Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Horoskop lásky hovorí o veľkom šťastí. Aj „emocionálny bankrot“ je na zozname

24.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Čo čaká Býka v láske? Aké emócie sa objavia v živote zverokruhu Kozorožca? Pozrite si svoj horoskop lásky na najbližšie dni. Horoskop lásky...

24.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Čo čaká Býka v láske? Aké emócie sa objavia v živote zverokruhu Kozorožca? Pozrite si svoj horoskop lásky na najbližšie dni.

Horoskop lásky na najbližšie dni.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Horoskop lásky – Baran

V záujme vášho partnerského vzťahu bude dobré, ak si pred tým, ako niečo poviete, dvakrát zahryznete do jazyka. Aby ste si zachovali rovnováhu, musíte robiť kompromisy. Určite vás koncom týždňa čaká veľmi vážny rozhovor.

Čo ešte stojí za to vedieť? Tento týždeň sa nevyhnutne zamerajte na svoje zdravie. Urobte si skutočné spytovanie svedomia. Kedy ste naposledy navštívili lekára a požiadali ho o odporúčanie na vyšetrenie? Pamätajte, že prevencia je lepšia ako liečba. Spomeňte si na zdravotnú históriu Leva alebo Panny. Viete, ako sa to pre nich skončilo. Pravdepodobne nechcete to isté pre seba? Požiadajte Raka o telefónne číslo na dobrého lekára a zapíšte sa na termín.

Horoskop lásky – Býk

Tento týždeň vás čaká veľa práce. Svoju pozornosť musíte venovať nielen svojej profesionálnej práci, ale aj práci na zlepšení kvality svojho partnerského vzťahu. Inak sa vám nepodarí zbúrať staré štruktúry, ktoré vás oboch zaťažujú.

Čo ešte stojí za to vedieť? Tento týždeň nebude jednoduchý ani ľahký. Budete musieť urobiť niekoľko veľmi dôležitých rozhodnutí. Niekoľko z nich nebude podľa vašich predstáv, ale nemáte inú možnosť. Koniec koncov, týka sa to vašej budúcnosti a vy chcete, aby bola pre vás čo najlepšia. Rozhovor s Kozorožcom vám mnohé objasní. Zatiaľ robte všetko tak, aby ste sa postarali o svoju budúcnosť a o svoje povýšenie.

Horoskop lásky – Blíženci

Nedali ste na rady staršieho člena rodiny a teraz musíte znášať následky, čo by mohlo vrhnúť tieň na váš vzťah. V tomto týždni zbankrotujete nielen fyzicky, ale aj duchovne.

O čom ešte stojí za to vedieť? Týždeň plný práce, ale aj radosti z toho, že sa vám podarí veľa dosiahnuť a bude to pre vás dobré. Na konci týždňa vás čaká stretnutie, veľmi dôležité. Nemôžete ho zrušiť. Dobre si teda naplánujte posledné dni týždňa, aby vašej pozornosti nič neuniklo. V takzvanom medziobdobí nezabúdajte na fyzickú aktivitu. Poznáte príslovie, že v zdravom tele sa skrýva zdravý duch. Tak sa do toho pustite!

Horoskop lásky – Rak

Nezhody neveštia nič dobré. Možno budete prvý, kto konečne povolí a podá ruku na zmierenie. Nezabúdajte, že raz ste hore a raz dole. Nechcete predsa stále trčať dole, však?

O čom ešte stojí za to premýšľať? Tento týždeň budete z návalu práce pochybovať o svojich vlastných schopnostiach. Nepomôže vám ani to, že budete v takzvanom centre pozornosti. Niekto bude pozorne sledovať vašu prácu, aby vás nevyhnutne prichytil pri nejakej chybe. Je škoda, že tento niekto nevidí vaše nedostatky. Dávajte si preto pozor na Vodnára. Jeho úmysly nie sú úprimné. Lev a Rak vám môžu pomôcť vyriešiť zložitú situáciu.

Horoskop lásky – Lev

Stále otáčate hlavu dozadu a hľadáte tam niečo neurčité. To, čo je definované, je priamo pred vami. Stačí po tom len siahnuť a budete šťastní. Pozrite sa na to a presvedčte sa sami.

Čo ešte stojí za to vedieť? Existuje niečo alebo niekto, čo vám bráni v konaní. Vo vás drieme toľko nápadov, ale bojíte sa ich odhaliť svetu. Zmeňte tento postoj, inak vás niečo minie a na vaše miesto nastúpi niekto iný. Počúvajte Panny a Ryby. Ich činnosť vám dodá odvahu. Vždy tu budú pre vás. Tak konajte a ukážte svetu svoju najlepšiu stránku.

Horoskop lásky – Panna

Prestaňte bojovať so svojimi pocitmi. Stále sú silnejšie ako vy, aj keď si nahovárate opak. Je najvyšší čas povedať tejto osobe, čo k nej cítite. Stretne sa to s pozitívnou odozvou. Je strata času čakať.

Čo ešte stojí za to vedieť? Tých niekoľko rozhovorov, ktoré budete musieť tento týždeň viesť v práci, nebude príjemných. Je na vás, aby ste ostatných presvedčili. Dodajte si teda odvahu, alebo si ju dodajte od svojho Blíženca, ktorý bude vždy stáť pri vás, a preto sa nemusíte ničoho obávať. Tento týždeň nebude ľahký, preto si naplánujte víkend, ktorý strávite zábavou s rodinou a priateľmi.

Horoskop lásky na najbližšie dni.
Foto: shutterstock/chairoij

Horoskop lásky – Váhy

Ak budete naďalej pasívni a nebudete konať, vaša láska vás minie. Ani si ju nevšimnete prichádzať. Dajte si tento týždeň za cieľ urobiť viac než len čakať. Samozrejme, ak vám na tom záleží.

Čo ešte stojí za to vedieť? Predchádzajúci týždeň vám dal zabrať. Tento týždeň si naopak budete môcť vydýchnuť. Preto si namiesto divokého vychádzania do mesta doprajte niekoľko dní oddychu. Nechajte dobrú spoločnosť, aby tento blažený stav doplnila. Dobre sa bude dariť Levom alebo Rakom. Na druhej strane, Vodnár bude tento týždeň veľmi mrzutý, preto sa mu vyhýbajte ako moru. Jeho melancholické stavy nepotrebujete. Nespáľte však za sebou mosty.

Horoskop lásky – Škorpión

Vpustenie príliš veľkého počtu ľudí do vášho vzťahu by mohlo byť katastrofou. Dávať si radiť je dobré, ale pamätajte, že to, čo je dobré pre niekoho, nemusí byť vždy dobré aj pre vás. Začnite byť viac kritickí a bude vám to len prospievať.

Čo ešte stojí za to vedieť? Tento týždeň vás čaká trochu turbulencií. Niekto od vás bude chcieť pomoc a vy si na to nenájdete čas a dotyčná osoba sa na vás urazí. Budete musieť rýchlo vysvetliť situáciu, že to nie je tak, ako si myslí. Nebude to ľahké. V práci niekto nepríde na stretnutie a vy budete musieť zmeniť svoje plány. Tu vám prídu na pomoc Ryby, ktoré majú plán b. Oplatí sa ho využiť.

Horoskop lásky – Strelec

Dosiahli ste pokoj v duši. To, čo ste chceli, sa vo vašom živote konečne začína napĺňať. Zahrnuli ste však do týchto plánov aj očakávania svojej druhej polovičky? Pretože bez nej to pre vás nebude ľahké.

Čo ešte stojí za to vedieť? Budete mať pocit, že tento týždeň je vhodný na uskutočnenie zmien. Tie sa dotknú každej oblasti vášho života. A tieto zmeny budú pre vás len dobré. Nezabudnite však byť v niektorých veciach veľmi opatrní. Robiť veci pod vplyvom svojich emócií, najmä keď sú rozrušené, nie je dobré. Panna a Škorpión dokážu vaše emócie schladiť. Využite ich podporu.

Horoskop lásky – Kozorožec

Z času na čas sa oplatí postaviť na hlavu a pozrieť sa na svoje záležitosti z úplne inej perspektívy. Nejednajte v emóciách. Premyslite si každý svoj krok a všetko, čo urobíte, bude dobré pre vás aj pre váš vzťah.

Čo ešte stojí za to vedieť? Nezabudnite sa naučiť byť asertívni. To, že niekomu poviete „nie“, ešte neznamená, že ste neslušní. Ide len o to, že sa musíte konečne začať starať o svoje vlastné blaho. Nenechajte si prerásť cez hlavu. Nerobte unáhlené rozhodnutia ani nesľubujte príliš veľa. Neskôr môžete zistiť, že svojim sľubom nedokážete vyhovieť a ohrozíte svoju povesť. Učte sa od Leva. Jeho prístup k veciam je všetkým v jeho okolí dobre známy.

Horoskop lásky – Vodnár

Pestujte rodinné šťastie, ktoré sa vám podarilo vybudovať tvrdou prácou a obetami. Nevracajte sa späť a nepozerajte sa za seba. Tam vám v okruhu vašich záujmov už nič nezostane. Budúcnosť leží pred vami.

Čo ešte stojí za to vedieť? Konečne vaša tvrdá práca začína prinášať ovocie. To je však len začiatok. Všetko je ešte pred vami. Preto nemôžete zaspať na vavrínoch, aj keď vás k tomu niečo zvádza. Pozrite sa na Kozorožca. Stále sa stavia na nohy. Učte sa od neho a dosiahnete ešte viac. Oplatí sa učiť od tých najlepších. Nenechajte si nahovoriť opak.

Horoskop lásky – Ryby

Nedovoľte, aby vás úplne ovládli vaše emócie, inak by ste mohli prísť o niečo veľmi dôležité, napríklad o potreby milovanej osoby. Nemôže sa stať, že by ste boli spolu, ale tak trochu oddelení. Takto si dobrý vzťah nevybudujete. Zmeňte to!

Čo ešte stojí za to vedieť? Tento týždeň bude plný zaujímavých stretnutí a získavania nových skúseností. Budete sa doslova vznášať nad zemou. Takto budete intenzívne spokojní a naplnení. Navyše konečne nájdete spôsob, ako stráviť každú voľnú chvíľu spolu so svojou milovanou osobou. Na stretnutia so Škorpiónom a Strelcom tento týždeň zabudnite. Záleží len na vás a vašej druhej polovičke.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ktoré znamenia zverokruhu vás v spálni nesklamú? Ste na zozname?

Tu sú tri najtvrdohlavejšie znamenia zverokruhu. Vždy si stoja za svojím, aj keď sa mýlia


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nový denný horoskop – 24. septembra

24.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Bada1). Denný horoskop na utorok 24. septembra 2024. Baran bude niečím ohromený. Býk sa dnes potrebuje vyrozprávať. A k…

Veľký denný horoskop – 23. septembra

23.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ana99Dragan). Denný horoskop na 23. septembra. Býk sa bude cítiť slabý. Blíženci budú mať dôležité stretnutie. A ako sa…

Ktoré znamenia zverokruhu vás v spálni nesklamú? Ste na zozname?

22.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Zdá sa, že ísť s niekým do postele je pre každého rovnako príjemná činnosť, ale astrológia si nerobí…

Tieto znamenia zverokruhu majú v sebe veľké tajomstvo. Sú to vyvolení vesmíru?

23.9.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sun ok). Každé znamenie zverokruhu je jedinečné a má svoje vlastné tajomstvá, ktoré mu uľahčujú fungovanie na Zemi. Tri…

Noste ich v peňaženke a prilákate bohatstvo. Peniaze už nebudú problém. Stačí jedna maličkosť

22.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/shisu_ka). Ako zbohatnete? Niekto povie, že najdôležitejšia je tvrdá práca, ale astrológovia majú inú odpoveď. Podľa nich stačí, ak…

Auto Trendy

Tu je prvý pohľad na športový sedan

24.9.2024 Redakcia Auto trendy - Druhý elektrický model N príde na trh v septembri 2025 a mohol by ešte viac zlepšiť jazdné vlastnosti modelu Ioniq 5 N. Ioniq 5 N…

Šesťtaktný motor zdvojnásobuje výkon a kompresiu

24.9.2024 Redakcia Auto trendy - Sanie, kompresia, výkon a potom výfuk. Na tomto princípe funguje každý štvortaktný motor, ktorý bol kedy vyrobený. Približne 80 % všetkých v súčasnosti existujúcich motorov…

Pozrite si toto športové auto Dacia - absurdné alebo cool?

24.9.2024 Redakcia Auto trendy - Bolo by to najväčšie prekvapenie v automobilovom sektore za posledné roky. Vždy, keď sme hovorili o inom variante modelu Dacia, prejavili ste veľký záujem. Mám…

Kamery s umelou inteligenciou zaznamenali 109 detí bez bezpečnostných pásov

24.9.2024 Redakcia Auto trendy - Vysoká pokuta je tu najmenším rizikom. Devonská a cornwallská polícia vidí červenú - a nielen na semaforoch. Policajný zbor odhalil, že jeho kamery poháňané umelou…

Najobľúbenejšie auto v Európe.

24.9.2024 Redakcia Auto trendy - Titul najobľúbenejšieho auta v Európe v auguste získala už po šiesty raz v tomto roku Dacia Sandero. Tento cenovo dostupný model je zároveň najobľúbenejším modelom…

Mercedes oslavuje úspech vo Formule 1 špeciálnou edíciou AMG GT 63 Pro

23.9.2024 Redakcia Auto trendy - Pri príležitosti Veľkej ceny Singapuru oslavuje Mercedes-Benz spolu so svojím partnerom Petronas úspech vo Formule 1. V rámci tohto podujatia nemecký výrobca predstavuje limitovanú edíciu…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov