Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

November bude skutočnou revolúciou. Energia, ktorá otvára cyklus

26.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132). V numerológii má každý mesiac inú vibráciu a tá závisí aj od práve prebiehajúceho roka. Čísla tu majú obrovský vplyv a tentoraz sa...

26.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikolay132).

V numerológii má každý mesiac inú vibráciu a tá závisí aj od práve prebiehajúceho roka. Čísla tu majú obrovský vplyv a tentoraz sa stretávame s jedinečnou energiou 11. mesiaca kalendárneho roka. Je výnimočný tým, že ho riadia až dve číselné energie, ktoré nás hlboko ovplyvnia.

Čo prinesie november 2024?
Foto: shutterstock/Nikolay132

Aká je numerologická vibrácia novembra 2024?

Numerologická vibrácia mesiaca sa vypočíta tak, že sa sčítajú číselné hodnoty mesiaca a roka a výsledok sa potom zredukuje na jednu číslicu. V prípade novembra ide o jedinečnú energiu.

November je 11. mesiac v kalendári, preto je to aj jeho hodnota v numerológii. Môžeme ho považovať za jedno hlavné číslo 11 alebo za číslo 2 (1 + 1 = 2).

Bez ohľadu na to, či budeme tento mesiac posudzovať z hľadiska vibrácie čísla 11 alebo po redukcii ako mesiac pod vibráciou čísla 2, dostaneme celkovú vibráciu novembra 2024, a to je 1. Prečo je to tak?

Rok 2024, t. j. 2 + 0 + 2 + 4 = 8, a potom pripočítame november (11) k súčtu roku 2024, t. j. 8 + 11 = 19. Potom toto číslo zmenšíme:1 + 9 = 10 a nakoniec 1 + 0 = 1. Numerologická energia novembra 2024 je číslo 1.

Energie výnimočného mesiaca. Energie 1 a 11 nás budú sprevádzať počas celého novembra

Čo prinesie november 2024?
Foto: shutterstock/maxbelchenko

Číslo 1 v numerológii symbolizuje začiatok, iniciatívu, nezávislosť a vodcovstvo. Je to čas, ktorý nasleduje po vibrácii čísla 9, ktoré zase znamená koniec cyklu. Vibrácia čísla 1 je preto najlepším časom na podnikanie nových krokov a odvahu v budúcnosti.

November 2024 bude priaznivý pre sebamotiváciu, tvorivé projekty a preberanie iniciatívy v rôznych oblastiach života. Ak plánujete nový vzťah alebo nové zamestnanie, je to chvíľa, keď sa všetko môže úspešne začať. Energia tohto mesiaca môže podporiť sebarozvoj, prelomenie bariér a nájdenie vašej individuálnej cesty.

Dôležité je však pamätať aj na to, že číslo 1 podľa numerológov prináša aj istú dávku rizika, vzrušenia z neznámeho, ale aj potenciál úspechu a výnimočných úspechov.

V energii novembra by sa však nemalo zabúdať na samotnú vibráciu novembra, číslo 11 ako Hlavné číslo. To môže odhaliť širšiu perspektívu pohľadu na nadchádzajúce obdobie.

Jedenástka pridáva hlbšiu vrstvu duchovna a intuície. Je to čas, keď môžete dôverovať svojim vnútorným predtuchám, čo sa môže hodiť pri prijímaní nových, vzrušujúcich, ale aj riskantných rozhodnutí. Vtedy sa oplatí venovať chvíľu meditácii alebo zamyslieť sa a hľadať vyšší zmysel svojho konania.

Kto pocíti numerologické vibrácie novembra 2024 najsilnejšie?

Kto pocíti numerologické vibrácie novembra 2024 najsilnejšie?
Foto: shutterstock/Vitalii Matokha

Všeobecnú vibráciu novembra 2024 ovplyvňuje číslo 1, ale do úvahy treba brať aj našu individuálnu vibráciu z dátumu narodenia. To, ako bude všeobecná vibrácia rezonovať s našou individuálnou numerologickou vibráciou, môže mnohých ľudí prekvapiť.

Niektorí ľudia budú skutočnými vyvolenými osudu, pretože tento mesiac im v numerologickom aspekte bude určite priaznivo naklonený. Kto teda môže očakávať, že koleso šťastia sa bude otáčať pozitívne?

Nikoho neprekvapí, že tí, ktorí sú numerologicky pod vplyvom jednotky, pocítia túto vibráciu najsilnejšie. Pre tých, ktorých rodné číslo je 1, bude energia novembra 2024 mimoriadne priaznivá. November môže týmto ľuďom priniesť nové príležitosti, väčšie sebavedomie a chuť konať. Bude to pre nich čas vyniknúť, chopiť sa iniciatívy a začať nové projekty. Vďaka zvýšenej kreativite a tvorivosti majú šancu na povýšenie alebo vytúženú zmenu zamestnania.

  • Veľmi dobre sa v novembri môžu cítiť aj osoby s číslom života 5 (číslo osudu), pre ktoré je charakteristická otvorenosť voči zmenám, dobrodružstvo a flexibilita. Energia čísla 1 je priaznivá pre zmeny a nové začiatky a číslo 5 často vyhľadáva vzrušujúce príležitosti a dobrodružstvá.
  • Tí, ktorí majú číslo života 8 (číslo osudu) a prirodzene túžia po moci, úspechu a materiálnom blahobyte, môžu z energie novembra 2024 profitovať na profesionálnej a finančnej úrovni. Číslo 1 podporuje túžbu po úspechu a osoby s číslom 8 majú prirodzenú schopnosť riadiť a dosahovať veľké ciele.
  • Pre ľudí s číslom života 9 (číslo osudu), ktorí sa vyznačujú humanizmom, idealizmom a potrebou pomáhať druhým, môže byť november časom nového začiatku pri realizácii ich snov o zmene sveta k lepšiemu. Energia čísla 1 im dodá motiváciu konať podľa svojich ideálov.

Ako vypočítate číslo života (číslo osudu)?

Ako vypočítate číslo života (číslo osudu)?
Foto: shutterstock/Max4e Photo

Začnime tým, ako vypočítať číslo života, pretože je to detská hra. Ak chcete zistiť číslo života človeka alebo číslo osudu, musíte sčítať jednotlivé číslice z dátumu narodenia: deň, mesiac a rok narodenia a potom ich zredukovať na jedno číslo – od 1 do 9. 

Tu je príklad, ako vypočítať číslo života osoby narodenej 27. septembra 1984:

2+7+0+9+1+9+8+4 = 40

teraz to teba zredukovať na jedno číslo: 4+0 = 4 (číslo života, osudu, životnej cesty)

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dve dôležité číslice v dátume narodenia. Priťahujú peniaze, prinášajú šťastie

Zistite, čo o vás vypovedá prvé písmeno vášho mena


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Šťastné dni pre tri znamenia zverokruhu. November bude ich zlatým obdobím

26.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Max4e Photo). Začiatok mesiaca je predzvesťou zmien a nových predsavzatí. Pre tri znamenia zverokruhu sľubuje november, že bude naozaj…

Denný horoskop – 26. októbra

26.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 26. októbra 2024 ukazuje, že pre mnohé znamenia zverokruhu to bude deň plný emócií…

Kvetinový horoskop pre všetky znamenia. Zistite, ktorý kvet najlepšie odráža vašu osobnosť

25.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mariia Boiko). Kvetinový horoskop môže byť úplne novým pohľadom na to, ako vnímate seba a svoje okolie. Sú vaše obľúbené…

Kardinálne znamenia zverokruhu. Hráte dôležitú úlohu

25.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Golden Dayz). V astrológii sú kardinálne znamenia, známe aj ako hlavné znamenia, štyri znamenia zverokruhu, ktorými začína každé ročné…

Denný horoskop – 25. októbra

25.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/vladm). Denný horoskop na 25. októbra 2024 ukazuje, že niektoré znamenia zverokruhu dnes pocítia vlnu pozitívnej energie, zatiaľ čo…

Auto Trendy

Elektrárenské spoločnosti v otázke ľudských práv. Najhorším páchateľom je výrobca z Číny

26.10.2024 Redakcia Auto trendy - Správa Amnesty International o ľudských právach v odvetví elektromobilov neprináša optimistický obraz. Najväčšia spoločnosť z kráľovstva stredu je v nej najhoršia, ale ani niektoré západné…

V ponuke Audi debutuje silný konkurent pre Porsche Macan.športové SUV s dojazdom takmer 700 km

26.10.2024 Redakcia Auto trendy - Parížsky autosalón je pre Audi dobrou príležitosťou na predstavenie nového SUV v portfóliu vozidiel s elektrickým pohonom. Porsche Macan teraz dostáva silného konkurenta so štyrmi…

Dacia Sandman 2024: Nová interpretácia vlajkovej lode obytných vozidiel

26.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@jetestepourtoi9923. Bola by to najlacnejšia možnosť na trhu, preto sa od nej očakáva vysoká úroveň. Dobre vieme, že obchod s obytnými vozidlami rastie takmer závratnou…

Pozor! Odhalený nový problém s elektro autami. Môže viesť ku katastrofe – Ste pripravení?

26.9.2024 Redakcia Auto trendy - Elektromobily opotrebúvajú cesty viac ako ich spaľovacie náprotivky. Okrem toho môžu byť nebezpečné pre ostatných účastníkov cestnej premávky a… Američania z Texaského inštitútu pre dopravu…

Ako mám uskladniť svoje pneumatiky? Pozrite sa, ako to urobiť správne

26.10.2024 Redakcia Auto trendy - Ako každý rok sa vracia téma výmeny pneumatík z letných na zimné. Pri tejto príležitosti sa oplatí zvážiť, či vieme, ako uskladniť naše pneumatiky.

Vracajú sa žlté svetlomety? Renault 4 si to myslí

26.10.2024 Redakcia Auto trendy - Koncept Renault Fl4wer Power vychádzajúci z modelu Renault 4 E-Tech Electric má vpredu žiarivo žlté svetlomety. Nostalgia alebo realita? Chystá sa návrat žltých svetlometov, ktoré…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov