Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Rodina a priatelia, Zaujímavosti,

Psychotest. Vyberte si ovocie a zistite, čím odpudzujete ľudí

26.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Victoria Sergeeva Pixabay/QUICK_DRAWING). Každý z nás má rád niečo iné – veď viete. Sú však aj črty, na ktorých sa väčšina ľudí...

26.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Victoria Sergeeva Pixabay/QUICK_DRAWING).

Každý z nás má rád niečo iné – veď viete. Sú však aj črty, na ktorých sa väčšina ľudí zhoduje buď ako sympatické alebo antipatické. Samozrejme, stále to nebude na 100% pre konkrétny model správania alebo osobnosti. Neexistuje predsa taký človek, ktorého by mal každý rád. Je to jednoducho nemožné, takže sa nie je čoho obávať. Jedna vec je, ak pozorujeme, že ľudia namiesto toho, aby na nás lipli, sa našej spoločnosti vyhýbajú. Potom stojí za zváženie nie to, akí sú zlí ľudia, ale čím ľudí odpudzujeme.

Vyberte si ovocie a zistite, čím odpudzujete ľudí.
Foto: súkromný archív shutterstock/Victoria Sergeeva Pixabay/QUICK_DRAWING

„Prečo ma on/ona nemá rád/rada?“

Čo nám najčastejšie spôsobuje, že niekoho nemáme radi?

  • Arogancia. Arogancia nám nielen sťažuje vnímanie človeka ako milého, arogantný človek sa nám zdá menej priateľský, menej inteligentný a menej produktívny. Arogancia môže tiež negatívne ovplyvniť výkon a kariérny úspech a výrazne poškodiť vzťahy so spolupracovníkmi a zamestnávateľmi.
  • Nepriateľské neverbálne správy. Zatiaľ čo konkrétne slová sú v komunikácii dôležité, riadenie neverbálnych správ je rovnako dôležité. Keď jedna osoba dostane správu od druhej, o niečo viac ako polovica správy, ktorú interpretuje, bude neverbálna. Priateľský výraz tváre, otvorený prístup a priateľský tón sú nevyhnutné pre pozitívne prijatie správy. Stará pravda: dôležité je, čo sa hovorí, ale aj to, ako sa to hovorí.
  • Pesimizmus a negativita. Samozrejme, nemôžete byť pozitívni v každej situácii. Niekedy je potrebné diskutovať o negatívnych aspektoch problému, ale tráviť čas nekonečným rozprávaním o tejto téme nie je účinný spôsob, ako zvýšiť sympatie.

Vyberte si ovocie a zistite, čo je to, čo ľudí odpudzuje

Každý deň sa milióny ľudí prihlásia na internet, otvoria si lifestylový časopis alebo si prelistujú zadné stránky miestnych novín, aby si rýchlo prečítali astrologickú predpoveď pre svoje znamenie zverokruhu. Prinesie deň šťastie, ako budú vyzerať milostné vzťahy a možno dnes majú šancu vyhrať v lotérii. Astrológia je tu s nami odjakživa. Ľudia hľadajú rady a riešenia u hviezd. Alebo aspoň zábavu.

Ak neveríte v múdrosť astrológie, prečo si neskontrolovať, čo „hovoria“ plody? Každému ovociu sú priradené špecifické povahové črty človeka. Napríklad ľudia, ktorí jedia banány, sú považovaní za milujúcich a nežných, zatiaľ čo tí, ktorí milujú kokosy, sú vážni a premýšľaví.

A čo iné ovocie? Poďme to skontrolovať!

Ovocie č.1. Ananás

Rýchlo sa rozhodujete a ešte rýchlejšie konáte. Ste odvážny pri zmenách kariéry, ak je to vo váš prospech. Máte výnimočné organizačné schopnosti a neodradí vás ani veľkosť úlohy. Máte tendenciu byť nezávislý, čestný a spravodlivý vo vzťahoch s ostatnými. Aj keď nie ste naklonení tomu, aby ste sa rýchlo spriatelili, akonáhle to urobíte, vzťah bude trvať celý život. Zriedka, ak vôbec, prijímate romantické návrhy.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Ľudia sa môžu báť vašej agresivity a sebavedomia. Takéto vlastnosti môžu byť zastrašujúce. Zamyslite sa nad tým, ako sa môže cítiť malá plachetnica, keď sa na obzore objaví veľký tanker. Je to tak… Vášmu partnerovi často imponujú vaše ušľachtilé vlastnosti, no sklamaný z vašej neschopnosti prejaviť náklonnosť.

Foto: VVT

Ovocie č.2. Citrón

Ste nebojácny a prijímate to, čo život prináša, s eleganciou a otvoreným srdcom. Veľa premýšľate o tom, čo robíte. Máte zmysel pre humor, ktorý v spojení s vašou veľkorysou povahou spôsobí, že si vás väčšina ľudí spojí s niečím dobrým. Vo svojom profesionálnom živote ste podnikavý a máte talent byť v správnom čase na správnom mieste. Radi spoznávate nových ľudí a učíte sa nové veci, kedykoľvek môžete. Váš zmysel pre humor k vám viac ako čokoľvek iné priťahuje ľudí opačného pohlavia. Ste jednoducho očarujúci človek.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Ale vieme – neexistuje taký človek, ktorého by mali všetci radi. Kto vás teda pravdepodobne nezahreje? Ľudia v núdzi a hľadajúci pokoj a istotu. Tí hanblivejší a neistejší sami sebou sa možno budú chcieť na chvíľu ohriať vo vašom svetle, no dlho nevydržia teplo.

Foto: shutterstock/Victoria

Ovocie číslo 3. Pomaranč

Ak je pomaranč vaším obľúbeným ovocím, pravdepodobne ste vytrvalý, trpezlivý a odhodlaný človek. Radi robíte veci pomaly, ale veľmi opatrne. Nebojíte sa ani tej najtvrdšej práce. Máte tendenciu byť hanblivý, ale ste spoľahlivý a dôveryhodný priateľ. Máte estetickú dispozíciu. Partnera si vyberáte starostlivo a ohľaduplne, milujete z celého srdca a nie ste typ, ktorý má rád letmé záležitosti. Vyhnete sa konfliktom za každú cenu.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Netrpezliví ľudia, ktorí potrebujú mať všetko ihneď, aj keď je to nedokonalé a na krátky čas, takýchto ľudí neohúrite. Ľudia, ktorí si nechcú budovať pevný vzťah, nezostanú vo vašej spoločnosti dlho. Škoda!

Foto: shutterstock/Victoria

Ovocie číslo 4. Mango

Vybrali ste si mango, takže ste sila, s ktorou treba počítať. Obdarený schopnosťou držať sa vlastnej vízie a názorov sa často ocitnete ako ťažký oriešok. Keďže sa riadite vlastnými pozorovaniami a analytickým uvažovaním, ovplyvniť vás nebude ľahká úloha. Pretože zastávate svoje vlastné názory, môžete mať niekedy tendenciu byť extrémistom so silnými záľubami a koníčkami a možno budete chcieť dokonca prevziať kontrolu nad situáciami. Niekedy viete byť podnikavý a dokonca sa môžete zdať bezohľadný, keď sa venujete niečomu, čo si vyžaduje duševné úsilie. Hoci ste silný a rozhodný, ste ako mačiatko, keď ste so svojím partnerom.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Určite vás môže tešiť, že sa k vám nebudú hrnúť manipulátori a energetickí upíri. Proti vám by nemali šancu. Toto je skvelá správa. Možno tiež nemáte príležitosť komunikovať s ľuďmi, ktorí sú menej dobrodružní, ktorých pozícia alebo názory na rôzne témy nie sú úplne ustálené kvôli rešpektu, ktorý vyvolávate „v dobrý deň“. Vo vašom okolí tiež nebudú ľudia, ktorí sa neradi hádajú a nútia ostatných, aby mali pravdu.

Foto: Pixabay/QUICK_DRAWING

Ovocie č. 5. Hrozno

Ak máte radšej tmavé hrozno ako iné ovocie, ste slušný a dobromyseľný človek, hoci občas zažívate prudké výbuchy hnevu, ktoré rovnako rýchlo pominú. Obdarený bohatým estetickým cítením si užívate krásu vo všetkých jej prejavoch. Vaša spoločenská povaha vyžaruje teplo a máte radi ostatných. Vo svojom prístupe k životu a jeho výzvam ste mimoriadne nadšený a horlivý. Úplne zhovievavý k jemnejším stránkam života si užívate všetko vo svojom živote a práci. Páči sa vám váš štýl obliekania a životného štýlu. V ideálnom prípade sa s vašou chuťou a elánom do života podelí aj partner.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Neprilákate zlomyseľných ufňukancov. Možno tiež neoslovíte perfekcionistov a vojakov, vaša zhovievavosť môže byť pre nich ťažko akceptovateľná. Okrem toho vás má každý rád. Ako to robíte?

Foto: shutterstock/Victoria

Ovocie číslo 6. Jablko

Ak si vyberiete jablko, ste extrovert, ktorý si užíva všetky zázraky a bujarosť života. Ste okázalý, impulzívny a otvorený a vo svojom konaní môžete mať trochu temperamentu. Napriek tomu, že nemáte veľkú bystrosť, stále môžete byť dobrým lídrom tímu. Vo väčšine situácií ste schopný rýchlo konať. Cestovanie si absolútne užívate. Vaša charizma a nadšenie v láske pokazia vášho partnera. Vaše nadšenie pre život je neporovnateľné.

Koho odpudzujete svojou osobnosťou?

Úprimne, zo všetkých osobností… si je vás najľahšie obľúbiť. Aj keď má niekto pochybnosti, je schopný s vami žiť.

Foto: shutterstock/Victoria

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ktorá farba je najsvetlejšia? Odpoveď odhalí vaše skutočné farby. „Snažím sa s tým bojovať“

Máte takéto nechty? Skontrolujte, čo o vás hovorí farba vašej manikúry


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Málokto vie, že tieto zlozvyky svedčia o nadpriemernej inteligencii. Robíte to aj vy?

26.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Stock 4you). Ako spoznať človeka s vysokou inteligenciou? Okrem dobre vyvinutých medziľudských zručností ju môžu zradiť aj určité návyky,…

„Prekvapenie“ v jedle cestujúcej. Z jedla vyskočilo živé zviera. Lietadlo núdzovo pristálo

25.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/frantic00). Lietadlo Scandinavian Airlines muselo prerušiť let a núdzovo pristáť na najbližšom letisku a pasažierov preložili do iného lietadla.…

Sadáte si s týmto účesom do auta? Radšej si to premyslite. „No, mám ďalšiu fóbiu.“

25.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dean Drobot). Keď nastúpime do auta, neočakávame nehodu. Stále sa však stávajú a stojí za to byť na ne…

Čo nedávať do mikrovlnky? Budete prekvapení, čo je na zozname

24.09.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/TW27). Mikrovlnná rúra môže byť darom z nebies, keď máme málo času a chceme si rýchlo ohriať jedlo, aby…

Ležíte vždy na určitej strane postele? Zistite, čo to znamená

24.9.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes). Keď idete spať, inštinktívne sa ukladáte na ľavú stranu postele? Alebo naopak, dávate prednosť pravej strane? Keď sa…

Auto Trendy

Prezident Ferrari je vyšetrovaný pre daňové úniky. Zabavený majetok v hodnote 75 miliónov eur

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Talianski vyšetrovatelia skúmajú prípad daňových únikov Johna Elkanna, predsedu skupiny Stellantis a spoločnosti Ferrari. Taliansky súd nariadil zabavenie majetku Johna Elkanna v hodnote 75 miliónov…

Nepodceňujte túto súčasť! Takto sa vyhnete problémom

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Brzdový systém v každom vozidle je zložitý systém spojov, ktoré musia fungovať vo vzájomnej harmónii. Pri pravidelnej údržbe bŕzd sa vodiči zameriavajú najmä na brzdové…

Do Ruska sa valí vlna luxusných automobilov. Takto sa obchádzajú európske sankcie

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Britská televízna stanica Sky News sa rozhodla preskúmať prípad záhadných konvojov prevážajúcich luxusné autá cez Gruzínsko do Ruska. Vyšetrovanie novinárov odhalilo, že väčšina takto prepravovaných…

Výmena filtra a oleja. Keď sa vyskytnú ťažké otázky

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Výmena olejového filtra je nielen samozrejmosťou, ale zároveň aj nevyhnutnou súčasťou pravidelného servisu, pričom nijako výrazne nezaťaží celkovú cenu. Prax však ukazuje, že aj táto…

V Nórsku už jazdí viac elektromobilov ako benzínových

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Na konci augusta počet registrovaných osobných automobilov na elektrický pohon v Nórsku presiahol 751 000, zatiaľ čo počet automobilov na benzínový pohon bol 755 000.…

Je kúpa závodu Audi v Bruseli spoločnosťou Nio len fáma? Čínsky výrobca sa vyjadril k fámam

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Bruselská továreň Audi hľadá nového majiteľa po tom, čo sa ukázalo, že značka patriaca koncernu Volkswagen v nej ukončí výrobu. V poslednom čase sa veľa…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov