysel pre humor a radi vtipkujú

Tieto znamenia zverokruhu sú zmyselné a charizmatické. Nikto im nedokáže odolať


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Veľký denný horoskop – 16. septembra

16.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 16. septembra. Baran môže mať problémy s energiou. Býk sa bude cítiť sklamaný. Čo nás…

Tieto znamenia zverokruhu budú budúci týždeň čeliť vážnemu problému. Riešenie nebude jednoduché

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Shift Drive). Pre niektorých ľudí nebude nadchádzajúci týždeň jednoduchý. Dostanú sa do problémov - vážny problém je už na…

Mimoriadny denný horoskop – 15. septembra

15.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Phinyo De Italiano). Denný horoskop na nedeľu 15. septembra pre všetky znamenia zverokruhu. Barani v sebe objavia silu. Blíženci…

Nový denný horoskop – 14. septembra

14.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na 14. septembra. Baran bude mať úspešný deň. Býk začne deň dôležitým rozhodnutím. A čo sa…

Čo o vás prezrádza váš rok narodenia? Už to rozlúštili. Možno budete veľmi prekvapení

13.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Darya_Kisialiova). Čo znamená posledná číslica v roku vášho narodenia? Táto zdanlivo bezvýznamná pozícia v číselnej postupnosti môže o vašom…

Auto Trendy

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla sa túto záležitosť ďalej preskúmať.

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025.

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody o clách. Čína odporúča výrobcom automobilov…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol predstavený na špeciálnom podujatí.

Hyundai pripravuje uvedenie nového veľkého SUV. Kedy bude predstavený ďalší Ioniq 9?

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Hyundai uvedie na trh nové veľké elektrické SUV, ktoré bude úzko spolupracovať s modelom Kia EV9. Predstaviť by sa mal koncom tohto roka. Hyundai uvedenie…

Dongfeng Box debutuje v Európe: Čínsky hatchback dlhý niečo vyše 4 metrov

16.9.2024 Redakcia Auto trendy - Technologický čínsky hatchback s tvarmi navrhnutými tak, aby maximalizovali vnútorný priestor, má množstvo palubných technológií a V2L.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov