Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Farebný horoskop na jeseň 2024 pre všetky znamenia. Ktorá farba je priaznivá pre vás?

23.10.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto:shutterstock/color horoscope). Farebný horoskop na jeseň 2024 Farby majú moc, ovplyvňujú našu náladu a sú konkrétnym posolstvom pre naše okolie. Akej farby ste vy a...

23.10.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto:shutterstock/color horoscope).

Farebný horoskop na jeseň 2024 Farby majú moc, ovplyvňujú našu náladu a sú konkrétnym posolstvom pre naše okolie. Akej farby ste vy a do akej farby by ste sa mali zahaliť túto jeseň?

Farebný horoskop na jeseň 2024 pre všetky znamenia. Ktorá farba je priaznivá pre vás?
Foto:shutterstock/color horoscope

Energická žltá alebo možno zasnená modrá? Farba nám môže vyčariť úsmev na tvári a navodiť tú správnu náladu. Aká farba je najlepšia pre vaše znamenie zverokruhu? Ktorá farba vám prospeje túto jeseň?

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Baran

O Barana sa stará ohnivý Mars a práve táto farba dodá energiu počas dlhých jesenných večerov. Červená znamená lásku, šťastie a vášeň. Každý Baran, ktorý chce posilniť oblasť vzťahov, by mal staviť na túto farbu. Kašmírový rolák v ohnivo červenej farbe je určite tou správnou voľbou.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Býk

Akú farbu máš ty, Býk? Toto znamenie zverokruhu miluje krásu prírody, takže harmóniu po náročnom dni mu poskytne lesná zelená. Na jeseň sa oplatí zaviesť túto farbu do najbližšieho okolia Býka.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Blíženci

Žltá je farba slnka, plná pozitívnej energie, ktorú na jeseň potrebujú najmä Blíženci. Narodení v tomto znamení by mali svoju pozornosť upriamiť na doplnky. Žltý dáždnik alebo kabelka? Alebo možno nastal čas na nový riad vo farbe slnka?

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Rak

Najlepšie rozhovory sa vedú vo svetle Mesiaca. Rak to veľmi dobre vie a túto jeseň potrebuje práve túto vesmírnu, lunárnu energiu. Jeho šťastnou farbou bude strieborná. Nájdete ju okrem iného v šperkoch a bytových doplnkoch. Vkusný prehoz na posteľ alebo kus nábytku so striebornou niťou dodá každému interiéru eleganciu a bude vyzývať ku konverzácii.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Lev

Každý Lev, ktorý túži po lete a miluje luxus, sa môže ponoriť do zlata. Vysoké vibrácie tejto farby pomôžu pri snahách o propagáciu a zlepšia Levovi na jeseň náladu. Lev si môže vybrať v doplnkoch do domácnosti, zlatá je momentálne v kurze.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Panna

Farebný horoskop na jeseň 2024 pre všetky znamenia. Ktorá farba je priaznivá pre vás?
Foto: shutterstock/Sergiy Katyshkin

Panna je známa tým, že koná opatrne a metodicky. Farba, ktorá dokonale odráža tieto vlastnosti a navyše bude ladiť s jesennou aurou za oknom, je intenzívna hnedá. Dlhý hnedý kabát urobí túto jeseň výnimočnou.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Váhy

Drsná povaha Váh potrebuje jemné vibrácie pastelových ružových a modrých farieb. Nie sú to síce typické farby pre jeseň, ale ako doplnky prinesú nádych zábavy.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Škorpión

Kto sa bojí čiernej? Určite nie Škorpión, pretože jeho jedinečnej povahe hĺbka čiernej dokonale pristane. V čiernom oblečení budú ľudia z tohto znamenia vyzerať fantasticky každý večer.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Strelec

Fialová je farbou tajomstva, ale aj kreativity. Táto vitálna farba podnieti Strelca k činnosti, a kým sa ostatní ponoria do jesenného spánku, on sa vo fialovom oblečení vydá dobývať vesmír. Prebiehajúca jeseň môže byť pre toto znamenie úspešná!

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Kozorožec

Farby zeme ukážu Kozorožcovi cestu životom. Oplatí sa zariadiť si pracovný priestor v týchto farbách. Béžovo-hnedý obraz, posteľná bielizeň vo farbe ecru – to všetko spôsobí, že Kozorožec sa bude vo svojom prostredí konečne cítiť príjemne.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Vodnár

Vodnári sú známi svojím umeleckým duchom. Keď im náhodou chýba inšpirácia, pomôže im modrá farba. Takáto zmyselná farba poskytne Vodnárom veľkú dávku pokoja a pohody. Vďaka modrým veciam vo vašom okolí sa budete túto jeseň cítiť ako na pokojnom mori.

Farebný horoskop na jeseň 2024 – Ryby

Pokoj a otvorenosť mysle – to je to, čo Rybky túto jeseň najviac potrebujú. Ako prijať hlbokú modrú? Modrá stena vám pomôže upokojiť nervy a privolať dobrú energiu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo nás čaká v novembri. Jedno znamenie zverokruhu získa najviac

Tri najkontroverznejšie znamenia zverokruhu. Vyvolávajú veľké emócie


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Denný horoskop – 23. októbra

23.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 23. októbra 2024 naznačuje, že niektoré znamenia zverokruhu sa môžu tešiť na príjemný deň…

Tri najzáhadnejšie znamenia zverokruhu. Títo ľudia nikdy neodhalia všetky svoje karty

22.10.2024 Redakcia vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Beauty Hero). Tri najzáhadnejšie znamenia zverokruhu? Títo jedinci nikdy neodhalia všetky svoje karty a nie je úplne jasné, čo…

Znamenia zverokruhu a fyzické cvičenie. Ktoré z nich im vyhovujú?

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Alliance Images). Konkrétne znamenia zverokruhu sú obdarené špecifickými povahovými vlastnosťami, jedinečnými darmi, talentom, ale aj nevýhodami. Tento mix vlastností…

Denný horoskop – 22. októbra

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 22. októbra 2024 ukazuje, že pre niektoré znamenia to bude deň plný energie a…

Čo nás čaká v novembri. Jedno znamenie zverokruhu získa najviac

21.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Čas na zamyslenie alebo na veľké zmeny? Čo prinesie november? Na aké zaujímavosti by sa mali znamenia zverokruhu pripraviť? Zistite, čo…

Auto Trendy

Ste pripravení na núdzovú situáciu? Naučte sa tajomstvá, ktoré vám ušetria peniaze

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo by ste robili, keby ste sa ocitli v situácii, ktorú si nikto z nás nechce predstaviť? Dúfam, že…

Vybrali sme 12 najkrajších miest Európy. Dostaňte sa tam autom

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ak hľadáte neobvyklé miesta na pokojnú dovolenku, nasledujúci zoznam obsahuje miesta, na ktorých ste ešte neboli.

Nie každý parkuje správne: Zistite, či parkujete správne s automatickou prevodovkou!

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - V súčasnosti, keď sa rozhodujeme pre kúpu automobilu, mnohokrát dávame prednosť vozidlám s automatickou prevodovkou. Tento trend je zrejmý už niekoľko rokov a je spôsobený…

Tu je nová strela od spoločnosti Lynk & Co so spojlerom z uhlíkových vlákien. Poraziť Golf GTI nebude žiadny problém

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Značka Lynk & Co je známa svojím elegantným dizajnom a hoci je na trhu pomerne mladá, má svoje výstavné priestory v siedmich európskych krajinách. Začiatkom…

Má váš motor záhadné vibrácie? Odhaľte chybu, ktorá vám môže zachrániť peniaze

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Motor sa trasie, je to nielen počuť, ale aj cítiť. Každému skúsenému vodičovi dávajú výrazné vibrácie motora jasne najavo, že niečo nie je v poriadku.…

Ferrari F80 je v žltej farbe ešte veľkolepejšie

23.10.2024 Redakcia Auto trendy - Verejná premiéra Ferrari F80 na Finali Mondiali 2024. Iba žltá žiara Ferrari by mohla rozbiť mračná, ktoré v týchto hodinách bičujú Emilia Romagna.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov