Objavte v sebe ženskú vášeň
- svoju hybnú silu.

Logo

„Bez vášne nemáte energiu.
Bez energie nemáte nič.“

Warren Buffet

Astrológia,

Ženy s týmito menami sú najinteligentnejšie. Čím sú výnimočné?

17.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi). Ženy s konkrétnymi menami sa vyznačujú podobnými povahovými vlastnosťami, prístupom k vzťahom s blízkymi alebo profesionálnymi povinnosťami. Niektoré z nich sú umelkyne...

17.2.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Roman Samborskyi).

Ženy s konkrétnymi menami sa vyznačujú podobnými povahovými vlastnosťami, prístupom k vzťahom s blízkymi alebo profesionálnymi povinnosťami. Niektoré z nich sú umelkyne v oblakoch, iné sa môžu pochváliť chladnou, analytickou mysľou. Existujú aj ženy, ktoré vynikajú výnimočnou múdrosťou a inteligenciou – tu sú štyri z nich.

Žena s menom Sofia sa vyznačuje inteligenciou.
Foto: shutterstock/Roman Samborskyi

SOFIA

Meno Sofia pochádza z gréčtiny a znamená múdrosť, vzdelanie. Nie je v tom žiadne preháňanie, pretože v skutočnosti sa ženy s menom Sofia považujú za mimoriadne inteligentné. Vyznačujú sa tiež vynaliezavosťou, pracovitosťou a rozumnosťou, ako aj veľkou životnou energiou.

Meno Sofia patrí medzi najpopulárnejšie mená za rok 2023. Štatistiku mien uviedlo Ministerstvo vnútra SR.

Sofia má veľa kamarátov a často je dokonca vodcom skupiny. Je veľmi veselá a obľúbená, a keď ju niekto požiada o pomoc, nikdy ju neodmietne. Sofiu si ostatní veľmi vážia a vždy si ju budú pamätať – pre niektorých sa dokonca stáva vzorom.

Žena s týmto menom je prekvapivo odolná voči neúspechu, vynaliezavá a energická. Je tiež veľmi výrečná a pracovitá, oduševnená a zároveň flegmatická. Sofia sa s veľkou ľahkosťou orientuje v každej situácii, rýchlo a efektívne rieši aj zložité problémy a vyznačuje sa podnikavosťou a vynaliezavosťou.

Sofia rada pomáha druhým, stará sa o slabších a tých, ktorí to potrebujú. Niet divu, že miluje aj prácu s ľuďmi a vyniká v profesiách, ako je učiteľka, vychovávateľka, psychologička alebo lekárka.

Sofia oslavuje svoje meniny 15. mája.

ANNA

Meno Anna pochádza z hebrejčiny a doslova znamená „plná milosti a milosrdenstva“.

Anna je mimoriadne rodinne založená, oddaná žena, ktorá si cení pohodlný a pokojný život. Pocit istoty je pre ňu dôležitý, preto sa zaujíma o podnikavých a dobre situovaných mužov. Keď nájde toho pravého, je veľmi verná, hoci rada rozkazuje a vynucuje si poslušnosť – je totiž hlboko presvedčená, že má vždy pravdu.

Anna je veľmi citlivá a emotívna, ale zároveň energická, nápaditá a brilantná. Má chladnú, analytickú myseľ a vyniká v profesionálnom živote. Je skvelá vo svojom remesle, ľahko získava peniaze, obdiv kolegov, a dokonca aj slávu. Anna svoje názory predkladá odvážne a jasne, za čo si ju podriadení vážia a majú ju radi. Tieto ženy vynikajú pevnou vôľou, dynamickosťou a intuíciou. Ženy s týmto menom sú veľmi zvedavé.

Anna by mala robiť prácu, ktorá je v súlade s jej vášňami – potom sa jej bude venovať na sto percent a rýchlejšie uspeje. Dobre sa jej bude dariť aj ako učiteľke alebo vychovávateľke.

Anna má meniny 26. júla.

HELENA

Meno Helena má grécky pôvod a v preklade znamená „svetlo“.

Helena je mimoriadne jemná a citlivá žena. Už od detstva s ňou bolo zaobchádzané ako s princeznou. Niet sa čo čudovať, že Helena stráca pojem o krutej realite. Má rozmarnú povahu, ktorá je jej pôvabom aj slabosťou. Miluje poéziu, krásne predmety a eleganciu. Sama je neuveriteľne ženská, zmyselná a ľahko spôsobuje, že sa do nej muži zamilujú. Hoci v súkromnom živote je jemná a uzavretá introvertka, v práci je rodená šéfka a dokonale riadi svoj tím. Helena ľahko stavia svojich podriadených do kúta, ale sama neznáša, keď jej niekto rozkazuje.

Helena je rodená umelkyňa, ktorá tajne sníva o sláve a luxuse. Dobre sa vyzná v móde, umení a divadle a vždy má prehľad o kultúrnych podujatiach – jednoducho vie, kde a s kým sa má stretávať. Žena tohto mena disponuje značnou inteligenciou a ľahko dosahuje úspechy, ale neúspech znáša ťažko – každý neúspech totiž vníma ako urážku svojho pôvabu.

Helena má veľa talentov, ale najlepšie sa hodí na umelecké povolania, ako redaktorka ženskej alebo kultúrnej tlače, historička, modelka, interiérová dekoratérka alebo maliarka.

Helena oslavuje meniny 18. augusta.

APOLÓNIA

Ženské krstné meno Apolónia pochádza z gréčtiny a je odvodené od mena antického boha Apolóna, ktoré vzniklo zo slova „apollymi“ vo význame zničiť alebo zo slova „apelo“ – „sila“. Apolónia je živá a temperamentná. Je tiež otvorená a pravdovravná, takže sa stáva, že ľuďom ublíži, pretože zvyčajne hovorí presne to, čo si myslí. Je to mimoriadne tvorivá a inteligentná žena, ktorá rada pracuje s ľuďmi.

Apolónia kladie veľký dôraz na vzdelanie a v škole aj v práci neustále stúpa nahor, pričom je sama sebe „kormidelníkom, námorníkom a loďou“ – je totiž mimoriadne samostatná.

Apolónia bude vynikať na pozíciách, ktoré si vyžadujú kontakt s inými ľuďmi a múdre a zodpovedné konanie. Je preto predurčená na povolania, ako sú sudca, mediátor alebo právnik – všetko povolania, v ktorých záleží na prestíži. Zaujímavé je, že Apolónia má aj bohaté nadanie a je rodená umelkyňa – nájde sa teda v každom povolaní, v ktorom môže tvoriť.

Apolónia má meniny 9. februára. Na Slovensku je toto meno zriedkavejšie, no má svoje nositeľky aj v súčasnosti. Apolónie prezývame najčastejšie Pola.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ženy s týmito menami majú špecifický charakter. Sú to typické žiarlivky. Svojho partnera si strážia ako oko v hlave

Tieto číslice v RODNOM ČÍSLE znamenajú šťastie. Jedna z nich je pre vyvolených


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Pre tri znamenia zverokruhu sa pripravuje veľmi prelomové obdobie. Ste na zozname?

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Nadchádzajúci superspln v znamení Barana je známy aj ako Lovecký mesiac. Tento výnimočný čas sa zameriava na akciu,…

Denný horoskop – 17. októbra

17.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/New Africa). Denný horoskop na 17. októbra 2024 sľubuje pestrosť. Barani, Býci a Strelci budú čeliť výzvam v práci,…

Denný horoskop – 16. októbra

16.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 16. októbra 2024 ukazuje, že nie všetky znamenia zverokruhu budú mať ľahký deň. Škorpión…

Denný horoskop – 15. októbra

15.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 15. októbra 2024 prináša zmes emócií a výziev. Niektoré znamenia zverokruhu, ako napríklad Lev,…

Denný horoskop – 14. októbra

14.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 14. októbra 2024 naznačuje, že niektoré znamenia zverokruhu budú mať dynamický začiatok týždňa. Baran, Škorpión…

Auto Trendy

Škoda sa nemôže nabažiť vozidiel SUV. Česi ohlásili ďalší Kylaq

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Škoda oznámila nové malé SUV, ale nebude ho predávať v Európe. Pripravovaný model Kylaq bude určený pre indický trh.

Tieto ojazdené autá z Nemecka sa teraz predávajú ako žreby

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Slováci sú čoraz ochotnejší kupovať ojazdené autá a predajcovia dovážajúci ich z Nemecka majú čoraz viac dôvodov na radosť. Podobne ako v posledných rokoch sú…

Nebezpečné baktérie v aute! Odkiaľ pochádzajú, aké choroby spôsobujú a ako sa ich zbaviť?

18.10.2024 Redakcia Auto trendy - Mnohí ľudia trávia v aute až niekoľko hodín denne. Nie všetci však nezabúdajú na pravidelné a dôkladné čistenie a dezinfekciu jeho interiéru. Podľa štúdie vedcov…

Nemci sú frustrovaní z elektromobilov. Každý tretí majiteľ sa vracia k nafte a benzínu

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Každý tretí nemecký majiteľ elektromobilu sa vracia k spaľovaciemu vozidlu. O nemeckom rozčarovaní z elektromobilov informuje portál denníka Welt s odvolaním sa na údaje najväčšej…

Kedy vymeniť kvapalinu do ostrekovačov za zimnú? Vodiči na toto pravidlo stále zabúdajú

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Kedy by sme mali vymeniť kvapalinu do ostrekovačov? Ak nechcete, aby vás na parkovisku čakalo nepríjemné prekvapenie, radšej si tento termín zapamätajte. Odborníci poukazujú na…

Čo použiť na vyčistenie čalúnenia auta

17.10.2024 Redakcia Auto trendy - Čalúnenie auta je vystavené rôznym druhom nečistôt, od drobných škvŕn až po trvalé stopy po jedle, nápojoch a blate. Mnohí ľudia sa pýtajú, čím vyčistiť…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov