Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Zaujímavosti,

Čarodejnice ju vyliali za prah domu. Zlá energia sa už nevráti

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rynegium Rynegium). Domáce spotrebiče sa kazia jeden po druhom? Hádate sa takmer každý deň? Môže to byť nie príliš príjemný „darček“ od niekoho, kto...

8.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rynegium Rynegium).

Domáce spotrebiče sa kazia jeden po druhom? Hádate sa takmer každý deň? Môže to byť nie príliš príjemný „darček“ od niekoho, kto nedávno navštívil váš domov. Jednoduchým spôsobom vyčistíte atmosféru vo vašej domácnosti a zabezpečíte, aby zlé veci už neprekročili váš prah. A navyše zlepšíte svoju finančnú situáciu.

Ako vyčistíte atmosféru vo vašej domácnosti a zabezpečíte, aby negatívna energia už neprekročila váš prah?
Foto: shutterstock/Rynegium Rynegium

Domov si od nás a našich hostí berie energiu

Všetci chceme žiť v dome plnom pozitívnej energie, kde sa realizujú tvorivé nápady, kde je útulne a kde vládne pokojná a láskyplná atmosféra. Žiaľ, niekedy sa stáva, že náš domov je spojený s chaosom, cítime sa v ňom nepríjemne, sme neustále chorí a hádame sa.

Podľa starých vidieckych povier pochádzajúcich z čias šepkárov a čarodejníc domov pohlcuje našu energiu a energiu našich hostí. Domov môže byť aj terčom „zlého oka“, akejsi kliatby, ktorú na nás vrhá niekto, kto nám praje zle alebo nám závidí.

Podľa starých vidieckych povier pochádzajúcich z čias šepkárov a čarodejníc domov pohlcuje našu energiu a energiu našich hostí.
Foto: shutterstock/Honour.knmagnificent

Ak už nejaký čas dávate prednosť pobytu mimo domova pred pobytom v ňom, horšie spíte, vás a vašich blízkych často trápia infekcie, atmosféra je napätá a všetko okolo vás sa stráca a rozpadá akoby zo zlého úmyslu, zamyslite sa nad starými spôsobmi očisty energie vo vašom dome a obnovenia poriadku. Dbajte tiež na ochranu svojich priestorov pred opätovným prílevom negatívnej energie.

Zaháňajte to, čo je zlé, bylinkami

Najbežnejšou metódou očisty domu od zlej energie je vydymiť ho bylinným dymom. Existuje niekoľko rastlín, ktoré sú na to ideálne:

  • šalvia biela
  • levanduľa
  • bobkový list

Princíp je v každom prípade podobný.

  1. Zviažte vetvičky vybraných bylín do zväzku.
  2. Omotajte niťou alebo prírodným povrázkom.
  3. Zapáľte špičku a jemne vykúrte všetky steny a podlahy vo vašom dome, pričom začnite v najvzdialenejšom rohu od vchodových dverí.
  4. Po vydymení Vášho domova otvorte všetky okná a vchodové dvere aspoň na pol hodiny, aby dym a zlá energia mohli s vetrom odísť.

Je potrebné si uvedomiť, že účinok je najsilnejší, keď je celý dom dôkladne vyčistený pred začatím procesu.

Očistite ovzdušie soľou a octom

Druhým spôsobom, ako zbaviť náš domov zlej energie, je „očistný rituál“, ktorý zahŕňa zmes vody, soli a octu. Vďaka tejto metóde zistíte, či sa zlá energia vo vašom dome skutočne zakorenila.

  1. Naplňte hladký priehľadný pohár v rovnakom pomere vodou, bielym octom a morskou alebo kamennou soľou.
  2. Odvar umiestnite na miesto neprístupné ľudským očiam, najlepšie do miestnosti, v ktorej cítite najsilnejšiu potrebu očisty.
  3. Nechajte ju odstáť aspoň 24 hodín.
  4. Po uplynutí tejto doby skontrolujte, ako zmes vyzerá. Ak zmenila farbu, znamená to, že zlí duchovia skutočne ovládli váš priestor. V takom prípade musíte celý rituál opakovať, kým tekutina nebude číra.
  5. Zmes vylievajte zakaždým čo najďalej od vchodových dverí. Zabezpečí to, že sa zlá energia zo zmesi do vášho domova nevráti.

Metla, soľ a škorica – strážcovia dobrej energie v domácnosti

Keď sa energia v našich štyroch stenách vráti do normálu, stojí za to predĺžiť tento účinok, a dokonca ho posilniť niekoľkými jednoduchými krokmi, ktoré nám zabezpečia prosperitu, šťastie a…. budú priťahovať peniaze v hojnosti.

  • Ak si na chodbe pri vchodových dverách umiestnite metlu, za váš prah neprenikne žiadna zlá energia. Podľa starých povier je takto postavená metla symbolom poriadku v domácnosti, vrátane energetického poriadku. Na Silvestra je dobré doma pozametať podlahu a drobky vyhodiť za dvere – prinesie to úspešný a prosperujúci rok.
  • Štipka soli rozsypaná na prahu nášho domu bude tiež pôsobiť ako nepreniknuteľná bariéra pred zlými duchmi, nájazdníkmi a ľuďmi s neúprimnými úmyslami. Naše staré mamy tiež rozsypávali štipku soli do každého kúta domu, aby očistný účinok bol nepretržitý.
  • Ak chcete do svojho domu prilákať peniaze, nie je nič jednoduchšie! Vezmite si za hrsť škoricového prášku, postavte sa na prah domu k otvoreným vchodovým dverám a „vyfúknite“ škoricu do vnútra svojho bytu. Niektorí ľudia túto činnosť opakujú každý prvý deň v mesiaci, aby sa likvidita a finančná prosperita nikdy neskončili.

Postarajte sa o to, aby sa atmosféra doma nepokazila. Pozor na zrkadlá!

Vyvážené prúdenie energie v našej domácnosti zabezpečí aj dodržiavanie týchto niekoľkých pravidiel:

Do každej miestnosti umiestnite živé rastliny, ktoré nielenže prečistia vzduch, ale prinesú aj pokoj.
Vyhnite sa suchým kvetom a mŕtvym rastlinám – tie prinášajú smolu.

Foto: shutterstock/brizmaker
  • Každý deň poriadne vetrajte svoj domov, aby únava, hádky alebo zlá nálada mali kam odísť.
  • Do každej miestnosti umiestnite živé rastliny, ktoré nielenže prečistia vzduch, ale prinesú aj pokoj.
  • Vyhnite sa suchým kvetom a mŕtvym rastlinám – tie prinášajú smolu.
  • Udržujte poriadok – čím viac je interiér vášho domova preplnený, tým ťažšie je pre energiu voľne prúdiť.
  • Zrkadlá umiestnite tak, aby sa v nich nikdy neodrážali dvere alebo neporiadok. Nevešajte ich ani nad posteľ – zabráni to úniku pozitívnej energie a zabezpečí pokojný spánok.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vždy ho noste na ľavej ruke. Drobnosť, ktorá môže mať spásonosný účinok

Zistite, čo o vás vypovedá prvé písmeno vášho mena


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Pomáha budovať silnú imunitu. Pôsobí ako štít proti infekciám

7.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Guľovité plody rakytníka rešetliakového sú skutočným pokladom prospešných látok. Niekedy sa nazývajú „Zlato Sibíra“ a o ich…

Zistite, čo o vás vypovedá prvé písmeno vášho mena

7.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). Význam prvého písmena mena môže veľa napovedať o charaktere osoby, ktorá ho nosí. Zrejme môže výrazne ovplyvniť…

Nejedia s deťmi pri jednom stole. Bývalý zamestnanec odhaľuje členov kráľovskej rodiny. „Bolo to viktoriánske“

07.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pete Hancock). Čo nemôže kráľovská rodina? Byť členom má svoje pravidlá a mnohé pravidlá platia aj pre najmenších. V…

Žehlenie oblečenia bez žehličky. Naučte sa jednoduché metódy, ktoré vám ušetria čas

7.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Natali Kuzina). Niektoré domáce práce máme radi viac, iné menej. Nemožno poprieť, že žehlenie patrí do tej druhej skupiny.…

Tipy,

Odvar na bielu bielizeň. Stačia tri prísady

7.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mr.Sompong Kantotong). Máte radi bielu farbu, ale po niekoľkých praniach sa všetko zmení na sivú, žltú alebo jednoducho nevypranú?…

Auto Trendy

Obranná misia na asteroid Hera štartuje

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Z vesmírnej stanice Cape Canaveral na Floride odštartovala sonda ESA Hera určená na vyhodnotenie experimentu NASA, ktorého cieľom je odkloniť asteroid. O 14:52 GMT sa…

Prvý kontakt s novou Mazdou CX-80 - Vyspelejší produkt, zdokonalený tam, kde je to dôležité

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Mazda si trúfla vynoviť sa uvedením novej platformy s pozdĺžnym motorom a pohonom zadných kolies. Nové SUV postavené na tejto architektúre je zamerané na veľké…

Peugeot prináša na parížsky autosalón celý rad elektromobilov

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Peugeot oznamuje, že na parížskom autosalóne predstaví celý svoj sortiment elektrických vozidiel. Debutovať tam bude aj nový elektrický crossover Peugeot E-408.

Rotačný detonačný raketový motor pre nadzvukové rýchlosti, ktorý bude lietať v roku 2025

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy prázdna skúmavka nie je prázdna skúmavka? Keď je to ramjet, ktorý využíva technológiu rotačnej detonácie na pohon lietadiel hypersonickou rýchlosťou. Príkladom je nový motor…

Ako Michael Schumacher komunikuje so svojou rodinou. Bývalá manželka Flavia Briatoreho prezradila

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Nové informácie o Michaelovi Schumacherovi sa objavili po tom, čo sa nedávno zúčastnil na svadbe svojej dcéry. Bývalá manželka Flavia Briatoreho novinárom prezradila, ako bývalý…

Toto je nový Jeep Compass

8.10.2024 Redakcia Auto trendy - Skica ukazuje nový Jeep Compass, ktorý príde v roku 2025 s benzínovým, hybridným a elektrickým motorom.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov